Skånskan > Nyheter

Monday, 18 February, 09:23

Skånskan - 23 jun 18 kl. 14:00

I-Pace – rena elchocken för TeslaMotor Dags för Elon Musk och hans kompani borta i Kalifornien att huka sig. Nu laddar man om på den här sidan Atlanten.
Första bredsidan kommer från brittiska Jaguar. I-Pace kan bli rena elchocken för Tesla.Han tvingade oblygt ut sina mer etablerade rivaler på banan med sin eldrivna Tesla.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
pace, Tesla, Dags, Elon Musk, Kalifornien, Atlanten, Jaguar, Porsche, BMW, Ian Hoban, Wolfgang Ziebart, Ian Callum, Jaguar Land Rover, Coventry, Magna Steyr, Graz, kWh, Nm, WLTP, Tesla Model, Teslan

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I-Pace, rena, elchockenför , Tesla
Cornucopia - 05 jul 18 kl. 12:36

Jaguar I-Pace - dyr Teslaimitation för lönnfeta 55+ med flint

Jaguars Teslaimitation I-Pace har nu anlänt och jag försökte förgäves få en närmare presentation från Jaguars säljare, men eftersom jag inte var lönnfet flintskallig 55+ så fick jag inte det. Igen.
Jaguar I-Pace.

Dagens PS - 12 mar 18 kl. 10:02

Elbilen som uppges krossa Tesla Model X

Enligt Expressen spöar bilen allt han ”sett av premiumbilar hittills”. Det handlar om Jaguars nya elbil I-Pace, som nyligen testkördes på en bana med koner nära bilsalongen i Genéve. Expressens motorskribent Jan-Erik Berggren träffar Jaguars projektledare Ian Hoban, som berättar för honom att Jaguar startade sitt projekt med elsuven för fyra år sedan.

Cornucopia - 11 aug 18 kl. 17:57

Tesla Model S har 48% av svenska bilmarknaden i prissegmentet

Telsas premiumsedan Model S har ensamt 48% av den svenska bilmarknaden i sitt prissegment än så länge i år. Uppenbarligen har svenskar i denna kredit- och köpkraftzon en stark tilltro till Tesla. När du inte har råd med en Tessla.

Cornucopia - 24 okt 18 kl. 08:32

Storblankaren Citron helvänder: "Tesla krossar konkurrenterna"

"Like a magic trick, while everyone is focused on Elon smoking weed, he is quietly smoking the whole automotive industry." - Andrew Left, Citron ResearchStorblankaren Citron gör en helomvändning och har nu tagit positiva positioner i Tesla, och avslutat sina blankningar. Man konstaterar att det inte finns några konkurrenter till storsäljaren Model 3 och att övriga bilmärken minskar sin försäljning i konkurrensen.

Dagens PS - 19 mar 18 kl. 10:20

Här får Tesla spö av kinesisk suv

Det handlar om en teknikpryl där superentreprenören Elon Musk nu får se slaget förlorat, konstaterar Teknikens Värld. Marvel X har snarlikt namn som Teslas Model X. Den är en eldriven suv, precis som Tesla.

SmålandsPosten - 06 apr 18 kl. 18:49

Jaguar utmanar Tesla S

Tradition eller trend, vilket väger tyngst? Jag menar Jaguar I-PACE eller Tesla S. Tesla är nestorn och föregångaren men Jaguar har gjort ett bra jobb och utmanar med traditionellt bilbygge i kombination med en teknik som väl kan mäta sig med Teslas teknik..

Cornucopia - 20 jul 14 kl. 13:19

Tesla Motors motarbetas av amerikanska delstater

Tesla Motors motarbetas av flera amerikanska delstater, som har förbud mot direktförsäljning av bilar till slutkund. Delstaterna kräver att det finns en separat mellanhand och Tesla, med sin affärsmodell att sälja direkt utan mellanhänder, får alltså inte sälja bilar i stora delar av USA. Samtidigt har Elon Musk avslöjat namnet på den kommande billigare modellen av Tesla, Model III.

Cornucopia - 20 mar 17 kl. 11:42

Tesla Model 3 kommer kosta runt 500 000:- SEK i Sverige

Hyundais nya elbil Ioniq ger ledtrådar kring var Tesla Model 3 kommer hamna i pris. En ordinär Model 3 bör baserat på Ioniq landa på runt 500 000:- SEK i Sverige.
Tesla Model 3.

Cornucopia - 30 jul 17 kl. 16:34

Billigaste Tesla Model 3 kommer kosta 430 000:- SEK - leverans slutet 2018

Det går nu att räkna fram vad den billigaste Tesla Model 3 kommer kosta i Sverige. Leverans enligt Tesla blir från slutet av 2018, även om man väljer den ännu ej offentliggjorda fyrhjulsdrivna versionen.
Kontroll av en reservation av en Model 3 gjord i samband med lanseringen förra våren.

Cornucopia - 27 jul 17 kl. 20:55

Ödesdag för Tesla i morgon fredag

I morgon fredag kommer Teslas (NASDAQ:TSLA) VD Elon Musk att offentliggöra bolaget massmarknadsmodell Tesla Model 3 i sin helhet. Det blir en ödesdag för bolaget, som avgör om de hundratusentals reservationerna övergår till beställningar, men många riskerar att bli besvikna då första släppet inte kommer omfatta alla valmöjligheter som t ex fyrhjulsdrift.
Nervös handel i Tesla (NASDAQ:TSLA).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Lastbil i diket – trafiken blockeras

Trafik En lastbil har kört av väger vid Kågeröd vilket orsakar problem i morgontrafiken. Olyckan har inträffat på väg 106, strax före Kågeröd. Enligt polisen har en lastbil kört av vägen och ligger i diket.

Skånskan - 2 timmar sedan

Brand i gatukök i Lund

Lund Ett gatukök i Lund fick svåra skador vi en brand under måndagsmorgonen. Larmet om branden kom vid 04-tiden. En polispatrull hade då kört förbi gatuköket som används som pizzeria och så att det brann.

Skånskan - 2 timmar sedan

Elva ungdomar rånade i Södra Sandby

Lund Under natten mot måndagen rånades elva ungdomar vid Killebäcksskolan i Södra Sandby.Rånet skedde strax efter halv elva på söndagskvällen. Flera polispatruller kallades till platsen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Även DO ska utreda hot mot forskare

LUND Diskrimineringsombudsmannen, DO, dras nu också in i det komplexa ärendet om trakasserier och hot mot anställda vid en fakultet vid Lunds universitet.Det är Malmö mot Diskriminering som liksom en anmälare vänt sig till DO med önskemål om en noggrannare granskning av hur universitetet hanterar problem med trakasserier. DO kräver in ett yttrande från Lunds universitet om vad som gjorts med anledning av de många hot och trakasserier som under en längre tid riktats mot några anställda forskare .

Skånskan - 12 timmar sedan

Mystisk man gripen vid Rättscentrum

Delar av Rättscentrum har spärrats av.Det var vid halv niotiden på söndagskvällen som en person iaktog en annan person som betedde sig mystiskt vid Rättscentrum på Porslinsgatan i Malmö. Personen slog larm till polisen som påträffade och kunde gripa mannen.

Skånskan - 14 timmar sedan

P-förbud på Kvarngatan

ESLÖV Under måndagen utökar Eslövs kommun parkeringsförbudet för bilar till att gälla en adress på Kvarngatan. Anledningen är att det pågår arbeten med en lift där..

Skånskan - 14 timmar sedan

Fängelse för körkortslös

ESLÖV Upprepade gånger har den 37-åriga kvinnan kört bil trots att hon saknar körkort. Hon har dömts för detta fem gånger på ett år. I augusti och november förra året åkte hon fast ytterligare två gånger, på väg 1261 och väg 17 inom Eslövs kommun.

Skånskan - 14 timmar sedan

Grillare orsakade gaslarm

Malmö Strax efter klockan sex på söndagseftermiddagen utrymdes matvarubutiken på Kronprinsen på grund av ett gaslarm.Larmet om gaslukt i butiken kom 18.10.

Skånskan - 17 timmar sedan

”Livet är inte perfekt, varför ska en låt då vara det?

I helgen spelade Mariam Wallentin dubbelt upp i Malmö – dels som Mariam the Believer och dels med Wildbirds & Peacedrums i det av Nathan Larson kurerade Dream Music Two på Malmö Live..

Skånskan - 18 timmar sedan

Både hemskt och tryggt på Kulturen

LUND Lagom till sportlovet inviger Kulturen i Lund sin nya lekutställning Hans och Greta.
Här blir det både roligt och lite hemskt.I häxans pepparkakshus är det mörkt och skrämmande men barnen kan snabbt förflytta sig till utställningens ljusare och tryggare del, krypa in i björnidet i skogen eller torpet som var Hans och Gretas hem.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.