DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 22:41

DI - 22 jun 18 kl. 14:54

Danske Bank: Nytt börsrekord väntar – stuva om portföljen nuTrots den ökade volatiliteten har världens börser potential att fortsätta stiga under det kommande året, enligt Danske Banks nya marknadsrapport. Men många svenska sparare behöver se över sina portföljer, säger bankens sparekonom Maria Landeborn..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bank, Danske Banks, Maria Landeborn

Dela artikeln

182 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danske, Bank, Nytt, börsrekord, väntar, stuvaom , portföljennu
Cornucopia - 22 feb 17 kl. 08:36

Nytt börsrekord i USA

Gårdagens börs bjöd på ett nytt börsrekord i USA, där börsindex nu ligger på all time high. Stockholmsbörsen ligger på årshögsta, men inte på högsta någonsin.Månadschart S&P-500.

BT - 26 nov 13 kl. 17:38

Tomtesteg mot nytt börsrekord

Stockholmsbörsens marsch mot nytt rekord fortsätter. Men tisdagstakten var maklig. OMXS-index steg 0,1 procent.

Kristianstadsbladet - 09 maj 13 kl. 18:07

Nytt börsrekord i Frankfurt


Handeln var stillsam och de ledande Europabörserna gick åt olika håll på torsdagen. I Frankfurt slogs ytterligare ett nytt rekord och Londonbörsen var uppe på sin högsta nivå på fem år, skriver nyhetsbyrån AFP.Londonbörsens FTSE-index steg 0,1 procent, Frankfurtbörsens DAX-index gick upp 0,2 procent medan Parisbörsens CAC-index backade 0,7 procent..

GöteborgsPosten - 26 nov 13 kl. 09:26

Tomtesteg mot nytt börsrekord

Stockholmsbörsens marsch mot nytt rekord fortsätter. Men tisdagstakten var maklig. OMXS-index steg 0,1 procent.

SvD - 26 nov 13 kl. 17:37

Tomtesteg mot nytt börsrekord

Stockholmsbörsens marsch mot nytt rekord fortsätter..

DN - 26 nov 13 kl. 18:04

Litet steg mot nytt börsrekord

Stockholmsbörsens marsch mot nytt rekord fortsätter. Men tisdagstakten var maklig. OMXS-index steg 0,1 procent.

DN - 19 jan 15 kl. 15:47

Nytt börsrekord i Stockholm

Efter en trevande inledning tog Stockholmsbörsen fart på eftermiddagen och noterar återigen ett nytt rekord..

BT - 19 jan 15 kl. 15:42

Nytt börsrekord i Stockholm

Efter en trevande inledning tog Stockholmsbörsen fart på eftermiddagen och noterar återigen ett nytt rekord. Den nya högstanoteringen för OMXS-index ligger för närvarande på strax över 479, en uppgång med 0,6 procent sedan i fredags. Det förra börsrekordet var emellertid inte gammalt, det sattes sista dagarna på förra året.

SvD - 19 jan 15 kl. 15:42

Nytt börsrekord i Stockholm

Efter en trevande inledning tog Stockholmsbörsen fart på eftermiddagen och noterar återigen ett nytt rekord. Den nya högstanoteringen för OMXS-index ligger för närvarande på strax över 479, en uppgång med 0,6 procent sedan i fredags. Det förra börsrekordet var emellertid inte gammalt, det sattes sista dagarna på förra året..

Expressen - 19 jan 15 kl. 16:01

Nytt börsrekord - trots den tröga starten

STOCKHOLM. Efter en trevande inledning tog Stockholmsbörsen fart på eftermiddagen och noterar återigen ett nytt rekord. Den nya högsta noteringen för OMXS-index ligger för närvarande på strax över 479, en uppgång med 0,6 procent sedan i fredags..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Volvo Cars nya kombi med terrängstuk

Volvo Cars har fått ett tuffare syskon i sin mellanstora kombifamilj. V60 Cross Country med fyrhjulsdrift och högre sittposition väntas sälja bra i Sverige. .

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Spretig handel i skuggan av FN-toppmöte

New York-börsen bjöd på små rörelser med S&P 500 ner 0,1 procent samtidigt som Nasdaqs kompositindex höll sig över nollan. Energisektorn fick stöd av ett stabilt oljepris trots fortsatta krav från USA om att Opec ska öka utbudet på olja..

DI - 1 timme sedan

Företagare vill stoppa inflytande från SD

Kompromissa inte med de värden som vårt öppna samhälle bygger på – så lyder flera näringslivsprofilers uppmaning om att inte öppna för samarbete med Sverigedemokraterna..

DI - 1 timme sedan

Ortomas ordförande tankar aktier

Gunnar Németh, styrelseordförande i Ortoma, vars aktie handlas på Aktietorget, har den 20 september köpt 7.000 aktier i bolaget till knappt 88 kronor per aktie. .

DI - 1 timme sedan

Löfven ute och alliansen i upplösning – något helt nytt väntar

Efter att Stefan Löfven fälldes på tisdagen står Sverige inför en ny politisk verklighet. Alltmer pekar på att även alliansen är under upplösning, och att man från politiskt håll kommer tvingas tänka helt nytt för att landet ska få en fungerande regering..

DI - 1 timme sedan

Styrelseledamot säljer aktier i Organoclick

Organoclicks styrelseledamot Armando Cordova har, via sitt bolag Armando Cordova Invest, minskat sitt innehav med 250.000 aktier till drygt 5 kronor per aktie, en försäljning värd cirka 1,3 miljoner kronor. .

DI - 2 timmar sedan

Oncopeptides–chef tar hem vinst – säljer fler aktier

Eva Nordström, chef över klinisk utveckling samt vice vd i bioteknikbolaget Oncopeptides, sålde på tisdagen ytterligare 5.000 aktier i bolaget till drygt 160 kronor per aktie och inbringade således runt 0,8 miljoner kronor.  Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 2 timmar sedan

Undvik borättssmällen – det här måste du ha koll på

Inför en obligatorisk ekonomideklaration för bostadsrättsföreningar med fokus på skulder och kostnader. Konsumentskyddet måste skärpas, anser Swedbanks privatekonom Arturo Arques som tagit fram en modell med ett tiotal kontrolluppgifter..

DI - 2 timmar sedan

Läkemedelsbolaget fortsatte rusa

Läkemedelsbolaget Oasmia fortsatte rusa tvåsiffrigt på Stockholmsbörsen under tisdagen. Därmed har aktiekursen rusat nära 60 procent sedan den europeiska läkemedelsmyndigheten gav grönt ljus för bolagets äggstockscancerpreparat..

DI - 2 timmar sedan

Catena Media plockar Öresund-topp till styrelsen

Anders Brandt har beslutat sig för att avgå som styrelseledamot i affiliatebolaget Catena Media och kommer att ersättas av Øystein Engebretsen.  Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.