BLT > Kultur

Thursday, 21 March, 12:40

BLT - 24 jun 18 kl. 12:00

Malin satsar på Regionteatern och VäxjöSkådespelerskan Malin Mases Arvidsson spelar huvudrollen Karin i Ingmar Bergmans "Såsom i en spegel” i Växjö i höst. Hon blir därmed också fast anställd på Regionteatern Blekinge Kronoberg. – Det känns så inspirerande! Jag vill göra angelägen teater för alla, teater behövs över hela landet, säger hon..
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Regionteatern, Växjö, Malin Mases Arvidsson, Karin, Ingmar Bergmans Såsom, Regionteatern Blekinge Kronoberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, satsar, Regionteaternoch , Växjö
SmålandsPosten - 24 jun 18 kl. 12:00

Malin satsar på Regionteatern och Växjö

Skådespelerskan Malin Mases Arvidsson spelar huvudrollen Karin i Ingmar Bergmans "Såsom i en spegel” i Växjö i höst. Hon blir därmed också fast anställd på Regionteatern Blekinge Kronoberg. – Det känns så inspirerande!

Corren - 19 feb 17 kl. 18:00

Malin satsar på ögonbryn – i 3D

Malin Eriksson har varit hud- och spaterapeut i 15 år..

Dalarnas tidningar - 26 nov 17 kl. 14:21

Malin satsar på ny karriär – släpper bok om Stora Skedvi: ”Den är så bra som jag ville att den skulle bli”

Under lördagen släppte Malin Floridan sin debutbok ”Historien om Skedvi Bröd – en entreprenörssaga” på Kulinariet, Säter kommun. – Jag fick sådant himla flyt. Själva grundhistorien för boken tog en vecka att skriva, säger hon..

DalaDemokraten - 26 nov 17 kl. 14:21

Malin satsar på ny karriär – släpper bok om Stora Skedvi: ”Den är så bra som jag ville att den skulle bli”

Under lördagen släppte Malin Floridan sin debutbok ”Historien om Skedvi Bröd – en entreprenörssaga” på Kulinariet, Säter kommun. – Jag fick sådant himla flyt. Själva grundhistorien för boken tog en vecka att skriva, säger hon..

Blekinge Läns tidning - 14 apr 14 kl. 08:09

Armbryterskan Malin satsar på VM

Sydöstran - 14 apr 14 kl. 08:09

Armbryterskan Malin satsar på VM

SmålandsPosten - 17 okt 14 kl. 10:51

Frank beredd att ta över Blekinges ägande i Regionteatern

Ett antal kulturarbetare i Blekinge protesterar mot att det satsas för lite pengar på teatern i länet och att Blekinge läns landsting borde lämna Regionteatern. Frågan ska nu utredas av politikerna. – Det är förödande för teatern att ständigt bli ifrågasatt av sina ägare.

SVT - 21 apr 11 kl. 16:34

Regionteatern behövs

Regionteatern behövs i Blekinge. Efter kritiken mot Regionteatern svarar nu teaterns vd Magnus Holm. Medverkande: Sarah Bruze, reporter Magnus Holm, vd Regionteatern Kerstin Johansson (FP), styrelseledamot Regionteatern Povel Andersson, amatörskådespelare.

DI - 2 timmar sedan

Svenska Malin Andersson föreläser om Downs syndrom i New York

På torsdagen föreläser Malin Andersson, 18 år, inför svensk-amerikanska handelskammaren i New York, tillsammans med sin mamma Jeanette Andersson, om hur det är att leva med Downs syndrom..

SmålandsPosten - 29 nov 14 kl. 20:26

Regionteatern har drabbats av mal i kostymförrådet

UPPTÄCKT. Nu pågår sanering av kläder på Regionteatern Blekinge Krono­berg i Växjö. När de anställda kom tillbaka efter semestern upptäckte de malar i ett kostymförråd.

Fler nyheter från BLT

BLT - Igår: 04:00

Tycker att politikerna borde få konkreta råd

Trots att underlaget till biblioteksstrategin är mycket omfattande, saknas i stor utsträckning konkreta råd till de politiker som håller i pengarna. Det anser Kristina Hedberg, chef för Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg (tidigare länsbiblioteket) som ändå ser positivt på framtiden för länets bibliotek..

BLT - I förrgår: 09:43

En ”ungdomsbok” för alla åldrar

Ungdomen är bortkastad på unga människor. Så kan vi äldre känna ibland när vi upplever att ungt folk gör dumheter som skadar dem själva och andra. Men Per Nilssons nya bok ”vill inte, vill” ger inblickar i ungas värld som i bästa fall ökar toleransen hos alla som läser den..

BLT - 18 mar 19 kl. 08:18

Danskt mörker med för mycket sadism

Sören Sveistrup skrev manus till den danska succéserien ”Brottet”. Men hans thriller i bokform är ingen succé alls, tycker recensenten Per-Axel Svensson..

BLT - 17 mar 19 kl. 08:42

En ren fröjd att lyssna på

Hur har det gått till, att jag har missat Tessan Milveden, undrar en förbryllad recensent. Lasse Fagerberg beskriver en konsert i Olofström som bjöd på många kända låtar i nya och ljuvliga tappningar..

BLT - 17 mar 19 kl. 08:43

Tung research i vacker språkskrud

BLT:s kulturkrönikör Jakob Nilsson har läst Eva-Marie Liffners roman om skeppsbyggaren af Chapman och fascineras av den. Lite grand som en stadsvandring med en väl påläst ciceron, men med många magiska inslag..

BLT - 16 mar 19 kl. 05:00

”Ingen tjock bok – ändå så fylld av kärlek och värme”

Var god stör ej. Jag läser..

BLT - 14 mar 19 kl. 19:00

Elin Thornberg: Få nyheter när ”Serial”-fallet blir tv-dokumentär

Dokumentärpodden ”Serial” har blivit tv-dokumentär. ”The case against Adnan Syed” är en både poetisk och vacker dokumentärskildring av det kända mordfallet, men känns ändå mest som upprepning..

BLT - 12 mar 19 kl. 17:00

Mördarjakten blir ganska seg

Allt tyder på att flickvännen har begått mordet. Men Johanna Mos nya mordutredare Jakob Khalil – en Paolo Roberto-typ som är före detta värsting– förstår att det nog inte är så enkelt. Dessvärre blir jakten rätt långrandig, tycker recensenten Per-Axel Svensson..

BLT - 12 mar 19 kl. 14:33

Desperata föräldrars förtvivlan: Vad har hänt med min dotter?

Lotta Lundhs deckare, som utspelar sig i Sunne, är den första i serien om Erik Ljung. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.