Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 18 July, 07:03

Cornucopia - 22 jun 18 kl. 17:07

Trevlig midsommar!Då är det väl dags att önska bloggens fåtal läsare så här årets minst bloggbesökta dag en trevlig midsommar!Vid rodret.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Vid, Sverige, Nyköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trevlig, midsommar
YA - 20 jun 14 kl. 15:00

Glad midsommar!

Foto: Tom Wall
Vi önskar alla en glad midsommar och passar samtidigt på att efterlysa dina bilder från firandet.
Mejla gärna in dina bilder till: webbredaktionen@skanemedia.se Bilderna kommer att publiceras här på webben.

Trelleborgs Allehanda - 20 jun 14 kl. 15:00

Glad midsommar!

Foto: Tom Wall
Vi önskar alla en glad midsommar och passar samtidigt på att efterlysa dina bilder från firandet.
Mejla gärna in dina bilder till: webbredaktionen@skanemedia.se Bilderna kommer att publiceras här på webben.

Kristianstadsbladet - 20 jun 14 kl. 15:00

Glad midsommar!

Foto: Tom Wall
Vi önskar alla en glad midsommar och passar samtidigt på att efterlysa dina bilder från firandet.
Mejla gärna in dina bilder till: webbredaktionen@skanemedia.se Bilderna kommer att publiceras här på webben.

Datormagazin - 23 jun 11 kl. 11:43

Glad midsommar!

Datormagazin och Uppsnappat tillönskar alla läsare en glad och trevlig midsommar!.

BT - 20 jun 14 kl. 08:45

Lars Näslunds midsommar- krönika: Flagga redan idag!

USA och Norge har sina parader, fyrverkerier och barnetog. Finländarna går i fantåg till hjältegravarna. Vi har Små grodorna och säcklöpning – nog så högtidligt!

Nerikes Allehanda - 18 jun 15 kl. 10:41

Så klarar du en regning midsommar

Vädret spås bli regnigt på midsommarafton. Tv-profilen Ernst Kirchsteiger delar med sig av sina bästa tips för att få en trevlig midsommar - oavsett väder. (NA).

Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 16 kl. 17:37

Midsommar i Ås Brunn

Midsommarfirarna i Östra Ämtervik strömmade till hembygdsgården precis när klockan slagit tre och det var dags för dans runt midsommarstången. IS Emtarna stod för arrangemanget, bjöd på musik, serverade fika och såg till att gästerna fick en trevlig midsommar..

SR - 16 jun 15 kl. 09:00

14 grader och regn – trevlig midsommar

En svensk tradition verkar hålla i sig - prognosen inför midsommarhelgen är blöt och kylslagen. Störst chans till uppehåll finns i norra Norrland, i övrigt ser det ut att bli regn..

Cornucopia - 24 jun 16 kl. 11:11

Trevlig Midsommar!

BT - 23 jun 12 kl. 07:50

Lugn midsommar i Sjuhärad - stökigt på många andra håll

Det har varit ett lugnt midsommarfirande i Sjuhärad enligt Boråspolisen. Bortsett från det kvindrama som utspelade sig i Kinna under eftermiddagen på midsommarafton har det varit en lugn kväll och natt runt om i Sjuhärad, uppger polisen som jämställer det hela med en vanlig fredagkväll. Tre personer sitter anhållna misstänkta för en stöld i en skinnaffär i Borås.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 10 timmar sedan

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och Bokus för samma pris.
"En svensk Tom Clancy" står det på omslaget, citat Östersunds-Posten.Så vill du se till att Bokus eller Adlibris skickar ut boken till dig så fort den kommer in kan du förbeställa redan nu för snabbast leverans när den släpps den 30:e augusti.

Cornucopia - 13 timmar sedan

Vem förstärker räddningstjänsten i krig?

Det rasar skogsbränder runt om i Sverige och på många håll har räddningstjänsten begärt in hjälp från Försvarsmakten via hemvärn och helikoptrar. Detta väcker frågan vem som är tänkt att förstärka räddningstjänsten i händelse av krig i Sverige? För det kommer brinna i skogarna även vid rysk fjärrbekämpning av svenskt territorium, och allt ordinarie räddningsbehov kvarstår.

Cornucopia - 18 timmar sedan

Marschträning med nya ryggsäcken

Passade på att marschträna 1.7  kilometer i terräng med nya ryggsäcken och 30 kg packning idag, efter att ha lämnat in gamla bilen på reparation. Ryggsäcken verkar fungera som önskat.

Cornucopia - 22 timmar sedan

Valueguard: Bostadspriserna ner i juni

Enligt Valueguard föll bostadspriserna i hela landet under juni månad. Inte så överraskande säsongsmässigt kanske. Enda rörelsen på uppsidan var villor i Göteborg och Malmö.

Cornucopia - Igår: 22:22

BREAKING: Vapenbeslaget i Taberg/Jönköping - pluggade vapen, häktad släppt, ingen terrorcell

Polisens uppmärksammade vapenbeslag med påstådda vänsterkopplingar i Taberg utanför Jönköping har visat sig handla om vapendelar till pluggade vapen. Den häktade socialarbetaren har släppts och misstankarna om förberedelse till grovt rån har avförts. Det finns ingen antifascistisk terrorcell, utan allt verkar handla om en individ som köpt in pluggade vapen av okända anledningar.

Cornucopia - Igår: 19:56

Toppmötet: Trump förnekar rysk inblandning i amerikanska presidentvalet

Toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och Rysslands diktator Vladimir Putin resulterade inte i något konkret. Annat än att Trump tog Putins sida i alla kritiska frågor och öppet gick emot de amerikanska underrättelsetjänsterna, inklusive ett förnekande av att de tolv åtalade ryska GRU-agenterna skulle agerat åt Ryssland. Flera amerikanska republikanska kongressmän och senatorer kallar nu Trump öppet för landsförrädare.

Cornucopia - Igår: 17:37

Värmepaniken i Stockholm: Slut på varmluftsflyttare i butikerna

Värmepaniken sprider sig i Stockholm. Stockholm Direkt rapporterar att så kallade varmluftsflyttare (ofta kallade fläktar) är slut i hela huvudstaden. Som om de hjälper mot värme?

Cornucopia - Igår: 14:28

Svenska kraftnät: Elkrafftunderskott i vinter

Svenska kraftnät rapporterar i sin prognos för vintern 2018/2019 att Sverige även vid en normalvinter nu kommer sakna 400 MW kraft och om vi får en tioårsvinter 1 500 MW. Ovanpå det kommer två reaktorer stängas på Ringhals 2019 och 2020 och ytterligare 1 765 MW kommer försvinna, inte bara vintertid utan året runt.
Ringhals fyra reaktorer sedda från havet.

Cornucopia - Igår: 09:15

Dödsmördarchockvärme i Stockholm - svensk öl kan ta slut

"Låt dem dricka IPA!"Nu blir det varmt även i Stockholm, så SMHI har utfärdat en dödsmördarchockvärmevarning för Stockholm, då det kan bli över 30 grader varmt som varmast i flera dagar. Samtidigt rapporterar SVT att svensk öl riskerar att ta slut.

Cornucopia - I förrgår: 22:08

Följer du börsen på semestern?

Så, semestertider. Är du ändå slav framför börskärmen, eller tar du ledigt från marknaderna, trots att de aldrig tar semester? Svara nedan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.