DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 06:57

DI - 22 jun 18 kl. 16:09

Lista: Hänger din lön med?Lönerna ökar för både arbetare och tjänstemän – och ökningen är nästan tre gånger större än den var förra året. Här kan du se om din timlön hänger med. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lista, Hängerdin , lönmed
YLE - 02 aug 17 kl. 17:04

"I dag är det så att Evitskogs flyktingförläggning stänger – om det händer något annat så händer det"

Migrationsverket säger att flyktingförläggningen i Evitskog i Kyrkslätt i princip ska stängas i november. De säger ändå att det är möjligt att förläggningen fortsätter sin verksamhet. Röda Korset säger att det är meningen att förläggningen ska stängas men att det inte är omöjligt att verksamheten kan fortsätta.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 08:33

Lista över 2017 års bästa native-annonser

Årets mest populära native hade en klickfrekvens som var 58 gånger högre än den genomsnittliga bannern. Här listar Strossle de mest effektiva. Siffrorna visar att sponsrade rekommendationer på mediesajter utklassar andra annonsformat när det gäller att driva engagerade besökare till Content Marketing.

Alliansfritt Sverige - 16 jun 14 kl. 15:40

De gånger Anders Borg sågats av experter – vi har hela listan

Anders Borg brukar ofta, framför allt från borgerligt håll, beskrivas som en extremt ansvarsfull finansminister som lotsat Sverige igenom en svår finanskris. Det är till viss del sant, men det är långt ifrån hela sanningen. Det är nämligen så att Borg int är någon felfri halvgud utan han har gjort flera flera felbedömningar framför allt i sitt arbete som finansminister vilket han fått massiv kritik för.

Dagens PS - 27 okt 16 kl. 11:25

Lista: Världens rysligaste resor

Resesöksajten Momondo satte redan inför fjolårets halloween-firande ihop ett perfekt paket för skräckförtjusta entusiaster. Du som törs utmana ödet har nu chansen.
Här är sex resor till ”världens mest skrämmande platser”.

Vimmerby Tidning - 03 mar 18 kl. 09:17

Mer än tre gånger fler på vänsterns lista

Vänstern i Vimmerby går till val med en lista på 26 namn. Det är mer än tre gånger fler kandidater vid förra valet. Det första målet är att ta fler än dagens två mandat i fullmäktige..

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 09:01

Forbes lovar färre annonser – om du stänger av din reklamblockerare

Onlinetidningen Forbes försöker vinna över reklamblockerarna genom att lova dem färre annonser på sin webbplats. Tyvärr skjuter man helt utanför mål och lyckas skapa ett prima exempel på hur man inte ska göra.  Svenska publicister gör inte som Forbes!

Dagens PS - 05 dec 17 kl. 10:57

Lista: Här är börsens snabbväxare

Ett bolag väntas öka vinsten med över 500 procent, skriver Affärsvärlden. Enligt tidningen är det gruvbolaget Semafo som tros öka vinsten med 509 procent under nästa år. Lika positivt är det dock inte för bolagets aktie, som beskrivs som en av ”årets förlorare med en nedgång på 26 procent”.

YLE - 29 nov 14 kl. 13:45

Vasabor fyller bokförråd när biblioteket stänger

En halv miljon böcker ska föras in i ett nytt system och då stänger biblioteken i Vasa. Sista helgen innan den tre veckor långa avbrottet passade Vasabor på att bunkra upp med böcker. På måndag stänger Vasas huvudbiblioteks verksamhetsställen och håller stängt till den 22 december.

BT - 25 dec 14 kl. 12:37

Lista: Partiledarna som syns mest

KD:s Göran Hägglund har omnämnts minst i media av partiledarna efter valet. Partiledare som knappt visat sig har uppmärksammats mer, enligt en mätning som Retriever gjort för TT. S-ledaren och statsministern Stefan Löfven har nämnts tio gånger så ofta som Göran Hägglund i press, på webb och i radio och tv sedan 15 september och fram till och med 17 december, nästan 39 000 gånger mot 3 803 för KD-ledaren.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 07:46

7 gånger snabbare Apple Watch med nya WatchOS 3

Apple visade igår upp sin senaste uppdatering till Apple Watch WatchOS 3, nästa generation av operativsystem. Den nya uppdateringen kommer att anlända i höst med nya funktioner som skall förbättra användarupplevelsen för alla som har en Apple Watch. Ett viktigt område som har förbättras är app prestanda, som länge har varit en öm punkt för alla Apple Watch ägare.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Stark utveckling på Asienbörserna – oljan upp

Asienbörserna stiger på onsdagen, och väljer därmed att ta ledning från det börsstarka Europa i stället för det mer volatila New York. Återhämtningen i japanska maskinorder i oktober var dock något svagare än väntat..

DI - 30 minuter sedan

USA-räntorna stiger – brittiska pundet tappar mark

Asienbörserna är generellt upp på onsdagen i spåren av viss handelsoptimism. USA-räntorna har stigit något med den tioåriga statsobligationen på 2,88 procent medan dollarn går sidledes mot euro och yen. .

DI - 1 timme sedan

Trump redo att stänga ned statlig verksamhet för att få pengar till muren

USA:s president Donald Trump hamnade i öppen konflikt med Chuck Schumer, senatens minoritetsledare, och Nancy Pelosi, Demokraternas ledare i representanthuset vid ett möte i Vita huset på tisdagen, rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Maskinorderingången i Japan lyfter mindre än väntat

Maskinorderingången i Japan steg 7,6 procent i oktober jämfört med månaden före, och steg med 4,5 procent jämfört med motsvarande månad året innan..

DI - 1 timme sedan

McDonald's vill trappa ned på antibiotikan

Snabbmatsjätten McDonald's har gjort upp en plan för att stegvis trappa ned på mängden antibiotika i sina nötköttsburgare..

DI - 1 timme sedan

Stillfront köper tysk spelutvecklare

Stillfront har förvärvat 100 procent av aktierna i Playa Games, en tysk spelutvecklare med cirka 70 miljoner registrerade användare..

DI - 1 timme sedan

Huaweichefen får släppas mot borgen – men tuffa villkor

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada..

DI - 1 timme sedan

Här är fondkundernas viktigaste hållbarhetskrav

Tryck på när det gäller klimatet och rent vatten. Den uppmaningen riktar fondkunderna till SEB när banken frågar om ägaransvaret..

DI - 1 timme sedan

Detta händer onsdag 12 december

Modejätten Inditex levererar kvartalsrapport på onsdagen. För svensk del kommer inflationssiffror för november medan riksdagen håller budgetomröstning..

DI - 8 timmar sedan

Flygbolagens knep snuvar resenärer på kompensation

Hittills i år har världens flygbolag sparat motsvarande 40 miljoner kronor på att helt enkelt förlänga flygtiderna och därmed minska risken för att behöva betala förseningsavgifter. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.