Expressen > Nyheter

Monday, 10 December, 20:25

Liknande nyheter

Taggar: Magdolna83 , firar, midsommarsom , miljonär
YLE - 20 jun 14 kl. 12:51

Tarja Halonen firar midsommar i stan

På Hagnäs torg har hundratals människor samlats på förmiddagen för att ladda upp inför midsommarhelgen. Bland dem träffar vi också president Tarja Halonen och Pentti Arajärvi, de har valt att stanna i Helsingfors över helgen. President Halonen berättar att hon och Arajärvi passade på att besöka torget innan festen på Marudd drar igång.

BT - 21 jun 13 kl. 17:54

Key firar midsommar med lands- laget: Gillar maten - inte snapsen

Först en kort träning på matcharenan, sedan midsommarfirande på hotellet. Men också ? framåtblick mot mötet med Turkiet på midsommardagen.

BT - 21 jun 13 kl. 17:54

Key firar midsommar med lands- laget: Gillar maten - inte snapsen

Först en kort träning på matcharenan, sedan midsommarfirande på hotellet. Men också ? framåtblick mot mötet med Turkiet på midsommardagen.

NSD - 23 jun 16 kl. 21:14

De firar midsommar – med att göra seniordebut i EM

De firar midsommar i Moskva med en debut i de stora sammanhangen..

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 16 kl. 12:00

Exklusiva Marina firar midsommar i Helsingborg

Kryssningsfartyg firar midsommar i Helsingborg.

Expressen - 24 jun 16 kl. 18:25

E Street Band firar midsommar med Leif Mannerström

E Street Band firar midsommar på en båt i Göteborg tillsammans med Leif Mannerström. Gitarristen Steven "Little Steven" Van Zandt stod på övre däck och drack välkomstbubbel - och Leif Mannerström tog emot gästerna..

YA - 20 jun 18 kl. 13:36

Nödsamtalen ökar kraftigt när vi firar midsommar

Alkohol, bad och båtfärder gör att 112-samtalen ökar över hela landet när vi firar midsommar. Förra året ringdes 1420 fler nödsamtal än under vanlig fredagsnatt. .

Expressen - 22 jun 17 kl. 14:41

12 frågor och svar om varför vi firar midsommar i Sverige

Midsommar är den största högtiden i Sverige, tillsammans med jul.Vi plockar nio sorters blommor och dansar runt majstången och njuter av att det är ljusaste tiden på året.Men det finns en annan orsak till varför vi firar just nu.

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 18:03

Vet du varför vi firar midsommar?

Många är vi som dansar runt stången och ställer till med fest under midsommar. Men hur många av oss vet egentligen vad det är vi firar?.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 15 kl. 12:05

EU-toppar firar midsommar

Glöm sillen, statsministern! 2016 års midsommarafton kommer nämligen att firas på EU-toppmöte i Bryssel.Enligt den kalender som blivande ordförandelandet Nederländerna släppt ut kommer "vårterminens" sista toppmöte att hållas den 23-24 juni.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Varningen inför veckan – ishalka i hela landet

Olyckorna väntas bli fler när snön och halkan drar in.För om allt går som meteorologerna tror väller snön in över landet redan i veckan. – Det kan frysa på snabbt, säger meteorologen Lasse Rydqvist.

Expressen - 30 minuter sedan

Princes drömmar sista tiden i livet – mördades vid skola

Prince Abuhadayed, 17, drömde om att bli flygplanstekniker. I ett av de sista samtalen med familjen frågade han om pengar för att köpa mat på Max.  En stund senare blev han ihjälskuren nära en skola i samband med ett påstått bråk.

Expressen - 45 minuter sedan

Frågorna som fällde Stefan Löfven

Partiledarna satt ända in på småtimmarna i lördags för att in i det sista försöka få till den mittenregering som både Annie Lööf (C) och Jan Björklund (L) öppnat för – men som på måndagen föll.  Enligt uppgifter till Expressen var det särskilt några frågor som fick Stefan Löfven (S) att falla – däribland ändringar i arbetsrätten och en fri hyressättning på nybyggen.– Hade han varit beredd till det hade man kunnat nå en uppgörelse, säger en C-källa.

Expressen - 1 timme sedan

Gerd, 62, anmäler mikrovågsugn från Ikea – "Står inte ut längre"

För två år sedan köpte Gerd, 62, en mikrovågsugn från Ikea.Sedan dess har det ihärdiga pipet gått henne på nerverna – nu anmäler hon den till Allmänna Reklamationsnämnden.– Tålamodet har runnit ut, säger Gerd Magnusson..

Expressen - 1 timme sedan

Följ årets Nobelfest – direkt hela kvällen

Nu börjar årets Nobelfest i Blå hallen i Stockholms stadshus.Nobelpriserna har delats ut och samtliga gäster samlas snart för den storslagna Nobelmiddagen. Expressen är på plats under kvällens firande..

Expressen - 2 timmar sedan

Småbarnspappans förvandling – innan han dödade sin familj

Småbarnspappan som erkänt att han dödat sin familj uppfattades av arbetskamrater och bekanta som en snäll och stabil person.Men i somras – bara månader innan trippelmordet – hände något. Hans närmaste chef berättar att mannen ringde för att be om ursäkt för sina "väldigt mörka tankar"..

Expressen - 3 timmar sedan

Bil brinner efter frontalkrock

Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats om en trafikolycka på väg 111.Enligt larmet rör det sig om en frontalkrock..

Expressen - 3 timmar sedan

Alma, 8, kallas för tjock – när hon har på sig overall

När Alma, 8, hade på sig overall i skolan blev hon kallad för tjock.Allt fler lågstadiebarn struntar i att klä sig varmt på rasten – på grund av rädsla för att bli mobbade, menar Almas bonusmamma Alida Bångdal Yvsäter.– Skolan måste ta sitt ansvar och se till att barnen är tillräckligt påklädda, säger hon..

Expressen - 3 timmar sedan

Nobelfesten 2018 – följ utdelningen och middagen live med Expressen!

Måndag den 10 december 2018 sänder Expressen TV live från Nobelfesten i Stockholm. .

Expressen - 3 timmar sedan

Skötare på rättspsyk fick cigarett i ögat

Patienten på rättspsyk överföll personalen och gick till attack.En av skötarna fick en brinnande cigarett i ögat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.