Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 16 November, 01:55

Kristianstadsbladet - 23 jun 18 kl. 15:47

Tiotusentals demonstrerar på brexits årsdagRunt 50 000 personer deltar i dag i en anti-brexitmarsch i London, på dagen två år sedan omröstningen, skriver The Guardian. I marschen, kallad "People's vote march", deltar människor i olika åldrar och från olika politiska läger, förenade i sin EU-vänliga inställning.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
London, The Guardian, People, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiotusentals, demonstrerar, brexits, årsdag
GöteborgsPosten - 07 okt 17 kl. 19:35

Tiotusentals demonstrerar i splittrat Spanien

Tusentals människor – många klädda i vitt – har samlats i Madrid och Barcelona, med krav på dialog mellan den spanska centralregeringen och självständighetsivrare i Katalonien. Samtidigt demonstrerar tiotusentals människor för ett fortsatt enat Spanien..

SvD - 02 feb 14 kl. 13:09

Tiotusentals demonstrerar i Kiev

Över 50 000 människor demonstrerar i dag i Ukrainas huvudstad..

UNT - 02 feb 14 kl. 13:09

Tiotusentals demonstrerar i Kiev

Över 50 000 människor demonstrerar i dag i Ukrainas huvudstad. Samtidigt avfärdar utrikesministern skadorna hos en misshandlad aktivist, som fått naglarna bortdragna och ett öra avskuret, som "en skråma".(TT).

Sydsvenskan - 02 feb 14 kl. 14:23

Tiotusentals demonstrerar i Kiev

Över 50 000 människor demonstrerar i dag i Ukrainas huvudstad. Samtidigt avfärdar utrikesministern skadorna hos en misshandlad aktivist, som fått naglarna bortdragna och ett öra avskuret, som "en skråma".(TT).

NSD - 25 sep 11 kl. 11:15

Tiotusentals demonstrerar i Jemen

Efter en blodig vecka i Sanaa drog tiotusentals jemeniter på söndagen ut på gatorna för att protestera mot president Ali Abdullah Saleh, som återvänt till landet efter flera månader utomlands..

Sydsvenskan - 25 sep 11 kl. 12:06

Tiotusentals demonstrerar i Jemen idag

Arkivfoto: AP
Efter en blodig vecka i Sanaa drar tiotusentals jemeniter i dag ut på gatorna för att protestera mot president Ali Abdullah Saleh.
Uppemot 200 människor har dödats sedan förra helgen.
?

NSD - 24 dec 11 kl. 12:15

Tiotusentals demonstrerar i Moskva

Tiotusentals demonstranter fanns på plats när helgens ryska demonstrationer mot regimen inleddes i Moskva i förmiddags..

Expressen - 18 feb 12 kl. 13:51

Tiotusentals demonstrerar i Ryssland

MOSKVA. Tiotusentals anhängare till premiärminister Vladimir Putin intog på lördagen gatorna i olika ryska städer i bland annat Sibirien. Över 20 000 människor väntades senare på kvällen visa sitt stöd för Putin i hans hemstad S:t Petersburg, inför presidentvalet den 4 mars, uppgav polis..

Nyhetskanalen - 09 mar 12 kl. 20:23

Tiotusentals demonstrerar i Bahrain

Tiotusentals bahrainier gav sig på fredagen ut på huvudstaden Manamas gator för att kräva demokratiska reformer i den största protesten hittills under ett år av demonstrationer..

Kristianstadsbladet - 01 dec 13 kl. 12:03

Tiotusentals demonstrerar i Kiev


Tiotusentals demonstranter marscherade på söndagsförmiddagen in på Självständighetstorget i Ukrainas huvudstad Kiev. Polisen flyr från platsen.Torget var platsen för ett brutalt polistillslag natten till i lördags mot EU-positiva demonstranter, ett tillslag som fördjupat den politiska krisen i landet och fått oppositionen att kräva tidigarelagda parlaments- och presidentval samt hota med generalstrejk..

Sydsvenskan - 01 dec 13 kl. 12:07

Tiotusentals demonstrerar i Kiev

Tiotusentals EU-positiva demonstranter har marscherat in på Självständighetstorget i Ukrainas huvudstad Kiev..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fares "A way out" nominerad till spelpris

Josef Fares kan kamma hem ett prestigefyllt pris på spelgalan "The game awards" i Los Angeles den 6 december. Hans Hazelight är nominerat för bästa regi för spelet "A way out", som handlar om två brottslingar som rymmer från ett fängelse i 1970-talets USA.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Förslag på sanktioner mot Saudiarabien

Flera republikanska och demokratiska senatorer i USA vill att landet ska ta hårda tag mot Saudiarabien efter det att den saudiska journalisten Jamal Khashoggi dödats i Istanbul, och för Saudiarabiens roll i kriget i Jemen.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Brott: Misstänkt blottare gripen i Malmö

Under torsdagskvällen greps en man i Malmö, misstänkt för att ha blottat sig för flera unga kvinnor/flickor under dagen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Den råare kusinen till ”Oceans 8”

Den stilfulla Oscarsvinnaren Steve McQueen har gjort en spännande och snygg thriller om ett gäng änkor som tvingas genomföra en listig hämndaktion. Det är lika oväntat som lyckat..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kärlek i svartvitt ger andra Oscarn?

En svartvit kärlekshistoria fylld av fantastisk musik är förmodligen den snyggaste filmen man kan se i år. Regissören Pawel Pawlikowski kan mycket väl kamma hem sin andra Oscar..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Moore i mål på ren vilja

I sin nya dokumentär riktar Michael Moore vilda rallarsvingar mot Donald Trumps USA. Resultatet är en osammanhängande film som ändå går i mål på ren vilja och starka historier..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kluges ”julotta” firar 25 år

25 år med ”Änglaljus”. John Kluges ”julotta på vaken tid”. Py Bäckman, Sonja Aldén och Carina E Nilsson är gästartister, Kristianstad får besök den 28 november..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Aktivisternas arbete fortsätter – över hela världen

Steget från en parkbänk i Broby till maktens korridorer hos FN, EU och Donald Trump behöver inte vara så långt. Fråga bara Sticka för fred-aktivisternas arbete, som enträget fortsätter, senast med ett besök i Spanien. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Flytten sätter förvaltningen på prov

Tekniska förvaltningen har nu flyttat för att ge plats åt ett nytt handelscentrum. Man gläds åt fräscha nyrenoverade lokaler men allt finns inte längre under samma tak. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Barnkonventionen firas med musik och sång

”Barnens dag” heter en föreställning där barnens rättigheter har en central roll. På söndag klockan 14 visas den på Kulturpunkten i Bromölla. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.