DI > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 11:46

Liknande nyheter

Taggar: Lista, Hängerdin , lönmed
YLE - 02 aug 17 kl. 17:04

"I dag är det så att Evitskogs flyktingförläggning stänger – om det händer något annat så händer det"

Migrationsverket säger att flyktingförläggningen i Evitskog i Kyrkslätt i princip ska stängas i november. De säger ändå att det är möjligt att förläggningen fortsätter sin verksamhet. Röda Korset säger att det är meningen att förläggningen ska stängas men att det inte är omöjligt att verksamheten kan fortsätta.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 08:33

Lista över 2017 års bästa native-annonser

Årets mest populära native hade en klickfrekvens som var 58 gånger högre än den genomsnittliga bannern. Här listar Strossle de mest effektiva. Siffrorna visar att sponsrade rekommendationer på mediesajter utklassar andra annonsformat när det gäller att driva engagerade besökare till Content Marketing.

Alliansfritt Sverige - 16 jun 14 kl. 15:40

De gånger Anders Borg sågats av experter – vi har hela listan

Anders Borg brukar ofta, framför allt från borgerligt håll, beskrivas som en extremt ansvarsfull finansminister som lotsat Sverige igenom en svår finanskris. Det är till viss del sant, men det är långt ifrån hela sanningen. Det är nämligen så att Borg int är någon felfri halvgud utan han har gjort flera flera felbedömningar framför allt i sitt arbete som finansminister vilket han fått massiv kritik för.

Dagens PS - 27 okt 16 kl. 11:25

Lista: Världens rysligaste resor

Resesöksajten Momondo satte redan inför fjolårets halloween-firande ihop ett perfekt paket för skräckförtjusta entusiaster. Du som törs utmana ödet har nu chansen.
Här är sex resor till ”världens mest skrämmande platser”.

Vimmerby Tidning - 03 mar 18 kl. 09:17

Mer än tre gånger fler på vänsterns lista

Vänstern i Vimmerby går till val med en lista på 26 namn. Det är mer än tre gånger fler kandidater vid förra valet. Det första målet är att ta fler än dagens två mandat i fullmäktige..

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 09:01

Forbes lovar färre annonser – om du stänger av din reklamblockerare

Onlinetidningen Forbes försöker vinna över reklamblockerarna genom att lova dem färre annonser på sin webbplats. Tyvärr skjuter man helt utanför mål och lyckas skapa ett prima exempel på hur man inte ska göra.  Svenska publicister gör inte som Forbes!

Dagens PS - 05 dec 17 kl. 10:57

Lista: Här är börsens snabbväxare

Ett bolag väntas öka vinsten med över 500 procent, skriver Affärsvärlden. Enligt tidningen är det gruvbolaget Semafo som tros öka vinsten med 509 procent under nästa år. Lika positivt är det dock inte för bolagets aktie, som beskrivs som en av ”årets förlorare med en nedgång på 26 procent”.

YLE - 29 nov 14 kl. 13:45

Vasabor fyller bokförråd när biblioteket stänger

En halv miljon böcker ska föras in i ett nytt system och då stänger biblioteken i Vasa. Sista helgen innan den tre veckor långa avbrottet passade Vasabor på att bunkra upp med böcker. På måndag stänger Vasas huvudbiblioteks verksamhetsställen och håller stängt till den 22 december.

BT - 25 dec 14 kl. 12:37

Lista: Partiledarna som syns mest

KD:s Göran Hägglund har omnämnts minst i media av partiledarna efter valet. Partiledare som knappt visat sig har uppmärksammats mer, enligt en mätning som Retriever gjort för TT. S-ledaren och statsministern Stefan Löfven har nämnts tio gånger så ofta som Göran Hägglund i press, på webb och i radio och tv sedan 15 september och fram till och med 17 december, nästan 39 000 gånger mot 3 803 för KD-ledaren.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 07:46

7 gånger snabbare Apple Watch med nya WatchOS 3

Apple visade igår upp sin senaste uppdatering till Apple Watch WatchOS 3, nästa generation av operativsystem. Den nya uppdateringen kommer att anlända i höst med nya funktioner som skall förbättra användarupplevelsen för alla som har en Apple Watch. Ett viktigt område som har förbättras är app prestanda, som länge har varit en öm punkt för alla Apple Watch ägare.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Volkswagen ökar leveranserna

Tyska fordonsjätten Volkswagen ökade sina leveranser med 4,1 procent i juni till 958 600 fordon. Totalt för det första halvåret var leveranserna upp 7,1 procent till över 5,5 miljoner fordon vilket beskrivs som en rekordhög nivå..

DI - 15 minuter sedan

Mats Lundstedt: En vändpunkt för Getinge

Medicinteknikbolaget Getinges halvårsrapport togs emot av börsen med öppna armar och aktien toppade vinnarlistan med en uppgång på cirka 10 procent. .

DI - 30 minuter sedan

Redovisningschef köper i Brinova

Caroline Holst har på tisdagen köpt 4 500 stycken aktier i Brinova Fastigheter där hon är redovisningschef. .

DI - 30 minuter sedan

Sveaskog visar högre vinst

Sveaskog redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst..

DI - 45 minuter sedan

Delårsrapport januari - juni 2018: Bra resultat i ett starkt marknadsläge

Sveaskogs operativa rörelseresultat för det första halvåret ökade med sju procent och uppgick till 775 MSEK (725). Högre priser har till viss del motverkats av sju procents lägre leveransvolymer från egen skog..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn tappar mot euron inför Fed-besked

USA-räntorna handlas sidledes på tisdagsmorgonen med tioåringen vid 2,86 procent. Dollarn har försvagats något mot euron..

DI - 45 minuter sedan

Oväntad lönsamhet lyfter Bonava på börsen

Bostadsutvecklaren blev en av tisdagens rapportvinnare efter oväntat svenskt lönsamhetslyft under det andra kvartalet, och vd-ord om prisstabilisering i Sverige..

DI - 1 timme sedan

IAG sitter still i Norwegian-båten

Den brittiska flygbolagsägarkoncernen IAG gör för närvarande inget "aktivt" kring det norska flygbolaget Norwegian..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Börsglädje – rapportvinnare agerar draglok

Stockholmsbörsens OMXS30 inledde måndagen med en uppgång där SEB och Getinge tog täten efter positiv kvartalsrapportering. Ute i Europa var aktiemarknaderna blandade..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Aktierna du ska sälja innan handelskriget eskalerar – men det finns köplägen

Handelskriget kan eskalera ytterligare, och därför gäller det att sälja av vissa aktier, men att hålla i andra, menar Luca Paolini, chefsstrateg på Pictet Asset Managements.  Om tullkriget fortsätter kan det dock bli ett riktigt köpläge.  "Då är det bara att blunda och köpa", säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.