DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 00:16

DI - 22 jun 18 kl. 10:31

Volvo sågas av kunderna – får bottenplaceringKoreanska biltillverkare firar triumfer i  konsumentorganisationen JD Powers senaste kvalitetsindex. Volvo hamnar i botten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
JD Powers

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, sågasav , kundernafår , bottenplacering
Nyteknik - 06 nov 14 kl. 12:00

Volvo IT på väg ut från Volvo

Den stora svenska it-outsourcingleverantören Volvo IT:s ställning inom Volvo ifrågasätts allt mer. En intern utredning ska avgöra ödet för konsultjätten, som bland annat sköter it-driften åt Stockholms stad..

Affärsvärlden - 06 nov 14 kl. 12:50

Volvo IT på väg ut från Volvo

Den stora svenska it-outsourcingleverantören Volvo IT:s ställning inom Volvo ifrågasätts allt mer. En intern utredning ska avgöra ödet för konsultjätten, som bland annat sköter it-driften åt Stockholms stad..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny Volvo sågas av expert: "Vad hände?"

Det skulle bli en av "världens bästa bilar" och "en garanterad succé" i kampen mot Audi och BMW. Men den frispråkige motorexperten Robert Collin på Aftonbladet BIL är av en HELT annat åsikt..

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Cornucopia - 12 aug 15 kl. 07:52

Energikris i Polen - Volvo skickar hem tjänstemännen

Tydligen råder det en påstådd energikris i Polen och Volvo har skickat hem sina tjänstemän, som ska jobba hemma eftersom det införts begränsningar för energikonsumtionen mellan klockan 10 och 22. En värmebölja med 38 grader orsakar elbrist i landet rapporterar Financial Times.

Bland de drabbade är AB Volvos anläggning i Wroclaw.

Dagens PS - 19 maj 18 kl. 09:55

TEST: Nya Volvo V60 – Ett steg i rätt riktning men…

I princip spelar det ingen roll vad Volvo lanserar. Deras bilar är fortfarande omåttligt populära bland oss svenskar och förhoppningarna är stora på att nya V60 ska bli den naturliga arvtagaren till ”folkhemsbilen” V70, men jag är lite tveksam. Mycket snyggare än föregångaren.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Volvo PV pekas ut som förlorare

Drygt två år efter att kinesiska Geely köpte Volvo Personvagnar döms affären ut av en expert på kinesiskt bilindustri. Michael Dunne, baserad i Hongkong, anser att Volvo är den store förloraren. ?

Trelleborgs Allehanda - 05 mar 13 kl. 13:32

Volvo ska nå mål trots svag start

Volvos försäljning har varit en besvikelse i början av året. Men de väntade miljardbesparingarna ska ändå räcka för att klara nollresultat i år, säger vd Håkan Samuelsson.
De uppdaterade bilmodellerna stod redan i montern när Volvo Personvagnar startade sin presskonferens i bilsalongen i Genève i dag.

TA - 04 mar 14 kl. 06:10

Volvo PV visar formen i Genève

Volvo Personvagnar skulle behöva en nyhet som fick bilköparna i USA att vakna.Men på bilsalongen i Genève blir det mest en försmak av vad som komma skall.
I Volvos monter på Genèvemässan, som öppnar för pressen i dag, finns en kombi med namnet Volvo Concept Estate.

Kristianstadsbladet - 04 mar 14 kl. 06:10

Volvo PV visar formen i Genève

Volvo Personvagnar skulle behöva en nyhet som fick bilköparna i USA att vakna.Men på bilsalongen i Genève blir det mest en försmak av vad som komma skall.
I Volvos monter på Genèvemässan, som öppnar för pressen i dag, finns en kombi med namnet Volvo Concept Estate.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Yster framtidstro för 800-årig ostkultur

800 års historia och mjölk från gårdens egna kor har skapat en ost som ska bli Almnäs framtid. ”Vi ville inte bygga ett jättestall med kor och försörja industrin med mängder av mjölk. Vi ville höja förädlingsgraden i stället”, säger Thomas Berglund, vd och delägare av Almnäs bruk..

DI - 3 timmar sedan

Fyra toppchefer ger sin syn på hållbarhetsarbete: “Vi står inför en brytpunkt”

Branscher kommer att dö och nya komma till, men för att klara världens utmaningar måste vi investera nu – och lyssna till yngre generationer.  Det säger fyra tungviktare inom finans och investeringar som Di har samlat till den första delen i den nya serien Hållbara samtal..

DI - 4 timmar sedan

På måndag börjar striden om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

DI - 4 timmar sedan

Debatt: Apotek Hjärtat borde inte få äga Min Doktor

DEBATT. Nyligen investerade Apoteket Hjärtat, som ägs av Ica-Gruppen, 335 miljoner kronor i nätläkartjänsten Min Doktor. Det innebär en risk för ökade kostnader samtidigt som det varken är samhällsekonomiskt eller etiskt försvarbart, skriver Elin Karlsson på Sveriges läkarförbund..

DI - 4 timmar sedan

Debatt: SD har röstat mest med de rödgröna

DEBATT. Riksdagsvalet ledde otvetydigt till att nuvarande regering bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet tappade 22 mandat, från 138 mandat 2014 till 116 mandat i årets val. Alliansen fick i år 143 mandat att jämföra med 141 mandat 2014..

DI - 5 timmar sedan

Näringslivsnestor till hårt angrepp SD-utspel: "Oerhört naivt"

Antonia Ax:son Johnssons uppmaning till alliansen att ta makten med SD:s stöd får nu hårt mothugg av en av hennes tidigare närmsta förtrogna i näringslivet, Marcus Storch.  ”Jag är besviken och tycker det är oerhört naivt att tro att SD:s stöd är gratis”, säger han.  .

DI - 5 timmar sedan

Elpriserna svänger vilt - så ska du göra med ditt elavtal

2018 har varit ovanligt turbulent på elmarknaden och efter en historiskt dyr sommar har priserna plötsligt fallit. Di har frågat experterna om hur de ser på utvecklingen och hur man ska göra med sina elavtal. .

DI - 6 timmar sedan

Infranode Energis bud på Skånska Energi: erbjudandehandling offentliggjord

ERBJUDANDET SOM HÄNVISAS TILL I DETTA PRESSMEDDELANDE LÄMNAS INTE, VARE SIG, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, USA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ERBJUDANDET ENLIGT TILLÄMPLIGA LAGAR OCH REGLER SKULLE VARA FÖRBJUDET. ERBJUDANDET LÄMNAS INTE TILL (OCH ACCEPTER GODKÄNNS INTE FRÅN) PERSONER I DESSA LÄNDER ELLER PERSONER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ACCEPT AV ERBJUDANDET SKULLE KRÄVA YTTERLIGARE DOKUMENTATION, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER VAD SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT..

DI - 6 timmar sedan

Hedgefonder minskar kortpositioner i koppar

Hedgefonder minskar sina kortpositioner i koppar. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 7 timmar sedan

AB Volvos vd: Så blir vi vinnare i paradigmskiftet

BERLIN. Tack vare att rörelsemarginalen har skjutit i höjden under Martin Lundstedts tid som vd bygger fordonsjätten Volvo nu upp en historiskt stor nettokassa. För Di förklarar han hur lönsamheten ska öka ytterligare – och hur den växande kassan ska användas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.