DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 17:54

Liknande nyheter

Taggar: Lista, Hängerdin , lönmed
DN - 4 timmar sedan

Flygbolaget Primera Air toppar svart lista

Flygbolaget Primera Air, som flyger åt Sveriges fjärde största researrangör Solresor, har säkrat årets förstaplats på resetidningen Vagabonds svarta lista. Bolaget har kvalificerat sig till topplaceringen genom att flest gånger inte ha kompenserat sina kunder, trots rekommendationer från Allmänna reklamationsnämnden (ARN)..

YLE - 02 aug 17 kl. 17:04

"I dag är det så att Evitskogs flyktingförläggning stänger – om det händer något annat så händer det"

Migrationsverket säger att flyktingförläggningen i Evitskog i Kyrkslätt i princip ska stängas i november. De säger ändå att det är möjligt att förläggningen fortsätter sin verksamhet. Röda Korset säger att det är meningen att förläggningen ska stängas men att det inte är omöjligt att verksamheten kan fortsätta.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 08:33

Lista över 2017 års bästa native-annonser

Årets mest populära native hade en klickfrekvens som var 58 gånger högre än den genomsnittliga bannern. Här listar Strossle de mest effektiva. Siffrorna visar att sponsrade rekommendationer på mediesajter utklassar andra annonsformat när det gäller att driva engagerade besökare till Content Marketing.

Alliansfritt Sverige - 16 jun 14 kl. 15:40

De gånger Anders Borg sågats av experter – vi har hela listan

Anders Borg brukar ofta, framför allt från borgerligt håll, beskrivas som en extremt ansvarsfull finansminister som lotsat Sverige igenom en svår finanskris. Det är till viss del sant, men det är långt ifrån hela sanningen. Det är nämligen så att Borg int är någon felfri halvgud utan han har gjort flera flera felbedömningar framför allt i sitt arbete som finansminister vilket han fått massiv kritik för.

Dagens PS - 27 okt 16 kl. 11:25

Lista: Världens rysligaste resor

Resesöksajten Momondo satte redan inför fjolårets halloween-firande ihop ett perfekt paket för skräckförtjusta entusiaster. Du som törs utmana ödet har nu chansen.
Här är sex resor till ”världens mest skrämmande platser”.

Vimmerby Tidning - 03 mar 18 kl. 09:17

Mer än tre gånger fler på vänsterns lista

Vänstern i Vimmerby går till val med en lista på 26 namn. Det är mer än tre gånger fler kandidater vid förra valet. Det första målet är att ta fler än dagens två mandat i fullmäktige..

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 09:01

Forbes lovar färre annonser – om du stänger av din reklamblockerare

Onlinetidningen Forbes försöker vinna över reklamblockerarna genom att lova dem färre annonser på sin webbplats. Tyvärr skjuter man helt utanför mål och lyckas skapa ett prima exempel på hur man inte ska göra.  Svenska publicister gör inte som Forbes!

Dagens PS - 05 dec 17 kl. 10:57

Lista: Här är börsens snabbväxare

Ett bolag väntas öka vinsten med över 500 procent, skriver Affärsvärlden. Enligt tidningen är det gruvbolaget Semafo som tros öka vinsten med 509 procent under nästa år. Lika positivt är det dock inte för bolagets aktie, som beskrivs som en av ”årets förlorare med en nedgång på 26 procent”.

YLE - 29 nov 14 kl. 13:45

Vasabor fyller bokförråd när biblioteket stänger

En halv miljon böcker ska föras in i ett nytt system och då stänger biblioteken i Vasa. Sista helgen innan den tre veckor långa avbrottet passade Vasabor på att bunkra upp med böcker. På måndag stänger Vasas huvudbiblioteks verksamhetsställen och håller stängt till den 22 december.

BT - 25 dec 14 kl. 12:37

Lista: Partiledarna som syns mest

KD:s Göran Hägglund har omnämnts minst i media av partiledarna efter valet. Partiledare som knappt visat sig har uppmärksammats mer, enligt en mätning som Retriever gjort för TT. S-ledaren och statsministern Stefan Löfven har nämnts tio gånger så ofta som Göran Hägglund i press, på webb och i radio och tv sedan 15 september och fram till och med 17 december, nästan 39 000 gånger mot 3 803 för KD-ledaren.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Europabörser: Thomas Cook störtdök efter vinstvarning

Europabörserna handlades i negativt territorium under måndagen sedan Kina ställt in samtal med USA där handelskonflikten de båda länderna emellan skulle ha diskuterats. Det regionala samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,6 procent.  FTSE 100-indexet i London tappade 0,4 procent..

DI - 5 minuter sedan

Infranode Energi höjer kontanterbjudandet till aktieägarna i Skånska Energi till 75 kronor per aktie och sänker villkoret rörande lägsta acceptansnivå

ERBJUDANDET SOM HÄNVISAS TILL I DETTA PRESSMEDDELANDE LÄMNAS INTE, VARE SIG, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, USA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ERBJUDANDET ENLIGT TILLÄMPLIGA LAGAR OCH REGLER SKULLE VARA FÖRBJUDET. ERBJUDANDET LÄMNAS INTE TILL (OCH ACCEPTER GODKÄNNS INTE FRÅN) PERSONER I DESSA LÄNDER ELLER PERSONER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ACCEPT AV ERBJUDANDET SKULLE KRÄVA YTTERLIGARE DOKUMENTATION, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER VAD SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT..

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörserna: Stigande oljepriser lyfte Oslobörsen

De nordiska börserna handlades lägre under måndagen med undantag för Oslo som gick mot strömmen mot bakgrund av stigande oljepriser. Samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,4 procent till nivån 963. .

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Inledde veckan i moll

Inställda handelssamtal mellan Kina och USA lade sordin på börsstämningen i Europa. Stockholmsbörsen öppnade veckan på minus men oljesektorn trotsade nedgången..

DI - 30 minuter sedan

Oljefonden stuvar om – här är nya favoriterna på börsen

Norska oljefonden är riktig bjässe på Stockholmsbörsen. Och den senaste tiden har fonden gjort stora köpräder i flera svenska börsbolag. Samtidigt har man storsålt aktier i bland annat ett av verkstadsbolagen.

DI - 30 minuter sedan

Elektrisk budstrid om Skåne-bolag

Två infrastrukturfonder, en baserad i Stockholm och en i London, slåss om First North-listade Skånska Energi. Avgörandet ligger nu i kommunägda Kraftringen, som sitter på 9 procent av aktierna..

DI - 30 minuter sedan

Åkesson: De släpper fram en kommunist

”Det är otroligt svagt, särskilt av Moderaterna. Vi släpper fram deras kandidat till talman och de släpper fram en kommunist till posten som andre vice talman. Det är svagt”, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson efter att Björn Söder förlorat posten som andre vice talman till V-kandidaten Lotta Johnsson Fornarve..

DI - 30 minuter sedan

Ygeman: Centern och Liberalerna har rätt om regeringsmakten

Centern och Liberalerna får medhåll av S gruppledare Anders Ygeman om sin syn på vad som krävs för att en Alliansregering ska kunna ta makten. .

DI - 1 timme sedan

Förvaltaren: ”Försäljningen har vuxit med 10 procent varje månad”

Lannebo Fonders nystartade aktiefond Nordic Equities ser en ljus framtid i den finska pizzabranschen. Förvaltaren Lotta Faxén hyllar Kotipizzas snabba tillväxt..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: USA:s vice justiteminister avgår

USA:s vice justitieminister har lämnat in en avskedsansökan till Vita husets stabschef John Kelly, rapporterar nyhetssajten Axios med hänvisning till källor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.