DN > Kultur

Monday, 18 February, 09:42

DN - 24 jun 18 kl. 09:00

Arne Dahl: ”Jag hade ett så jävla bra självförtroende, nästan uppblåst”Den experimentelle litteraturvetaren Jan Arnald firar 20 år som deckarstjärnan Arne Dahl. DN har träffat en författare med tveeggad penna, som i årets sommarföljetong utforskar ensamheten på djupet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Dahl, Jan Arnald, Arne Dahl

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arne, DahlJag hade ett , , jävla, bra, självförtroende, nästan uppblåst
Barometern - 24 feb 14 kl. 15:15

Hyllad eldsjäl ? Arne Svensson är ingen vanlig Svensson

Han gick i pension från en tjänst som idrottslärare på Skansenskolan i Mörbylånga förra hösten, men det är inte helt enkelt att boka in Arne Svensson för en intervju. Framför allt inte en helg. Vi har bestämt träff hemma hos Svensson klockan 14 en söndag i februari.

Barometern - 27 feb 14 kl. 09:46

Hyllad eldsjäl ? Arne Svensson är ingen vanlig Svensson

Han gick i pension från en tjänst som idrottslärare på Skansenskolan i Mörbylånga förra hösten, men det är inte helt enkelt att boka in Arne Svensson för en intervju. Framför allt inte en helg. Vi har bestämt träff hemma hos Svensson klockan 14 en söndag i februari.

YLE - 05 mar 17 kl. 12:08

Norsk dominans i Vasaloppet – andra raka segern för ryggskadad Dahl

John Kristian Dahl var osäker på start in i det sista men han valde till slut att köra. Ett bra val skulle det visa sig då han tog sin andra raka seger efter en stark spurt. Den 93:e upplagan av den svenska skidklassikern Vasaloppet blev en stor uppvisning av de norska åkarna.

News55 - 11 dec 17 kl. 14:57

Arne Weise om SVT:s julvärdar: “Det är åt helvete”

Arne Weise har som SVT:s tidigare julvärd varje julafton kl 15.00 tänt det traditionella juleljuset i drygt 30 års tid och Arne är en person som värnar om traditioner. Att SVT i år har beslutat att ha två julvärdar och att programmet dessutom inte ska direktsändas blev för honom droppen som fick bägaren att rinna över, det rapporterar Aftonbladet.

News55 - 16 nov 16 kl. 15:01

Sportkommentatorn Arne Hegerfors minne sviker

 En av Sveriges mest kända sportkommentatorer Arne Hegerfors, 74, har en lång sjukdomshistoria bakom sig. Under loppet av tre år drabbades han av både massiv hjärtinfarkt, en stroke och en tumör på hjärnhinnan. Nu verkar närminnet också svikta.

News55 - 16 nov 16 kl. 15:01

Sportprofilen Arne Hegerfors kämpar med hälsan

En av Sveriges mest kända sportkommentatorer Arne Hegerfors, 74, har en lång sjukdomshistoria bakom sig. Inom loppet av tre år drabbades han av både massiv hjärtinfarkt, en stroke och en tumör på hjärnhinnan. Nu verkar närminnet också svikta.

Expressen - 07 maj 13 kl. 17:53

Dahléns stora ilska: "Skyddar varandra"

I dag kom disciplinnämndens beslut. Åtvidabergs Andreas Dahlén stängs av ytterligare en match, efter utvisningen mot Kalmar. Det får vänsterbacken att ilskna till - rejält.

ÖstersundsPosten - 06 okt 14 kl. 14:39

NM-seger för Ronny Dahl

– Just nu känns det bara som skit, jag har så ont i armarna att jag knappt vet vad jag ska göra. Det blev nog lite för mycket att tävla så nära inpå den urladdning som VM innebar, säger Ronny Dahl när han är på väg hem från Oslo där tävlingarna avgjordes..

Sydsvenskan - 15 nov 12 kl. 17:04

Arne Paulsson åtalas

Lunds kände byggmästare Arne Paulsson åtalas för förolämpning och olaga hot.
"Sätt dig ner din jävla svartskallejävel", har han sagt enligt åklagaren under en handbollsmatch i arenan i Lund..

SR - 07 feb 14 kl. 06:35

Arne Ljungqvist tror på ett OS fritt från dopning

Idag invigs ju vinter-OS i Sotji i Ryssland. Under drygt två veckor ska omkring 5000 olympier tävla om de åtråvärda medaljerna. Men kommer det bli ett rent spel?

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 10:24

Så påverkar public service läget för landets tidningar

I debatten om public service är det viktigt att komma ihåg att det handlar om en offentligt finansierad verksamhet som konkurrerar med privata medier. Därför måste vi också vara vaksamma så att den inte undergräver förutsättningarna för andra medier, skriver Jeanette Gustafsdotter, vd för TU, i den fjärde och avslutande delen om hotet mot public service..

DN - 10 jan 19 kl. 08:36

Stellan Skarsgård blir skurk i nya ”Dune”

Svenske Stellan Skarsgård har fått en roll som storskurk i den kommande science fiction-filmen ”Dune”, skriver Variety..

DN - 10 jan 19 kl. 06:27

”I dag sliras, skarvas och överdrivs det överallt”

Niklas Wahllöf: Valet står nu mellan uppmärksamhet, uppdrag, pengar eller konkurs..

DN - 09 jan 19 kl. 15:39

Tio tips om konstvårens höjdare

Röhsska museets nyöppning är den svenska konstvårens höjdpunkt. DN:s konstredaktör Birgitta Rubin listar säsongens tio mest lovande konstevenemang..

DN - 09 jan 19 kl. 11:01

Därför har den liberala idealdebatten misslyckats

Föreställningen om en rak debatt där idéer möts i saklig strid bortser ofta från gruppers behov av att känna sig upprörda. Norske författaren Bjørn Stærk noterar att invandringsmotståndet rör sig hemtamt i både trånga och vida åsiktskorridorer. .

DN - 09 jan 19 kl. 10:49

Lars von Trier funderar på en uppföljare till ”Riket”

Den danska tv-serien ”Riket” från 1994 kan få en fortsättning. Nu har Lars von Trier besökt Rigshospitalet i Köpenhamn för en tänkbar tredje säsong..

DN - 09 jan 19 kl. 10:14

Tv-recension: ”Brexit: the uncivil war” är en politisk rysare från verkligheten

Pr-spinn, manipulationer och lögner. ”Brexit: the uncivil war” med Benedict Cumberbatch är en fängslande mix av politiskt skräckdrama och sedelärande svart komedi. En vecka före omröstningen av Theresa Mays skilsmässoavtal med EU strör filmen salt i Brexit-såret.

DN - 09 jan 19 kl. 08:42

”Carmen” – en klassiker utan sistadatum för sex och passion

När klassikern ”Carmen” sätts upp på Kungliga Operan utspelar den sig här och nu i en fabrik som tillverkar billigt spanskinspirerat turistkrimskrams. Att tackla originalets exotisering var en av de svåraste nötterna att knäcka, berättar regissören Johanna Garpe..

DN - 09 jan 19 kl. 06:30

Bokrecension: ”Det vita kallbadhuset”

En man ligger på sitt köksgolv och kan inte ta sig upp. Det är den 17 december i Oslo och trygghetslarmet och mobilen ligger obönhörligt utom räckhåll för hans förtvinade muskler..

DN - 09 jan 19 kl. 06:27

Linus Larsson: Vårt enda hopp är att de fossila baronerna inte vet vad de gör

Norge planerar för 50 år av oljeborrning. Preem bygger raffinaderi för miljarder norr om Lysekil. De påstår att om inte ”vi” gör det kommer ”någon annan” att göra det.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.