DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 07:43

DI - 22 jun 18 kl. 10:30

Nordeas protest mot Facebook: Säljer 0,02 procent av innehavetNordea sätter ned foten. Storbankens hållbara fonder får inte äga Facebook-aktier. Beslutet berör 0,02 procent av Nordeas Facebook-investeringar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Facebook, Nordeas Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordeas, protestmot , Facebook, Säljer, 0,02procent av , innehavet
Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 22:11

Hemliga dokument avslöjar hur Facebook väljer ut trendande nyheter

Interna dokument avslöjar hur Facebook väljer ut vilka nyheter som ska hamna i ditt nyhetsflöde. Att förstå hur Facebook väljer ut ”trending topics” är en riktigt het sak som många försöker knäcka. Det är ett team på Facebooks kontor som sitter och väljer ut vilka händelser som anses vara heta.

P3 - 26 sep 14 kl. 15:57

Facebook väljer att behålla rasistisk sida

På facebook finns en sida som heter "Alla vi som hatar invandrare". Trots att andra användare har anmält gruppen väljer Facebook att behålla sidan..

Affärsvärlden - 17 dec 13 kl. 09:17

Facebook säljer videoannonser

Sociala nätverket Facebook kommer senare i veckan att börja marknadsföra videoannonser..

Expressen - 25 feb 14 kl. 02:41

Facebook väljer att skrota e-postservice

Facebook har inte lyckats särskilt bra med att övertyga användare att utnyttja företagets e-postservice. Nu skrotas den..

Dagensanalys.se - 23 apr 18 kl. 13:38

Så här samlar Facebook data på dem som inte har ett konto

En av de mer intressanta saker som kom ut från förhören med Mark Zuckerbergs under kongressens vittnesmål under förra veckan var att Facebook samlar in data från alla även om de inte har ett Facebook-konto. Ännu mer intressant är att det inte finns något sätt att undvika att de samlar data från dig fast du inte har ett Facebook-konto. Facebook publicerade ett blogginlägg under förra veckan för att förklara varför de samlar in data från de som inte har ett konto.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 saker du verkligen behöver veta om vad Facebook gör

1. Facebook stalkar dig
Men bara om du vill. På Android och Apples Facebook-app kan du med rätt inställningar se var dina vänner är, och de kan se dig.

HBL - 12 jun 12 kl. 07:04

Många barn ljuger om sin ålder på Facebook

Över hälften av femteklassarna i huvudstadsregionen har en profil på Facebook, trots att de inte fyllt 13 år. Det visar Hbl:s undersökning bland sex lågstadieskolor.?Alla kompisar är där, och mina föräldrar gav lov.?

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 11:18

Facebook är nya jätten gluff-gluff

Man borde kanske inte bli förvånad längre – men lite höjde jag ändå på ögonbrynen när beskedet kom: Facebook köper sms-appen Whatsapp. För sexton MILJARDER dollar. Kan den verkligen vara värd det?

Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 11:18

Andreas Ekström: Facebook är nya jätten gluff-gluff

Man borde kanske inte bli förvånad längre – men lite höjde jag ändå på ögonbrynen när beskedet kom: Facebook köper sms-appen Whatsapp. För sexton MILJARDER dollar. Kan den verkligen vara värd det?

YLE - 17 apr 16 kl. 16:18

Jonas Jungar: Snart behöver du aldrig lämna Facebook

Från ett trevligt sätt att hålla kontakt med kompisar och gamla bekanta till 2000-talets dagstidning i realtid för hela västvärlden. Men det slutar inte där. Facebook håller på att sluka allt, och följderna kan vi bara ana, skriver Yle Nyheters redaktionschef Jonas Jungar.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Pressat Kone står fast vid finansiella mål

Finländska verkstadsbolaget Kone står fast vid bolaget strategiska och finansiella mål.  Det meddelar bolaget inför tisdagens kapitalmarknadsdag i Helsingfors..

DI - 45 minuter sedan

Putin hotar nya mönsterlandet

Georgien är ett av världens mest snabbväxande länder, trots att grannarna krisar och Vladimir Putin hotar.  En bra affärsplan gör under även för en nation..

DI - 45 minuter sedan

Telias ex-vd Lars Nyberg väntas bli förhörd

Telias förre vd Lars Nyberg väntas på tisdagen bli förhörd i den stora korruptionsrättegången i Stockholms tingsrätt..

DI - 1 timme sedan

Kyliga Kina-vindar efter upptrappat handelskrig

På Shanghai-börsen råder kyliga börsvindar i skuggan av det upptrappade handelskriget med USA medan Tokyobörsen visar på en svag uppgång..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Starkare dollar inför Fed-besked

Dollarn stärktes efter svensk stängning på måndagen och handlas på tisdagsmorgonen omkring 1:17 mot euron och 112:87 mot yenen.  Marknaden fortsatte smälta senaste utvecklingen i handelsdispyten mellan Kina och USA. .

DI - 1 timme sedan

Sista dagen på jobbet för Löfven?

I dag, tisdag, klockan 9.30 röstar riksdagen om statsministerposten. Inget tyder på att Stefan Löfven får sitta kvar, eftersom både Allianspartierna och Sverigedemokraterna sagt att de ska rösta bort honom.

DI - 1 timme sedan

Instagrams grundare lämnar företaget

Instagrams grundare Kevin Systrom och Mike Krieger lämnar företaget, enligt The New York Times..

DI - 1 timme sedan

Kina bromsas av Trumps tullar

Kinesiska företag har börjat sparka personal och flytta verksamhet utomlands som svar på handelskriget med USA.  Men det är inte bara tillverkningsindustrin som drabbas. Även it- och finansbolag tappar fart..

DI - 1 timme sedan

Handelsbråket oroar amerikanska företag

De amerikanska företagen oroar sig för handelskonflikten med Kina, som dock ännu inte haft någon större effekt på USA:s ekonomi eller börser. Samtidigt trappar Kina upp sina politiskt riktade motåtgärder inför mellanårsvalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.