DN > Ekonomi

Saturday, 21 July, 17:23

DN - 22 jun 18 kl. 21:11

Hon skriver om de rika – för de rikaLivsstilsmagasinet Connoisseur vänder sig till de personer som tjänar bäst i Sverige. I år fyller tidningen 20 år.  – Då skämdes folk nästan över att ha pengar, säger vd och grundaren Susanne Ytterskog. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Connoisseur, Sverige, Susanne Ytterskog

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon skriver om de rikaför de , rika
Cornucopia - 05 dec 16 kl. 13:24

Storstadens matematik - därför finns så många rika i New York

I New York slås man av den enorma mängden rika, som är så många att de kan ta över enorma statsdelar och sätta boendepriserna till ur svenska mått mätt rena fantasisummor. Men detta är bara ett utfall av storstadens matematik. Förklaring följer nedan.

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 11:16

Dejtingsajten för rika män – en halv miljon kronor för medlemskap13 seriösa tecken

STORBRITANNIEN. Den kontroversiella dejtingsajten, Secret Diamond Club, är ursprungligen en dansk idé och startades 2010 av Gus Terkelsen, 33, vars syfte var att para ihop rika män med attraktiva kvinnor, skriver Daily Mail.
Terkelsen påstår att de rikaste männen i världen inte har tid till att leta efter kärleken och vill själva kunna styra över sina val.

DI - 07 jun 13 kl. 21:52

Så skapade de rika sina förmögenheter

Hälften av Sveriges rika har skapat sin förmögenhet genom företagande. Det framkommer av Peter Södermans nya bok "Fattiga och rika"..

DI - 06 aug 13 kl. 14:44

Finare gifter i rika kroppar

Nu är det bevisat: Rika människor har finare gifter lagrade i kroppen än fattiga. Fattiga äter konserver och får i sig bisfenol medan rika äter skaldjur och får i sig kvicksilver och arsenik..

Kristianstadsbladet - 18 maj 14 kl. 03:43

De rika blev rikare i Storbritannien


De rika i Storbritannien har "aldrig varit mer välmående", skriver Sunday Times när tidningen på söndagen publicerar sin årliga lista över landets 1 000 rikaste. Deras samlade förmögenhet har det senaste året ökat 15,4 procent. - Jag har aldrig sett en så fantastisk ökning av personliga förmögenheter, säger tidningens Philip Beresford som ställt samman listan sedan 1989.

BT - 18 maj 14 kl. 03:43

De rika blev rikare i Storbritannien

De rika i Storbritannien har "aldrig varit mer välmående", skriver Sunday Times när tidningen på söndagen publicerar sin årliga lista över landets 1 000 rikaste. Deras samlade förmögenhet har det senaste året ökat 15,4 procent. - Jag har aldrig sett en så fantastisk ökning av personliga förmögenheter, säger tidningens Philip Beresford som ställt samman listan sedan 1989.

Västerbottens Folkblad - 24 jul 15 kl. 23:00

Rika kulturmiljöer bidrar till turism

Rika kulturmiljöer bidrar till Västerbottens turism och ekonomiska utveckling, men här finn stor outnyttjad potential som kan lyftas fram i marknadsföring, skriver företrädare för Riksantikvarieämbetet. Turismen i Västerbotten växer. På ett år har antalet övernattningar ökat med 2,4 procent.

VA - 25 feb 11 kl. 14:36

Bangkok för de rika

25 februari Thailands huvudstad har på bara några år förvandlats till en kaxig och internationell metropol, där unga designer öppnar butiker och gör sig ett namn globalt. Skytrain susar ovanför gatorna och galleriorna är större och lyxigare än i väst. Skyskraporna blir inte bara fler utan också allt högre och mer tekniskt avancerade.

SVT - 21 apr 11 kl. 20:07

Rika kommuner ska ge till fattiga

Rika kommuner kommer även i fortsättningen att behöva dela med sig av sina pengar. Skatteutjämningssystemet är vare sig orättvist eller hämmar tillväxten. Det kommer en statlig utredning att slå fast i nästa vecka, erfar Rapport..

DN - 28 maj 11 kl. 11:35

Rika libyer flyr till turistö

Rika libyer flyr blodbadet i hemlandet och flockas i barer och kasinon på den tunisiska turistön Djerba. ?Alla fina bilar här är libyska?

Nyhetskanalen - 06 apr 12 kl. 14:08

Klyftorna mellan rika och fattiga har ökat sedan 2006

Skillnaderna mellan rika och fattiga har ökat under många år. I samband med vårpropositionen om drygt en vecka lämnar regeringen en ny fördelningspolitisk redogörelse. Allt tyder på att trenden fortsätter.

Fler nyheter från DN

DN - 21 timmar sedan

Gränsfrågan på Irland fortsätter grusa Brexitförhandlingarna

Premiärminister Theresa May kräver att övriga EU-länder ändrar sin syn i gränsfrågan på Irland för att komma framåt i Brexitförhandlingarna. Båda parter bedyrar att gränsen ska vara öppen efter brittiska EU-utträdet..

DN - Igår: 17:07

Tungt mostånd mot Telias tv-affär – politiker vill granska affären

Telias köp av Bonnier Broadcasting möts av kritik från politiken. Under fredagseftermiddagen kallade näringsminister Mikael Damberg (S) in bolagets styrelseordförande Marie Ehrling till ett möte.  – Staten har varit tydlig under en längre tid mot bolaget att staten inte har några ambitioner att äga marksänd tv, säger han.

DN - Igår: 14:21

Medieforskare: Tittare kan få betala mer för innehållet

Med en tung aktör som Telia i ryggen får TV4 och Bonnier kraft konkurrera om dyra sändningsrättigheter. Någonting som enligt medieforskaren Jonas Ohlsson skulle kunna drabba tittarna i slutändan. .

DN - Igår: 11:03

Vattenfall: Värme och torka trycker upp elpriser

Det ovanligt varma och torra sommarvädret efter den kalla vintern trycker upp elpriserna. – Det är en ganska pressad situation, säger den statliga kraftjätten Vattenfalls vd Magnus Hall i samband med en delårsrapport..

DN - Igår: 09:54

Så ser partierna på Bonnier-Teliaaffären: ”Inte imponerad”

Telia köper hela Bonniers tv-verksamhet för 9,2 miljarder kronor, skriver Telia i ett pressmeddelande.  Närings- och innovationsminister Mikael Damberg (S) är starkt kritisk till affären, och ska träffa Telias ledning under fredagseftermiddagen.  – Jag ser inga argument för varför staten indirekt ska äga marksänd tv i Sverige, säger han..

DN - Igår: 08:13

Hasse Eriksson: Både Telia och Bonnier har haft intresse att affären skulle bli av

Telia köper Bonnier Broadcasting i en miljardaffär. DN:s ekonomiredaktör Hasse Eriksson svarar på tre frågor om affären..

DN - I förrgår: 16:03

Bränderna beräknas bli historiskt dyra

Uppskattningsvis två miljoner kubikmeter skog till ett värde av 600 miljoner kronor har hittills brunnit, enligt Skogsstyrelsen. Ytan ska nu vara större än Västmanlandsbranden 2014 och Länsförsäkringar räknar med rekordhöga skadekostnadsnivåer. .

DN - I förrgår: 13:36

EU varnar för hård Brexit

Var förberedda på en så kallad hård Brexit, där Storbritannien lämnar EU den 30 mars 2019 utan ett avtal, varnar EU-kommissionen..

DN - I förrgår: 09:05

Sämre lönsamhet och punktlighet för SJ

Såväl lönsamheten som punktligheten går åt fel håll för den statliga tågoperatören SJ, enligt delårsrapporten för årets andra kvartal..

DN - I förrgår: 08:19

Bättre än väntat av SKF

SKF slår förväntningarna med ett oväntat kraftigt vinstlyft för årets andra kvartal och utsikterna ser ljusa ut, enligt kullagerjättens prognos för tredje kvartalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.