SVT > Inrikes

Thursday, 19 July, 17:18

SVT - 22 jun 18 kl. 10:15

Magiska midsommarafton: ”Bli inte förvånad om en granne rullar naken i daggen”Stång, sång och sill känner de flesta till – men hur mycket kan du om midsommarens mystiska ritualer? SVT:s reporter Therese Bergstedt vågade sig ut i ovädret för att prata med marknadsföraren Kylliki Hellström om spådomar, läkeväxter och att rulla sig naken i daggen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Therese Bergstedt, Kylliki Hellström

Dela artikeln

183 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magiska, midsommaraftonBli inte , förvånadom en , granne, rullar, naken i daggen
Expressen - 19 jun 15 kl. 08:17

Man blev pistolrånad av tre beväpnade män

En man blev natten mot midsommarafton rånad av tre män i Bjuv. Männen var beväpnade med ett pistolliknande föremål och kom över kontanter och en klocka. – Mannen som rånades skadades inte fysiskt, säger Jimmy Modin, presstalesman vid polisen i region syd..

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 15 kl. 16:06

Jordgubbsförsäljare rånad utanför mataffär

En jordgubbsförsäljare som stod vid Netto på Engelbrektsgatan i Trelleborg blev rånad av två gärningsmän på midsommarafton..

Sydsvenskan - 19 jun 15 kl. 16:06

Jordgubbsförsäljare rånad utanför mataffär

En jordgubbsförsäljare som stod vid Netto på Engelbrektsgatan i Trelleborg blev rånad av två gärningsmän på midsommarafton..

Dagensanalys.se - 19 maj 16 kl. 13:17

Nå ut till 40 tusen digitalansvariga varje månad

Dagensanalys.se har varje månad 40 tusen beslutsfattare som vill veta det allra senaste om digital marknadsföring som tar del av våra nyheter digitalt. Har ni en produkt eller tjänst som ni vill marknadsföra eller sälja är detta den optimala kanalen.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 06:17

Nå ut till 40 tusen digitalansvariga varje månad

Dagensanalys.se har varje månad 40 tusen beslutsfattare som besöker oss för att ta del av det allra senaste inom digital marknadsföring. Har du en produkt eller tjänst som du vill marknadsföra eller sälja är Dagensanalys.

Blekinge Läns tidning - 23 jun 17 kl. 14:52

Jordgubbsförsäljare rånad

En jordgubbsförsäljare har blivit rånad på midsommarafton i Olofström. En person är gripen efter spårning med polishund..

Vimmerby Tidning - 28 jun 12 kl. 08:19

Magiska nätter på Näs väntar

”En natt i maj” närmar sig med stormsteg, så här mitt i sommaren.
– I år har vi valt att senarelägga föreställningen till juli månad. För värmen och turisternas skull, säger Jennie Leander Lilja, danspedagog på Kulturskolan.

Eurosport - 24 aug 13 kl. 14:08

Fotboll - TV: Den gamle kan än - se Trezeguets magiska mål!

David Trezeguet kan än. Den 35-årige fransmannen, som är utlånad från River Plate till Newell's Old Boys, klackpassar bollen innan han får tillbaka den och volleyskjuter in 2-0 högt via stolpen..

DalaDemokraten - 16 maj 14 kl. 10:32

Björk tillbaka i landslaget – spelar två matcher på midsommarafton

Deltagandet i student-VM är ett samarbete mellan Sveriges akademiska idrottsförbund och Svensk innebandy. Sveriges herrar tog brons sist det begav sig för två år sedan i tjeckiska Prag – om drygt en månad, 18–22 juni, är det dags igen. .

Dalarnas tidningar - 16 maj 14 kl. 10:32

Björk tillbaka i landslaget – spelar två matcher på midsommarafton

Deltagandet i student-VM är ett samarbete mellan Sveriges akademiska idrottsförbund och Svensk innebandy. Sveriges herrar tog brons sist det begav sig för två år sedan i tjeckiska Prag – om drygt en månad, 18–22 juni, är det dags igen. .

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

SVT:s meteorolog: Värmeböljan fortsätter månaden ut

Extremvärmen fortsätter hela juli – minst – med ett kort avbrott nu i helgen. SVT:s meteorolog Joel Melin säger att han känner inte till något liknande sedan mätningarna började i mitten av 1800-talet..

SVT - 45 minuter sedan

Många frivilliga vid skogsbränderna

Skogsbränderna runtom i landet engagerar de flesta och många vill vara med och hjälpa till. Flera av de drabbade kommunerna har upprättat en organisation för att ta emot frivilligarbetare som får hjälpa till med olika uppgifter..

SVT - 1 timme sedan

Vill du hjälpa till i kampen mot bränderna? – så här gör du

Många har redan anmält sig som frivilliga i kampen mot bränderna som härjar i landet. Och ännu flera står på kö. SVT Nyheter berättar vart du kan vända dig om du vill hjälpa till..

SVT - 1 timme sedan

Partiledarna engagerar sig för brandläget – trots semester

Statsminister Stefan Löfven fick en knapp veckas semesterledigt i sin sommarstuga vid Höga kusten innan det allvarliga brandläget krävde hans närvaro. Många av partiledarna har bytt sina glada sommarhälsningar i sociala medier mot bekymrade uttalanden och krav på bättre krisberedskap. Moderatledaren Ulf Kristersson känner sig också manad att vara på plats i brandområdet.

SVT - 3 timmar sedan

L svarar Åsa, 59, om jobb för unga

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna. Här svarar Said Abdu (L) Åsa, 59 från Stockholm..

SVT - 7 timmar sedan

Här är bränderna som härjar i Sverige just nu

Enligt SOS Alarm pågick 35 räddningsärenden gällande brand i terräng runt om i landet med varierande omfattning under förmiddagen. SVT Nyheter sammanställer de pågående bränderna..

SVT - 4 timmar sedan

Regeringen utreder förbud mot månggifte

Regeringen har i dag fattat beslut om att utreda hur det ska gå att stoppa månggiften som ingåtts utomlands från att erkännas i Sverige..

SVT - 5 timmar sedan

Så sprids falska uppgifter om att Sverige tackat nej till rysk hjälp

I ett inlägg som delats tusentals gånger sprids uppgifterna om att Sverige tackat nej till ett ryskt flygplan i bekämpningen av bränderna runt om i landet. Men uppgifterna är gamla, från 2014 då Sverige i samband med branden i Sala tackade nej till erbjudandet på grund av platsbrist i luftrummet..

SVT - 5 timmar sedan

Regeringen vill lyfta civilförsvaret

Sverige behöver förstärkta insatser till civilförsvaret och hålla fast vid sin klimatpolitik. Det är justitieminister Morgan Johanssons (S) två huvudsakliga slutsatser av de pågående skogsbränderna som härjar runt omkring i Sverige..

SVT - 8 timmar sedan

Sämre lönsamhet och punktlighet för SJ

Såväl lönsamheten som punktligheten går åt fel håll för den statliga tågoperatören SJ, enligt delårsrapporten för årets andra kvartal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.