Sydöstran > Nyheter

Sunday, 18 November, 10:50

Sydöstran - 22 jun 18 kl. 08:00

JSB ska börsnoterasJSB har ett tydligt mål. Dagens omsättning ska mer än dubblas, likaså antalet anställda med siktet inställt på en börsnotering år 2022 till 2024. – Jag förbereder min exit och jag vill att företaget ska finnas kvar, säger ägaren Pether Fredholm..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
JSB, Pether Fredholm

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JSBska , börsnoteras

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Två anhållna för personrån

Sydöstran - 30 minuter sedan

Journalistmordet på Malta närmare lösning

Maltesisk polis har identifierat en grupp på minst tre personer misstänkta för att ha planerat mordet på den undersökande journalisten Daphne Caruana Galizia, rapporterar The Sunday Times of Malta.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Innebandyhall brinner i Stockholm

Nybodahallen mellan Hägersten och Liljeholmen i Stockholm brinner. Hallen används för innebandy, men var tom då branden startade på söndagsmorgonen. - Det var en väktare som upptäckte att det brann i golvet.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Rapstjärnans konsert utrymd efter gasattack

2 000 besökare fick evakueras av polis från den amerikanske rapparen Lil Pumps konsert i brittiska Nottingham i fredags, skriver TMZ. Detta efter att någon misstänks ha släppt ut en gasliknande substans i lokalen.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Kvinna våldtogs under svarttaxifärd

En kvinna i 25-årsåldern misstänks ha våldtagits under natten av föraren till en svarttaxi hon åkte med, skriver polisen på sin hemsida. Privatpersoner hittade kvinnan i trasiga kläder vid vägkanten söder om Surahammar.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Ljus på kränkningar efter "fuckgirl"-anmälan

"Årets fuckgirl" utsågs på en skolbal i Skåne och den förtalsåtalade eleven som läste upp utnämningen får snart domen. Men många fall av sexuella kränkningar och dåligt språkbruk i skolor kommer tyvärr aldrig upp till ytan, enligt Sveriges Elevkårer.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Familjen räddade Socialdemokraterna

När  socialdemokratin tappade majoriteten i årets kommunval gick det snabbt att få ihop en ny majoritet tack vare det politiska samarbetsorganet "Femlingen" som funnits i fyra år. Men det har fått arbeta ostört i det tysta.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Alla detaljplaner – i telefonen

Ronneby kommun har lanserat en ny tjänst på sin webbsida. Samtliga gällande detaljplaner kan nu granskas av företagare och privatpersoner – i mobiltelefonen. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Buffliga diplomater på Apecmöte - polisen kom

Polis tillkallades efter att kinesiska diplomater försökt tränga sig in på Papa Nya Guineas utrikesministers kontor. Incidenten inträffade under sluttampen av Apecmötet. Handelskonflikten mellan USA och Kina har dominerat helgens ekonomiska toppmöte i Papa Nya Guinea.

Sydöstran - 1 timme sedan

Många vill lämna sprängmedel till polisen

Sprängmedelamnestins första månad har gett oväntat stor utdelning: Mer än 700 personer har hört av sig till polisen om explosiva medel som borde hämtas. Bara några få av samtalen har handlat om handgranater.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.