UNT > Inrikes

Friday, 21 September, 00:42

UNT - 23 jun 18 kl. 12:16

Flera brott under midsommaraftonVåldtäkt, mordbrand och skjutningar..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera brottunder , midsommarafton
YLE - 21 jun 14 kl. 15:10

Rattfylleri och stort pådrag under midsommarafton

Midsommarfirandet har förlöpt relativt lugnt i Svenskfinland. Det har hittills inte rapporterats om några dödsolyckor eller allvarligare brott i våra regioner. Men det har trots allt varit en livlig kväll och natt för polisen.

Nyheter 24 - 23 jun 12 kl. 15:21

Midsommarafton blev en mardröm för polisen


Mord, mordförsök, misshandel, rån och bilar som kördes in i bostadshus - så stökig var midsommarafton. SVERIGE. Det går inte att förneka att midsommar är en av de mest populära traditionerna som finns i Sverige.

Kristianstadsbladet - 21 jun 14 kl. 06:48

Lugn midsommarafton i landet

Kanske hade kylan en dämpande effekt.Årets midsommarfirande var i alla fall förhållandevis lugnt, rapporterar polisen runt om i landet.
På de traditionellt stora firarplatserna - Öland, Dalarna, Bohuslän och övriga västkusten - talar polisen om en midsommarafton "inte värre än en vanlig fredag".

BT - 21 jun 14 kl. 06:48

Lugn midsommarafton i landet

Kanske hade kylan en dämpande effekt. Årets midsommarfirande var i alla fall förhållandevis lugnt, rapporterar polisen runt om i landet.På de traditionellt stora firarplatserna - Öland, Dalarna, Bohuslän och övriga västkusten - talar polisen om en midsommarafton "inte värre än en vanlig fredag".

GöteborgsPosten - 23 jun 18 kl. 12:16

Flera brott under midsommarafton

Våldtäkt, mordbrand och skjutningar. Flera allvarligare brott har rapporterats under midsommaraftonen och natten. Men de flesta polisregioner sammanfattar ändå storhelgen som "en vanlig helg"..

GöteborgsPosten - 23 jun 18 kl. 12:16

Flera brott under midsommarafton

Våldtäkt, mordbrand och skjutningar. Flera allvarligare brott har rapporterats under midsommaraftonen och natten. Men de flesta polisregioner sammanfattar ändå storhelgen som "en vanlig helg"..

Cornucopia - 23 jun 17 kl. 08:44

"Varje midsommarafton är en förslösad arbetsdag!"

Så var det midsommarafton igen. För många ännu en förslösad arbetsdag, men för oss andra ännu ett tillfälle att få jobba 14-16 timmar relativt ostört.
Midsommarafton är ännu en av dessa dagar som hindrar hederligt folk från att arbeta.

YLE - 17 jun 17 kl. 19:25

Midsommarafton kan bli kylig

Vädret på midsommarafton verkar med ganska stor sannolikhet bli kyligare än vanligt, uppger Meteorologiska institutet. Midsommarafton är troligen fler grader kallare än genomsnittet, och i södra och västra Finland kan temperaturen ligga kring bara tio grader, uppger jourhavande meteorologen. Under midsommarnatten kan det rentav bli nattfrost, om vädret är klart.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldsam midsommarafton

Det var mycket fylleri och bråk i Sörmlands län under midsommarafton, uppger SR Sörmland. Enligt polisen var det mer stökigt och oroligt än en "normal midsommarafton".Utanför Nyköping, vid trafikplats Tystberga, grep polisen en 41-årig man som pistolhotat andra medborgare, när de försökte hjälpa mannen som kört av vägen.

BT - 28 sep 12 kl. 11:24

Tre års fängelse för brutalt kniv- överfall på midsommarafton i Kinna

De två kompanjonerna blev osams över en saftmaskin. Då gick den 55-årige mannen till attack och knivhögg offret elva gånger. Nu döms han till tre års fängelse.

GöteborgsPosten - 15 jun 14 kl. 15:52

Busväder på midsommarafton

Har helgens toppenväder fått dig att tro på en lika härlig midsommarafton kan du bli besviken när väl dagen kommer.– Det är stor risk för regn på midsommarafton, säger Lina Broman, meteorolog på Foreca..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Tog fast dieseltjuv – åtalas för kidnappning

Två anställda vid ett företag på Ekerö tog en dieseltjuv på bar gärning och band fast honom i väntan på polisen..

UNT - 1 timme sedan

Ungersk minister: "Bodde med dyngfulla samer"

Ungerns vice premiärminister Zsolt Semjén, som utreds av svensk polis efter renjakt i norra Sverige i fjol, uttalade sig om händelsen under det ungerska parlamentets öppningsceremoni i veckan, skriver Aftonbladet..

UNT - 1 timme sedan

Man ihjälskjuten i Göteborg – bil söks

En man sköts ihjäl i Biskopsgården i Göteborg på torsdagskvällen..

UNT - 1 timme sedan

Man ihjälskjuten i Göteborg

Den man som sköts i Biskopsgården i Göteborg på torsdagskvällen är död, meddelar polisen..

UNT - 2 timmar sedan

Fast i bärgad värdetransport i flera timmar

En värdetransportbil har under torsdagskvällen bärgats med poliseskort efter att ha varit inblandad i en trafikolycka på E4 i Örnsköldsvik..

UNT - 8 timmar sedan

Barnläkaren undersökte "som i Spanien"

Barn som sökte vård för exempelvis huvud- eller öronvärk fick också underliven "kontrollerade" – undersökningar som inte var medicinskt motiverade enligt åklagaren..

UNT - 2 timmar sedan

Skolelev drabbad av tuberkulos

En elev på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn har drabbats av tuberkulos, skriver Barometern..

UNT - 2 timmar sedan

Man skjuten i Göteborg

En man har skjutits i Biskopsgården i Göteborg..

UNT - 2 timmar sedan

Sätter p för papper i p-automater

Nu är det slut på pappersbiljetter i Stockholms parkeringsautomater..

UNT - 3 timmar sedan

Fyra års fängelse för skjutning

En 28-årig man döms till fyra års fängelse för en skjutning i centrala Gävle i mars, skriver SVT Nyheter Gävleborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.