DI > Ekonomi

Tuesday, 18 December, 11:36

DI - 22 jun 18 kl. 10:37

Svenskar: Politiken gynnar inte ossRegeringen Löfven får ett föga smickrande betyg i en ny enkätundersökning. Sju av tio av de tillfrågade svenskarna anser att regeringen sällan eller aldrig agerar i folkets intresse..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskar, Politiken, gynnarinte oss
GöteborgsPosten - 22 jun 18 kl. 10:19

Svenskar: Politiken gynnar inte oss

Regeringen Löfven får ett föga smickrande betyg i en ny enkätundersökning. Sju av tio av de tillfrågade svenskarna anser att regeringen sällan eller aldrig agerar i folkets intresse..

UNT - 22 jun 18 kl. 10:19

Svenskar: Politiken gynnar inte oss

Regeringen Löfven får ett föga smickrande betyg i en ny enkätundersökning..

DN - 22 jun 18 kl. 10:28

Svenskar: Politiken gynnar inte oss

Regeringen Löfven får ett föga smickrande betyg i en ny enkätundersökning. Sju av tio av de tillfrågade svenskarna anser att regeringen sällan eller aldrig agerar i folkets intresse..

PrivataAffärer - 18 okt 18 kl. 12:09

Politiken kan påverka marknaderna – men inte på det sätt de flesta tror

Ladda ner en komplett aktiemarknadsutsikt här: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

Cornucopia - 12 jan 18 kl. 10:00

Nej, det pågår ingen exodus av svenskar från Sverige

Det påstås att svenskar flyr Sverige på grund av regeringen, politiken, social oro mm. Men i statistiken finns inte stöd för något sådant. Tvärt om är utflyttningen fallande och allt färre svenskar lämnar landet.

SVT Debatt - 28 jul 13 kl. 16:43

Islamofobisk humor gynnar inte demokratin, Gardell

SKÄMT SOM SÅRAR Jonas Gardell använder ofta humor för att granska makten och dra ner byxorna på fåniga fördomar. Men det betyder inte att humor i alla lägen gynnar demokratin. Gardells twitterskämt om att muslimska kvinnor ser ut som ?

Ekonomistas - 27 okt 15 kl. 07:06

Flyktingarna, jobben och den ekonomiska politiken

Det här är ett gästinlägg av Rikard Forslid, professor i nationalekonomi vid Stockholms universitet. På kort sikt är det ett överskuggande problem hur flyktingarna ska tas om hand och få tak över huvudet, men på lite längre sikt är frågan hur de ska komma i arbete. Om flyktingarna blir tillräckligt många kommer det att krävas strukturförändringar i näringslivet för att sysselsättningsgraden ska hållas uppe.

Kristianstadsbladet - 08 jan 13 kl. 12:12

Pierre Månsson (FP) tycker inte att politiken ska styra

Kommunalrådet Pierre Månsson (FP) vill inte ta ställning i striden om C4 Shoppings etablering ute i Hammar. Men han anser att det är citykärnorna som har framtiden för sig.
?

SVT Debatt - 10 nov 13 kl. 12:00

Svenskar bidrar till tjuvjakt och utrotning

TJUVJAKT En betydande del av de svenskar som turistar i Afrika eller Thailand tar med sig djursouvenirer hem. 23 procent av Afrikaturisterna kan tänka sig att köpa elfenben. Men om man gör det bidrar man till att djuren går mot utrotning och att ekosystemet rubbas.

Sydsvenskan - 15 dec 14 kl. 07:04

"Väljarna vill veta vad politiken kostar."

Att de sju etablerade partierna gör sitt bästa för att utestänga Sverigedemokraterna från politiskt inflytande är uppenbart. Metoderna varierar, men har en sak gemensamt: inget prat om invandringen. Jag tvivlar på att detta är en framgångsrik strategi.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Skanska vinner norskt rättsfall men skadestånd sänks

Skanska har i norska hovrättsmotsvarigheten vunnit ett överklagat rättsfall mot det norska järnvägsverket Bane NOR, men skadeståndet sänks från 305 till 273 miljone kronor..

DI - 10 minuter sedan

Saab får tjeckisk luftvärnsorder värd 365 Mkr

Saab har tecknat kontrakt om att leverera RBS 70 NG, den senaste generationen av det bärbara luftvärnssystemet RBS 70, till den tjeckiska försvarsmakten. .

DI - 30 minuter sedan

Braincool får ytterligare Mexiko-order

Spotlightlistade Braincool har fått en order på två "Braincool System" av sin distributör i Mexiko..

DI - 30 minuter sedan

Galning eller geni: Han är Silicon Valleys nye kejsare

Masayoshi Son har förvandlat Silicon Valleys största egon till statister. Hans rekordstora Vision Fund, med 900 miljarder kronor att spendera, är på väg att förändra it-världen i grunden.  I potten finns tusentals miljarder i framtida vinster, visar Di:s kartläggning..

DI - 15 minuter sedan

Krav på långa fängelsestraff för Teliachefer

Telias tidigare vd Lars Nyberg och hans medåtalade bör få i princip maximala fängelsestraff för mutbrott, anser åklagarsidan. Huvudansvarig var förre affärsområdeschefen Tero Kivisaari. Han bör få sju år och nio månaders fängelse, säger åklagaren Gunnar Stetler..

DI - 15 minuter sedan

Credit Suisse råd till rika kunder: Flytta pengarna från London

Oklarheterna kring Brexit gör att Credit Suisse råder sina private banking-kunder att överväga att flytta tillgångar från Storbritannien..

DI - 45 minuter sedan

William Hill äger 5,4 procent i Mr Green efter köp från Citi

William Hill har ingått ett så kallat forward purchase-avtal med Citigroup där William Hill har rätten och åtagandet att köpa aktier i MRG från Citigroup..

DI - 45 minuter sedan

Tysk analysfirma sänker H&M-riktkurs från 150 till 115 kronor

Den tyska analysfirman Independent Research har sänkt sin riktkurs för H&M från 150 till 115 kronor och upprepat rekommendationen sälj..

DI - 45 minuter sedan

Börsdeppen avtar något – verkstadsbolagen vänder uppåt

Nedgången på Stockholmsbörsen fortsatte när tisdagens handel inleddes, i spåren av svaga USA- och Asienbörser, men med lugnare utveckling än dagen före. Strax innan klockan 11 närmade sig OMXS30 nollan, pådrivet av verkstadsbolag..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen samlar bolagens hållbarhetsdata

I dag lanserar Stockholmsbörsen, Nasdaq Nordic, en ny dataportal som ska ge investerare tillgång till hållbarhetsdata från noterade bolag i Norden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.