Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 06:58

Cornucopia - 22 jun 18 kl. 17:07

Trevlig midsommar!Då är det väl dags att önska bloggens fåtal läsare så här årets minst bloggbesökta dag en trevlig midsommar!Vid rodret.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Vid, Sverige, Nyköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trevlig, midsommar
YA - 20 jun 14 kl. 15:00

Glad midsommar!

Foto: Tom Wall
Vi önskar alla en glad midsommar och passar samtidigt på att efterlysa dina bilder från firandet.
Mejla gärna in dina bilder till: webbredaktionen@skanemedia.se Bilderna kommer att publiceras här på webben.

Trelleborgs Allehanda - 20 jun 14 kl. 15:00

Glad midsommar!

Foto: Tom Wall
Vi önskar alla en glad midsommar och passar samtidigt på att efterlysa dina bilder från firandet.
Mejla gärna in dina bilder till: webbredaktionen@skanemedia.se Bilderna kommer att publiceras här på webben.

Kristianstadsbladet - 20 jun 14 kl. 15:00

Glad midsommar!

Foto: Tom Wall
Vi önskar alla en glad midsommar och passar samtidigt på att efterlysa dina bilder från firandet.
Mejla gärna in dina bilder till: webbredaktionen@skanemedia.se Bilderna kommer att publiceras här på webben.

Datormagazin - 23 jun 11 kl. 11:43

Glad midsommar!

Datormagazin och Uppsnappat tillönskar alla läsare en glad och trevlig midsommar!.

BT - 20 jun 14 kl. 08:45

Lars Näslunds midsommar- krönika: Flagga redan idag!

USA och Norge har sina parader, fyrverkerier och barnetog. Finländarna går i fantåg till hjältegravarna. Vi har Små grodorna och säcklöpning – nog så högtidligt!

Nerikes Allehanda - 18 jun 15 kl. 10:41

Så klarar du en regning midsommar

Vädret spås bli regnigt på midsommarafton. Tv-profilen Ernst Kirchsteiger delar med sig av sina bästa tips för att få en trevlig midsommar - oavsett väder. (NA).

Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 16 kl. 17:37

Midsommar i Ås Brunn

Midsommarfirarna i Östra Ämtervik strömmade till hembygdsgården precis när klockan slagit tre och det var dags för dans runt midsommarstången. IS Emtarna stod för arrangemanget, bjöd på musik, serverade fika och såg till att gästerna fick en trevlig midsommar..

SR - 16 jun 15 kl. 09:00

14 grader och regn – trevlig midsommar

En svensk tradition verkar hålla i sig - prognosen inför midsommarhelgen är blöt och kylslagen. Störst chans till uppehåll finns i norra Norrland, i övrigt ser det ut att bli regn..

Cornucopia - 24 jun 16 kl. 11:11

Trevlig Midsommar!

BT - 23 jun 12 kl. 07:50

Lugn midsommar i Sjuhärad - stökigt på många andra håll

Det har varit ett lugnt midsommarfirande i Sjuhärad enligt Boråspolisen. Bortsett från det kvindrama som utspelade sig i Kinna under eftermiddagen på midsommarafton har det varit en lugn kväll och natt runt om i Sjuhärad, uppger polisen som jämställer det hela med en vanlig fredagkväll. Tre personer sitter anhållna misstänkta för en stöld i en skinnaffär i Borås.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 12 timmar sedan

Nu är Skatteverkets personal krigsplacerad

"Döden och skatter."Flera myndigheter ska nu under hösten krigsplacera sin personal, senast till årsskiftet. Skatteverkets personal ska nu vara krigsplacerad, vilket väcker en del frågetecken kring vad som gäller för reservofficerare, GSS/T och hemvärnsmän, som jobbar på Skatteverket eller andra civila myndigheter.

Cornucopia - 17 timmar sedan

Brexitomröstningen skjuts fram

Storbritanniens regering har beslutat att skjuta upp omröstningen om Brexit-avtalet i det brittiska parlamentet, för att få mer tid att förhandla. Det brittiska pundet föll hårt mot euron på gårdagens besked.Parlamentets omröstning kring Brexitavtalet skjuts alltså fram av den brittiska regeringen och premiärminister Theresa May (ovan).

Cornucopia - 18 timmar sedan

Prissänkningar på 15% i nyproduktion i Sundbyberg

En bostadsutvecklare sänker priserna på sin nyproduktion i Sundbyberg. Samtidigt säger man att man har välbesökta visningar och hela tiden får sålt bostäder. Sumpan.

Cornucopia - 22 timmar sedan

Nytt årslägsta på Stockholmsbörsen

Under måndagen stängde Stockholmsbörsen på ett nytt årslägsta. De amerikanska börserna återhämtade sig dock mot slutet för att stänga precis över nollan, så vi får se hur det går på de europeiska börserna idag.
Dagschart OMXS30

Både storbolagsindexet OMXS30 och det bredare OMXSPI stängde alltså måndagen på dagslägsta, veckolägsta och nytt årslägsta.

Cornucopia - Igår: 17:34

Enkätresultat: Konservativa blocket starkt framåt vid extraval - Liberalerna utplånas

Resultatet från förmiddagens läsarundersökningen är nu inne, och den visar på att ett extraval skulle stärka det konservativa blocket starkt, medan Liberalerna i princip utplånas som parti efter att ha röstat mot Ulf Kristersson (M) som statsminister och istället valt att börja förhandla med kommunisterna i Vänsterpartiet om en socialistisk regering. Småpartierna utanför riksdagen straffas också hårt vid ett extraval, när deras väljare istället fokuserar på regeringsbildning. Skulle siffrorna stämma får det konservativa blocket egen majoritet med 50.

Cornucopia - Igår: 13:53

Hushållen allt mer negativa till bostadspriserna - värst i Stockholm

SEB:s boprisindikator fortsatte att backa rapporterar storbanken. Allra värst är situationen i Stockholm, där hushållen är riktigt negativa. Och som bekant är det mestadels psykologin hos allmänheten som styr bostadsprisernas riktning, dvs nedåt.

Cornucopia - Igår: 10:17

Hur skulle du rösta om det blev extraval till riksdagen idag?

Centerpartiet ger nu beskedet att det än så länge inte blir något samarbete med Socialdemokraterna, efter de senaste fem dagarnas förhandlingar. Detta väcker återigen frågan om extraval, även om vi bara sett en talmansrunda än så länge. Hur skulle du rösta om det blev extraval till riksdagen idag?

Cornucopia - Igår: 09:46

C och L röstar inte för avgångsregeringens budget - M+KD-budget går sannolikt igenom

Mediauppgifter nu på morgonen gör gällande att Centerpartiet och Liberalerna inte röstar på avgångsregeringens avgångsbudget. Därmed kommer Moderaternas och Kristdemokraternas borgerliga budget gå igenom med SD:s stöd.Rosenbad och Riksdagen.

Cornucopia - I förrgår: 20:20

Söndagsenkät: Vad buffrar du som egen företagare?

Dags för en söndagsenkät, angående att gå till jobbet fast man är sjuk. Frågan är om ni som är egna företagare bygger upp en ekonomisk buffert i företaget för bland annat sjukdom?Buffert.

Cornucopia - I förrgår: 18:17

MP: Kärnkraft för dyrt - subventionerar solkraft med 79 öre per kWh

Miljöpartiets Isabella Lövin menade i sin intervju med Aftonbladet att pengar är viktigare än att rädda klimatet. Kärnkraften är nämligen ett för dyrt sätt att enligt henne. Istället subventionerar partiet solkraft med hela 79 öre per kWh.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.