DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 19:26

Liknande nyheter

Taggar: Rea, köpcentrummen ingen vill , köpa
DN - 24 nov 17 kl. 15:29

Reakaos på Värmdö – bilister körde i rabatter vid köpcentrum

Kombinationen lönehelg och Black Friday-rea har ställt till med omfattande störningar i trafiken vid ett köpcentrum i Mölnvik. Polis ryckte ut till platsen sedan bilförare kört i rabatterna..

YA - 08 okt 13 kl. 06:30

"Vågar jag så vågar kanske fler"

Foto: Anette Sjöstrand
För ungefär tre veckor sedan öppnade Eva Almkvist-Ringö upp dörrarna till sin nya butik på Kyrkogatan. Hon har drivit klädesbutik i Skurup i sju år och har en stark tilltro till handelns utveckling i byn. Men ?

Trelleborgs Allehanda - 26 dec 13 kl. 16:08

"Det skulle ha varit öppet överallt"

Foto: Claes Nyberg
Inte var det folktomt precis. Men inte var det som förr, heller. Trycket i mellandagsrean var behärskat på annandagen, och handlare tror att fler väljer att reahandla utanför Trelleborg.

BT - 26 dec 14 kl. 10:56

Tre svimmade i mellandagsrean

Starten på årets mellandagsrea blev lite väl hektisk på en galleria i Kista i Stockholm i dag. Vaktpersonalen klarade inte av att hålla ordning, och fyra polispatruller fick rycka in för att bistå. Tre kvinnor svimmade också i trängseln vid en av butikerna.

BT - 26 dec 14 kl. 11:04

Tre svimmade ? polis fick rycka ut till reakaoset

Starten på årets mellandagsrea blev lite väl hektisk på en galleria i Kista i Stockholm i dag. Vaktpersonalen klarade inte av att hålla ordning, och fyra polispatruller fick rycka in för att bistå. Tre kvinnor svimmade också i trängseln vid en av butikerna.

Expressen - 24 nov 17 kl. 19:05

Experten: Black Friday är här för att stanna

Köpcentrum och gallerier fylldes på fredagen med köpglada människor – som enligt prognosen handlade för fem miljarder.Black Friday är här för att stanna.– Handlare och företagare skriver i sin marknadsföring om årets största rea, säger Johan Davidson, chefsekonom på Svensk handel.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Västra Götaland näst bäst efter Stockholms län

Västra Götaland tar ett kliv upp i rankningen av de Gaselltätaste länen och toppas numera bara av Stockholms län.  Hallands län tappar en placering, trots att antalet Gasellföretag i länet ökar med 18 procent. .

DI - 5 minuter sedan

Ingenjörsbyrån Hisland Solutions fokuserar på lagarbete

Handboll, öl och gemensamma värderingar förde samman ingenjörsbyrån Hisland Solutions ägartrio. Med uppdrag inom bland annat självkörande bilar och havsbaserad vindkraft har bolaget vuxit så snabbt att man i år är Gasellvinnare i Västra Götaland..

DI - 3 minuter sedan

Lista: Här är årets vinnare i Di Gasell i Västra Götalands län

Totalt har 223 företag kvalat in som Gasellföretag i Västra Götalands län – här är hela listan..

DI - 3 minuter sedan

Puddingmästaren: "Jag hittade en lucka i marknaden"

Fyra frågor till Assan Njie, grundare och vd för Njie Foods, som gör funktionella livsmedel, och i år är Gasellföretag för fjärde gången i rad..

DI - 1 timme sedan

Brexitavtalet färdigt

Den brittiska regeringen och EU-kommissionen har kommit överens om huvuddragen i ett utträdesavtal. På onsdagen ska den brittiska regeringen diskutera texten, uppger affärstidningen Financial Times, FT..

DI - 30 minuter sedan

Pundet stärks efter uppgifter om brexit-genombrott

Pundet stärktes på tisdagskvällen i spåren av att det stod klart att ett utkast till brexitavtalet är färdigt och kommer att presenteras för Storbritanniens regering på onsdagen. Det rapporterar Financial Times.  .

DI - 30 minuter sedan

Våga vara girig – köp aktier mitt i paniken

Italienska räntestegringar bör inte oroa svenska placerare. Panikattacker på marknaden bör utnyttjas för att köpa aktier på Stockholmsbörsen..

DI - 1 timme sedan

Uppåt på Wall Street – Amazon stiger

De ledande USA-börserna fortsatte klättringen uppåt efter ett par timmar på tisdagen. Stämningen på marknaderna har förbättrats något av kinesiska medieuppgifter om att Kinas vice premiärminister Liu He väntas besöka USA inom kort för samtal med avsikt att dämpa handelsspänningarna mellan de båda länderna inför ett möte i slutet av november. .

DI - 1 timme sedan

SD säger ja till Kristerssons regering

Sverigedemokraterna kommer att rösta ja till Ulf Kristersson som statsminister för en M+KD-regering..

DI - 1 timme sedan

Rektor fick sparken för hemlig valutagruva

Att få sparken för att ha nyttjat arbetsgivarens el utan tillstånd hör knappast till vanligheterna. Det har dock precis hänt en rektor vid skola i kinesiska Hunan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.