DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 17:40

Liknande nyheter

Taggar: Rysslands, rikastekommer till , Sverigeför att ge , Avanza, och Nordnet en match
SvD - 03 nov 16 kl. 16:55

Han var Rysslands rikaste man – i en dag

Olja, gas och stål är de ryska multimiljardärernas huvudsakliga inkomstkällor. Det senaste decenniet har titeln som Rysslands rikaste person tillhört sju olika män – och nyligen fick landet en ny ledare i rejset..

Realtid - 30 jan 18 kl. 08:38

USA:s finansdepartement svartlistar Rysslands rikaste

USA:s finansdepartement har publicerat en lista med några av Rysslands rikaste medborgare och nära allierade till president Vladimir Putin inför potentiella sanktioner..

Affärsvärlden - 13 nov 15 kl. 10:44

Rysslands rikaste vill sälja av

Hälften av Rysslands mest förmögna personer planerar att sälja sina företag, skriver Bloomberg..

Västerbottens Folkblad - 15 jan 15 kl. 14:32

Putinkritiker gästar Sverige

Den ryske ex-oligarken och Kremlkritikern Michail Chodorkovskij ska gästa Internationell författarscen på Kulturhuset i Stockholm, uppger Sveriges Radios Kulturnytt. Han besöker evenemanget den 30 mars för ett samtal med förre utrikesminister Carl Bildt. Det blir hans första visit i Sverige sedan frigivningen 2013.

Alliansfritt Sverige - 08 jun 14 kl. 12:43

Inte i något västland ökar klyftorna lika snabbt som i Sverige

Vi kan bekräfta ett rykte om att den relativa fattigdomen växer. Och inte bara det, Sverige är en av de snabbaste länderna att öka inkomstklyftorna jämfört med något annat västerländskt land. Hade det varit en tävling hade vi vunnit.

SR - 15 jan 15 kl. 13:00

Michail Chodorkovskij till Sverige

Ex-oligarken och tidigare Rysslands rikaste man Michail Chodorkovskij besöker Internationell författarscen på Kulturhuset i Stockholm..

Sydsvenskan - 19 dec 13 kl. 22:22

Putin släpper Rysslands mest kände fånge

När Michail Chodorkovskij greps i oktober 2003 var han Rysslands rikaste man och ett hot för Vladimir Putins envälde. Sedan dess har han suttit i fängelse. Nu lovar Putin att benåda honom, lagom till OS i Sotji..

Alliansfritt Sverige - 26 okt 11 kl. 12:30

Hur mycket har de rikaste tjänat? Ingen vet


PENGAR. Att myndigheterna höll koll på hur stora förmögenheter svenskarna satt på var det största intrånget i privatlivet regeringen Reinfeldt kunnat se. Det är nämligen det enda intrång i privatlivet den gjort något åt.

IDG - 30 apr 13 kl. 20:41

Rysslands rikaste man tror på Apple

Passade på att köpa aktier i företaget för 100 miljoner dollar strax innan den senaste kvartalsrapporten. .

E24 - 24 sep 13 kl. 10:11

Tio gånger pengarna för Rysslands rikaste

Så gick han mot strömmen och gjorde storvinst..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Inledde veckan i moll

Inställda handelssamtal mellan Kina och USA lade sordin på börsstämningen i Europa. Stockholmsbörsen öppnade veckan på minus men oljesektorn trotsade nedgången..

DI - 15 minuter sedan

Oljefonden stuvar om – här är nya favoriterna på börsen

Norska oljefonden är riktig bjässe på Stockholmsbörsen. Och den senaste tiden har fonden gjort stora köpräder i flera svenska börsbolag. Samtidigt har man storsålt aktier i bland annat ett av verkstadsbolagen.

DI - 15 minuter sedan

Elektrisk budstrid om Skåne-bolag

Två infrastrukturfonder, en baserad i Stockholm och en i London, slåss om First North-listade Skånska Energi. Avgörandet ligger nu i kommunägda Kraftringen, som sitter på 9 procent av aktierna..

DI - 15 minuter sedan

Åkesson: De släpper fram en kommunist

”Det är otroligt svagt, särskilt av Moderaterna. Vi släpper fram deras kandidat till talman och de släpper fram en kommunist till posten som andre vice talman. Det är svagt”, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson efter att Björn Söder förlorat posten som andre vice talman till V-kandidaten Lotta Johnsson Fornarve..

DI - 15 minuter sedan

Ygeman: Centern och Liberalerna har rätt om regeringsmakten

Centern och Liberalerna får medhåll av S gruppledare Anders Ygeman om sin syn på vad som krävs för att en Alliansregering ska kunna ta makten. .

DI - 45 minuter sedan

Förvaltaren: ”Försäljningen har vuxit med 10 procent varje månad”

Lannebo Fonders nystartade aktiefond Nordic Equities ser en ljus framtid i den finska pizzabranschen. Förvaltaren Lotta Faxén hyllar Kotipizzas snabba tillväxt..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: USA:s vice justiteminister avgår

USA:s vice justitieminister har lämnat in en avskedsansökan till Vita husets stabschef John Kelly, rapporterar nyhetssajten Axios med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Skånska Energis ordförande: "En tredje budgivare kan inte uteslutas"

Fler än de två nuvarande budkontrahenterna på Skånska Energi har ingående studerat bolaget, och det är inte omöjligt att en tredje spelare ger sig in i leken. Det bedömer styrelseordförande Jens Wikstedt i en kommentar till Di..

DI - 1 timme sedan

Dallas Fed Index sjönk mer än väntat

USAs Dallas FED index minskade mer än väntat i september..

DI - 1 timme sedan

ECB-chefen: EU kommer inte lämna Irland i sticket

Det är osannolikt att EU skulle lämna Irland i sticket vid en hård brexit. Det sade ECB-chefen Mario Draghi vid den kvartalsvisa utfrågningen i Europaparlamentets ekonomiska utskott på måndagen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.