DN > Ekonomi

Tuesday, 18 December, 12:14

DN - 22 jun 18 kl. 21:11

Hon skriver om de rika – för de rikaLivsstilsmagasinet Connoisseur vänder sig till de personer som tjänar bäst i Sverige. I år fyller tidningen 20 år.  – Då skämdes folk nästan över att ha pengar, säger vd och grundaren Susanne Ytterskog. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Connoisseur, Sverige, Susanne Ytterskog

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon skriver om de rikaför de , rika
Cornucopia - 05 dec 16 kl. 13:24

Storstadens matematik - därför finns så många rika i New York

I New York slås man av den enorma mängden rika, som är så många att de kan ta över enorma statsdelar och sätta boendepriserna till ur svenska mått mätt rena fantasisummor. Men detta är bara ett utfall av storstadens matematik. Förklaring följer nedan.

Nyheter 24 - 25 feb 14 kl. 11:16

Dejtingsajten för rika män – en halv miljon kronor för medlemskap13 seriösa tecken

STORBRITANNIEN. Den kontroversiella dejtingsajten, Secret Diamond Club, är ursprungligen en dansk idé och startades 2010 av Gus Terkelsen, 33, vars syfte var att para ihop rika män med attraktiva kvinnor, skriver Daily Mail.
Terkelsen påstår att de rikaste männen i världen inte har tid till att leta efter kärleken och vill själva kunna styra över sina val.

DI - 07 jun 13 kl. 21:52

Så skapade de rika sina förmögenheter

Hälften av Sveriges rika har skapat sin förmögenhet genom företagande. Det framkommer av Peter Södermans nya bok "Fattiga och rika"..

DI - 06 aug 13 kl. 14:44

Finare gifter i rika kroppar

Nu är det bevisat: Rika människor har finare gifter lagrade i kroppen än fattiga. Fattiga äter konserver och får i sig bisfenol medan rika äter skaldjur och får i sig kvicksilver och arsenik..

Kristianstadsbladet - 18 maj 14 kl. 03:43

De rika blev rikare i Storbritannien


De rika i Storbritannien har "aldrig varit mer välmående", skriver Sunday Times när tidningen på söndagen publicerar sin årliga lista över landets 1 000 rikaste. Deras samlade förmögenhet har det senaste året ökat 15,4 procent. - Jag har aldrig sett en så fantastisk ökning av personliga förmögenheter, säger tidningens Philip Beresford som ställt samman listan sedan 1989.

BT - 18 maj 14 kl. 03:43

De rika blev rikare i Storbritannien

De rika i Storbritannien har "aldrig varit mer välmående", skriver Sunday Times när tidningen på söndagen publicerar sin årliga lista över landets 1 000 rikaste. Deras samlade förmögenhet har det senaste året ökat 15,4 procent. - Jag har aldrig sett en så fantastisk ökning av personliga förmögenheter, säger tidningens Philip Beresford som ställt samman listan sedan 1989.

Västerbottens Folkblad - 24 jul 15 kl. 23:00

Rika kulturmiljöer bidrar till turism

Rika kulturmiljöer bidrar till Västerbottens turism och ekonomiska utveckling, men här finn stor outnyttjad potential som kan lyftas fram i marknadsföring, skriver företrädare för Riksantikvarieämbetet. Turismen i Västerbotten växer. På ett år har antalet övernattningar ökat med 2,4 procent.

DN - 04 sep 18 kl. 19:02

V vill tvinga rika kommuner att bygga hyresrätter

Vänsterpartiet vill att rika kommuner ska kunna tvingas att bygga hyresrätter. – De rika kommunerna har utvecklats till utanförskapsområden, säger Nooshi Dadgostar, vice partiledare för Vänsterpartiet..

VA - 25 feb 11 kl. 14:36

Bangkok för de rika

25 februari Thailands huvudstad har på bara några år förvandlats till en kaxig och internationell metropol, där unga designer öppnar butiker och gör sig ett namn globalt. Skytrain susar ovanför gatorna och galleriorna är större och lyxigare än i väst. Skyskraporna blir inte bara fler utan också allt högre och mer tekniskt avancerade.

SVT - 21 apr 11 kl. 20:07

Rika kommuner ska ge till fattiga

Rika kommuner kommer även i fortsättningen att behöva dela med sig av sina pengar. Skatteutjämningssystemet är vare sig orättvist eller hämmar tillväxten. Det kommer en statlig utredning att slå fast i nästa vecka, erfar Rapport..

DN - 28 maj 11 kl. 11:35

Rika libyer flyr till turistö

Rika libyer flyr blodbadet i hemlandet och flockas i barer och kasinon på den tunisiska turistön Djerba. ?Alla fina bilar här är libyska?

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Miljardbud på spelbolaget Cherry

European Entertainment Intressenter (EE Intressenter) har lagt ett bud på spelbolaget Cherry. Budet om 87 kronor per aktie i serie A och B värderar bolaget till totalt 9.193 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande.

DN - 15 timmar sedan

Finansinspektionen granskas av JO

JO inleder en granskning av Finansinspektionen sedan myndigheten raderat delar i dokument. – Detta är uppseendeväckande uppgifter, säger Elisabeth Rynning (JO) till Svenska Dagbladet..

DN - 20 timmar sedan

Frankrike inför digitalskatt

Från och med årsskiftet får nätjättar som Google, Apple och Facebook betala en digitalskatt i Frankrike. Landets finansminister Bruno Le Maire meddelar nu att landet ska införa sin egen variant för att beskatta globala nätjättar..

DN - 15 dec 18 kl. 08:17

Så blir utsläppen med olika drivmedel – bensin värsta alternativet

Det är betydande skillnader i utsläpp av växthusgaser mellan olika drivmedel. Bensin är sämsta valet. Diesel är betydligt bättre, särskilt den helt förnybara dieseln HVO100.

DN - 15 dec 18 kl. 08:25

”Alla biodrivmedel ger ökade utsläpp”

Det är bra att skillnaderna mellan bensin och diesel lyfts fram. Men tillgången till hållbara råvaror för biodrivmedel är mycket begränsad, säger miljöforskaren Stefan Wirsenius på Chalmers..

DN - 15 dec 18 kl. 08:27

Allt fler biltillverkare godkänner förnybar och fossilfri diesel

Allt fler biltillverkare godkänner HVO100 som bränsle. Det började med PSA-gruppen. Nissan följde efter och nyligen har Volvo Cars öppnat dörren för taxi att tanka HVO100.

DN - 14 dec 18 kl. 19:39

Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg: M/KD-budgeten drabbar de arbetssökande

Nästa år väntar omfattande nedskärningar på Arbetsförmedlingen. Moderaternas och Kristdemokraternas budget för 2019 tvingar myndigheten att kapa 4 500 anställda. Och året efter försöka återanställa 2 000 av dem.

DN - 13 dec 18 kl. 22:40

SJ-lösenord läckta – samtliga användare tvingas byta

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

DN - 13 dec 18 kl. 22:59

Åklagare i Lundin Petroelum-målet skickade hemlighetsstämplad namnlista – av misstag

Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och ordförande Ian Lundin är sedan 2016 delgivna misstanke om medhjälp till grovt folkrättsbrott i Sudan.  Under utredningen hemlighetsstämplade åklagare Henrik Attorps en namnlista på målsäganden i målet för att de inte skulle utsättas för påtryckningar.  Nu rapporterar Expressen att åklagare av misstag skickat listan med alla namnen till Lundin Petroleum.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.