UNT > Inrikes

Saturday, 16 February, 00:47

Liknande nyheter

Taggar: Flera brottunder , midsommarafton
YLE - 21 jun 14 kl. 15:10

Rattfylleri och stort pådrag under midsommarafton

Midsommarfirandet har förlöpt relativt lugnt i Svenskfinland. Det har hittills inte rapporterats om några dödsolyckor eller allvarligare brott i våra regioner. Men det har trots allt varit en livlig kväll och natt för polisen.

Nyheter 24 - 23 jun 12 kl. 15:21

Midsommarafton blev en mardröm för polisen


Mord, mordförsök, misshandel, rån och bilar som kördes in i bostadshus - så stökig var midsommarafton. SVERIGE. Det går inte att förneka att midsommar är en av de mest populära traditionerna som finns i Sverige.

Kristianstadsbladet - 21 jun 14 kl. 06:48

Lugn midsommarafton i landet

Kanske hade kylan en dämpande effekt.Årets midsommarfirande var i alla fall förhållandevis lugnt, rapporterar polisen runt om i landet.
På de traditionellt stora firarplatserna - Öland, Dalarna, Bohuslän och övriga västkusten - talar polisen om en midsommarafton "inte värre än en vanlig fredag".

BT - 21 jun 14 kl. 06:48

Lugn midsommarafton i landet

Kanske hade kylan en dämpande effekt. Årets midsommarfirande var i alla fall förhållandevis lugnt, rapporterar polisen runt om i landet.På de traditionellt stora firarplatserna - Öland, Dalarna, Bohuslän och övriga västkusten - talar polisen om en midsommarafton "inte värre än en vanlig fredag".

Cornucopia - 23 jun 17 kl. 08:44

"Varje midsommarafton är en förslösad arbetsdag!"

Så var det midsommarafton igen. För många ännu en förslösad arbetsdag, men för oss andra ännu ett tillfälle att få jobba 14-16 timmar relativt ostört.
Midsommarafton är ännu en av dessa dagar som hindrar hederligt folk från att arbeta.

GöteborgsPosten - 23 jun 18 kl. 12:16

Flera brott under midsommarafton

Våldtäkt, mordbrand och skjutningar. Flera allvarligare brott har rapporterats under midsommaraftonen och natten. Men de flesta polisregioner sammanfattar ändå storhelgen som "en vanlig helg"..

GöteborgsPosten - 23 jun 18 kl. 12:16

Flera brott under midsommarafton

Våldtäkt, mordbrand och skjutningar. Flera allvarligare brott har rapporterats under midsommaraftonen och natten. Men de flesta polisregioner sammanfattar ändå storhelgen som "en vanlig helg"..

YLE - 17 jun 17 kl. 19:25

Midsommarafton kan bli kylig

Vädret på midsommarafton verkar med ganska stor sannolikhet bli kyligare än vanligt, uppger Meteorologiska institutet. Midsommarafton är troligen fler grader kallare än genomsnittet, och i södra och västra Finland kan temperaturen ligga kring bara tio grader, uppger jourhavande meteorologen. Under midsommarnatten kan det rentav bli nattfrost, om vädret är klart.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldsam midsommarafton

Det var mycket fylleri och bråk i Sörmlands län under midsommarafton, uppger SR Sörmland. Enligt polisen var det mer stökigt och oroligt än en "normal midsommarafton".Utanför Nyköping, vid trafikplats Tystberga, grep polisen en 41-årig man som pistolhotat andra medborgare, när de försökte hjälpa mannen som kört av vägen.

BT - 28 sep 12 kl. 11:24

Tre års fängelse för brutalt kniv- överfall på midsommarafton i Kinna

De två kompanjonerna blev osams över en saftmaskin. Då gick den 55-årige mannen till attack och knivhögg offret elva gånger. Nu döms han till tre års fängelse.

GöteborgsPosten - 15 jun 14 kl. 15:52

Busväder på midsommarafton

Har helgens toppenväder fått dig att tro på en lika härlig midsommarafton kan du bli besviken när väl dagen kommer.– Det är stor risk för regn på midsommarafton, säger Lina Broman, meteorolog på Foreca..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Två åtalas för brutal misshandel och rån

Två unga män åtalas misstänkta för en grov misshandel av en tredje man i Karlstad i slutet av förra året, rapporterar Nya Wermlands-Tidningen..

UNT - 2 timmar sedan

Man döms för jaktbrott – dödade fiskmåsar

En man i 75-årsåldern har dömts till dagsböter för jaktbrott efter att ha stampat ihjäl två fiskmåsungar, skriver Göteborgs-Posten..

UNT - 3 timmar sedan

Kvinna vabbade felaktigt 629 dagar

Försäkringskassan kräver en kvinna i Gislaveds kommun på en halv miljon kronor..

UNT - 3 timmar sedan

Åkesson: Samarbetar med M och KD formellt

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hävdar att SD har ett formellt samarbete med M och KD..

UNT - 3 timmar sedan

Präst motsatte sig kvinnlig biskop – sparkas

Det var inte bara glada miner när Susanne Rappman för ett år sedan valdes till Göteborgs stifts första kvinnliga biskop..

UNT - 3 timmar sedan

Högsta antalet trafikdödade sedan 2008

Under januari omkom 31 personer och 1 489 skadades i vägtrafiken..

UNT - 3 timmar sedan

Ungdomar kastade sten mot ordningsvakter

Polis kallades till parken Trädgårdsföreningen i Göteborg på fredagskvällen efter att en större grupp ungdomar kastat sten mot ordningsvakter, skriver polisen på sin hemsida..

UNT - 4 timmar sedan

Säkerhetsföretag avslöjade skolkorruption

Sommaren 2017 larmade kollegor om korruptionsmisstankar mot en rektor och två lärare på en skola i Malmö, skriver Sydsvenskan..

UNT - 4 timmar sedan

Läkare får prövotid efter rattfylleri

Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd har beslutat om en treårig prövotid för en läkare hemmahörande i Västerbotten..

UNT - 4 timmar sedan

Vanligt med felaktiga koldiagnoser

Det är inte ovanligt att personer som diagnostiserats med kroniskt obstruktiv lungsjukdom (kol) i själva verket inte lider av sjukdomen, det visar en ny internationell studie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.