Skånskan > Opinion

Thursday, 21 March, 12:51

Skånskan - 23 jun 18 kl. 21:36

Skrattar bäst som skrattar sistkrönika Skrattar bäst som skrattar sist, säger en familjemedlem till en annan. Detta sedan mycket hög svansföring förelegat i en badmintonmatch där familjemedlem nummer 1 (som alltid brukar vinna) plötsligt ligger under mot familjemedlem nummer 2 (som alltså är mycket belåten och inte tvekar att visa det). Skrattar bäst som skrattar sist. Gamla talesätt brukar ha överlevt genom historien för att det ligger ett icke försumbart korn av klokskap och sanning i dem. Men just detta uttryck är faktiskt helt undermåligt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Skrattar, HAHA NU ÄR DU INTE SÅ KAXIG LÄNGRE VA, Douglas Adams, Liftarens, INTE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrattar, bästsom , skrattar, sist
Kristianstadsbladet - 28 nov 11 kl. 06:30

Skrattar bäst som skrattar sist...

Utanför ishallen drog Berit och hennes systrar fram med orkanstyrka. Inne i ishallen blåste Kristian?
Utanför ishallen drog Berit och hennes systrar fram med orkanstyrka.

GöteborgsPosten - 21 maj 18 kl. 00:31

"Skrattar bäst som skrattar sist"

Tre Kronors elfte VM-guld, andra i lag. I guldlaget finns ett gänge spelare med förflutet i Göteborg och Frölunda. För den senast, Lias Andersson, är guldet lite av en revansch.

GöteborgsPosten - 21 maj 18 kl. 09:59

"Skrattar bäst som skrattar sist"

Tre Kronors elfte VM-guld, det andra i rad. I guldlaget finns ett gäng spelare med förflutet i Göteborg och Frölunda. För den senaste, Lias Andersson, är guldet lite av en revansch.

IDG - 10 aug 15 kl. 11:22

Haha eller hehe? Nu vet Facebook hur du skrattar - och vissa skrattar längre än andra


Har du tänkt på hur du skrattar på nätet? Haha, hehe, lol, eller kanske en emoji? Facebook har kartlagt hur användarna skrattar..

Expressen - 22 feb 17 kl. 10:30

Skrattar han hela vägen till banken?

Skrattar bäst som skrattar sist? Eller skrattar hela vägen till banken?.

Skånskan - 24 sep 14 kl. 10:24

Skrattar bäst som skrattar sist


Generatorn gav upp så Ola Schön och Johan Widerberg från Tomelilla MK tvingades bryta rallytävlingen TV-Svängen på väg in i mål..

GöteborgsPosten - 12 nov 16 kl. 06:01

Anders Piltz: "Skrattar bäst som skrattar sist, tänker nog Trump"

Lördagskrönikören Anders Piltz reflekterar över allehanda ordspråk och talesätt. Och tror sig veta hur Donald Trump tänker i dag..

ÖstersundsPosten - 23 feb 17 kl. 20:51

Skrattar bäst som skrattar sist – Puidet tog tyst revansch

Austin Barnes blev ordentligt utbuad av Jämtlandspubliken och Puidet tog en tyst revansch när hans Jämtland dominerade matchen..

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 17 kl. 20:51

Skrattar bäst som skrattar sist – Puidet tog tyst revansch

Austin Barnes blev ordentligt utbuad av Jämtlandspubliken och Puidet tog en tyst revansch när hans Jämtland dominerade matchen..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jun 17 kl. 06:00

Skrattar bäst som skrattar sist

Byrån kan sympatisera med engagemanget men vill ändå påpeka att det kan vara värt att ta i beaktande hur många som kommer att lämna Liberalerna om hon faktiskt blir vald..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Tre avvisades från Macklean

Skurup Tre personer är misstänkta för olaga intrång på Mackleanskolan. Det var i onsdags som en 18-årig kvinna och två tonårsgrabbar, en 16-åring och en 14-åring, varav ingen av dem ska vara på skolan – tog sin in på Mackleanskolan. Där blev de avvisade av personal.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ronaldo anklagas för våldtäkt – Juventus flyttar fotbollsturnén

Fotboll Juventus stjärna Christiano Ronaldo anklagas för våldtäkt i USA och sätter han sin fot i landet riskerar han att gripas. Enligt källor till New York Times är det anledningen till att Serie A-klubben väljer att flytta försäsongsturneringen till Asien. Den amerikanska kvinnan Kathryn Mayorga anklagar fotbollspelaren Christiano Ronaldo för en våldtäkt som ska ha skett 2009 i Las Vegas, USA.

Skånskan - 3 timmar sedan

M+SD klubbade beslut om att neka IS-återvändare stöd

STAFFANSTORP Trots att beslutet troligen strider mot flera lagar klubbade M+SD-majoriteten i kommunstyrelsen i Staffanstorp igenom Christian Sonessons förslag att IS-återvändare ska nekas all form av kommunalt stöd.Mot förslaget röstade Socialdemokraterna och Centerpartiet. – Vi yrkade avslag med motiveringen att förslaget bryter mot flera lagar – regeringsformen, kommunallagen och socialtjänstlagen och troligen även mot ännu fler speciallagar, säger oppositionsrådet Pierre Sjöström (S).

Skånskan - 3 timmar sedan

Dags att sluya skolan

SLUTJOBBAT. Det hade hunnit bli ett trettiotal år i kommunens tjänst när Dan Ekström i förra veckan avtackades från sitt jobb som vaktmästare på Bergagymnasiet i Eslöv.Namn: Dan Ekström
Ålder: 66 år
Yrke: Pensionär
Familj: Hustru Kerstin, tre barn, sju barnbarn
Bor: Marieholm, fritidshus i nordöstra Skåne.

Skånskan - 3 timmar sedan

Gifter efter gammal skyttebana utreds

STAFFANSTORP Naturvårdsverket har beviljat en miljon kronor i bidrag till utredning av det giftförorenade området Grevie jaktskyttebana på Torreberga ängar i Staffanstorps kommun.Arsenik i ytjorden utgör en risk för människor men framförallt för fåglar och djur. Området är enligt länsstyrelsen ett av de mest angelägna för utredningar och åtgärder i länet och äntligen ser det ut som om detta kan bli av eftersom Naturvårdsverket beviljat pengar.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nya ägare till stor villa i Hörby

Hörby Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Oderup 9224 i Hörby av Annemieke och Roelf Postema. Nya ägare är Madeleine Elisabet Steen, 30, och Rasmus Bergman, 31. Priset blev 2 500 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i mars 2019.

Skånskan - 14 timmar sedan

Torn krossade Eslöv

FOTBOLL Division 1-klubben Torns IF bjöd på en kross i onsdagens träningsdrabbning mot Eslövs BK som i år är nykomling i tvåan, 6-0 (2-0).– Kattens lek med råttan. Vi var bättre på varje position och närmare tvåsiffrigt än reducering från Eslövs sida, myste tränare Richard ”Kalle” Ringhov.

Skånskan - 17 timmar sedan

Yalla Trappan på plats i en ny butik

MALMÖ Hållbarhet och att förlänga livstiden på klädesplaggen står i centrum på flera olika sätt i HM:s nyöppnade butik.
I Yalla Trappans syateljé kan kläder av alla märken som behöver lagas eller läggas upp lämnas in.Efter att ha varit stängd i mer än ett år öppnade butiken vid Gustav Adolfs torg för medlemmar på onsdagskvällen.

Skånskan - 18 timmar sedan

Med kabaré som motståndskraft

I Teater Theatrons kabaré Liva och PH – en motståndskabaré får den skånska publiken lära känna den danska designern, arkitekten, revyförfattaren och motståndsmannen Poul Henningsen och hans uttolkare, den danska sångerskan Liva Weel.
– Det var verkligen en glädjechock när regissören Karin Parrot-Jonzon presenterade den här idén för oss, säger Jan Mark, föreställningens dramaturg.Samtal:
Vid tre tillfällen arrangeras samtal i samband med Livia och PH – en motståndskabaré på Bastionen:
28/3: Samtal mellan journalisten och författaren Ulla Hårde och dramaturgen Jan Mark på temat Funktionalismens inträde i Malmö.

Skånskan - 19 timmar sedan

Tjugo fordon blev sönderslagna

VOLLSJÖ Vollsjö har på senare tid drabbats av flera stölder och skadegörelse.
I helgen gav sig någon på och förstörde mer än 20 uppställda fordon.Fordonen stod uppställda på gamla Lantmännenområdet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.