DI > Ekonomi

Monday, 16 July, 08:28

DI - 24 jun 18 kl. 09:19

Turkiskt ödesval i skuggan av stigande risker för kraschEkonomisk motvind försvagar Turkiets president Recep Tayyip Erdogan och oppositionen vädrar morgonluft inför söndagens president- och parlamentsval. Oavsett valutgången kan vinnaren tvingas hantera en ekonomi i fritt fall..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Turkiets, Recep Tayyip Erdogan

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Turkiskt, ödesvali , skugganav stigande , riskerför , krasch
GöteborgsPosten - 08 aug 14 kl. 17:29

Turkiskt ödesval

I morgon direktväljs presidenten av folket för första gången i Turkiet..

GöteborgsPosten - 24 jun 18 kl. 17:27

Turkiskt ödesval avslutat

Vallokalerna har nu stängt i Turkiet. Ett preliminärt resultat väntas om några timmar. Enligt oppositionen har fusk förekommit i president- och parlamentsvalet, där cirka 56 miljoner människor har registrerat sig för att rösta..

Sydsvenskan - 24 jun 18 kl. 07:12

Turkiskt ödesval avslutat

Vallokalerna har nu stängt i Turkiet. Ett preliminärt resultat väntas om några timmar. Enligt oppositionen har fusk förekommit i president- och parlamentsvalet, där cirka 56 miljoner människor har registrerat sig för att rösta.

UNT - 24 jun 18 kl. 17:27

Turkiskt ödesval avslutat

Vallokalerna har nu stängt i Turkiet..

GöteborgsPosten - 24 jun 18 kl. 17:40

Turkiskt ödesval avslutat

Vallokalerna har stängt i Turkiet. Ett preliminärt resultat väntas tidigt på kvällen. Enligt oppositionen har fusk förekommit i president- och parlamentsvalet, där cirka 56 miljoner människor har registrerat sig för att rösta..

DN - 23 jun 18 kl. 17:34

Stort fokus på valfusk i turkiskt val

Redan innan de 57 miljoner väljarna har lagt sin röst handlar valet i Turkiet om fusk.  Det bådar inte gott under söndagens ödesval. .

DN - 28 apr 16 kl. 18:43

Turkiskt inbördeskrig trappas upp i skuggan av Syrien


I skuggan av flyktingkrisen och stormakternas spel om Syrien pågår sedan snart ett år ett nygammalt inbördeskrig mellan Turkiet och PKK-gerillan. Osäkerheten om antal offer är stor, men nu tycks konflikten trappas upp..

DI - 30 apr 18 kl. 06:05

Johanna Jeansson: Ödesval för May – britternas sista chans om brexittaktiken

De engelska lokalvalen i veckan sker i skuggan av de pågående brexitsamtalen, vilket gör dem mer intressanta än vanligt. Valresultatet blir en fingervisning om hur väljarna ser på regeringens förhandlingstaktik..

DI - 02 dec 16 kl. 17:33

Norden: Nervös handel inför Italiens ödesval

Börshandeln på de nordiska börserna var lite avvaktande inför veckoslutet och fredagen stängde i rött. Investerare försökte att bedöma politiska risker inför helgens folkomröstning i Italien..

Expressen - 14 jun 12 kl. 13:15

Törs inte lämna Europa inför ödesval: Vore oansvarigt

På söndagen väntar ett ödesval i Grekland. Allt fler greker tömmer sina bankkonton av rädsla för att det krisdrabbade landet ska överge euron och införa en egen valuta. Samtidigt har EU:s ekonomikommissionär Olli Rehn bestämt sig för att inte åka till G20-mötet i Mexiko den 18 och 19 juni.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Råvaror: Oljepriset faller

Oljepriset, som sjönk nära 4 procent i förra veckan, har inlett denna vecka med en nedgång på 0,5 procent för både Brent och WTI. .

DI - 5 minuter sedan

Pentagon är nära ny affär för F-35 flygplan

Pentagon är nära en ny affär för F-35 flygplan som tillverkas av försvarsjätten Lockheed Martin. Det rapporterar Wall Street Journal. .

DI - 15 minuter sedan

Bactiguard etablerar nytt partnerskap med tyska Asid Bonz

Bactiguard etablerar ett nytt partnerskap med tyska Asid Bonz genom ett exklusivt distributionsavtal avseende den tyska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Kinas tillväxt bromsar in

Hotet om handelskrig med USA påverkade Kinas BNP-siffror för det andra kvartalet i år, då den ekonomiska tillväxten saktade ner. Enligt siffror från Kinas statistikbyrå växte landets BNP med 6,7 procent under årets andra kvartal, vilket är i linje med analytikernas förväntningar och något lägre än under första kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Irras får FDA-godkännande av Irraflow

Den amerikanska hälsovårdsmyndigheten FDA har gett ett så kallat 510(k)-godkännande till Irras produkt Irraflow. Bolaget kommer marknadslansera produkten i USA senare under året. .

DI - 15 minuter sedan

Södra ökar omsättning och rörelseresultat under andra kvartalet

Skogsägarföreningen Södra redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst..

DI - 15 minuter sedan

Nu höjs priserna på bensin och diesel

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med 15 öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 15,96 kronor..

DI - 15 minuter sedan

Platzer rekryterar ny finanschef

Fastighetsbolaget Platzer har rekryterat Fredrik Sjudin till posten som ny finanschef, CFO, efter att den nuvarande finanschefen Lennart Ekelund tidigare i år sagt upp sin anställning..

DI - 15 minuter sedan

Byggmax vinst minskar kraftigt

Byggvarukedjan Byggmax redovisar ett resultat efter skatt på 96,7 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (133). Resultatet per aktie uppgick till 1:60 kronor (2:20)..

DI - 15 minuter sedan

Micro Systemation får order i Frankrike

Micro Systemation har fått en order värd cirka 12 miljoner kronor från Frankrikes militära polisstyrka Gendarmerie Nationale med planerad leverans under tredje kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.