Expressen > Nöje

Tuesday, 25 September, 22:42

Expressen - 23 jun 18 kl. 13:53

Peg visar upp kändissonen för världenPeg Parnevik visar upp kärleken Filip Kaspersen Lamprecht i sin senaste musikvideo. På Instagram har hon lagt upp bilder från inspelningen av musikvideon till "Loafers". "Jag och min älskling", skriver Peg Parnevik till en bild på henne och pojkvännen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Parnevik, Filip Kaspersen Lamprecht, Instagram, Loafers, Peg Parnevik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pegvisar upp , kändissonenför världen
Expressen - 08 apr 17 kl. 01:52

Peg Parnevik vill gifta sig med kändissonen

Peg Parnevik vill förlova sig med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht. Men hon vill att det är kändissonen som friar. – Jag tycker så, "put a ring on it", säger Peg Parnevik i "Vakna med NRJ"..

Expressen - 19 sep 17 kl. 23:54

Peg Parneviks kärleks- vägran med kändissonen

Peg Parnevik är kärare än någonsin i kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht.Men för att de ska fortsätta kunna vara tillsammans har Parnevik-dottern ett krav - hon vägrar ha långdistansförhållande.– Vi måste lösa det på något sätt, för vi har båda sagt att vi inte vill göra distans, säger Peg Parnevik..

Expressen - 26 apr 17 kl. 19:37

Pegs kärleksord – till kändissonen

Kärleken spirar mellan Peg Parnevik och Filip Kaspersen.Nu har Peg lagt upp en hyllning till kärleken på Instagram:"Mitt sötaste fan", skriver hon intill ett filmklipp på kändissonen. .

Expressen - 05 jun 17 kl. 13:57

Pegs kärleksplan med kändissonen

Peg Parnevik satsar hårt på musikkarriären – och pojkvännen Filip Kaspersen-Lamprecht är hennes största fan.I en intervju med Aftonbladet berättar hon om förhållandet med kändissonen, och hur det är att bo tillsammans.– Jag vill vara med honom, vi kommer att sitta som gamlingar, säger Peg Parnevik i intervjun..

Expressen - 10 maj 17 kl. 09:54

Peg Parneviks kärlekshyllning

Peg Parnevik kan inte låta bli att hylla sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht.I ett inlägg på Instagram höjer hon sin älskling till skyarna - och kallar dem själsfränder."Om du bara förstod att du är allt, allt!

Expressen - 21 apr 18 kl. 06:00

Peg Parneviks krasch – med kändissonen

Filip Lamprecht ville överraska flickvännen Peg Parnevik med en tarmsköljning, men det som var tänkt som en romantisk gest togs emot med besvikelse.Under pinsam tystnad körde paret bilen hem och hamnade i en dramatisk krock - det fick Peg Parnevik att bryta ihop och börja storgråta.– Bilen var helt förstörd.

Expressen - 04 sep 18 kl. 20:20

Peg Parneviks budskap – i sexscenen med kändissonen

Det hettar till mellan Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht i en film där de visar hur naturligt sex är.Kärleksparet frontar kampanjen ”Dear Condom” för att upplysa om vikten av att använda kondom. – Man vill inte vara den “jobbiga tjejen” som vill ha kondom, säger Peg Parnevik..

Expressen - 17 jan 17 kl. 22:00

Pegs kärleksbild med kändissonen

Peg Parneviks är förälskad. På Instagram delar hon nu med sig av en kärleksbild på henne och kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht. "Hej älskling, min odödliga vän", skriver hon..

Expressen - 21 jan 17 kl. 19:52

Parnevik visar upp sin kärlek till kändissonen

Här visar Peg Parnevik, 21, upp sin kärlek till kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht.Det var på röda mattan till P3 Guld-galan i Göteborg som kärleksparet kom tillsammans. .

Expressen - 28 mar 17 kl. 09:04

Pegs kärlekslöfte till kändissonen

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är kärare än någonsin. Nu grattar Parnevik sin pojkvän på födelsedagen - och hyllar honom stort. "Att få vakna upp bredvid dig gör mig lyckligaste i hela universum.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Anna Ankas sexliv med 20 år yngre David

Anna Anka, 47, och sambon David Johansson, 27, älskar båda att träna.Och de är måna om att vårda sin relation.– Jag älskar mitt sexliv!

Expressen - 30 minuter sedan

Gunilla Perssons barnbeslut – därför saknar hon ingen man

När Gunilla Persson var 43 år blev hon gravid med dottern Erika.I Viafree-programmet "Svenska Hollywoodfruar - i fokus" berättar Hollywoodfrun om beslutet att skaffa barn sent i livet, och vara en äldre mamma.– Jag tror det har väldigt stora fördelar att bli mamma längre fram i livet, säger Gunilla Persson i programmet..

Expressen - 45 minuter sedan

George Michaels sex- hemlighet – före sin död

Under de sista tolv åren av sitt liv köpte George Michael sällskap av manliga prostituerade för över 10,5 miljoner kronor.Den homosexuella porrstjärnan Paul Stag hävdar att George Michael var en regelbunden kund från 2004 – men att han klädde ut sig de första åren, av rädsla för att bli upptäckt.– Han hade på sig en utklädnad, och jag hade ingen aning om att det var han, säger Paul Stag till sajten Radar Online..

Expressen - 2 timmar sedan

Wassbergs beslut för flykting- barnen – familjehem med kärleken

Cancer har blivit en del av livet för Thomas Wassberg, vars både pappa och syster har drabbats av sjukdomen.Samtidigt vill skidlegendaren ge tillbaka, och har tillsammans med sin fru ett familjehem, där de tar emot ensamkommande flyktingbarn.– Vi har ett stort hem och det är många ensamkommande flyktingar som behöver någonstans att bo, säger Wassberg i "Blå kokboken"..

Expressen - 3 timmar sedan

Nu bestäms Bill Cosbys straff

Skådespelaren Bill Cosby dömdes i april skyldig till tre fall av sexuella övergrepp, utförda 2004.På tisdagen bestäms komikerns straff, där 81-åriga Cosby riskerar upp mot 10 års fängelse..

Expressen - 4 timmar sedan

Paolo Robertos ord – efter exfruns beslut

Efter skilsmässan valde Paolo Roberto och Lena Arrelöv att lösa livspusslet på ett lite ovanligt sätt. Roberto byggde ett hus på exfruns tomt – och exmakarna fortsatte sitt liv och föräldraskap som vänner och kolleger."Det vore dumt att kasta bort 17 år för att passionen slocknade.

Expressen - 6 timmar sedan

Pippi Långstrump flyttar till Rinkeby

Pippi Långstrump flyttar från Villa Villekulla - till Rinkeby."Pippi i Rinkeby" kommer ges ut både som bok och som radioföljetång i Sveriges radio play.Den uppdaterade berättelsen om Pippi Långstrump har godkänts av Astrid Lindgrens släktingar, skriver P4 Väst..

Expressen - 7 timmar sedan

Förundersökning mot SVT-profil läggs ned

Den SVT-profil som utretts för kränkande fotografering mot en kollega frias från misstankarna. Förundersökningen läggs ned..

Expressen - 9 timmar sedan

Verkliga sanningen bakom Stieg Larssons Millennium

När Stieg Larsson gick bort 2004, endast 50 år gammal, hade den första ”Millennium”-boken inte ens kommit ut.Sanningen om vad som skapade boksuccén har därför förblivit något av ett mysterium. Fram tills nu.

Expressen - 9 timmar sedan

Lindorff tvingas stoppa böndernas intima möten

"Bonde söker fru" är tillbaka, och de heta känslorna spirade mer än någonsin under sommarens inspelningar.För att undvika för hastigt intima möten mellan bönderna har tv-produktionen anställt "kärleksvakter" – och Linda Lindorff har tvingats stoppa den förbjudna kärleken.– I somras när jag såg att det var ett möte ute på ängen som inte borde ske, då sa jag till produktionen och kärleksvakterna, som fick gå dit och separera, säger Lindorff..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.