DI > Ekonomi

Monday, 25 March, 06:26

DI - 22 jun 18 kl. 14:54

Danske Bank: Nytt börsrekord väntar – stuva om portföljen nuTrots den ökade volatiliteten har världens börser potential att fortsätta stiga under det kommande året, enligt Danske Banks nya marknadsrapport. Men många svenska sparare behöver se över sina portföljer, säger bankens sparekonom Maria Landeborn..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bank, Danske Banks, Maria Landeborn

Dela artikeln

182 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danske, Bank, Nytt, börsrekord, väntar, stuvaom , portföljennu
Cornucopia - 22 feb 17 kl. 08:36

Nytt börsrekord i USA

Gårdagens börs bjöd på ett nytt börsrekord i USA, där börsindex nu ligger på all time high. Stockholmsbörsen ligger på årshögsta, men inte på högsta någonsin.Månadschart S&P-500.

BT - 26 nov 13 kl. 17:38

Tomtesteg mot nytt börsrekord

Stockholmsbörsens marsch mot nytt rekord fortsätter. Men tisdagstakten var maklig. OMXS-index steg 0,1 procent.

Kristianstadsbladet - 09 maj 13 kl. 18:07

Nytt börsrekord i Frankfurt


Handeln var stillsam och de ledande Europabörserna gick åt olika håll på torsdagen. I Frankfurt slogs ytterligare ett nytt rekord och Londonbörsen var uppe på sin högsta nivå på fem år, skriver nyhetsbyrån AFP.Londonbörsens FTSE-index steg 0,1 procent, Frankfurtbörsens DAX-index gick upp 0,2 procent medan Parisbörsens CAC-index backade 0,7 procent..

GöteborgsPosten - 26 nov 13 kl. 09:26

Tomtesteg mot nytt börsrekord

Stockholmsbörsens marsch mot nytt rekord fortsätter. Men tisdagstakten var maklig. OMXS-index steg 0,1 procent.

SvD - 26 nov 13 kl. 17:37

Tomtesteg mot nytt börsrekord

Stockholmsbörsens marsch mot nytt rekord fortsätter..

DN - 26 nov 13 kl. 18:04

Litet steg mot nytt börsrekord

Stockholmsbörsens marsch mot nytt rekord fortsätter. Men tisdagstakten var maklig. OMXS-index steg 0,1 procent.

DN - 19 jan 15 kl. 15:47

Nytt börsrekord i Stockholm

Efter en trevande inledning tog Stockholmsbörsen fart på eftermiddagen och noterar återigen ett nytt rekord..

BT - 19 jan 15 kl. 15:42

Nytt börsrekord i Stockholm

Efter en trevande inledning tog Stockholmsbörsen fart på eftermiddagen och noterar återigen ett nytt rekord. Den nya högstanoteringen för OMXS-index ligger för närvarande på strax över 479, en uppgång med 0,6 procent sedan i fredags. Det förra börsrekordet var emellertid inte gammalt, det sattes sista dagarna på förra året.

SvD - 19 jan 15 kl. 15:42

Nytt börsrekord i Stockholm

Efter en trevande inledning tog Stockholmsbörsen fart på eftermiddagen och noterar återigen ett nytt rekord. Den nya högstanoteringen för OMXS-index ligger för närvarande på strax över 479, en uppgång med 0,6 procent sedan i fredags. Det förra börsrekordet var emellertid inte gammalt, det sattes sista dagarna på förra året..

Expressen - 19 jan 15 kl. 16:01

Nytt börsrekord - trots den tröga starten

STOCKHOLM. Efter en trevande inledning tog Stockholmsbörsen fart på eftermiddagen och noterar återigen ett nytt rekord. Den nya högsta noteringen för OMXS-index ligger för närvarande på strax över 479, en uppgång med 0,6 procent sedan i fredags..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Hon är årets MBA-stipendiat: ”Här får jag ett smörgåsbord av verktyg”

Årets MBA-stipendiat Maria Smith är i full gång med sina studier på det prestigefyllda programmet Executive MBA vid Handelshögskolan i Stockholm.  Nu öppnar ansökan för dem som vill söka nästa års stipendium..

DI - 15 minuter sedan

First North-listade spelutvecklaren delges stämning

Den krisande spelutvecklaren Gaming Corps har delgetts en stämning från tidigare ir-konsulter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Erdogan varnar för valutaspekulation – granskar storbanken

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan varnade på söndagen de banker som är ansvariga för att skapa ökad efterfrågan på hårdvaluta och därigenom skapa kraftiga svängningar i den turkiska liran..

DI - 45 minuter sedan

En seger som kan bädda för Trumps omval

NEW YORK. Rysslandsutredningen hittade inga bevis för att Trump-kampanjen konspirerade med Ryssland. Även om den särskilda åklagaren Robert Mueller lämnar en dörr på glänt när det gäller förhindrande av rättvisan så är söndagens besked en seger för presidenten..

DI - 1 timme sedan

Skadeglädjen dryper – men Trumps ryska mardröm är inte över

HONGKONG Den särskilde utredaren Robert Muellers slutsats att Donald Trump inte konspirerat med Ryssland är en stor seger för den amerikanska presidenten, och skadeglädjen dryper från både honom och ryska politiker. Men ännu är Trumps ryska problem inte över..

DI - 1 timme sedan

Piloter kallas till möte om Boeings 737 Max

Flygplanstillverkaren Boeing har bjudit in fler än 200 piloter, tekniska chefer och representanter för tillsynsmyndigheter för ett informellt möte i Renton i amerikanska Washington på onsdag..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 25 mars

Måndagen bjuder på en tunn agenda. MTG handlas exklusive rätt till aktier i Nent. På makrofronten bjuder Tysklands på Ifo-index för mars..

DI - 7 timmar sedan

Metro drar ner på personal och utgivning

Mediebolaget Metros stora skulder gör att företaget står inför en rekonstruktion, rapporterar Expressen. Man drar också ned på utgivningen och personalstyrkan ska minskas..

DI - 8 timmar sedan

Vita husets svar: ”Totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”

Den så kallade Rysslandsutredningen har inte funnit att Donald Trump eller personer i hans kampanj samarbetat medvetet med Ryssland. ”Justitiedepartementets avgörande är ett totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”, meddelar Vita huset via ett Twitterinlägg av pressekreterare Sarah Sanders..

DI - 9 timmar sedan

Uppgifter: Rapport om ryssutredningen släpps snart

Politiker i den amerikanska kongressen har uppmärksammats om att de kommer att få ett brev från justitieminister William Barr inom den närmaste halvtimmen, rapporterar Reuters. Det framgår inte vad detta brev kan tänkas innehålla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.