Sydöstran > Nyheter

Thursday, 25 April, 11:49

Sydöstran - 22 jun 18 kl. 08:00

JSB ska börsnoterasJSB har ett tydligt mål. Dagens omsättning ska mer än dubblas, likaså antalet anställda med siktet inställt på en börsnotering år 2022 till 2024. – Jag förbereder min exit och jag vill att företaget ska finnas kvar, säger ägaren Pether Fredholm..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
JSB, Pether Fredholm

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JSBska , börsnoteras

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

13 personer åtalas i narkotikamål kopplat till Blekinge

De två krögarna från Blekinge och ytterligare elva personer åtalas i dag misstänkta för inblandning i en av landets största narkotikahärvor..

Sydöstran - 30 minuter sedan

VM-skrällen – Lyckebykillen slog ut världssexan

Pingisstjärnan Mattias Falck, fostrad i Lyckeby BTK, är klar för kvartsfinal i VM i Budapest efter en mäktig uppvisning mot sydkoreanen, världssexan Lee Sang Su. Falck tappade första set (11–13), men tog sedan fyra raka – 11–8, 11–8, 11–5 och 11–6..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Höjt bidrag till Brottsofferjouren

Kommunen höjer bidraget till brottsofferjouren med 5 000 kronor till 25 000. Trots höjningen så ligger kommunen ändå under medel för de kommuner som ger bidrag..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Satsar på välgörenhet i företagsform

När Anna Thambert och Fanny Gustafsson skulle starta UF-företag ville de inte satsa på försäljning och att tjäna pengar. På lördag anordnar de en välgörenhetskonsert på Väggaskolan. Intäkterna går till Barncancerfonden..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Klart: Kaffestugan öppnar igen

Karlskrona kommun har skrivit ett nytt avtal för driften av kaféverksamheten i Kaffestugan. Avtalet gäller fram till våren 2021..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Olja på väg stoppar trafik

Sydöstran - 1 timme sedan

Sydöstran i dag för fem år sedan: Slogs blodig av krogvakt

Festkvällen förvandlades till kaos. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Rappa på om du vill se heta kvalfajten på plats

Het, hetare, HIF Karlskrona–IF Hallby i kvalmatch 5. – Sittplatsbiljetterna sålde slut på två, två och en halv minut, säger Leif Ottosson, biljettansvarig i HIF Karlskrona..

Sydöstran - 1 timme sedan

Jan Hinderson: ”Om våren”

Den är här nu. Och inget kan stoppa den. Jag talar förstås om Våren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.