Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 23 September, 20:26

Liknande nyheter

Taggar: En välkänd, siluetti , Sundet, passerar, tisdag
Helsingborgs Dagblad - 30 apr 15 kl. 04:00

Var rädd om stadens siluett och utsikten över Öresund

Helsingborg är en vacker stad. Alla som kommer hit blir hänförda över den fantastiska utsikten över Sundet och mot vårt grannland Danmark. Från havssidan blir det tydligt vilken vacker siluett staden har.

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 12 kl. 15:11

På kryss i Sundet 13 - 19 augusti

Hapag Lloyds M/S Columbus 2 passerar under Ponte 25 de Abril i Lissabon. På onsdag kväll, cirka 18.30, passerar det tyska rederiet Hapag Lloyds senaste fartyg, M/S Columbus 2, Helsingborg på sin väg norrut i Sundet.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 12 kl. 06:11

På kryss i Sundet 14 - 20 maj

M/S Costa Deliziosa i Sundet. På onsdag morgon, vid halv sex-tiden, går Costa Cruises M/S Costa Deliziosa söderut i Sundet och på kvällen går hon norrut och passerar Helsingborg vid 18.30-tiden.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 11 kl. 06:26

På kryss i Sundet 13 - 19 juni

M/S Silver Whisper i Sundet sommaren 2010. På måndag kväll går fem kryssningsfartyg norrut i Sundet. Mellan halv sju och halv nio passerar Norwegian Sun, Celebrity Constellation, Jewel of the Seas, Crystal Serenity och Gemini Helsingborg.

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 12 kl. 06:06

På kryss i Sundet 20 - 26 augusti

  MSY Wind Surf gick söderut i Sundet den 29 juli i år. På fredag, cirka 14.30, passerar det seglande kryssningsfartyget MSY Wind Surf Helsingborg på sin väg norrut i Sundet.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 11 kl. 07:06

M/S AIDAsol i Sundet i kväll

Den stora tyska resekoncernen Aidas senaste nybygge, AIDAsol, gör sitt första av två framträdande på kvällstid i Sundet då hon i afton cirka 19.30 passerar Helsingborg norrut. Detta är hennes jungfrukryssning som startade i går i Kiel..

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 11 kl. 06:36

På kryss i Sundet 27 juni - 3 juli

På onsdag morgon, vid halv sex-tiden, går Costa Cruises M/S Costa Deliziosa söderut i Sundet. Den som inte är så morgonpigg kan vänta till kvällen då hon går norrut och cirka 18.30 passerar Helsingborg.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 11 kl. 06:21

På kryss i Sundet 29 augusti - 4 september

På tisdagskväll vid 19.30-tiden passerar norsk/brittiska Fred Olsen Cruise Lines M/S Boudicca Helsingborg på sin väg norrut i Sundet. Detta linjesköna kryssningsfartyg med klipperstäv är inne på sitt femte år under rederiets Bahamasflagg och genomgick i januari en stor renovering av framför allt hytterna och gymmet..

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 11 kl. 06:26

På kryss i Sundet 5 - 11 september

Nästa söndag, den 11 september vid 19.30-tiden, passerar MSC Cruises MSC Poesia Helsingborg på sin väg norrut i Sundet. Kryssningen som startade i Kiel är en 18-nätters till Nordamerika.

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 12 kl. 06:21

På kryss i Sundet 28 maj - 3 juni

En av MSC Magnificas tre pooler har ett infällbart så kallat Magrodome-tak. På lördag, den andra juni, debuterar MSC cruises Magnifica i Sundet. Hon går då söderut och passerar Kronborg vid halv åtta-tiden..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kritik mot EU:s Egypten-förslag

EU vill samarbeta med Egypten för att få en lösning i migrationskrisen. Men Egypten-kännare ser förslaget som en bricka i ett politiskt spel, både för EU-ledarna och för Egypten. – Det här är extremt dåligt för flyktingar i Egypten, säger Hussein Baoumi.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

"Vi är helt trygga i det vi gör"

Peo Ljungs byte gav tre poäng..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Enström hyllades – sedan vann Modo

Årets värvning i hockeyallsvenskan, Modos Tobias Enström, hyllades med ett tifo inför lagets hemmapremiär under söndagen. Innan pucken släpptes var det också en tröjceremoni då återvändaren från NHL ska låna Per Svartvadets pensionerade tröja nummer 39.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Forsberg målade för Leipzig

Frankfurt ledde efter första halvlek hemma mot Leipzig. När kvitteringen till 1–1 kom i den andra halvleken, på en straff efter en handssituation, så var det en svensk fot som stod för den. Emil Forsberg lurade ner målvakten och rullade kallt in sin str.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fastighetskoncern från Helsingborg kan inte betala investerare – kan tvingas sälja köpcentrum

Investerare står utan utlovade räntebetalningar..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ny storförlust för guldtippade Storvreta

Premiärförlusten mot Dalen med 6–10 var ingen tillfällighet. I säsongens andra match kom den andra raka storförlusten för Storvreta som föll med 3–9 mot Pixbo på bortaplan. Uppsalalaget är regerande mästare och tippade i topp även den här säsongen – men.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Moskva: Israel vilseledde om attack i Syrien

Efter en utredning skyller den ryska militären nedskjutningen av ett ryskt flygplan över Syrien på "vilseledande" information och "oförsiktighet" från Israels sida. Det ryska militärplanet med 15 man ombord sköts ner av syriskt luftvärn utanför Syriens.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fyra släppta efter skjutning i Bagarmossen

Fyra män som har suttit anhållna efter en skjutning i Bagarmossen under natten mot torsdagen har släppts på fri fot, uppger åklagaren Daniel Jonsson för TT. Han anser att brottet kan utredas trots att männen inte sitter frihetsberövade. De fyra männen ä.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Paul Simon avslutade turnerandet på hemmaplan

Paul Simons turné "Homeward bound" är också han sista. Den 76-årige sångaren avslutade med en konsert i Queens, där han växte upp. Men Simon öppnade under showens sista minuter för att han kan tänka sig att göra fler konserter i framtiden.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bjarnason frälste Helsingborg

Falkenberg hade för stunden tagit över serieledningen i fotbollens superetta genom 2–0-segern mot Jönköping Södra. Och de såg ut att få behålla den också när Helsingborg efter 90 minuter fortfarande inte hade lyckats göra mål hemma mot Frej. Målet skull.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.