Skånskan > Opinion

Thursday, 13 December, 16:47

Skånskan - 23 jun 18 kl. 21:36

Skrattar bäst som skrattar sistkrönika Skrattar bäst som skrattar sist, säger en familjemedlem till en annan. Detta sedan mycket hög svansföring förelegat i en badmintonmatch där familjemedlem nummer 1 (som alltid brukar vinna) plötsligt ligger under mot familjemedlem nummer 2 (som alltså är mycket belåten och inte tvekar att visa det). Skrattar bäst som skrattar sist. Gamla talesätt brukar ha överlevt genom historien för att det ligger ett icke försumbart korn av klokskap och sanning i dem. Men just detta uttryck är faktiskt helt undermåligt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Skrattar, HAHA NU ÄR DU INTE SÅ KAXIG LÄNGRE VA, Douglas Adams, Liftarens, INTE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrattar, bästsom , skrattar, sist
Kristianstadsbladet - 28 nov 11 kl. 06:30

Skrattar bäst som skrattar sist...

Utanför ishallen drog Berit och hennes systrar fram med orkanstyrka. Inne i ishallen blåste Kristian?
Utanför ishallen drog Berit och hennes systrar fram med orkanstyrka.

GöteborgsPosten - 21 maj 18 kl. 00:31

"Skrattar bäst som skrattar sist"

Tre Kronors elfte VM-guld, andra i lag. I guldlaget finns ett gänge spelare med förflutet i Göteborg och Frölunda. För den senast, Lias Andersson, är guldet lite av en revansch.

GöteborgsPosten - 21 maj 18 kl. 09:59

"Skrattar bäst som skrattar sist"

Tre Kronors elfte VM-guld, det andra i rad. I guldlaget finns ett gäng spelare med förflutet i Göteborg och Frölunda. För den senaste, Lias Andersson, är guldet lite av en revansch.

IDG - 10 aug 15 kl. 11:22

Haha eller hehe? Nu vet Facebook hur du skrattar - och vissa skrattar längre än andra


Har du tänkt på hur du skrattar på nätet? Haha, hehe, lol, eller kanske en emoji? Facebook har kartlagt hur användarna skrattar..

Expressen - 22 feb 17 kl. 10:30

Skrattar han hela vägen till banken?

Skrattar bäst som skrattar sist? Eller skrattar hela vägen till banken?.

Skånskan - 24 sep 14 kl. 10:24

Skrattar bäst som skrattar sist


Generatorn gav upp så Ola Schön och Johan Widerberg från Tomelilla MK tvingades bryta rallytävlingen TV-Svängen på väg in i mål..

GöteborgsPosten - 12 nov 16 kl. 06:01

Anders Piltz: "Skrattar bäst som skrattar sist, tänker nog Trump"

Lördagskrönikören Anders Piltz reflekterar över allehanda ordspråk och talesätt. Och tror sig veta hur Donald Trump tänker i dag..

ÖstersundsPosten - 23 feb 17 kl. 20:51

Skrattar bäst som skrattar sist – Puidet tog tyst revansch

Austin Barnes blev ordentligt utbuad av Jämtlandspubliken och Puidet tog en tyst revansch när hans Jämtland dominerade matchen..

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 17 kl. 20:51

Skrattar bäst som skrattar sist – Puidet tog tyst revansch

Austin Barnes blev ordentligt utbuad av Jämtlandspubliken och Puidet tog en tyst revansch när hans Jämtland dominerade matchen..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jun 17 kl. 06:00

Skrattar bäst som skrattar sist

Byrån kan sympatisera med engagemanget men vill ändå påpeka att det kan vara värt att ta i beaktande hur många som kommer att lämna Liberalerna om hon faktiskt blir vald..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Ny väg för bussar norrut

Lund Busstrafiken vid sjukhusområdet får nu delvis en annan dragning. Syftet är att öka tryggheten och säkerheten för resenärer och bussförare.Lösningen presenteras efter ett möte med deltagare från kommunen, Skånetrafiken, Nettbuss och fackförbundet Kommunal, som för en månad sedan slog larm om situationen.

Skånskan - 30 minuter sedan

600 kronor per besökare

Tjörnarp 600 kronor per besökare har det under de senaste månaderna kostat att driva Tjörnarps bibliotek, enligt kultur- och fritidssektorns uträkningar.Sammanlagt har det gjorts 119 besök på Tjörnarps bibliotek under perioden mellan augusti och oktober 2018. Detta är antalet besök som gjorts under tisdagarna då biblioteket hållit öppet för allmänheten.

Skånskan - 1 timme sedan

LSS-verksamheter pysslade ihop 40 000 kronor till Musikhjälpen

Sjöbo. Redan innan LSS-verksamheternas årliga julbasar på torsdagen låg det runt 40 000 kronor i insamlingsbössan.
Tidigt i morgon åker en grupp in till Musikhjälpens bur i Lund och lämnar över pengarna.

Skånskan - 1 timme sedan

Ny skola läggs på is – Norrevång byggs ut

ESLÖV Politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott bedömer i nuläget att man klarar det ökande elevantalet i Eslöv genom att bygga till Norrevångsskolan, renovera Fridasroskolan och att bygga den nya Sallerupskolan.
Den nya skola som Eslöv tidigare planerat att bygga har lagts på is tills vidare.– Det blir ingen ny skola just nu, men det kommer säkert att behövas längre fram i tiden, säger kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S).

Skånskan - 1 timme sedan

Ung återvinning på julmarknad

lund Årets julklapp blev det återvunna plagget.
Det tackar Samsara UF speciellt för. På julmarknaden för Unga företagare i Stenkrossen på lördag kommer de att sälja sina omstylade second hand-plagg.

Skånskan - 1 timme sedan

Nobbar friluftsbad och ishall

lund Ett utebad i Stångby och ytterligare en ishall i Lund.
Det är inget Kultur- och fritidsförvalningen tycker är nödvändigt.I dag säger nämnden sitt.

Skånskan - 1 timme sedan

Tjuvtitt på Humanas nya vårdboende

STAFFANSTORP Intresset har varit stort när Humana i veckan har öppnat för visningar i del av det nya vårdboendet i Sockerstan.Huset är inte klart än men Humana öppnade under några dagar en avdelning på bottenplan för inbjudna och intresserade.
– Först ut var boende på Pilegården och deras anhöriga.

Skånskan - 1 timme sedan

Elisabet Strid får kulturpriset

HÖRBY Operasångerskan Elisabet Strid från Hörby får årets kulturstipendium av Hörby kommun.Det var en enig kultur- och fritidsnämnd som på tisdagskvällen beslutade att Elisabet Strid ska få priset för sina ”exceptionella framgångar inom operakonsten”.
– Det är en stor ära för oss i Hörby att kunna lyfta fram en av våra absolut största världsstjärnor på operahimlen, säger Thore Lennartsson (C).

Skånskan - 1 timme sedan

70-åring blottade sig på tåget

Eslöv/lund På tåget mellan Lund och Eslöv blottade sig en 70-årig man för en medpassagerare och onanerade. Nu döms han för sexuellt ofredande.Det var den 31 juli i år som den 70-årige mannen, hemmahörande i Helsingborg, befann sig på ett tåg mellan Lund och Eslöv.

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen vill se lagändring för vittnen

MALMÖ Polisen har haft stor nytta de nya lagarna om penningtvätt och grovt vapenbrott vid sina insatser mot de kriminella nätverken.
– Men vi ser behov av fler förändringar. Det kan handla om kronvittnen eller om ett förstärkt skydd för vittnens identitet, säger polismästare Petra Stenkula.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.