DI > Ekonomi

Monday, 16 July, 04:51

DI - 24 jun 18 kl. 10:18

Sju nya lagar på plats – så påverkas du som företagareDyrare tjänstebil, ökad adminbörda och fler arbetsplatsinspektioner. Den 1 juli träder en rad nya lagar i kraft. Här är förändringarna som rör dig som driver eget.  .
Läs mer på DI

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjunya , lagarpå plats , , påverkasdu som , företagare
GT - 02 apr 14 kl. 10:00

Så påverkas du av tyska flygstrejken

Räkna med problem om du ska flyga med Lufthansa från Landvetter på onsdagen. Sju turer med flygbolaget påverkas av den strejk som dragit i gång. – Man får ta kontakt med flygbolaget eller med resebyrån, uppmanar kundtjänsten på Landvetter flygplats de resenärer som drabbas..

Kristianstadsbladet - 08 aug 14 kl. 08:37

Beslutsfattandet kan påverkas mellan valen

Foto: Mark Hanlon
För EU:s grundare var tanken att demokrati och mänskliga fri- och rättigheter skulle omfatta alla unionens medborgare. Vi måste ta kampen mot populism, rasism och extremism på allvar, skriver debattskribenten.
Många EU-medborgare upplever att de har ett mycket begränsat, om alls något, utrymme att utöva inflytande på EU:s politik.

GöteborgsPosten - 28 dec 12 kl. 13:55

Nya lagar vid årsskiftet - så här påverkas du

Skattereduktion för läxhjälp till barnen ? 50 kronor mer i månaden för landets pensionärer. Det är några följder av de nya lagar som införs vid årsskiftet..

GöteborgsPosten - 28 dec 12 kl. 13:55

Nya lagar vid årsskiftet - så påverkas du

Skattereduktion för läxhjälp till barnen ? 50 kronor mer i månaden för landets pensionärer. Det är några följder av de nya lagar som införs vid årsskiftet..

Kristianstadsbladet - 12 jun 13 kl. 15:59

Facebookhall "under svenska lagar"

Facebooks nya serverhall i Luleå, den första utanför USA, invigdes i dag.Många frågor gällde avlyssningshärvan i USA. Facebookfolket ville inte diskutera saken, men regeringens representant underströk att svensk lag gäller för hallen.

Hela Gotland - 04 jan 16 kl. 10:45

Så påverkas du av nya lagar

Barnfamiljer berörs av många av de nya lagar och regler som träder i kraft efter nyår..

Jönköpingsnytt - 30 dec 16 kl. 18:12

Nya lagar 2017 - påverkas du?

På söndag är det nytt år. Och när 2016 blir 2017 träder flera nya lagar i kraft.
Bland annat blir det dyrare att gå på bio och att handla alkohol..

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 10:26

Sjuåringar i fokus på Backa teater

Med "2 556 dagar" tar Backa teater i Göteborg tempen på hur det är att vara sju år.Skådespelarna har delat med sig av egna minnen och arbetat fram föreställningens manus. Resultatet visar en ålder som kan vara både spännande och skrämmande.

Trelleborgs Allehanda - 03 dec 13 kl. 10:26

Sjuåringar i fokus på Backa teater

Med "2 556 dagar" tar Backa teater i Göteborg tempen på hur det är att vara sju år.Skådespelarna har delat med sig av egna minnen och arbetat fram föreställningens manus. Resultatet visar en ålder som kan vara både spännande och skrämmande.

Kristianstadsbladet - 19 maj 14 kl. 22:57

Mårts oroad över att domare påverkas

Förbundskapten Pär Mårts ser fram emot en eventuell kvartsfinal mot hemmanationen Vitryssland i ishockey-VM.Men han oroas lite över att domarna ska påverkas av hemmapubliken.
- De är människor de också, säger Mårts efter Sveriges 5-1-seger mot Italien i sista gruppspelsmatchen.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Ny kartläggning: Brutal nota för dåliga chefer

Usla ledare kostar svenska bolag miljarder. Mardrömscheferna kan nämligen ställa till med stora lönsamhetstapp, enligt en studie som har undersökt effekterna av bristande ledarskap. .

DI - 6 timmar sedan

Därför ska du oroa dig för prisraset på sojabönor

Handelskriget mellan Kina och USA innebär stor osäkerhet på många marknader. Bland annat har priset på råvaror som koppar, järn och sojabönor rasat – detta kan vara en indikation på en råvarumarknadskrasch. .

DI - 7 timmar sedan

Sverige hotas av elbrist – "behövs en rad åtgärder"

Marginalerna i den svenska elförsörjningen krymper. Redan i vinter hotar ett stort elunderskott. Elkrävande etableringar kan stoppas och på sikt ökar risken för elbrist och akuta nödåtgärder som kan slå hårt.

DI - 7 timmar sedan

Trump har landat i Finland

USA:s president Donald Trump har anlänt till Helsingfors inför måndagens toppmöte med Rysslands president Vladimir Putin..

DI - 8 timmar sedan

Korruptionsskandal skakar om Lettland

Lettland befinner sig i en lika omfattande som rörig korruptionshärva. Riksbankschefen anklagas för korruption innefattande pengar och en fiskeresa, en advokat har mejats ner av maskingevär och landet är dessutom i konflikt med Europeiska centralbanken. .

DI - 8 timmar sedan

Mikael Vilenius: Jättarna som avgör börsens öde bekänner färg

Kolhydratladda, andas djupt och hjälm på. Nästa vecka avgör ett hysteriskt rapportberg börsens öde. Di har kartlagt väderförhållandena, favoriterna och de ­viktigaste ­bolagen att hålla ögonen på..

DI - 9 timmar sedan

Odenplans station öppnar efter stoppet

Pendeltågsstationen Stockholm Odenplan öppnas strax efter klockan 4, tidigt på måndagsmorgonen, meddelar SL efter söndagens krismöte..

DI - 9 timmar sedan

Experterna: Så slår fotbolls-VM mot världsekonomin

Efter 64 matcher är fotbolls-VM över för den här gången. För vinnarlandet Frankrike väntas nu ett uppsving, men för världsekonomin är inte VM enbart av godo.  "Produktivitetstappet är den ekonomiska baksidan", säger Robert Bergqvist, chefekonom på SEB..

DI - 10 timmar sedan

Trump: EU är fiender

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet..

DI - 11 timmar sedan

Mäklare: Ingen ljusning i sikte på bomarknaden

Mäklarnas prognos: Utbud och efterfrågan på bostadsrätter och villor till försäljning förbliver vad de varit kommande kvartal, enligt SBAB:s Mäklarbarometer i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.