Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 19 February, 05:25

Sydöstran - 22 jun 18 kl. 17:11

Bildspel: Se allt från midsommarfirandet i ValjeMed blomsterkransar i håret, musik och dans kring midsommarstången. Nu är det årliga midsommarfirandet i Valje igång, se Sydöstrans bilder från midsommarfirandet i Valje. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Valje, Sydöstrans

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BildspelSe allt från , midsommarfirandeti , Valje
Kristianstadsbladet - 29 maj 13 kl. 10:00

Höghus i Valje röstades ner

Det blir inget etagehus på fyra våningar i Valje. Trots visst medhåll röstades Leif Petterssons förslag ner i kommunfullmäktige.
Det var i mitten av mars som Vänsterpartisten lämnade in en motion angående bostadsbebyggelse i Valje.

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 07:00

Valje kan gå miste om helgbussarna

Foto: Bosse Nilsson
Valje kan sluta trafikeras med buss på helgerna och få färre antal turer på vardagar. Det är Skånetrafikens plan vid tidtabellskiftet i december.
Förslaget är under framtagande och ska vara färdigt till mitten av oktober.

SN - 21 jun 13 kl. 17:16

Bildspel: Traditionellt firande lockade många

Midsommarfirandet vid Nyköpingshus lockade många. Med dans, fiskdam och lotterier fanns det något för alla..

Nerikes Allehanda - 20 jun 14 kl. 20:08

Bildspel: Midsommarfirande i Sydnärke

Flaggor har vajat i vinden och blomsterkransar har prytt huvuden på både äldre och yngre när Na var med under midsommarfirandet..

SN - 19 jun 15 kl. 17:31

Bildspel: Tappra firare trotsade uruselt väder

"Det här är katastrof" var de första orden som SN möttes av vid midsommarfirandet i Koppartorp på fredagen..

Kristianstadsbladet - 17 jan 14 kl. 08:30

Nya lägenheter i Valje får ett havsnära läge

16 lägenheter ska ta form på den så kallade gamla åkeritomten i Valje. Bromöllahem hoppas att de kan vara färdiga för inflyttning innan året är slut.
Planerna har funnits ett tag på att bebygga marken på den gamla åkeritomten i Valje, där det tidigare även legat en bensinstation.

Blekinge Läns tidning - 11 okt 18 kl. 10:39

Visar film om dansbanan Valje Nöje

På söndag den 14 oktober visas en film om dansbanan Valje Nöje i Västanå skola. Det är Mats Thell som visar filmen Valje Nöje med dess historia..

Uppsalanyheter.se - 23 jun 17 kl. 22:29

HIttades död mitt under midsommarfirandet

En man född 1989 påträffades död i ett dike mitt under midsommarfirandet i Hammarskog. Mannen har identifierats och anhöriga är underrättade uppger polisen i Uppsala län.En man född 1989 påträffades död i ett dike mitt under midsommarfirandet i Hammarskog.

Kristianstadsbladet - 10 apr 13 kl. 10:30

V vill bygga högt i Valje - "attraktivt i etagestil"

Foto: Annica Jönsson
Vänsterpartiet vill bygga ett höghus vid Valjeviken. I?stället för föreslagna två våningar ser partiet gärna att det byggs upp mot fyra våningar i etagestil.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 08:30

Politiskt nej till höghus i Valje

Vänsterpartiet har föreslagit att man ska bygga ett höghus vid Valjeviken. Förslaget fick inget gehör av politikerna i kommunstyrelsens allmänna utskott.
Boende planeras i Valje, på tomten där det tidigare låg en bensinmack och en bilverkstad.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Rekordmånga beviljas skuldsanering

Bland annat en lagändring som gör processen smidigare bidrar till att antalet beviljade skuldsaneringar blivit rekordmånga. - Det finns ett uppdämt behov i samhället att ansöka om skuldsanering, säger Ann-Charlotte von Feilitzen, teamchef på Kronofogden.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Norge pressas av Nato

Nato sätter press på medlemsnationen Norge. Försvarsalliansen vill att landet ska ha en högre kapacitet att skydda sig självt. - Vad Nato är oroat över är Försvarsmaktens brist på uthållighet, vilket dokumenterades under Trident Juncture-övningen i Norge i höstas, säger Ketil Olsen till Aftenposten.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Många svenska poäng i Calgary-seger

Mikael Backlunds 14:e mål för säsongen blev sista spiken i kistan när Calgary besegrade Arizona, vilket innebär att det kanadensiska laget fortsätter att trona stabilt i topp i NHL-hockeyns Western conference. Matchen blev också rena svenska assistfesten.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Snöboll stoppade lastbil i Umeå

Att kasta snöboll kan vara kul, men också farligt. På måndagen fick en lastbil vindrutan krossad under färd i Umeå. Fordonet träffades av en snöprojektil vid en gång- och cykelbro i stadens västra delar, rapporterar P4 Västerbotten.

Sydöstran - 2 timmar sedan

Svaga rörelser på Asienbörserna

Börserna i Kina och Japan höll sig avvaktande vid öppningen på tisdagen. Tokyos Nikkei 225- och Topixindex tappade båda omkring 0,1 procent i den tidiga handeln. Analytiker gör bedömningen att investerarna avvaktar förhållandet mellan dollarn, yenen och de kinesiska marknaderna.

Sydöstran - 1 timme sedan

Nya handelssamtal i Washington

USA och Kina inleder en ny samtalsrunda i dag för att försöka att hitta en lösning på handelskonflikten. Senare i veckan kommer uppföljande samtal att hållas på en högre nivå, uppger Vita huset.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Møller-Mærsk slår mynt av konsolidering

Det danska rederiet Møller-Mærsk bör i år kunna börja skörda frukterna av de senaste årens kraftiga konsolidering i containerbranschen. Sju globala rederijättar återstår, enligt Seaintelligence Consulting, som tror att uppköpen och fusionerna är över för den här gången.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Skattesmäll för sålt hyreskontrakt

En man i Stockholm upptaxeras med 400 000 kronor eftersom Skatteverket anser att han tjänat pengarna genom att sälja ett lägenhetskontrakt, skriver Hem & Hyra. I samband med en flyttkarusell där flera andra personer var inblandade tog mannen enligt sin kontohistorik emot pengarna från en kvinna.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Världens högsta tortillatorn byggt i Mölndal

Tortillan kommer från spansktalande länder, men världsrekordet i att stapla dylika ser ut att stanna i Nordeuropa. På måndagskvällen byggde Torbjörn Lilliebjelke och Anders Jonebring i Mölndal ett torn som mätte 76,5 centimeter, rapporterar GP.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

16 delstater utmanar Trump

16 delstater i USA utmanar presidentens nödläge i domstol. Handlingarna lämnades in till en distriktsdomstol i Kalifornien bara dagar efter att Donald Trump utlyste nödläget för att finansiera gränsförstärkningar mot Mexiko.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.