BLT > Kultur

Thursday, 13 December, 16:32

BLT - 24 jun 18 kl. 12:00

Malin satsar på Regionteatern och VäxjöSkådespelerskan Malin Mases Arvidsson spelar huvudrollen Karin i Ingmar Bergmans "Såsom i en spegel” i Växjö i höst. Hon blir därmed också fast anställd på Regionteatern Blekinge Kronoberg. – Det känns så inspirerande! Jag vill göra angelägen teater för alla, teater behövs över hela landet, säger hon..
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Regionteatern, Växjö, Malin Mases Arvidsson, Karin, Ingmar Bergmans Såsom, Regionteatern Blekinge Kronoberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, satsar, Regionteaternoch , Växjö
SmålandsPosten - 24 jun 18 kl. 12:00

Malin satsar på Regionteatern och Växjö

Skådespelerskan Malin Mases Arvidsson spelar huvudrollen Karin i Ingmar Bergmans "Såsom i en spegel” i Växjö i höst. Hon blir därmed också fast anställd på Regionteatern Blekinge Kronoberg. – Det känns så inspirerande!

Corren - 19 feb 17 kl. 18:00

Malin satsar på ögonbryn – i 3D

Malin Eriksson har varit hud- och spaterapeut i 15 år..

Dalarnas tidningar - 26 nov 17 kl. 14:21

Malin satsar på ny karriär – släpper bok om Stora Skedvi: ”Den är så bra som jag ville att den skulle bli”

Under lördagen släppte Malin Floridan sin debutbok ”Historien om Skedvi Bröd – en entreprenörssaga” på Kulinariet, Säter kommun. – Jag fick sådant himla flyt. Själva grundhistorien för boken tog en vecka att skriva, säger hon..

DalaDemokraten - 26 nov 17 kl. 14:21

Malin satsar på ny karriär – släpper bok om Stora Skedvi: ”Den är så bra som jag ville att den skulle bli”

Under lördagen släppte Malin Floridan sin debutbok ”Historien om Skedvi Bröd – en entreprenörssaga” på Kulinariet, Säter kommun. – Jag fick sådant himla flyt. Själva grundhistorien för boken tog en vecka att skriva, säger hon..

Blekinge Läns tidning - 14 apr 14 kl. 08:09

Armbryterskan Malin satsar på VM

Sydöstran - 14 apr 14 kl. 08:09

Armbryterskan Malin satsar på VM

SmålandsPosten - 17 okt 14 kl. 10:51

Frank beredd att ta över Blekinges ägande i Regionteatern

Ett antal kulturarbetare i Blekinge protesterar mot att det satsas för lite pengar på teatern i länet och att Blekinge läns landsting borde lämna Regionteatern. Frågan ska nu utredas av politikerna. – Det är förödande för teatern att ständigt bli ifrågasatt av sina ägare.

SVT - 21 apr 11 kl. 16:34

Regionteatern behövs

Regionteatern behövs i Blekinge. Efter kritiken mot Regionteatern svarar nu teaterns vd Magnus Holm. Medverkande: Sarah Bruze, reporter Magnus Holm, vd Regionteatern Kerstin Johansson (FP), styrelseledamot Regionteatern Povel Andersson, amatörskådespelare.

SmålandsPosten - 29 nov 14 kl. 20:26

Regionteatern har drabbats av mal i kostymförrådet

UPPTÄCKT. Nu pågår sanering av kläder på Regionteatern Blekinge Krono­berg i Växjö. När de anställda kom tillbaka efter semestern upptäckte de malar i ett kostymförråd.

Expressen - 23 apr 14 kl. 09:06

Malin, 12, satsar på ett majblommerekord i år

För tredje året i rad satsar tolvåriga Malin Ohlsson i Höllviken på att slå rekord i att sälja majblommor. Malin har redan sålt för nära 40 000 kronor - men vill upp över 50 000. Hon tar till och med betalkort.

Fler nyheter från BLT

BLT - 18 timmar sedan

Traveling John är beredd att dra vidare

Det har tagit flera år, men nu är John Dunsö, alias Traveling John, färdig med sitt musikalbum. På fredagen är det officiellt ”släpp” och Saxemara-sonen kommer snart till Ronneby för två releasekonserter. Men vad händer sen?.

BLT - Igår: 15:49

Michelle Obamas historia är en rättfram och ärlig berättelse

Michelle Obamas självbiografi ”Min historia” skulle kunna bli ännu en berättelse om den amerikanska drömmen. Men hon är klokare än så, konstaterar vår recensent Thomas Kjellgren som läst en rättfram och ärlig berättelse..

BLT - 06 dec 18 kl. 06:00

Emma Ihl från Saxemara gör frimärke

Nu tar broderiet plats som frimärkskonst. Postnord kommer nästa år att ge ut frimärken med textila bilder på. Ett av dem är designat av Emma Ihl, konstnär från Saxemara..

BLT - 01 dec 18 kl. 18:17

Filminstitutets chef uppmanar Karlskrona att satsa

Svenska Filminstitutets chef Anna Serner tror på Karlskrona och Blekinge som ett nytt centrum för film. Nu gäller det också att få de lokala aktörerna att se möjligheterna i en bransch som kan ge mycket tillbaka för den som satsar..

BLT - 27 nov 18 kl. 00:00

Alex Bergdahl: ”Mer julemys åt folket”

BLT Kultur och nöjes krönikör Alex Bergdahl har några tips om säsongsbetonad litteratur och släpper en mindre litterär bomb. .

BLT - 23 nov 18 kl. 18:16

Boktoppen

Recensenterna väljer de bästa böckerna just nu..

BLT - 16 nov 18 kl. 00:00

En god blandning i en poetisk kompott

Författaren Rizah Sheqiri har läst en ny diktsamling av Sven-Erik Olsson, en av de flitiga skribenterna i Blekinge skrivarklubb..

BLT - 22 nov 18 kl. 22:15

Per Nilsson: "Tacksam för alla idéer jag får”

Blekinge läns tidnings kulturpris år 2018 går till författaren Per Nilsson, Sölvesborg. Pristagaren berättar här om sina tidiga inspirationskällor och varför han vill lära sig vackra musikstycken utantill. Som författare är han produktiv: ”jag är tacksam för alla idéer till historier som jag får”, säger han..

BLT - 19 nov 18 kl. 12:31

Snygg noir i historisk Berlinmiljö

Den första deckaren om Gereon Rath är en klassisk thriller noir som höjer förväntningarna tycker vår recensent ÅM Hellman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.