DN > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 07:19

DN - 22 jun 18 kl. 21:11

Hon skriver om de rika – för de rikaLivsstilsmagasinet Connoisseur vänder sig till de personer som tjänar bäst i Sverige. I år fyller tidningen 20 år.  – Då skämdes folk nästan över att ha pengar, säger vd och grundaren Susanne Ytterskog. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Connoisseur, Sverige, Susanne Ytterskog

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon skriver om de rikaför de , rika
Cornucopia - 05 dec 16 kl. 13:24

Storstadens matematik - därför finns så många rika i New York

I New York slås man av den enorma mängden rika, som är så många att de kan ta över enorma statsdelar och sätta boendepriserna till ur svenska mått mätt rena fantasisummor. Men detta är bara ett utfall av storstadens matematik. Förklaring följer nedan.

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 11:16

Dejtingsajten för rika män – en halv miljon kronor för medlemskap13 seriösa tecken

STORBRITANNIEN. Den kontroversiella dejtingsajten, Secret Diamond Club, är ursprungligen en dansk idé och startades 2010 av Gus Terkelsen, 33, vars syfte var att para ihop rika män med attraktiva kvinnor, skriver Daily Mail.
Terkelsen påstår att de rikaste männen i världen inte har tid till att leta efter kärleken och vill själva kunna styra över sina val.

DI - 07 jun 13 kl. 21:52

Så skapade de rika sina förmögenheter

Hälften av Sveriges rika har skapat sin förmögenhet genom företagande. Det framkommer av Peter Södermans nya bok "Fattiga och rika"..

DI - 06 aug 13 kl. 14:44

Finare gifter i rika kroppar

Nu är det bevisat: Rika människor har finare gifter lagrade i kroppen än fattiga. Fattiga äter konserver och får i sig bisfenol medan rika äter skaldjur och får i sig kvicksilver och arsenik..

Kristianstadsbladet - 18 maj 14 kl. 03:43

De rika blev rikare i Storbritannien


De rika i Storbritannien har "aldrig varit mer välmående", skriver Sunday Times när tidningen på söndagen publicerar sin årliga lista över landets 1 000 rikaste. Deras samlade förmögenhet har det senaste året ökat 15,4 procent. - Jag har aldrig sett en så fantastisk ökning av personliga förmögenheter, säger tidningens Philip Beresford som ställt samman listan sedan 1989.

BT - 18 maj 14 kl. 03:43

De rika blev rikare i Storbritannien

De rika i Storbritannien har "aldrig varit mer välmående", skriver Sunday Times när tidningen på söndagen publicerar sin årliga lista över landets 1 000 rikaste. Deras samlade förmögenhet har det senaste året ökat 15,4 procent. - Jag har aldrig sett en så fantastisk ökning av personliga förmögenheter, säger tidningens Philip Beresford som ställt samman listan sedan 1989.

Västerbottens Folkblad - 24 jul 15 kl. 23:00

Rika kulturmiljöer bidrar till turism

Rika kulturmiljöer bidrar till Västerbottens turism och ekonomiska utveckling, men här finn stor outnyttjad potential som kan lyftas fram i marknadsföring, skriver företrädare för Riksantikvarieämbetet. Turismen i Västerbotten växer. På ett år har antalet övernattningar ökat med 2,4 procent.

DN - 04 sep 18 kl. 19:02

V vill tvinga rika kommuner att bygga hyresrätter

Vänsterpartiet vill att rika kommuner ska kunna tvingas att bygga hyresrätter. – De rika kommunerna har utvecklats till utanförskapsområden, säger Nooshi Dadgostar, vice partiledare för Vänsterpartiet..

VA - 25 feb 11 kl. 14:36

Bangkok för de rika

25 februari Thailands huvudstad har på bara några år förvandlats till en kaxig och internationell metropol, där unga designer öppnar butiker och gör sig ett namn globalt. Skytrain susar ovanför gatorna och galleriorna är större och lyxigare än i väst. Skyskraporna blir inte bara fler utan också allt högre och mer tekniskt avancerade.

SVT - 21 apr 11 kl. 20:07

Rika kommuner ska ge till fattiga

Rika kommuner kommer även i fortsättningen att behöva dela med sig av sina pengar. Skatteutjämningssystemet är vare sig orättvist eller hämmar tillväxten. Det kommer en statlig utredning att slå fast i nästa vecka, erfar Rapport..

DN - 28 maj 11 kl. 11:35

Rika libyer flyr till turistö

Rika libyer flyr blodbadet i hemlandet och flockas i barer och kasinon på den tunisiska turistön Djerba. ?Alla fina bilar här är libyska?

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Facebook stäms – ”har traumatiserat anställda”

En tidigare kontraktsanställd på Facebook stämmer nätjätten för att bolaget inte vidtar tillträckliga åtgärder för att ge stöd åt moderatorernas hälsa, rapporterar den brittiska nyhetsbyrån Reuters..

DN - 11 timmar sedan

H&M testar nya kassor där kunden gör jobbet

Trenden att använda självbetalningskassor sprider sig till klädbranschen. Nu blir H&M först i Sverige att använda sig av betalningssättet. Men risken finns att mötet mellan kund och butiksanställda försämras, varnar forskare.

DN - 15 timmar sedan

Sanktioner tvingar bort Volvo från Iran

Lastbilstillverkaren Volvo har slutat tillverka fordon i Iran på grund av USA:s sanktioner, skriver Reuters. Enligt bolaget handlar det om att det inte går att få betalt..

DN - 19 timmar sedan

Fler barnfamiljer har vräkts i år

Allt fler barn berörs av vräkningar, enligt statistik från Kronofogden. Under årets första sex månader fick 231 barn uppleva att båda eller någon av föräldrarna blev av med sitt hem – en ökning med 43 barn jämfört med första halvåret i fjol..

DN - 22 timmar sedan

Franska bussjätten till attack mot svenska kommuner

Kommunala beslutsfattare måste aktivera sig betydligt mer för att få fler nyanlända i arbete. Det kräver bussentreprenören Keolis hr- och kommunikationsdirektör Cecilia Jerneheim.  Hon vill att många fler kommuner inleder konkreta utbildningssamarbeten med privata företag.

DN - Igår: 22:42

Misstänks ha fuskat på högskoleprovet – nu väcks åtal

Tre män åtalas för osann försäkran efter att de misstänks ha fuskat under högskoleprovet i Lund hösten 2016. Det rapporterar Sydsvenskan..

DN - Igår: 08:03

Pommes frites krymper efter torkan

Räkna med kortare pommes frites framöver. Detta sedan extremtorkan gått hårt åt skördarna runt om i Europa..

DN - Igår: 07:55

Facebook lanserar dejtingtjänst i Colombia

Facebook bekräftar nu att man kommer att börja testa sin dejtingtjänst i Colombia nästa vecka. Den nya funktionen innebär att användarna kan skapa en separat dejtingprofil som inte syns för ens befintliga Facebookvänner. Potentiella matchningar rekommenderas baserat på preferenser och gemensamma intressen..

DN - Igår: 07:45

Carl Johan von Seth: En doft av räksoppa när det sjuder i tillväxtekonomierna

Centralbanker med större muskler har stärkt motståndskraften i tillväxtekonomierna. Men snabba cash från utlandet är ändå en riskfaktor..

DN - 21 sep 18 kl. 23:38

Nu väcks åtal i en omfattande bedrägerihärva med bank-id

Åklagare har väckt åtal i en ny bedrägerihärva. Totalt åtalas 41 personer för bland annat grova bedrägerier och penningtvättsbrott.  – De har varit väldigt aktiva, men det är större summor och fler inblandade än tidigare, säger Stefan Larsson, polisens utredningsledare för nationell seriebrottslighet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.