Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 16 July, 04:28

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 18 kl. 11:00

En välkänd siluett i Sundet passerar på tisdagOmbord hittar man en 2 000 kvadratmeter stor gräsmatta..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sundet

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En välkänd, siluetti , Sundet, passerar, tisdag
Helsingborgs Dagblad - 30 apr 15 kl. 04:00

Var rädd om stadens siluett och utsikten över Öresund

Helsingborg är en vacker stad. Alla som kommer hit blir hänförda över den fantastiska utsikten över Sundet och mot vårt grannland Danmark. Från havssidan blir det tydligt vilken vacker siluett staden har.

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 12 kl. 15:11

På kryss i Sundet 13 - 19 augusti

Hapag Lloyds M/S Columbus 2 passerar under Ponte 25 de Abril i Lissabon. På onsdag kväll, cirka 18.30, passerar det tyska rederiet Hapag Lloyds senaste fartyg, M/S Columbus 2, Helsingborg på sin väg norrut i Sundet.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 12 kl. 06:11

På kryss i Sundet 14 - 20 maj

M/S Costa Deliziosa i Sundet. På onsdag morgon, vid halv sex-tiden, går Costa Cruises M/S Costa Deliziosa söderut i Sundet och på kvällen går hon norrut och passerar Helsingborg vid 18.30-tiden.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 11 kl. 06:26

På kryss i Sundet 13 - 19 juni

M/S Silver Whisper i Sundet sommaren 2010. På måndag kväll går fem kryssningsfartyg norrut i Sundet. Mellan halv sju och halv nio passerar Norwegian Sun, Celebrity Constellation, Jewel of the Seas, Crystal Serenity och Gemini Helsingborg.

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 12 kl. 06:06

På kryss i Sundet 20 - 26 augusti

  MSY Wind Surf gick söderut i Sundet den 29 juli i år. På fredag, cirka 14.30, passerar det seglande kryssningsfartyget MSY Wind Surf Helsingborg på sin väg norrut i Sundet.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 11 kl. 07:06

M/S AIDAsol i Sundet i kväll

Den stora tyska resekoncernen Aidas senaste nybygge, AIDAsol, gör sitt första av två framträdande på kvällstid i Sundet då hon i afton cirka 19.30 passerar Helsingborg norrut. Detta är hennes jungfrukryssning som startade i går i Kiel..

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 11 kl. 06:36

På kryss i Sundet 27 juni - 3 juli

På onsdag morgon, vid halv sex-tiden, går Costa Cruises M/S Costa Deliziosa söderut i Sundet. Den som inte är så morgonpigg kan vänta till kvällen då hon går norrut och cirka 18.30 passerar Helsingborg.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 11 kl. 06:21

På kryss i Sundet 29 augusti - 4 september

På tisdagskväll vid 19.30-tiden passerar norsk/brittiska Fred Olsen Cruise Lines M/S Boudicca Helsingborg på sin väg norrut i Sundet. Detta linjesköna kryssningsfartyg med klipperstäv är inne på sitt femte år under rederiets Bahamasflagg och genomgick i januari en stor renovering av framför allt hytterna och gymmet..

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 11 kl. 06:26

På kryss i Sundet 5 - 11 september

Nästa söndag, den 11 september vid 19.30-tiden, passerar MSC Cruises MSC Poesia Helsingborg på sin väg norrut i Sundet. Kryssningen som startade i Kiel är en 18-nätters till Nordamerika.

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 12 kl. 06:21

På kryss i Sundet 28 maj - 3 juni

En av MSC Magnificas tre pooler har ett infällbart så kallat Magrodome-tak. På lördag, den andra juni, debuterar MSC cruises Magnifica i Sundet. Hon går då söderut och passerar Kronborg vid halv åtta-tiden..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Firande fransmän gick bärsärk

Överlyckliga fransmän firade "les Bleus" VM-guld under söndagsnatten. Strax efter slutsignal fylldes gatorna av tusentals fotbollsentusiaster, men firandet urartade på många håll. På Paris paradgata Champs Élysées krossade ett trettiotal personer rutor.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Låt Ygeman stå för det stabila igen.

Regeringen och alliansen beskyller varandra för att ha orsakat sammanbrottet..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Polisen, stadsplaneringen, skolan och arbetsmarknaden bidrar alla till den minskade brottsligheten i München.”

Stefan Fölster, författare till boken Den inkluderande staden.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hopp om mer resurser till bränderna

Under måndagen ska norska helikoptrar sättas in i släckningen av de många skogsbränder som rasar på flera platser i landet. – Jag hoppas att vi kan få ytterligare resurser under dagen till Ängra, säger Torbjörn Wannqvist, befäl i beredskap. Bebyggelsen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ytterligare dödsfall i oroligt Nicaragua

Minst tio personer har dödats och tjugo har skadats under söndagen i Nicaragua, uppger en människorättsorganisation. Under de tre månader som oroligheterna pågått har nära 300 personer dödats. Den lokala människorättsorganisationen Nicaragüense Pro Dere.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ytterligare dödsfall i Nicaragua

Minst tio personer har dödats och tjugo har skadats under söndagen i Nicaragua, uppger en människorättsorganisation. Människorättsorganisationen Nicaragüense Pro Derechos Humanos (ANPDH) säger att sex civila, däribland två barn, och fyra poliser dödades.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Anlagd brand i bil

En bil eldhärjades på Hälsingborgsvägen..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Flicka smygfotad i dusch på camping

En flicka har blivit smygfotograferad i en duschanläggning på en camping utanför Borgholm på Öland under helgen, skriver Barometern. – Det är en person som befinner sig i den angränsade duschen som har filmat, säger P-O Jansson, inre befäl vid polisen,.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Hemvärnet avlastar utarbetade norska brandmän

Liksom Sverige har Norge under helgen drabbats av omfattande bränder. En brandman avled av sina skador efter en olycka under släckningsarbetet vid en skogsbrand i Akershus. Brandmannen, som var i trettioårsåldern, var ensam när olyckan inträffade och åt.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Tre skadade i explosion i Vällingby

Tre personer har skadats och förts till sjukhus efter en explosion i västra Stockholm. – Man skulle kapa någon form av kopparrör på ett kylskåp och det var fortfarande under tryck så att det blev en explosion i freontanken, säger Jarmo Carlsten, ledning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.