Expressen > Nyheter

Wednesday, 26 September, 10:28

Liknande nyheter

Taggar: Magdolna83 , firar, midsommarsom , miljonär
YLE - 20 jun 14 kl. 12:51

Tarja Halonen firar midsommar i stan

På Hagnäs torg har hundratals människor samlats på förmiddagen för att ladda upp inför midsommarhelgen. Bland dem träffar vi också president Tarja Halonen och Pentti Arajärvi, de har valt att stanna i Helsingfors över helgen. President Halonen berättar att hon och Arajärvi passade på att besöka torget innan festen på Marudd drar igång.

BT - 21 jun 13 kl. 17:54

Key firar midsommar med lands- laget: Gillar maten - inte snapsen

Först en kort träning på matcharenan, sedan midsommarfirande på hotellet. Men också ? framåtblick mot mötet med Turkiet på midsommardagen.

BT - 21 jun 13 kl. 17:54

Key firar midsommar med lands- laget: Gillar maten - inte snapsen

Först en kort träning på matcharenan, sedan midsommarfirande på hotellet. Men också ? framåtblick mot mötet med Turkiet på midsommardagen.

NSD - 23 jun 16 kl. 21:14

De firar midsommar – med att göra seniordebut i EM

De firar midsommar i Moskva med en debut i de stora sammanhangen..

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 16 kl. 12:00

Exklusiva Marina firar midsommar i Helsingborg

Kryssningsfartyg firar midsommar i Helsingborg.

Expressen - 24 jun 16 kl. 18:25

E Street Band firar midsommar med Leif Mannerström

E Street Band firar midsommar på en båt i Göteborg tillsammans med Leif Mannerström. Gitarristen Steven "Little Steven" Van Zandt stod på övre däck och drack välkomstbubbel - och Leif Mannerström tog emot gästerna..

YA - 20 jun 18 kl. 13:36

Nödsamtalen ökar kraftigt när vi firar midsommar

Alkohol, bad och båtfärder gör att 112-samtalen ökar över hela landet när vi firar midsommar. Förra året ringdes 1420 fler nödsamtal än under vanlig fredagsnatt. .

Expressen - 22 jun 17 kl. 14:41

12 frågor och svar om varför vi firar midsommar i Sverige

Midsommar är den största högtiden i Sverige, tillsammans med jul.Vi plockar nio sorters blommor och dansar runt majstången och njuter av att det är ljusaste tiden på året.Men det finns en annan orsak till varför vi firar just nu.

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 18:03

Vet du varför vi firar midsommar?

Många är vi som dansar runt stången och ställer till med fest under midsommar. Men hur många av oss vet egentligen vad det är vi firar?.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 15 kl. 12:05

EU-toppar firar midsommar

Glöm sillen, statsministern! 2016 års midsommarafton kommer nämligen att firas på EU-toppmöte i Bryssel.Enligt den kalender som blivande ordförandelandet Nederländerna släppt ut kommer "vårterminens" sista toppmöte att hållas den 23-24 juni.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Svensken som blir ny vd för den tyska biljätten

Tyska biljätten Daimler får en svensk på högsta chefsposten från och med nästa år.Ola Källenius, som fyller 50 nästa år, har i skymundan klättrat i koncernen och blir nu vd..

Expressen - 15 minuter sedan

Leif GW: ”Chockartad upplevelse för Arnault”

Kulturprofilen Jean-Claude Arnault har nu suttit i häkte i två dygn - efter att rätten ansåg att han skulle häktas inför våldtäktsdomen som kommer på måndag. – Det är nog en ganska chockartad upplevelse, säger kriminologen Leif GW Persson i TV4:s Nyhetsmorgon. .

Expressen - 1 timme sedan

Margaretas krav på Försäkrings- kassan efter makens självmord

När maken Erlands sjukpenning drogs in rasade allt.Dagen efter hittades han livlös till följd av självmord.Sedan dess har hustrun Margareta Eklund, 66, försökt ta reda på om allt gick rätt till i Försäkringskassans bedömning av maken..

Expressen - 1 timme sedan

Kommunens miss – gav felaktiga p-böter i fyra år

Knivsta missade att ge den enda parkeringsvakten rätten att utfärda böter. Det har man upptäckt efter fyra års tid. Nu kan kommunen bli skyldig att betala tillbaka hundratusentals kronor till felparkerare, uppger UNT..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Mycket hårda vindar – bro stängs av

Det blåser kraftigt i Västsverige.Vinden har medfört flera nedfallna träd – och sedan 08-tiden på morgonen är Uddevallabron helt avstängd för trafik.– Det är en vindstyrka på 35 m/s i vindbyarna nu på morgonen, säger Sofia Lindahl vid Trafikverket..

Expressen - 1 timme sedan

Tufft väder i fjällen när sökningar återupptas

Vid åttatiden på onsdagsmorgonen skulle sökandet efter fyra försvunna fjällturister återupptas i fjällen.Vädret gör sökandet mycket tufft.– Det är stormvindar och blötsnö på morgonen och det blir värre och värre under dagens lopp, uppger meteorologen Tora Tomasdottir..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt för ett 30-tal mordbränder gripen

En man i 35- till 40-årsåldern har gripits i Rättvik misstänkt för ett 30-tal mordbränder, rapporterar lokala medier.– Jag kan bekräfta att en man är gripen, säger Jens auf der Heide vid polisens ledningscentral i region Bergslagen till TT..

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikstörningar efter krock med älg

En bilist krockade på onsdagen med en älg vilket ledde till trafikstörningar.Älgen avlivades av jägare och bilen fick bärgas från platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil har vält på E20 – blockerar körfält

En lastbil har vält på E20 i höjd med Lyrestad i Mariestads kommun.– Lastbilen blockerar ett körfält, släpet ligger i diket, säger Gunilla Jenssen, teamledare på SOS..

Expressen - 2 timmar sedan

Svenska paret hamnade mitt i skogsbrand i Italien

En skogsbrand har hållit flygplatsen i Pisa stängd – samt tvingat över 700 människor att lämna sina hem.Roger och Helene Thorslund tvingades boka om sin hemresa till Sverige för att inte riskera att bli kvar på obestämd tid.Röken har legat tätt i området.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.