DI > Ekonomi

Friday, 21 September, 21:38

Liknande nyheter

Taggar: Sjunya , lagarpå plats , , påverkasdu som , företagare
GT - 02 apr 14 kl. 10:00

Så påverkas du av tyska flygstrejken

Räkna med problem om du ska flyga med Lufthansa från Landvetter på onsdagen. Sju turer med flygbolaget påverkas av den strejk som dragit i gång. – Man får ta kontakt med flygbolaget eller med resebyrån, uppmanar kundtjänsten på Landvetter flygplats de resenärer som drabbas..

Kristianstadsbladet - 08 aug 14 kl. 08:37

Beslutsfattandet kan påverkas mellan valen

Foto: Mark Hanlon
För EU:s grundare var tanken att demokrati och mänskliga fri- och rättigheter skulle omfatta alla unionens medborgare. Vi måste ta kampen mot populism, rasism och extremism på allvar, skriver debattskribenten.
Många EU-medborgare upplever att de har ett mycket begränsat, om alls något, utrymme att utöva inflytande på EU:s politik.

GöteborgsPosten - 28 dec 12 kl. 13:55

Nya lagar vid årsskiftet - så här påverkas du

Skattereduktion för läxhjälp till barnen ? 50 kronor mer i månaden för landets pensionärer. Det är några följder av de nya lagar som införs vid årsskiftet..

GöteborgsPosten - 28 dec 12 kl. 13:55

Nya lagar vid årsskiftet - så påverkas du

Skattereduktion för läxhjälp till barnen ? 50 kronor mer i månaden för landets pensionärer. Det är några följder av de nya lagar som införs vid årsskiftet..

Kristianstadsbladet - 12 jun 13 kl. 15:59

Facebookhall "under svenska lagar"

Facebooks nya serverhall i Luleå, den första utanför USA, invigdes i dag.Många frågor gällde avlyssningshärvan i USA. Facebookfolket ville inte diskutera saken, men regeringens representant underströk att svensk lag gäller för hallen.

Hela Gotland - 04 jan 16 kl. 10:45

Så påverkas du av nya lagar

Barnfamiljer berörs av många av de nya lagar och regler som träder i kraft efter nyår..

Jönköpingsnytt - 30 dec 16 kl. 18:12

Nya lagar 2017 - påverkas du?

På söndag är det nytt år. Och när 2016 blir 2017 träder flera nya lagar i kraft.
Bland annat blir det dyrare att gå på bio och att handla alkohol..

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 10:26

Sjuåringar i fokus på Backa teater

Med "2 556 dagar" tar Backa teater i Göteborg tempen på hur det är att vara sju år.Skådespelarna har delat med sig av egna minnen och arbetat fram föreställningens manus. Resultatet visar en ålder som kan vara både spännande och skrämmande.

Trelleborgs Allehanda - 03 dec 13 kl. 10:26

Sjuåringar i fokus på Backa teater

Med "2 556 dagar" tar Backa teater i Göteborg tempen på hur det är att vara sju år.Skådespelarna har delat med sig av egna minnen och arbetat fram föreställningens manus. Resultatet visar en ålder som kan vara både spännande och skrämmande.

Kristianstadsbladet - 19 maj 14 kl. 22:57

Mårts oroad över att domare påverkas

Förbundskapten Pär Mårts ser fram emot en eventuell kvartsfinal mot hemmanationen Vitryssland i ishockey-VM.Men han oroas lite över att domarna ska påverkas av hemmapubliken.
- De är människor de också, säger Mårts efter Sveriges 5-1-seger mot Italien i sista gruppspelsmatchen.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Rapport: Storbolagen dåliga på att identifiera klimatrisker

Svenska storbolag är bra på att mäta hur de själva påverkar klimatet, sämre på att identifiera de risker som klimatförändringarna utsätter bolaget för. Det slår Folksam fast i sin senaste stämmorapport..

DI - 45 minuter sedan

Makroekonomen: Sveriges stjärnglans falnar

Sverige gick till val med en vrålstark konjunktur i ryggen, och ett regn av miljardlöften till väljarna. Men SCB:s färska statistik avslöjar en hel del luft i Sveriges tidigare BNP-siffror. Revideringarna kapar omkring 10 miljarder från reformutrymmet för nästa finansminister..

DI - 1 timme sedan

Världens kvinnliga utrikesministrar möts i Kanada

Just nu möts världens kvinnliga utrikesministrar i Kanada. Målet? Att öka kvinnors inflytande.

DI - 2 timmar sedan

Tusk: Brittiskt brexitförslag steg i rätt riktning

EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk skriver i ett uttalande med anledning av Theresa Mays utspel om brexitförhandlingarna att premiärministerns önskan om den så kallade Chequers-överenskommelsen är ett steg framåt..

DI - 2 timmar sedan

Debatt: Kvinnor lönediskrimineras inte

DEBATT. I valrörelsen lovade Centern att lägga 6,4 miljarder kronor på att göra lönerna mer jämställda. Den huvudsakliga orsaken till skillnader i lön mellan könen handlar om att män och kvinnor väljer olika, skriver författaren David Eberhard..

DI - 2 timmar sedan

Trump ifrågasätter anklagelse om sexövergrepp

Donald Trump ifrågasätter nu trovärdigheten hos Christine Blasey Ford, kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp 1982..

DI - 3 timmar sedan

Ax:son Johnson: Alliansen bör ta makten med SD:s stöd

Alliansen måste bryta beröringsskräcken mot SD och vara beredda att ta makten och regera med Sverigedemokraternas stöd. Det kräver nu flera av landets tyngsta näringslivsprofiler, däribland Antonia Ax:son Johnson. ”Det viktigaste är att Sverige får en alliansregering, och då måste man vara pragmatisk”, säger hon..

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Cannabisbolaget rasar

USA-börserna snuddade vid nya rekordnivåer på fredagen för andra handelsdagen i rad..

DI - 3 timmar sedan

Oslobörsen leker – här är analytikernas norska favoriter

Med ett stigande oljepris och lekande laxodlare har det varit full fart på Oslobörsen under 2018. Analytikerkårens favorit bland de norska storbolagen är Grieg Seafood där de dock ser en begränsad kurspotential efter årets rally. .

DI - 3 timmar sedan

Stormen slår till: Tusentals hushåll strömlösa

Nu börjar rapporterna om strömlösa hushåll i Västra Götaland komma. Och det är inte vara Västkusten som drabbats. Till exempel är drygt 1 000 hushåll utan ström i Jönköpings län, enligt Eon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.