BLT > Kultur

Thursday, 19 July, 17:30

BLT - 24 jun 18 kl. 12:00

Malin satsar på Regionteatern och VäxjöSkådespelerskan Malin Mases Arvidsson spelar huvudrollen Karin i Ingmar Bergmans "Såsom i en spegel” i Växjö i höst. Hon blir därmed också fast anställd på Regionteatern Blekinge Kronoberg. – Det känns så inspirerande! Jag vill göra angelägen teater för alla, teater behövs över hela landet, säger hon..
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Regionteatern, Växjö, Malin Mases Arvidsson, Karin, Ingmar Bergmans Såsom, Regionteatern Blekinge Kronoberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, satsar, Regionteaternoch , Växjö
SmålandsPosten - 24 jun 18 kl. 12:00

Malin satsar på Regionteatern och Växjö

Skådespelerskan Malin Mases Arvidsson spelar huvudrollen Karin i Ingmar Bergmans "Såsom i en spegel” i Växjö i höst. Hon blir därmed också fast anställd på Regionteatern Blekinge Kronoberg. – Det känns så inspirerande!

Corren - 19 feb 17 kl. 18:00

Malin satsar på ögonbryn – i 3D

Malin Eriksson har varit hud- och spaterapeut i 15 år..

Dalarnas tidningar - 26 nov 17 kl. 14:21

Malin satsar på ny karriär – släpper bok om Stora Skedvi: ”Den är så bra som jag ville att den skulle bli”

Under lördagen släppte Malin Floridan sin debutbok ”Historien om Skedvi Bröd – en entreprenörssaga” på Kulinariet, Säter kommun. – Jag fick sådant himla flyt. Själva grundhistorien för boken tog en vecka att skriva, säger hon..

DalaDemokraten - 26 nov 17 kl. 14:21

Malin satsar på ny karriär – släpper bok om Stora Skedvi: ”Den är så bra som jag ville att den skulle bli”

Under lördagen släppte Malin Floridan sin debutbok ”Historien om Skedvi Bröd – en entreprenörssaga” på Kulinariet, Säter kommun. – Jag fick sådant himla flyt. Själva grundhistorien för boken tog en vecka att skriva, säger hon..

Blekinge Läns tidning - 14 apr 14 kl. 08:09

Armbryterskan Malin satsar på VM

Sydöstran - 14 apr 14 kl. 08:09

Armbryterskan Malin satsar på VM

SmålandsPosten - 17 okt 14 kl. 10:51

Frank beredd att ta över Blekinges ägande i Regionteatern

Ett antal kulturarbetare i Blekinge protesterar mot att det satsas för lite pengar på teatern i länet och att Blekinge läns landsting borde lämna Regionteatern. Frågan ska nu utredas av politikerna. – Det är förödande för teatern att ständigt bli ifrågasatt av sina ägare.

SVT - 21 apr 11 kl. 16:34

Regionteatern behövs

Regionteatern behövs i Blekinge. Efter kritiken mot Regionteatern svarar nu teaterns vd Magnus Holm. Medverkande: Sarah Bruze, reporter Magnus Holm, vd Regionteatern Kerstin Johansson (FP), styrelseledamot Regionteatern Povel Andersson, amatörskådespelare.

SmålandsPosten - 29 nov 14 kl. 20:26

Regionteatern har drabbats av mal i kostymförrådet

UPPTÄCKT. Nu pågår sanering av kläder på Regionteatern Blekinge Krono­berg i Växjö. När de anställda kom tillbaka efter semestern upptäckte de malar i ett kostymförråd.

Expressen - 23 apr 14 kl. 09:06

Malin, 12, satsar på ett majblommerekord i år

För tredje året i rad satsar tolvåriga Malin Ohlsson i Höllviken på att slå rekord i att sälja majblommor. Malin har redan sålt för nära 40 000 kronor - men vill upp över 50 000. Hon tar till och med betalkort.

Fler nyheter från BLT

BLT - 10 timmar sedan

Peder Fredricson travar på ytan

Peder Fredricson travar på ytan i ett alldagligt sommarprat som misslyckas gå på djupet i relationen mellan människa och häst..

BLT - 15 jul 18 kl. 14:51

Uje Brandelius pratar fint om sjukdomen och livet

Uje Brandelius är mest känd för sin Parkinson, hävdar han själv och förklarar att han egentligen är en ganska vanlig och ospännande person. Hans sommarprat är mycket mer än så..

BLT - 12 jul 18 kl. 23:07

Roligt mellansnack och samstämmiga artister

Babben Larsson och Göran Fristorp bjöd på en underhållande afton på Skärva på torsdagskvällen. Med sig hade de en utmärkt pianist, Hansa Berg..

BLT - 12 jul 18 kl. 22:49

Ebbot Lundberg vill stoppa tiden

Han nästan snubblar in på scenen i den halvmulna sommarkvällen. Men när konserten närmar sig sitt slut har Ebbot Lundberg tillsammans med sitt unga kompband nästan börjat lätta från scengolvet för att flyga ut över Hasslöfestivalens publik..

BLT - 12 jul 18 kl. 10:09

Sommar i P1: Marko ”Markoolio” Lethosalo:

Som Markoolio har han alltid kunnat ”jönsa” sig ur alla intervjuer. Tills nu. Här står han själv för frågorna som kräver ärliga svar..

BLT - 12 jul 18 kl. 00:00

Starka känslor på hed och hav

På torsdagskvällen finns möjlighet att njuta av skön sång, musik och lyrik i kombination. Det är tre för karlskronapubliken välkända namn som framträder i Amiralitetskyrkan..

BLT - 09 jul 18 kl. 23:00

Molière som sommarunderhållning

Den girige, eller som den stavas av Karlskrona Musikteater ”giirige”, har stöpts om till en lättsam sommarunderhållning när den nu har fått premiär på Mjölnarholmen i Karlskrona. Ingen kan lämna i mellanakten, såvida man inte simmar eller har egen båt. Men ingen i premiärpubliken verkade önska sig därifrån.

BLT - 04 jul 18 kl. 10:03

Sommar i P1: Pralinkungens dotter bjuder inte riktigt in oss

Chokladkungens dotter tar med oss på en resa genom maktens korridorer, besvikelsen över Donald Trump och Dry martini-luncher..

BLT - 02 jul 18 kl. 07:00

Sommar i P1 David Eberhard: Med cykelhjälm genom paradiset

Staten Sverige behöver lägga sig på terapisoffan. Vi lever i ett land där man nästan måste ha cykelhjälm på sig när man går och lägger sig. Vi skyller på politikerna, samhället, chefen, mamma, arbetskamraterna för att vi inte själva tar ansvar för våra liv..

BLT - 30 jun 18 kl. 07:00

Sommar i P1 Eva Rydberg: Myspys med många frågetecken

Mysigt, hjärtligt och intressant. Eva Rydberg gjorde säkert ingen besviken med sitt sommarprat, men att följa den givna mallen gjorde det till sist en smula trist. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.