Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 18 July, 06:51

Sydsvenskan - 22 jun 18 kl. 14:43

Midsommarfirare intog BulltoftaRädisor. Lax. Jordgubbar. Och broccoli. Sydsvenskan dök ner i picknickkorgarna..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Bulltofta

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Midsommarfirare, intog, Bulltofta
Världen Idag - 23 jun 14 kl. 09:20

Israel Houghton intog Nyhem

I fredags fyllde tusentals midsommarfirare hela konferensområdet som hade förvandlats till en festival med ett tiotal hoppborgar, sockervaddsförsäljning, ansiktsmålning, scenshow och förstås dans runt midsommarstången. I folkhavet finns Gustaf Henriksson från Strömstad tillsammans med fru och tre barn. – Det här är hur kul som helst för barnen, säger han.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 10:09

Flygberättelser från Bulltofta i ny bok

Malmö I fem år, mitt under brinnande världskrig, huserade Bulltofta flygplats flygflottiljen F10.
Berättelser från den tiden har nu samlats i boken ”Flygarminnen från F 10 Bulltofta 1940-1945”.Det är inte många kvar som kan bära vittnesmål om flygflottiljen under beredskapsåren.

Skånskan - 02 okt 14 kl. 18:18

En gripen efter polisjakt på Bulltofta

En person sitter gripen efter en biljakt som gick genom rekreationsområdet på Bulltofta på torsdagseftermidagen.
Polisen är mycket tystlåten när det gäller vad personen misstänks för, mer än att det rör sig om ett grovt brott.Strax före klockan 16 på torsdagseftermiddagen var polisen inblandad i en biljakt på Bulltofta..

Skånskan - 04 mar 16 kl. 10:03

Stor polisinsats på Bulltofta

Malmö När Malmö stad skulle flytta på på två minibussar på parkeringsplatsen på Bulltofta svallade känslorna högt och fler polispatruller fick rycka ut till platsen.Det var vid 8.40-tiden på fredagsmorgonen som kommunens fordonsflyttare begärde assistens av polisen efter att stämningen blivit upprörd i samband med att man skulle flytta, enligt ett vittne, två minibussar och en personbil som stod uppställda på parkeringsplatsen vid friluftsområdet på Bulltofta.

Skånskan - 04 mar 18 kl. 14:11

Tusentals besökare åkte skidor i Bulltofta

Malmö På Bulltofta rekreationsområde var parkeringen smockfull under söndagen. Många tog chansen att ge sig ut snörika spåren. ERWP.

UNT - 18 jun 15 kl. 15:16

Tappra midsommarfirare tjuvstartade

Trots duggregn och kyla samlades tappra midsommarfirare, vid Dannemoras bygdegård i Östebyrbruk, för att traditionsenligt klä stången en dag i förväg..

UNT - 18 jun 15 kl. 15:16

Tappra midsommarfirare tjuvstartade

Trots duggregn och kyla samlades tappra midsommarfirare, vid Dannemoras hembygdsgård i Östebyrbruk, för att traditionsenligt klä stången en dag i förväg..

SR - 21 jun 15 kl. 17:07

Hemvändande Midsommarfirare skapar långa bilköer

I dag är det en av årets mest trafikintensiva dagar, med hemvändande midsommarfirare över hela landet. Hittills har inga allvarliga olyckor rapporterats men det är långa köer på många håll..

DN - 26 jun 16 kl. 13:32

Köer i trafiken väntar hemvändande midsommarfirare


Köer och stopp i trafiken väntar hemvändande midsommarfirare. Vid Saltsjöbron i södergående riktning råder redan köer från Moraberg och längs bron cirka 2 kilometer söderut efter fredagens broolycka på E4 Södertälje..

DN - 26 jun 16 kl. 13:32

Köer i trafiken för hemvändande midsommarfirare


Köer och stopp i trafiken råder på flera håll i landet för hemvändande midsommarfirare. Vid Saltsjöbron i varnar Trafikverket för att det kan bli stora störningar efter fredagens broolycka på E4 Södertälje..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Tre gripna efter kidnappningsdrama i Stockholm

Tre män har gripits misstänkta för ett kidnappningsförsök i Bromma i Stockholm..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Vinstlyft för Handelsbanken

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 6 220 miljoner kronor för årets andra kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 5 257 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade enligt Reuters i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på 6 133 mi.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ökad risk för solkurvor i värmen

Den varma svenska sommaren gör att risken för att tåg spårar ur ökar..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Pistolmän tvingade sig in i villa

Beväpnade män trängde sig in i en villa i Täby norr om Stockholm strax före midnatt. – Två gärningsmän har tvingat sig in i ett hus. Pistolbeväpnade har de sökt igenom huset och avvikit med familjens bil, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl vid polis.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Nu krävs politisk handlingskraft för Skånes hav och stränder.”

Thomas Hansson och Angela Everbäck, Miljöpartiet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stort beslag vid knarkfabrik

En knarkfabrik i en by utanför Kalix har sprängts av polisen. Enligt åklagare är knarkfynden, sammanräknade med beslag i Karlskrona, Stockholm och Uppsala som kopplas till samma härva, några av de största som har gjorts i Sverige, rapporterar Norran. To.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

"De tror att mitt hem ska brinna upp"

I måndags trodde de boende i Enskogen att mardrömmen var över och att branden snart skulle vara släckt. Men dagen efter vände vinden och de evakuerade kan bara hoppas att branden inte slukar mer av deras mark. På en kulle ungefär fem mil norr om Ljusdal.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Europeiskt åskoväder försenar svenska flyg

Många flyg mellan Sverige och flera europeiska länder är försenade..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Stina Nilsson vill inte träna med Johaug

”Jag tror inte jag skulle få något större utbyte av det.”.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Fler EU-helikoptrar begärs till bränderna

Skogsbränderna fortsätter att rasa. Hettan gör marken torr som fnöske och det blåser. Samtidigt som de italienska brandflygplanen är på väg begär Sverige fler helikoptrar från EU.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.