Expressen > Nyheter

Sunday, 24 March, 09:47

Liknande nyheter

Taggar: Magdolna83 , firar, midsommarsom , miljonär
YLE - 20 jun 14 kl. 12:51

Tarja Halonen firar midsommar i stan

På Hagnäs torg har hundratals människor samlats på förmiddagen för att ladda upp inför midsommarhelgen. Bland dem träffar vi också president Tarja Halonen och Pentti Arajärvi, de har valt att stanna i Helsingfors över helgen. President Halonen berättar att hon och Arajärvi passade på att besöka torget innan festen på Marudd drar igång.

BT - 21 jun 13 kl. 17:54

Key firar midsommar med lands- laget: Gillar maten - inte snapsen

Först en kort träning på matcharenan, sedan midsommarfirande på hotellet. Men också ? framåtblick mot mötet med Turkiet på midsommardagen.

BT - 21 jun 13 kl. 17:54

Key firar midsommar med lands- laget: Gillar maten - inte snapsen

Först en kort träning på matcharenan, sedan midsommarfirande på hotellet. Men också ? framåtblick mot mötet med Turkiet på midsommardagen.

NSD - 23 jun 16 kl. 21:14

De firar midsommar – med att göra seniordebut i EM

De firar midsommar i Moskva med en debut i de stora sammanhangen..

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 16 kl. 12:00

Exklusiva Marina firar midsommar i Helsingborg

Kryssningsfartyg firar midsommar i Helsingborg.

Expressen - 24 jun 16 kl. 18:25

E Street Band firar midsommar med Leif Mannerström

E Street Band firar midsommar på en båt i Göteborg tillsammans med Leif Mannerström. Gitarristen Steven "Little Steven" Van Zandt stod på övre däck och drack välkomstbubbel - och Leif Mannerström tog emot gästerna..

YA - 20 jun 18 kl. 13:36

Nödsamtalen ökar kraftigt när vi firar midsommar

Alkohol, bad och båtfärder gör att 112-samtalen ökar över hela landet när vi firar midsommar. Förra året ringdes 1420 fler nödsamtal än under vanlig fredagsnatt. .

Expressen - 22 jun 17 kl. 14:41

12 frågor och svar om varför vi firar midsommar i Sverige

Midsommar är den största högtiden i Sverige, tillsammans med jul.Vi plockar nio sorters blommor och dansar runt majstången och njuter av att det är ljusaste tiden på året.Men det finns en annan orsak till varför vi firar just nu.

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 18:03

Vet du varför vi firar midsommar?

Många är vi som dansar runt stången och ställer till med fest under midsommar. Men hur många av oss vet egentligen vad det är vi firar?.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 15 kl. 12:05

EU-toppar firar midsommar

Glöm sillen, statsministern! 2016 års midsommarafton kommer nämligen att firas på EU-toppmöte i Bryssel.Enligt den kalender som blivande ordförandelandet Nederländerna släppt ut kommer "vårterminens" sista toppmöte att hållas den 23-24 juni.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Två journalister får årets Kim Wall-stipendium

Kim Walls minne hedras i år med att det delas ut inte ett – utan två – stipendier till kvinnliga journalister som arbetar i hennes anda.– Det här är saker Kim gärna hade velat skriva. När hon nu inte kan åka ut i världen och skriva så ger det här mening för oss, säger hennes mamma Ingrid Wall till TT..

Expressen - just nu

TV: Beths hyllning till räddningsarbetarna

”Chockad över hur fantastiska människor har varit”.

Expressen - 30 minuter sedan

Stora störningar för tågen efter signalfel

Ett omfattande signalfel vållade stora bekymmer för järnvägstrafiken genom Sydsverige på söndagsförmiddagen.Tågen rullar återigen men förseningar är att vänta..

Expressen - 30 minuter sedan

De drömmer om Sverige – men möter en mardröm

ATEN-LESBOS. Drömmen om Sverige lever. Men mardrömmen blir oftare verklighet.

Expressen - 45 minuter sedan

Bestäm dig: Ska DU stötta svensk polis – eller inte?

Den resa som svensk polis har gjort sedan Den Stora Omorganisationen 2015 är fullkomligt sanslös i ett Sverige som förändrats nästan i sina grundvalar på några år. Från min horisont har de senaste åren satt det mesta på prov i vårt land och vi har varit med om de mest märkliga ting. Och fort gick det.

Expressen - 45 minuter sedan

Mamman födde sex barn – på nio minuter

Fantastiska Thelma Chiaka måste ha slagit någon form av världsrekord. Inom loppet av bara nio minuter satte hon inte mindre än sex barn till världen, skriver Daily Mail. .

Expressen - 1 timme sedan

Militärfordon i krock under övning

Två militärfordon, en bandvagn och en lastbil, har kolliderat på länsväg 716 mellan Orrträsk och Klinten i närheten av Kalix, rapporterar P4 Norrbotten. .

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Flera knivrån i natt

Inom loppet av en timme inträffade tre knivrån i Malmö natten mot söndag.Ett av offren knivskars och fördes till sjukhus i ambulans.Polisen misstänker att det finns ett samband mellan rånen..

Expressen - 1 timme sedan

Metro tvingas begära företagsrekonstruktion

Metros hårt pressade vd och ägare, Christen Ager-Hanssen, ska stämma investmentbolaget Kinnevik som sålde gratistidningen till honom.– Vi ska kräva 300 miljoner kronor. Kinnevik har manipulerat siffrorna och dolt företagets verkliga ekonomiska situation, säger norrmannen till Expressen.

Expressen - 1 timme sedan

Metro betalade inte in personalens pensioner

Metros skuldberg växer.Expressens granskning visar att tjänstepensionsbolagen Collectum och Fora har ansökt om betalningsförelägganden. Det har också bland annat Postnord, Scandic Hotels och Kantar Sifo gjort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.