Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 25 September, 09:34

Liknande nyheter

Taggar: Midsommarfirare, intog, Bulltofta
Världen Idag - 23 jun 14 kl. 09:20

Israel Houghton intog Nyhem

I fredags fyllde tusentals midsommarfirare hela konferensområdet som hade förvandlats till en festival med ett tiotal hoppborgar, sockervaddsförsäljning, ansiktsmålning, scenshow och förstås dans runt midsommarstången. I folkhavet finns Gustaf Henriksson från Strömstad tillsammans med fru och tre barn. – Det här är hur kul som helst för barnen, säger han.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 10:09

Flygberättelser från Bulltofta i ny bok

Malmö I fem år, mitt under brinnande världskrig, huserade Bulltofta flygplats flygflottiljen F10.
Berättelser från den tiden har nu samlats i boken ”Flygarminnen från F 10 Bulltofta 1940-1945”.Det är inte många kvar som kan bära vittnesmål om flygflottiljen under beredskapsåren.

Skånskan - 02 okt 14 kl. 18:18

En gripen efter polisjakt på Bulltofta

En person sitter gripen efter en biljakt som gick genom rekreationsområdet på Bulltofta på torsdagseftermidagen.
Polisen är mycket tystlåten när det gäller vad personen misstänks för, mer än att det rör sig om ett grovt brott.Strax före klockan 16 på torsdagseftermiddagen var polisen inblandad i en biljakt på Bulltofta..

Skånskan - 04 mar 16 kl. 10:03

Stor polisinsats på Bulltofta

Malmö När Malmö stad skulle flytta på på två minibussar på parkeringsplatsen på Bulltofta svallade känslorna högt och fler polispatruller fick rycka ut till platsen.Det var vid 8.40-tiden på fredagsmorgonen som kommunens fordonsflyttare begärde assistens av polisen efter att stämningen blivit upprörd i samband med att man skulle flytta, enligt ett vittne, två minibussar och en personbil som stod uppställda på parkeringsplatsen vid friluftsområdet på Bulltofta.

Skånskan - 04 mar 18 kl. 14:11

Tusentals besökare åkte skidor i Bulltofta

Malmö På Bulltofta rekreationsområde var parkeringen smockfull under söndagen. Många tog chansen att ge sig ut snörika spåren. ERWP.

UNT - 18 jun 15 kl. 15:16

Tappra midsommarfirare tjuvstartade

Trots duggregn och kyla samlades tappra midsommarfirare, vid Dannemoras bygdegård i Östebyrbruk, för att traditionsenligt klä stången en dag i förväg..

UNT - 18 jun 15 kl. 15:16

Tappra midsommarfirare tjuvstartade

Trots duggregn och kyla samlades tappra midsommarfirare, vid Dannemoras hembygdsgård i Östebyrbruk, för att traditionsenligt klä stången en dag i förväg..

SR - 21 jun 15 kl. 17:07

Hemvändande Midsommarfirare skapar långa bilköer

I dag är det en av årets mest trafikintensiva dagar, med hemvändande midsommarfirare över hela landet. Hittills har inga allvarliga olyckor rapporterats men det är långa köer på många håll..

DN - 26 jun 16 kl. 13:32

Köer i trafiken väntar hemvändande midsommarfirare


Köer och stopp i trafiken väntar hemvändande midsommarfirare. Vid Saltsjöbron i södergående riktning råder redan köer från Moraberg och längs bron cirka 2 kilometer söderut efter fredagens broolycka på E4 Södertälje..

DN - 26 jun 16 kl. 13:32

Köer i trafiken för hemvändande midsommarfirare


Köer och stopp i trafiken råder på flera håll i landet för hemvändande midsommarfirare. Vid Saltsjöbron i varnar Trafikverket för att det kan bli stora störningar efter fredagens broolycka på E4 Södertälje..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Vi får vara tacksamma för Hesslows föreläsningar

Sven Jönsson: Besynnerligt att anklaga någon för att inte säga något som inte kan beläggas vetenskapligt..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Arkiv Digital ökar takten och satsar på släktträd

Jan Arsonson och Håkan Skogsjö har flera nyheter på gång..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

MKB trappar upp jakten på lägenhetsbluffare i Malmö

Hyr du ut din lägenhet i andra hand utan godkännande? Då kan du ligga risigt till..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Brexit-tumult vid Labours stämma

Ska britterna få rösta på nytt om brexit? Det är en av stridsfrågorna vid oppositionspartiets Labours kongress i Liverpool, som sker mot bakgrund av premiärminister Theresa Mays hittills misslyckade försök att baxa igenom sin plan för det brittiska EU-u.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Wozniacki för svår för Peterson

Rebecca Peterson hade ingen chans mot världstvåan i tennis, Caroline Wozniacki, i WTA-turneringen i kinesiska Wuhan. Danskan vann matchen i andra omgången med 6–4, 6–1. Den 23-åriga svenskan kom till Kina efter ett speluppehåll efter US Open där hon för.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ett fall in i livsavgörande vänskap

När Eivor halkar med sin matkasse ramlar hon samtidigt in i den unge Abdus liv. I pjäsen "När vi träffade varann" berättar Riksteatern om flyktinghösten 2015, om något av allt det som hände när syriska flyktingar kom till svenska småorter. Den unge Abdu.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Undersköterska släpar ris i skogen

En undersköterska från Somalia släpar ris i Vaxholms skogar. En röjsåg i händerna på en florist från Iran. Och så en skogsingenjör från Syrien som lär sig mer om svenskt skogsbruk.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Gröna jobb” för arbetslösa döms ut

Skogsstyrelsen har redan uppnått målet för 2018. 1 500 så kallade naturnära jobb har skapats i enlighet med regeringens satsning, som riktar sig till nyanlända och långtidsarbetslösa. Men insatsen är omtvistad.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Personbil förstörd i brand

Tidigt på tisdagsmorgonen ryckte räddningstjänsten ut på larm från Rapsvägen i Burlöv..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svårt skadade MFF-supportern: ”Jag kunde lika gärna dött”

MFF-supportern Martin Östling är hemma i Malmö efter den svåra fallolyckan i Herning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.