Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 21 July, 17:29

Liknande nyheter

Taggar: Tre, bronsför de svenska , byråernai , Film
YLE - 22 feb 16 kl. 07:20

HS: TE-byråerna hejdar finländare från att flytta utomlands

Arbets- och näringsbyråerna bromsar arbetsplatsförmedlingen utomlands eftersom finländska arbetstagare är så pass eftertraktade i till exempel Sverige och Estland. Det skriver tidningen Helsingin Sanomat. Arbets- och näringsministeriet har gett anvisningar åt byråerna att inte förmedla jobb för sjuksköterskor, läkare eller kockar utomlands, eftersom det råder brist inom yrkesgrupperna i Finland.

Resume - 13 jun 14 kl. 14:32

Så mycket betalar svenska byråerna för att tävla i Cannes

Svenska byråerna har sammanlagt betalat 362 920 euro, drygt tre miljoner kronor, för de 642 inskickade bidragen till Cannes Lions. I år drar reklamfestivalen in omkring 187 miljoner kronor och det bara i intäkter för tävlingsbidragen..

Resume - 21 apr 15 kl. 12:37

Söker jobb – gör om byråerna till glassar

Två amerikanska reklamstudenter söker byråjobb på ett annorlunda sätt. På en Tumblr-sida har de gjort om de mest kända byråerna till olika glassorter. .

Resume - 26 aug 15 kl. 10:25

Här är pr-byråerna där de anställda tjänar mest

JKL, Kreab och Diplomat och är de tre pr-byråer som hade de högsta lönekostnaderna per anställd bland pr-branschföreningen Precis drygt 30 medlemsföretag..

Resume - 17 jan 14 kl. 13:57

Pr-byråerna vinnare – trots sprucken OS-dröm


OS-drömmen spricker när nu även Moderaterna i Stockholm säger nej till planerna.De enda OS-vinnarna så här långt är därmed pr-byråerna JKL och Nordic PA som fått bra betalt, skriver Dagens Opinion..

Resume - 11 nov 14 kl. 11:10

Johnnie Walker-Pitchen som ger byråerna huvudbry

Ett av världens mest kända whisky-varumärken, Johnnie Walker, är i full färd med en pitch som har tagit byråerna på sängen. Det beror på att BBH:s 14-åriga "Keep Walking"-kampanj har gett fina säljsiffror under lång tid..

Dagens Media - 19 nov 14 kl. 09:56

Här är pr-byråerna som toppar löneligan

Branschföreningen Precis listar lönekostnaderna per anställd hos pr-byråerna..

Realtid - 13 mar 15 kl. 10:30

Här är advokaterna och byråerna som utmärker sig

Chambers & Partners har sagt sitt. Se topprankingen av de svenska byråerna och dess advokater i sex kategorier..

Affärsvärlden - 13 apr 17 kl. 13:31

Bästa året för byråerna

De affärsjuridiska byråerna slog nytt intäktsrekord under år 2016. Arvodesintäkterna ökade med 6 procent jämfört med året innan. Hur länge håller högtrycket i sig?.

YLE - 12 jan 18 kl. 18:17

Aktiveringsmodellen väcker skarp kritik: Kaos vid TE-byråerna och bollande med FPA

Horribelt och förnedrande, så kommenterar Karita Pihlström från Ekenäs den omstridda aktiveringsmodellen för arbetslösa som klubbades igenom i riksdagen vid årsskiftet. Det kommer att bli kaos mellan TE-byråerna, FPA och arbetsgivarna, förutspår hon..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 14:00

Så tycker mediebyråerna om jätteaffären

Om TV4 blir en del av Telia innebär det att annonsörerna kan bli mycket mer träffsäkra i sin kommunikation, menar Dentsu Aegis kommersiella chef John Aleman..

Dagens Media - Igår: 10:51

TV4: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist kommenterar statens ägande i Telia, och säger att han känner sig "helt trygg" med framtiden inom telekombolaget. Inga nedskärningar är enligt vd:n på gång, och han litar på att den nya ägaren kommer att värna om den oberoende journalistiken..

Dagens Media - Igår: 10:51

TV4 om staten: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist om statens ägande i Telia, och om framtiden inom telekombolaget: "Telia är medvetet om vikten av att värna den oberoende journalistiken".

Dagens Media - Igår: 07:37

Klart: Telia köper Bonnier Broadcasting

Prislappen landar på 9,2 miljarder för Telias nya tv-verksamhet, som Bonnier Broadcastings Casten Almqvist föreslås bli vd för. Affären ska först granskas av konkurrensverket – och vad som sker med det statliga ägandet i telekomjätten åtestår att se..

Dagens Media - Igår: 07:37

Affären gick igenom: Telia köper Bonnier Broadcasting

UPPDATERAS. "Med Telia som ägare skapas ännu bättre förutsättningar", säger TV4 och Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist..

Dagens Media - I förrgår: 17:03

Myndighet förhindrar MTG:s försäljning

MTG stöter på patrull för andra gången i år. Konkurrensmyndighet sätter stopp för MTG:s försök att sälja av sin bulgariska tv-verksamhet..

Dagens Media - I förrgår: 12:40

"Låt inte TV4 bli ett statligt bolag"

DEBATT. Statens ägande i Telia är problematiskt, och tiden är inne för att sälja av kvarstående innehav, skriver Liberala ungdomsförbundets distriktordförande Martin Nilsen..

Dagens Media - I förrgår: 11:26

Efter jätteskulden – ETC:s läsare pröjsar 1,74 miljoner

Drygt 8 miljoner ska ETC på kort tid betala tillbaka av sitt presstöd. Grundaren Johan Ehrenberg mobiliserar läsarna för att få hjälp med notan, som han menar är felaktig. Över 40000 rullar dagligen in i ETC:s stödfond..

Dagens Media - I förrgår: 10:11

Westander förstärker inom hållbarhet

Pr-byrån stärker sitt hållbarhetserbjudande genom utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Westander blir den fjärde aktören i Sverige att erbjuda utbildningen..

Dagens Media - 13 jul 18 kl. 09:43

Netflix knäcker HBO i antalet Emmynomineringar

Streamingjätten sätter stopp för HBO:s år av flest nomineringar till Emmy Awards..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.