Mobil > Teknik

Friday, 21 September, 21:20

Liknande nyheter

Taggar: Tips, Tre, extrabatteriertill , sommaren
Dagens PS - 14 dec 16 kl. 10:06

Tips: Tre trendiga julmarknader

Dagens PS har tidigare uppmärksammat vad du bör tänka på inför julresan. Här är fem tips. Kolla även vilka resmål som är tacksamma för plånboken, som vi tidigare skrivit om.

Dagens PS - 29 maj 17 kl. 09:58

Dagens tips: Tre skållheta aktier

Tidningen levererar alltså en triss i köprekommendationer i måndagens utgåva. Enligt Börsveckan gör du klokt i att tanka portföljen med Wilson Therapeutics, VBG och Drillcon. Läkemedelsbolaget Wilson Therapeutics får förnyat förtroende då bland annat potentialen på marknaden bedöms som stor medan verkstadskoncernen VBG – sett till en organisk tillväxt på 10 procent och en rörelsemarginal på 12,9 procent i år – alltjämt anses vara ”attraktivt värderad”, enligt Börsveckan, rapporterar nyhetsbyrån Direkt.

Mobil - 18 jun 18 kl. 10:17

Tips: Tre högtalare till sommaren

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Mobil - 21 jun 18 kl. 10:11

Tips: Tre klockor till sommaren

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 12 kl. 10:23

12 tips inför sommaren

Blodet sprutar, kliet kliar, solskinnet svider. Inte äta blommor lilla barn, inte bada med sår, fy för fästingar! Härlig är sommaren, men kan bli plågsam om man inte aktar, aktar..

GöteborgsPosten - 11 jan 15 kl. 08:00

Nio insider-tips inför dagens biljettsläpp

På söndag vid lunchtid släpps biljetterna till Göteborgs filmfestival. Här ger tre av festivalens nyckelfigurer sina hetaste tips. Tre saker du inte får missa!.

Västerbottens Folkblad - 07 jul 14 kl. 08:27

[PLUS] Deckarexpertens tips inför sommaren

Intresset för deckare och böcker om kriminalfall har länge varit stort. Katarina Gregersdotter är....

Kristianstadsbladet - 13 apr 17 kl. 00:01

Från Wanås till Skillinge – fem tips

Påskutbudet i Skåne är enormt. På årets konstkarta finns 552 prickar. Var och en markerar en utställning, med en eller flera konstnärer.

VA - 14 jun 17 kl. 13:27

Sparekonomens bästa tips inför sommaren

Lata sommardagar är sällan förknippade med ekonomi. Men det är lättare att koppla av på semestern om man vet att pengarna är placerade med rätt risknivå.   – Ett sätt att minska risken är att spara regelbundet, säger Skandias sparekonom Maria Landeborn, som tipsar hur du kan städa i sparportföljen inför sommarledigheten..

BT - 08 jun 18 kl. 08:01

10 tips för sommaren i Herrljunga

Inger Melin tipsar om tio sommarheta upplevelser i Herrljunga..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 5 timmar sedan

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Mobil - 6 timmar sedan

Huawei går starkt framåt i Sverige

Färska siffror från analysfirman GFK visar att Huawei går starkt framåt på den svenska marknaden, något som sannolikt kan tillskrivas de nya P20-telefonernas popularitet..

Mobil - 6 timmar sedan

Uppgifter: Facebook presenterar sin videochatt-enhet Portal nästa vecka

Redan i början av året kom uppgifter om att Facebook stod i begrepp att lansera en hårdvaru-enhet för videochatt, kallad Portal. Den sköts dock upp – sannolikt till följd av Cambridge Analytica-skandalen – men ska nu vara på gång att presenteras under nästa vecka, enligt ett färskt rykte..

Mobil - 9 timmar sedan

Xiaomis spelmobil Black Shark testad

Jag är osäker på om det finns något behov av en särskild spelmobil, men är du säker är Xiaomi Black Shark ett utmärkt val..

Mobil - 10 timmar sedan

Nu blir det möjligt att köpa betalappar till Androidmobiler för barn

Google har släppt funktionen Familjebibliotek i Sverige, vilket löser problemet att minderåriga Androidanvändare sedan en tid inte kunnat installera betalappar på sina mobiler..

Mobil - 11 timmar sedan

HMD Global bjuder in till lanserings-event den 4 oktober

HMD Global har börjat skicka ut inbjudningar till ett event i London den 4 oktober. Exakt vad man har på gång är oklart, men det lutar åt att det är Nokia 7.1 Plus som ska göra global debut..

Mobil - 12 timmar sedan

Alexa-fest när Amazon bjöd på spontant hårdvaru-event

Förhandsryktena visade sig stämma. Amazon offentliggjorde i samband med ett spontant event under torsdagen mängder av nya enheter, samtliga med AI-assistenten Alexa ombord..

Mobil - Igår: 16:10

Test av Defunc True: Headset och laddare i ett

Svenska Defunc har hittat en egen variant på helt trådlösa headset och fått till en klart intressant produkt..

Mobil - Igår: 15:13

Kan Nokia ha en renodlad gaming-telefon på gång?

Gamingtelefoner har blivit lite av en trend på sistone, och nu tycks även HMD Global kunna ha en enhet på gång i segmentet. Åtminstone att döma av en minst sagt förbryllande tweet som nu dykt upp..

Mobil - Igår: 14:55

Batterikapacitet och arbetsminne i nya Iphone-modellerna avslöjade

Apple pratar inte i samma utsträckning som andra tillverkare om vilka komponenter som sitter under skalet på de telefoner man tillverkar. Men det är oftast en rätt smal sak att ta reda på ändå, och nu har det mesta avslöjats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.