Expressen > Nyheter

Sunday, 24 March, 10:42

Expressen - 23 jun 18 kl. 00:23

Över 200 döda efter protester i Nicaragua212 människor har dött efter oroligheterna i Nicaragua, uppger människorättsorganisationen IACHR enligt TT. En grupp katolska biskopar har vädjat om ett slut på våldet – och hoppas nu att kritiserade presidenten Daniel Ortega ska gå de till mötes..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nicaragua, IACHR, TT, Daniel Ortega

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 200, dödaefter , protesteri , Nicaragua
Expressen - 02 maj 15 kl. 16:11

Nära 200 gripna efter protester i Maldiverna

Närmare 200 personer har gripits i Maldiverna efter protester mot fängslandet av oppositionsledaren och expresidenten Mohamed Nashid..

DN - 10 jan 18 kl. 22:27

Fler än 200 gripna efter protester i Tunisien

Tunisisk polis har gripit 237 personer under de senaste dygnen efter protester och plundring. Det uppger tunisiska medier..

SvD - 11 jul 16 kl. 10:00

Över 200 gripna efter protester och oroligheter i USA

Ungefär 200 personer har gripits i de amerikanska städerna St Paul i Minnesota och Baton Rouge i Louisiana i samband med demonstrationer mot polisens brutalitet mot svarta. Det skriver ABC News..

GöteborgsPosten - 01 dec 18 kl. 13:30

Över 200 gripna i protester i Paris

Det råder på kaos på paradgatan Champs-Élysées i centrala Paris, där tusentals demonstranter samlats i protest mot den franske presidenten.
Demonstranter kastar sten mot polisen – som svarar med tårgas, distraktionsgranater och vattenkanoner. Över 200 har gripits och flera skadats..

SR - 26 maj 15 kl. 06:22

Peru: Flera döda i protester mot gruva

I södra Peru har fyra personer dött och runt 200 skadats i protester mot planerna på att anlägga en stor koppargruva i södra delen av landet - ett projekt som drivs av ett mexikanskt gruvbolag där svenska AP-fonderna har investeringar..

DN - 01 jun 18 kl. 06:57

Många döda i mors dag-protester i Nicaragua

I Nicaragua krävde onsdagens våldsamma protester 15 liv och fler än 200 personer skadades. Det var en av de blodigaste dagarna sedan protesterna mot president Daniel Ortega inleddes för mer än en månad sedan..

Blekinge Läns tidning - 01 jun 18 kl. 05:54

Många döda i mors dag-protester

I Nicaragua krävde onsdagens våldsamma protester 15 liv och fler än 200 personer skadades. Det var en av de blodigaste dagarna sedan protesterna mot president Daniel Ortega inleddes för mer än en månad sedan.(TT).

BT - 01 jun 18 kl. 05:54

Många döda i mors dag-protester

I Nicaragua krävde onsdagens våldsamma protester 15 liv och fler än 200 personer skadades. Det var en av de blodigaste dagarna sedan protesterna mot president Daniel Ortega inleddes för mer än en månad sedan.(TT).

Sydsvenskan - 01 jun 18 kl. 05:54

Många döda i mors dag-protester

I Nicaragua krävde onsdagens våldsamma protester 15 liv och fler än 200 personer skadades. Det var en av de blodigaste dagarna sedan protesterna mot president Daniel Ortega inleddes för mer än en månad sedan. De senaste våldsamheterna fördöms av landets.

UNT - 01 jun 18 kl. 05:54

Många döda i mors dag-protester

I Nicaragua krävde onsdagens våldsamma protester 15 liv och fler än 200 personer skadades..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

KD-toppen röstade nej till SD-samtal

Behcet Barsom, 53, är en av fem personer i Kristdemokraternas partistyrelse som röstade nej till att samtala med Sverigedemokraterna.  Regionpolitikern var elva år när han och familjen flydde Turkiet och fann ett nytt hem i Sverige och Örebro. – Inom kristdemokratin är jag unik och ovärderlig.

Expressen - 30 minuter sedan

Man förföljde kvinna hem – misstänks för våldtäkt

En kvinna i 20-årsåldern upptäckte en främmande man som förföljde henne hem, natten till söndagen. Mannen, som är 25 år, ska sedan ha följt efter henne in i trapphuset – och sedan överfallit kvinnan i bostaden, skriver SVT. 25-åringen är nu misstänkt för försök till våldtäkt, misshandel och grovt hemfridsbrott..

Expressen - 30 minuter sedan

Viveca Lärn, 74: Därför har jag lämnat tre makar

Viveca Lärns 75:e födelsedag närmar sig – 75 år av såväl stora framgångar som hårda prövningar.
Nu lyfter hon på locket och berättar om rastlösheten, viktnedgången, ensamheten, sorgen efter sonen – och om anledningen till att hon valt att lämna tre äkta makar.– Varje gång var det jag som ville skiljas, säger den framgångsrika författaren, som nu väljer att avsluta sin skrivargärning med den självbiografiska romanen ”Sladdisen”..

Expressen - 1 timme sedan

Två journalister får årets Kim Wall-stipendium

Kim Walls minne hedras i år med att det delas ut inte ett – utan två – stipendier till kvinnliga journalister som arbetar i hennes anda.– Det här är saker Kim gärna hade velat skriva. När hon nu inte kan åka ut i världen och skriva så ger det här mening för oss, säger hennes mamma Ingrid Wall till TT..

Expressen - 1 timme sedan

TV: Beths hyllning till räddningsarbetarna

”Chockad över hur fantastiska människor har varit”.

Expressen - 1 timme sedan

Stora störningar för tågen efter signalfel

Ett omfattande signalfel vållade stora bekymmer för järnvägstrafiken genom Sydsverige på söndagsförmiddagen.Tågen rullar återigen men förseningar är att vänta..

Expressen - 1 timme sedan

De drömmer om Sverige – men möter en mardröm

ATEN-LESBOS. Drömmen om Sverige lever. Men mardrömmen blir oftare verklighet.

Expressen - 1 timme sedan

Bestäm dig: Ska DU stötta svensk polis – eller inte?

Den resa som svensk polis har gjort sedan Den Stora Omorganisationen 2015 är fullkomligt sanslös i ett Sverige som förändrats nästan i sina grundvalar på några år. Från min horisont har de senaste åren satt det mesta på prov i vårt land och vi har varit med om de mest märkliga ting. Och fort gick det.

Expressen - 1 timme sedan

Mamman födde sex barn – på nio minuter

Fantastiska Thelma Chiaka måste ha slagit någon form av världsrekord. Inom loppet av bara nio minuter satte hon inte mindre än sex barn till världen, skriver Daily Mail. .

Expressen - 2 timmar sedan

Militärfordon i krock under övning

Två militärfordon, en bandvagn och en lastbil, har kolliderat på länsväg 716 mellan Orrträsk och Klinten i närheten av Kalix, rapporterar P4 Norrbotten. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.