Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 19 February, 05:24

Kristianstadsbladet - 23 jun 18 kl. 15:47

Tiotusentals demonstrerar på brexits årsdagRunt 50 000 personer deltar i dag i en anti-brexitmarsch i London, på dagen två år sedan omröstningen, skriver The Guardian. I marschen, kallad "People's vote march", deltar människor i olika åldrar och från olika politiska läger, förenade i sin EU-vänliga inställning.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
London, The Guardian, People, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiotusentals, demonstrerar, brexits, årsdag
GöteborgsPosten - 07 okt 17 kl. 19:35

Tiotusentals demonstrerar i splittrat Spanien

Tusentals människor – många klädda i vitt – har samlats i Madrid och Barcelona, med krav på dialog mellan den spanska centralregeringen och självständighetsivrare i Katalonien. Samtidigt demonstrerar tiotusentals människor för ett fortsatt enat Spanien..

SvD - 02 feb 14 kl. 13:09

Tiotusentals demonstrerar i Kiev

Över 50 000 människor demonstrerar i dag i Ukrainas huvudstad..

UNT - 02 feb 14 kl. 13:09

Tiotusentals demonstrerar i Kiev

Över 50 000 människor demonstrerar i dag i Ukrainas huvudstad. Samtidigt avfärdar utrikesministern skadorna hos en misshandlad aktivist, som fått naglarna bortdragna och ett öra avskuret, som "en skråma".(TT).

Sydsvenskan - 02 feb 14 kl. 14:23

Tiotusentals demonstrerar i Kiev

Över 50 000 människor demonstrerar i dag i Ukrainas huvudstad. Samtidigt avfärdar utrikesministern skadorna hos en misshandlad aktivist, som fått naglarna bortdragna och ett öra avskuret, som "en skråma".(TT).

NSD - 25 sep 11 kl. 11:15

Tiotusentals demonstrerar i Jemen

Efter en blodig vecka i Sanaa drog tiotusentals jemeniter på söndagen ut på gatorna för att protestera mot president Ali Abdullah Saleh, som återvänt till landet efter flera månader utomlands..

Sydsvenskan - 25 sep 11 kl. 12:06

Tiotusentals demonstrerar i Jemen idag

Arkivfoto: AP
Efter en blodig vecka i Sanaa drar tiotusentals jemeniter i dag ut på gatorna för att protestera mot president Ali Abdullah Saleh.
Uppemot 200 människor har dödats sedan förra helgen.
?

NSD - 24 dec 11 kl. 12:15

Tiotusentals demonstrerar i Moskva

Tiotusentals demonstranter fanns på plats när helgens ryska demonstrationer mot regimen inleddes i Moskva i förmiddags..

Expressen - 18 feb 12 kl. 13:51

Tiotusentals demonstrerar i Ryssland

MOSKVA. Tiotusentals anhängare till premiärminister Vladimir Putin intog på lördagen gatorna i olika ryska städer i bland annat Sibirien. Över 20 000 människor väntades senare på kvällen visa sitt stöd för Putin i hans hemstad S:t Petersburg, inför presidentvalet den 4 mars, uppgav polis..

Nyhetskanalen - 09 mar 12 kl. 20:23

Tiotusentals demonstrerar i Bahrain

Tiotusentals bahrainier gav sig på fredagen ut på huvudstaden Manamas gator för att kräva demokratiska reformer i den största protesten hittills under ett år av demonstrationer..

Kristianstadsbladet - 01 dec 13 kl. 12:03

Tiotusentals demonstrerar i Kiev


Tiotusentals demonstranter marscherade på söndagsförmiddagen in på Självständighetstorget i Ukrainas huvudstad Kiev. Polisen flyr från platsen.Torget var platsen för ett brutalt polistillslag natten till i lördags mot EU-positiva demonstranter, ett tillslag som fördjupat den politiska krisen i landet och fått oppositionen att kräva tidigarelagda parlaments- och presidentval samt hota med generalstrejk..

Sydsvenskan - 01 dec 13 kl. 12:07

Tiotusentals demonstrerar i Kiev

Tiotusentals EU-positiva demonstranter har marscherat in på Självständighetstorget i Ukrainas huvudstad Kiev..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

I vår snabba tid behöver vi långsam rörelse

Inledningen av norske Erling Kagges essä om vandring och rörelse är fantastisk. När hans mormor slutade gå dog hon. Samtidigt höll hans yngsta dotter på att lära sig att gå.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Insändare: Sätt gängkriminella bakom lås och bom

Surfade in på KB:s hemsida och läste bland annat Carolin Dahlmans ledare. Håller fullkomligt med om att fler fritidsgårdar inte stoppar gängkriminalitet och skjutningar..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Debatt: Ett möbelföretag att lita på?

Detta kan man med fog fråga sig då det gäller möbelaffären Trendrum i Fjälkinge. Jag beställde en kontorsstol hos Trendrum i början av november 2018. Ett par veckor senare fick jag besked att de inte kunde leverera stolen förrän i början av mars, sedan har det varit många turer skriver Alf Ronnby, Sölvesborg..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Debatt: Kanada föregångare i klimatarbetet

Hur ska allmänheten acceptera nödvändiga prisstegringar på fossila bränslen? Kommer Kanadas nya klimatlag bli en modell för resten av världen, när klimatet ska räddas? Det funderar Susanne Ramel och Lars Almström, Klimatsvaret, över..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Insändare: Visa respekt för de boende

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Insändare: Hembygdsföreningarna är värda omtanke

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Kommuner kan bli återbetalningsskyldiga om ”julklappen” inte använts rätt

Östra Göinge kommun har nu återrapporterat till Socialstyrelsen hur det riktade statsbidrag gällande habiliteringsersättning använts. .

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Lampbyte kostar 600 000 – alternativet är att släcka ner vid konstgräsplanen

Ambitionen är nu att byta ut strålkastarna på konstgräsplanen för att komma tillrätta med spilljuset. Kostnaden är beräknad till 600 000 kronor. Bedömningen är att ny belysning kan vara uppsatta i oktober 2019..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Före detta chef gör comeback i hembygdsparken

Åren 2004 till 2009 var Cathrin Birkén med i en förening som drev Kaffestugan i Hembygdsparken. Efter att ha längtat tillbaka tar hon över driften på egen hand lagom till påsk. .

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Uppsagd anställd ger inte upp - anmäler sin chef för mobbning igen

En före detta anställd i ett pastorat i Hässleholms kommun har anmält kyrkoherden för mobbning. Domkapitlet vid Lunds stift har beslutat att inte utreda ärendet. Nu överklagar kvinnan beslutet och lämnar in ännu en anmälan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.