Expressen > Nyheter

Thursday, 20 September, 23:57

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , frontalkrock
Expressen - 29 apr 12 kl. 17:21

Två bilar frontalkrock utanför Kungsbacka

Två personbilar har på söndagseftermiddagen frontalkrockat i närheten av Gällinge söder om Kungsbacka i Hallands län..

BT - 06 nov 13 kl. 16:48

Frontalkrock på riksväg 41

En frontalkrock mellan två bilar inträffade på eftermiddagen på Rv 41. Skadeläget är ännu oklart. I går var sex personer inblandade i en olycka mellan två bilar på riksväg 41.

YLE - 20 dec 15 kl. 15:59

Frontalkrock orsakade trafikstockning i Korsholm

Två bilar var inblandade i en olycka på väg 7242 mellan Norra Vallgrund och Replot kyrkby vid 16.30-tiden i dag. Trafiken stod på platsen i cirka en halv timme, inga bilar kunde köra förbi olycksplatsen.

YLE - 20 dec 15 kl. 15:59

Frontalkrock orsakade trafikstockning på Replot

Två bilar var inblandade i en olycka på väg 7242 mellan Norra Vallgrund och Replot kyrkby vid 16.30-tiden i dag. Trafiken stod på platsen i cirka en halv timme, inga bilar kunde köra förbi olycksplatsen.

Västerbottens Folkblad - 15 timmar sedan

Klassiska hockeylaget fick bilar vandaliserade

Natten mot torsdagen vandaliserades ett flertal bilar vid ishallen i Kiruna. Samtliga tillhör hockeyettanlaget Kiruna AIF. — Det är sex bilar som har blivit sönderslagna, berättar David Levy, befäl vid polisregion Nord för NSD.

UNT - 05 jan 13 kl. 19:25

Två bilar i frontalkrock

Vid klockan 18.40 på lördagen var två bilar inblandade i en frontalkrock på väg 72 i höjd med Vänge..

GT - 22 okt 13 kl. 19:11

Två bilar i frontalkrock ? en man klämdes fast

En 24-årig man klämdes fast och skadades mycket svårt i en frontalkrock mellan två bilar på riksväg 44 i höjd med Grästorp på tisdagsmorgonen, rapporterar Nya Lidköpings Tidning på nätet..

NSD - 04 jan 16 kl. 18:36

Just nu: Två bilar i frontalkrock

Två bilar i frontalkrock..

NSD - 04 jan 16 kl. 18:36

Två bilar i frontalkrock

Två bilar i frontalkrock på väg 373..

Expressen - 06 maj 16 kl. 17:15

Tre bilar i frontalkrock – fyra till sjukhus

Flera bilar var på fredagseftermiddagen inblandade i en omfattande olycka i Falkenberg. Fyra personer har förts till sjukhus. – Det är en frontalkrock där tre personbilar har kolliderat.

GT - 08 jun 16 kl. 17:47

Två bilar i frontalkrock

Två bilar har krockat söder om Arvika. – Det rör sig i stort sett om en frontalkrock, berättar Tobias Erlandsson, Räddningsledare..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Man klättrade in till "rasande elefanter"

En yngre man hoppade på torsdagskvällen över staketet in till elefanterna på Zoo i Köpenhamn.Ett vittne som filmade händelsen beskriver elefanterna som "rasande".– Det var ett mirakel att han överlevde, säger vittnet..

Expressen - 15 minuter sedan

Sexbrottsmisstänkte läkarens ord i rätten

I dag inleddes rättegången mot barnläkaren som misstänks ha förgripit sig på 52 barn på vårdcentraler på flera platser i Sverige – och via läkarappen Kry.Enligt DN var det två helt olika beskrivningar om vad som hänt som målades upp i Stockholms tingsrätt. – Jag har genomfört undersökningarna på barnen precis på samma sätt som jag lärt mig att man ska göra, sa läkaren när han förhördes under eftermiddagen..

Expressen - 30 minuter sedan

Trumps ex-advokat i långa förhör med myndigheterna

President Donald Trumps tidigare advokat Michael Cohen samarbetar med amerikanska myndigheter som utreder Trumps rysskontakter. Hans långa arbete nära presidenten kan utgöra ett juridiskt hot, om något brott har begåtts, rapporterar ABC News. .

Expressen - 30 minuter sedan

Muf: M måste kräva posten som utbildningsminister

Gustav Fridolin (MP) kan vara den ”mest misslyckade utbildningsministern genom tiderna”.Det skriver Muf-ordföranden Benjamin Dousa i DN Debatt.Nu måste Moderaterna kräva posten, anser Dousa och föreslår tre namn..

Expressen - 1 timme sedan

Victorias besök på mammans arbetsplats

NEW YORK. Här besöker kronprinsessan en mötesplats för svenska företag som vill lyckas i USA. Bland hyresgästerna: mamma Silvias Childhood Foundation.

Expressen - 1 timme sedan

”Håll en ny omröstning om Brexit”

60 dagar kvar.Sedan ska Storbritannien säga adjö till EU.Men nu vill Malta och Tjeckien att britterna håller en ny folkomröstning om EU-medlemskapet..

Expressen - 1 timme sedan

Källor: L pekas ut som alliansens svaga länk

Utåt har de hittills varit enade.Men ett parti pekas ut som alliansens svaga länk: Liberalerna. Det uppger flera källor för Dagens industri.

Expressen - 1 timme sedan

Man skjuten i Göteborg – lämnades skadad på marken

En person uppges ha blivit skjuten i Göteborg.Skadeläget är oklart. Polisen är på plats och har spärrat av platsen.

Expressen - 2 timmar sedan

Bil började brinna under färd: ”Helt övertänd”

Räddningstjänsten arbetar just nu med att släcka en bil som börjat brinna under färd i Torslanda i Göteborg.– Den var fullt övertänd när vi kom fram, säger räddningstjänstens larm– och ledningsoperatör. .

Expressen - 2 timmar sedan

Klart för turistresor till Titanic på havets djup

Det är charterresan framför alla andra – åtta dagars all inclusive till havs med en dagsutflykt till Titanic på 4 000 meters djup som kronan på verket.Runt en miljon kronor väntas nöjesresorna kosta.Claes-Göran Wetterholm, 66, hoppas bli första svensk att uppleva skeppsvraket på nära håll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.