Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 12 December, 07:02

Liknande nyheter

Taggar: Midsommarfirare, intog, Bulltofta
Världen Idag - 23 jun 14 kl. 09:20

Israel Houghton intog Nyhem

I fredags fyllde tusentals midsommarfirare hela konferensområdet som hade förvandlats till en festival med ett tiotal hoppborgar, sockervaddsförsäljning, ansiktsmålning, scenshow och förstås dans runt midsommarstången. I folkhavet finns Gustaf Henriksson från Strömstad tillsammans med fru och tre barn. – Det här är hur kul som helst för barnen, säger han.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 10:09

Flygberättelser från Bulltofta i ny bok

Malmö I fem år, mitt under brinnande världskrig, huserade Bulltofta flygplats flygflottiljen F10.
Berättelser från den tiden har nu samlats i boken ”Flygarminnen från F 10 Bulltofta 1940-1945”.Det är inte många kvar som kan bära vittnesmål om flygflottiljen under beredskapsåren.

Skånskan - 02 okt 14 kl. 18:18

En gripen efter polisjakt på Bulltofta

En person sitter gripen efter en biljakt som gick genom rekreationsområdet på Bulltofta på torsdagseftermidagen.
Polisen är mycket tystlåten när det gäller vad personen misstänks för, mer än att det rör sig om ett grovt brott.Strax före klockan 16 på torsdagseftermiddagen var polisen inblandad i en biljakt på Bulltofta..

Skånskan - 04 mar 16 kl. 10:03

Stor polisinsats på Bulltofta

Malmö När Malmö stad skulle flytta på på två minibussar på parkeringsplatsen på Bulltofta svallade känslorna högt och fler polispatruller fick rycka ut till platsen.Det var vid 8.40-tiden på fredagsmorgonen som kommunens fordonsflyttare begärde assistens av polisen efter att stämningen blivit upprörd i samband med att man skulle flytta, enligt ett vittne, två minibussar och en personbil som stod uppställda på parkeringsplatsen vid friluftsområdet på Bulltofta.

Skånskan - 04 mar 18 kl. 14:11

Tusentals besökare åkte skidor i Bulltofta

Malmö På Bulltofta rekreationsområde var parkeringen smockfull under söndagen. Många tog chansen att ge sig ut snörika spåren. ERWP.

UNT - 18 jun 15 kl. 15:16

Tappra midsommarfirare tjuvstartade

Trots duggregn och kyla samlades tappra midsommarfirare, vid Dannemoras bygdegård i Östebyrbruk, för att traditionsenligt klä stången en dag i förväg..

UNT - 18 jun 15 kl. 15:16

Tappra midsommarfirare tjuvstartade

Trots duggregn och kyla samlades tappra midsommarfirare, vid Dannemoras hembygdsgård i Östebyrbruk, för att traditionsenligt klä stången en dag i förväg..

SR - 21 jun 15 kl. 17:07

Hemvändande Midsommarfirare skapar långa bilköer

I dag är det en av årets mest trafikintensiva dagar, med hemvändande midsommarfirare över hela landet. Hittills har inga allvarliga olyckor rapporterats men det är långa köer på många håll..

DN - 26 jun 16 kl. 13:32

Köer i trafiken väntar hemvändande midsommarfirare


Köer och stopp i trafiken väntar hemvändande midsommarfirare. Vid Saltsjöbron i södergående riktning råder redan köer från Moraberg och längs bron cirka 2 kilometer söderut efter fredagens broolycka på E4 Södertälje..

DN - 26 jun 16 kl. 13:32

Köer i trafiken för hemvändande midsommarfirare


Köer och stopp i trafiken råder på flera håll i landet för hemvändande midsommarfirare. Vid Saltsjöbron i varnar Trafikverket för att det kan bli stora störningar efter fredagens broolycka på E4 Södertälje..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Vad har de rökt?

Rökfria uteserveringar är en obehaglig vision, tycker Niklas Qvarnström..

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Lugiduo VM-reserver: ”Gäller att ha koll på mobilen”

Lugiduon Alfred Jönsson och Josip Cavar skrevs in som reserver i VM-truppen dagen före derbyt mot HK Malmö..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Med öron känsliga för körsång

Synskadade Mildred och Milla sjunger i anrika Lundakören Korinterna..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Petter Northug väntas lägga av

Petter Northug tänker i dag avslöja att han har beslutat sig för att lägga av, erfar NRK och norska TV2. Skidlegendaren har utlyst en presskonferens i Trondheim vid lunchtid där även landslagschefen Espen Bjervig och norska landslagets sprinttränare Ari.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Apan Skywalker bland nya arter i Mekong

En gibbonapa kallad Skywalker och en padda med spetsiga horn som har getts namnet "älvan från Midgård". De finns bland 157 nyupptäckta djur- och växtarter i det biologiskt rika Mekongområdet i Asien. Bland berg och floder i Kambodja, Laos, Myanmar, Thai.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Besvikna indier kan bromsa Modis framgångar

Det regerande BJP förlorar makten i minst två viktiga delstatsparlament i Indien. Resultatet är ett slag mot premiärminister Narendra Modi – och en temperaturmätare inför det kommande parlamentsvalet. Lovord om fler jobb och en rejäl höjning av lantbruk.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vanligt med oerfarna läkare på akuten

Läkarkompetensen varierar stort på landets akutmottagning och är inte sällan bristfällig, konstaterar Myndigheten för vård- och omsorgsanalys efter en kartläggning, skriver Dagens Medicin. På flera håll har de läkaren som arbetar på akuten begränsad erf.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Pettersson fortsatt het i ny Vancouver-seger

Elias Petterssons rikliga poängskörd fortsätter i NHL-hockeyn. I bortamötet med Columbus vann Vancouver med 3–2, efter en assist och ett mål för den hete svensken. Jacob Markström fick ingen bra start i Vancouver-kassen, när han släppte in matchens förs.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Poäng och seger för Nylander

William Nylander har tagit sina första poäng, och Toronto sin första seger, efter stjärnans långa bortavaro från NHL-hockeyn. Den 22-årige svensken fick två assist i bortamatchen mot Carolina, först när Morgan Rielly med sitt 2–1-mål gav Toronto ledning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.