Aftonbladet > Nöje

Sunday, 24 March, 10:45

Liknande nyheter

Taggar: Visar upp sin 11 år, yngrenya , kärlek
Expressen - 28 jul 15 kl. 13:33

Maria Lundqvist om sin 21 år yngre kärlek

Maria Lundqvist blev förälskad i 21 år yngre Kristoffer Hellström efter uppbrottet från sin man sedan 24 år tillbaka. I "Värvet" berättar hon om hur hon använde skilsmässan i sitt yrkesliv och om mediabevakningen kring den. – Det är väl inte konstigt att man skiljer sig?

Expressen - 27 nov 16 kl. 00:12

Dan Ekborg om sin 35 år yngre kärlek

Skådespelaren Dan Ekborg såg en bild på en vacker men okänd kvinna på en Facebooksida för gamla bilar - och tog kontakt. Kvinnans smarta svar ledde till ögonblicklig förälskelse. Tre veckor senare var han och den 35 år yngre kvinnan ett par, berättar han i söndagens "Hellenius Hörna".

Expressen - 13 apr 17 kl. 12:18

Richard Gere om sin 32 år yngre kärlek

Richard Gere och exfrun Carey Lowell skilde sig 2014. Nu berättar Richard Gere om nya 32 år yngre kärleken Alejandra De Silva, 35. – Vare sig det handlar om ung eller gammal gillar jag nytt, jag gillar energi, jag gillar öppenhet, säger han till Aftonbladet..

Expressen - 12 nov 15 kl. 10:00

Maria Lundqvist talar ut om yngre kärleken

I "Fest hos Bindefeld" bryter Maria Lundqvist tystnaden om sin 21 år yngre kärlek. Hon tror att åldersskillnaden har stärkt deras kärlek för varandra. – Han ser något som han inte ser i sina jämnåriga tjejer, säger Maria Lundqvist in inslaget..

Expressen - 27 apr 17 kl. 08:33

Al Pacinos lycka med 39 år yngre kärleken

Al Pacino firar 77-årsdagen med sin 39 år yngre kärlek, Lucila Sola, 38.Paret visar upp sin kärlek på stranden, och passar på att kyssas i havet, skriver Entertainment Tonight.Se de mysiga kärleksbilderna här..

Expressen - 03 nov 16 kl. 10:57

Maria Lundqvist om 21 år yngre kärleken

Maria Lundqvist tvingades att möta mycket kritik från vänner och bekanta när hon blev tillsammans med sin 21 år yngre kärlek Kristoffer Hellström. i "Malou efter tio" berättar nu paret om rädslorna som kommit med ålderskillnaden. – Många skrattade åt mig och tyckte att jag var patetisk och nästintill pervers som ville vara med en så ung man, säger skådespelaren i TV4-programmet..

Expressen - 14 apr 15 kl. 09:10

Malin Olsson om sin tolv år yngre kärlek

Tv-stjärnan Malin Olsson är superkär i sin metallkille, Simon Peyron. – Jag älskar verkligen honom, säger hon..

DalaDemokraten - 30 nov 16 kl. 13:32

Svensk skådespelarprofil hittade 35 år yngre kärlek via Facebook

Hög på morfin och på jakt efter en begagnad bil på Facebook började skådespelaren Dan Ekborg, 61, skriva till 26-åriga Emma Svedlund, numera Ekborg, från Medelpad. I dag är de gifta..

Dalarnas tidningar - 30 nov 16 kl. 13:32

Svensk skådespelarprofil hittade 35 år yngre kärlek via Facebook

Hög på morfin och på jakt efter en begagnad bil på Facebook började skådespelaren Dan Ekborg, 61, skriva till 26-åriga Emma Svedlund, numera Ekborg, från Medelpad. I dag är de gifta..

GT - 09 apr 17 kl. 07:00

Kritiken mot PG:s 38 år yngre kärlek

PG Gyllenhammar, 81, var "Mr Volvo" med hela svenska folket under årtionden.I dag är han småbarnsförälder tillsammans med 43-åriga frun Lee Welton Croll.I en ny SVT-dokumentär berättar hon om kritiken dem fått utstå på grund av åldersskillnaden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.