DI > Ekonomi

Sunday, 23 September, 20:45

DI - 24 jun 18 kl. 09:19

Turkiskt ödesval i skuggan av stigande risker för kraschEkonomisk motvind försvagar Turkiets president Recep Tayyip Erdogan och oppositionen vädrar morgonluft inför söndagens president- och parlamentsval. Oavsett valutgången kan vinnaren tvingas hantera en ekonomi i fritt fall..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Turkiets, Recep Tayyip Erdogan

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Turkiskt, ödesvali , skugganav stigande , riskerför , krasch
GöteborgsPosten - 08 aug 14 kl. 17:29

Turkiskt ödesval

I morgon direktväljs presidenten av folket för första gången i Turkiet..

GöteborgsPosten - 24 jun 18 kl. 17:27

Turkiskt ödesval avslutat

Vallokalerna har nu stängt i Turkiet. Ett preliminärt resultat väntas om några timmar. Enligt oppositionen har fusk förekommit i president- och parlamentsvalet, där cirka 56 miljoner människor har registrerat sig för att rösta..

Sydsvenskan - 24 jun 18 kl. 07:12

Turkiskt ödesval avslutat

Vallokalerna har nu stängt i Turkiet. Ett preliminärt resultat väntas om några timmar. Enligt oppositionen har fusk förekommit i president- och parlamentsvalet, där cirka 56 miljoner människor har registrerat sig för att rösta.

UNT - 24 jun 18 kl. 17:27

Turkiskt ödesval avslutat

Vallokalerna har nu stängt i Turkiet..

GöteborgsPosten - 24 jun 18 kl. 17:40

Turkiskt ödesval avslutat

Vallokalerna har stängt i Turkiet. Ett preliminärt resultat väntas tidigt på kvällen. Enligt oppositionen har fusk förekommit i president- och parlamentsvalet, där cirka 56 miljoner människor har registrerat sig för att rösta..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Skuggan med tre raka segrar möter Våxtorp

I dag är det dags för match för Skuggan som tar emot Våxtorp hemma på Sperlingsholms IP i division 7 Halland södra. Skuggan har tre segrar i rad, den senaste mot Sennan med 2–1, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Våxtorp blev utan poäng i mötet med Örnia senast..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Formstarka Skuggan tog ny seger mot Våxtorp

Skuggan är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Våxtorp hemma på Sperlingsholms IP på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4–1 (2–1) innebär att Skuggan nu har fyra segrar i följd i division 7 Halland södra i fotboll..

DN - 23 jun 18 kl. 17:34

Stort fokus på valfusk i turkiskt val

Redan innan de 57 miljoner väljarna har lagt sin röst handlar valet i Turkiet om fusk.  Det bådar inte gott under söndagens ödesval. .

DN - 28 apr 16 kl. 18:43

Turkiskt inbördeskrig trappas upp i skuggan av Syrien


I skuggan av flyktingkrisen och stormakternas spel om Syrien pågår sedan snart ett år ett nygammalt inbördeskrig mellan Turkiet och PKK-gerillan. Osäkerheten om antal offer är stor, men nu tycks konflikten trappas upp..

DI - 30 apr 18 kl. 06:05

Johanna Jeansson: Ödesval för May – britternas sista chans om brexittaktiken

De engelska lokalvalen i veckan sker i skuggan av de pågående brexitsamtalen, vilket gör dem mer intressanta än vanligt. Valresultatet blir en fingervisning om hur väljarna ser på regeringens förhandlingstaktik..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

På måndag börjar striden om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

DI - 1 timme sedan

Debatt: Apotek Hjärtat borde inte få äga Min Doktor

DEBATT. Nyligen investerade Apoteket Hjärtat, som ägs av Ica-Gruppen, 335 miljoner kronor i nätläkartjänsten Min Doktor. Det innebär en risk för ökade kostnader samtidigt som det varken är samhällsekonomiskt eller etiskt försvarbart, skriver Elin Karlsson på Sveriges läkarförbund..

DI - 1 timme sedan

Debatt: SD har röstat mest med de rödgröna

DEBATT. Riksdagsvalet ledde otvetydigt till att nuvarande regering bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet tappade 22 mandat, från 138 mandat 2014 till 116 mandat i årets val. Alliansen fick i år 143 mandat att jämföra med 141 mandat 2014..

DI - 1 timme sedan

Näringslivsnestor till hårt angrepp SD-utspel: "Oerhört naivt"

Antonia Ax:son Johnssons uppmaning till alliansen att ta makten med SD:s stöd får nu hårt mothugg av en av hennes tidigare närmsta förtrogna i näringslivet, Marcus Storch.  ”Jag är besviken och tycker det är oerhört naivt att tro att SD:s stöd är gratis”, säger han.  .

DI - 2 timmar sedan

Elpriserna svänger vilt - så ska du göra med ditt elavtal

2018 har varit ovanligt turbulent på elmarknaden och efter en historiskt dyr sommar har priserna plötsligt fallit. Di har frågat experterna om hur de ser på utvecklingen och hur man ska göra med sina elavtal. .

DI - 2 timmar sedan

Infranode Energis bud på Skånska Energi: erbjudandehandling offentliggjord

ERBJUDANDET SOM HÄNVISAS TILL I DETTA PRESSMEDDELANDE LÄMNAS INTE, VARE SIG, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, USA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ERBJUDANDET ENLIGT TILLÄMPLIGA LAGAR OCH REGLER SKULLE VARA FÖRBJUDET. ERBJUDANDET LÄMNAS INTE TILL (OCH ACCEPTER GODKÄNNS INTE FRÅN) PERSONER I DESSA LÄNDER ELLER PERSONER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ACCEPT AV ERBJUDANDET SKULLE KRÄVA YTTERLIGARE DOKUMENTATION, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER VAD SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT..

DI - 3 timmar sedan

Hedgefonder minskar kortpositioner i koppar

Hedgefonder minskar sina kortpositioner i koppar. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 3 timmar sedan

AB Volvos vd: Så blir vi vinnare i paradigmskiftet

BERLIN. Tack vare att rörelsemarginalen har skjutit i höjden under Martin Lundstedts tid som vd bygger fordonsjätten Volvo nu upp en historiskt stor nettokassa. För Di förklarar han hur lönsamheten ska öka ytterligare – och hur den växande kassan ska användas.

DI - 4 timmar sedan

Seklets första klimatriksdag

Måndagens talmansval är den formella starten på regeringsbildningen. Mycket står på spel. S slåss för sitt politiska liv och framtid och då brukar det höras.

DI - 4 timmar sedan

Ryss gripen misstänkt för spionage i Norge

En rysk medborgare har häktats i Norge misstänkt för olovlig underrättelseverksamhet, uppger säkerhetspolisen PST..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.