DI > Ekonomi

Tuesday, 18 December, 12:44

DI - 22 jun 18 kl. 10:30

Nordeas protest mot Facebook: Säljer 0,02 procent av innehavetNordea sätter ned foten. Storbankens hållbara fonder får inte äga Facebook-aktier. Beslutet berör 0,02 procent av Nordeas Facebook-investeringar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Facebook, Nordeas Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordeas, protestmot , Facebook, Säljer, 0,02procent av , innehavet
Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 22:11

Hemliga dokument avslöjar hur Facebook väljer ut trendande nyheter

Interna dokument avslöjar hur Facebook väljer ut vilka nyheter som ska hamna i ditt nyhetsflöde. Att förstå hur Facebook väljer ut ”trending topics” är en riktigt het sak som många försöker knäcka. Det är ett team på Facebooks kontor som sitter och väljer ut vilka händelser som anses vara heta.

P3 - 26 sep 14 kl. 15:57

Facebook väljer att behålla rasistisk sida

På facebook finns en sida som heter "Alla vi som hatar invandrare". Trots att andra användare har anmält gruppen väljer Facebook att behålla sidan..

Affärsvärlden - 17 dec 13 kl. 09:17

Facebook säljer videoannonser

Sociala nätverket Facebook kommer senare i veckan att börja marknadsföra videoannonser..

Expressen - 25 feb 14 kl. 02:41

Facebook väljer att skrota e-postservice

Facebook har inte lyckats särskilt bra med att övertyga användare att utnyttja företagets e-postservice. Nu skrotas den..

DN - 25 nov 18 kl. 07:00

Peter Wolodarski: Facebook döljer, smutskastar och låtsas värna demokratin

Ledningen läxar upp interna visselblåsare och beställer smutskastning av offentliga kritiker. Det är hög tid för ett ordentligt ansvarsutkrävande av Facebook..

Dagensanalys.se - 23 apr 18 kl. 13:38

Så här samlar Facebook data på dem som inte har ett konto

En av de mer intressanta saker som kom ut från förhören med Mark Zuckerbergs under kongressens vittnesmål under förra veckan var att Facebook samlar in data från alla även om de inte har ett Facebook-konto. Ännu mer intressant är att det inte finns något sätt att undvika att de samlar data från dig fast du inte har ett Facebook-konto. Facebook publicerade ett blogginlägg under förra veckan för att förklara varför de samlar in data från de som inte har ett konto.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 saker du verkligen behöver veta om vad Facebook gör

1. Facebook stalkar dig
Men bara om du vill. På Android och Apples Facebook-app kan du med rätt inställningar se var dina vänner är, och de kan se dig.

HBL - 12 jun 12 kl. 07:04

Många barn ljuger om sin ålder på Facebook

Över hälften av femteklassarna i huvudstadsregionen har en profil på Facebook, trots att de inte fyllt 13 år. Det visar Hbl:s undersökning bland sex lågstadieskolor.?Alla kompisar är där, och mina föräldrar gav lov.?

YLE - 17 apr 16 kl. 16:18

Jonas Jungar: Snart behöver du aldrig lämna Facebook

Från ett trevligt sätt att hålla kontakt med kompisar och gamla bekanta till 2000-talets dagstidning i realtid för hela västvärlden. Men det slutar inte där. Facebook håller på att sluka allt, och följderna kan vi bara ana, skriver Yle Nyheters redaktionschef Jonas Jungar.

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 11:18

Facebook är nya jätten gluff-gluff

Man borde kanske inte bli förvånad längre – men lite höjde jag ändå på ögonbrynen när beskedet kom: Facebook köper sms-appen Whatsapp. För sexton MILJARDER dollar. Kan den verkligen vara värd det?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Högre resultat än väntat från Navistar

Den amerikanska lastbilstillverkaren Navistar redovisar ett justerat ebitda-resultat på 322 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2018, augusti-oktober..

DI - 30 minuter sedan

Svenskarna: Glöm amorteringskravet – de styr bopriserna

Landets politiker och Riksbanken har störst ansvar över prisutvecklingen på bostadsmarknaden.  Samtidigt kommer det omdebatterade amorteringskravet långt ned på listan enligt de svenska hushållen..

DI - 30 minuter sedan

Egistec uppges pressa priset på optiska sensorer

Priset på optiska fingeravtryckssensorer, anpassade för integrering i skärmen på en smartphone, är under rejäl press. .

DI - 45 minuter sedan

Danska Sydbank vinstvarnar – aktien faller

Den danska banken Sydbank vinstvarnar för helåret 2018. Bakom vinstvarningen lurar bland annat lägre tradingintäkter än väntat under det fjärde kvartalet. Aktien faller med omkring 6 procent efter beskedet.

DI - 45 minuter sedan

OECD: Försvagad tillväxt i G20 under tredje kvartalet

BNP-tillväxten i G20-området minskade till 0,8 procent i det tredje kvartalet, från 1,0 procent i det andra..

DI - 1 timme sedan

Gaming Innovation ansöker om licens i Spanien

Gaming Innovation, som handlar i Oslo men som planerar listning i Stockholm också, har ansökt om licens i Spanien för online B2C-kasino samt sportvad. .

DI - 1 timme sedan

Diös vd köper fler aktier efter Nordstjernans inträde

Fastighetsbolagets vd Knut Rost har på tisdagen köpt 2.000 aktier i bolaget, som i höstas fick in Nordstjernan i toppen av ägarlistan. .

DI - 1 timme sedan

Skanska vinner norskt rättsfall men skadestånd sänks

Skanska har i norska hovrättsmotsvarigheten vunnit ett överklagat rättsfall mot det norska järnvägsverket Bane NOR, men skadeståndet sänks från 305 till 273 miljone kronor..

DI - 1 timme sedan

Saab får tjeckisk luftvärnsorder värd 365 Mkr

Saab har tecknat kontrakt om att leverera RBS 70 NG, den senaste generationen av det bärbara luftvärnssystemet RBS 70, till den tjeckiska försvarsmakten. .

DI - 1 timme sedan

Braincool får ytterligare Mexiko-order

Spotlightlistade Braincool har fått en order på två "Braincool System" av sin distributör i Mexiko..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.