DN > Ekonomi

Friday, 19 April, 10:55

DN - 22 jun 18 kl. 21:11

Hon skriver om de rika – för de rikaLivsstilsmagasinet Connoisseur vänder sig till de personer som tjänar bäst i Sverige. I år fyller tidningen 20 år.  – Då skämdes folk nästan över att ha pengar, säger vd och grundaren Susanne Ytterskog. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Connoisseur, Sverige, Susanne Ytterskog

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon skriver om de rikaför de , rika
Cornucopia - 05 dec 16 kl. 13:24

Storstadens matematik - därför finns så många rika i New York

I New York slås man av den enorma mängden rika, som är så många att de kan ta över enorma statsdelar och sätta boendepriserna till ur svenska mått mätt rena fantasisummor. Men detta är bara ett utfall av storstadens matematik. Förklaring följer nedan.

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 11:16

Dejtingsajten för rika män – en halv miljon kronor för medlemskap13 seriösa tecken

STORBRITANNIEN. Den kontroversiella dejtingsajten, Secret Diamond Club, är ursprungligen en dansk idé och startades 2010 av Gus Terkelsen, 33, vars syfte var att para ihop rika män med attraktiva kvinnor, skriver Daily Mail.
Terkelsen påstår att de rikaste männen i världen inte har tid till att leta efter kärleken och vill själva kunna styra över sina val.

DI - 07 jun 13 kl. 21:52

Så skapade de rika sina förmögenheter

Hälften av Sveriges rika har skapat sin förmögenhet genom företagande. Det framkommer av Peter Södermans nya bok "Fattiga och rika"..

DI - 06 aug 13 kl. 14:44

Finare gifter i rika kroppar

Nu är det bevisat: Rika människor har finare gifter lagrade i kroppen än fattiga. Fattiga äter konserver och får i sig bisfenol medan rika äter skaldjur och får i sig kvicksilver och arsenik..

Kristianstadsbladet - 18 maj 14 kl. 03:43

De rika blev rikare i Storbritannien


De rika i Storbritannien har "aldrig varit mer välmående", skriver Sunday Times när tidningen på söndagen publicerar sin årliga lista över landets 1 000 rikaste. Deras samlade förmögenhet har det senaste året ökat 15,4 procent. - Jag har aldrig sett en så fantastisk ökning av personliga förmögenheter, säger tidningens Philip Beresford som ställt samman listan sedan 1989.

BT - 18 maj 14 kl. 03:43

De rika blev rikare i Storbritannien

De rika i Storbritannien har "aldrig varit mer välmående", skriver Sunday Times när tidningen på söndagen publicerar sin årliga lista över landets 1 000 rikaste. Deras samlade förmögenhet har det senaste året ökat 15,4 procent. - Jag har aldrig sett en så fantastisk ökning av personliga förmögenheter, säger tidningens Philip Beresford som ställt samman listan sedan 1989.

Västerbottens Folkblad - 24 jul 15 kl. 23:00

Rika kulturmiljöer bidrar till turism

Rika kulturmiljöer bidrar till Västerbottens turism och ekonomiska utveckling, men här finn stor outnyttjad potential som kan lyftas fram i marknadsföring, skriver företrädare för Riksantikvarieämbetet. Turismen i Västerbotten växer. På ett år har antalet övernattningar ökat med 2,4 procent.

DN - 04 sep 18 kl. 19:02

V vill tvinga rika kommuner att bygga hyresrätter

Vänsterpartiet vill att rika kommuner ska kunna tvingas att bygga hyresrätter. – De rika kommunerna har utvecklats till utanförskapsområden, säger Nooshi Dadgostar, vice partiledare för Vänsterpartiet..

VA - 25 feb 11 kl. 14:36

Bangkok för de rika

25 februari Thailands huvudstad har på bara några år förvandlats till en kaxig och internationell metropol, där unga designer öppnar butiker och gör sig ett namn globalt. Skytrain susar ovanför gatorna och galleriorna är större och lyxigare än i väst. Skyskraporna blir inte bara fler utan också allt högre och mer tekniskt avancerade.

SVT - 21 apr 11 kl. 20:07

Rika kommuner ska ge till fattiga

Rika kommuner kommer även i fortsättningen att behöva dela med sig av sina pengar. Skatteutjämningssystemet är vare sig orättvist eller hämmar tillväxten. Det kommer en statlig utredning att slå fast i nästa vecka, erfar Rapport..

DN - 28 maj 11 kl. 11:35

Rika libyer flyr till turistö

Rika libyer flyr blodbadet i hemlandet och flockas i barer och kasinon på den tunisiska turistön Djerba. ?Alla fina bilar här är libyska?

Fler nyheter från DN

DN - I förrgår: 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..

DN - 12 apr 19 kl. 08:33

Färre räntehöjningar håller bopriser uppe

Banken SBAB skruvar upp utsikterna för bostadspriserna framöver. Orsaken är att Riksbankens räntehöjningar bedöms bli färre än tidigare spådom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.