Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 18 July, 06:53

Kristianstadsbladet - 22 jun 18 kl. 00:56

Väg 19 avstängd efter singelolyckaEn personbil körde av vägen och in i ett träd. Personen har klagat på ryggsmärtor och taket på bilen kommer nu klippas upp för att få ut personen..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väg19 , avstängdefter , singelolycka
Nya Wermlands Tidningen - 05 mar 17 kl. 13:24

26:an avstängd - singelolycka

Det inträffade en trafikolycka på väg 26 i höjd med Husbilslandet, strax norr om Bäckhammar, på söndagen. Vägen är för tillfället avstängd..

UT - 01 jan 15 kl. 14:05

R 40 avstängd efter singelolycka

Efter en singelolycka i höjd med rastplatsen i Brunn strax före halv två på nyårsdagen har riksväg 40 varit avstängd. Det ska handla om en singelolycka med en personbil iblandad. De första uppgifterna från Räddningstjänsten säger att bilen kört in i mitträcket och enligt polisens rapporter från olycksplatsen har fordonet fastnat i vajerräcket.

BT - 10 dec 13 kl. 13:01

Väg 46 avstängd efter singelolycka

En singelolycka har inträffat på väg 46 vid Ulricehamn. Vägen är avstängd. Olyckan inträffade vid 12.

Nerikes Allehanda - 16 jul 14 kl. 15:04

R 50 norr om Örebro avstängd

En singelolycka har inträffat på riksväg 50 i norrgående fil ungefär en halvmil norr om Hovsta. Enligt larmet är det en singelolycka. Bilen ska ha voltat flera gånger.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 15 kl. 16:32

Väg 21 avstängd efter singelolycka

En singelolycka har inträffat på väg 21, norrgående riktning, vid 16.20 på onsdagseftermiddagen. En personbil ska har kört in i mitträcket.

BT - 05 dec 15 kl. 16:59

27:an avstängd efter olycka

En singelolycka på väg 27 mellan Kättebäck och Lockryd är avstängd efter en singelolycka..

Expressen - 14 dec 15 kl. 11:56

Singelolycka i Varberg – vägen avstängd

En singelolycka har inträffat på länsväg 153 i närheten av Varberg. Vägen är helt avstängd och någon eller några personer ska ha oklara skador, skriver polisen på sin hemsida..

Nerikes Allehanda - 12 aug 16 kl. 11:05

Väg avstängd efter singelolycka

En singelolycka har inträffat på riksväg 50 nära Fanthyttan. Just nu är vägen avstängd..

Nerikes Allehanda - 12 aug 16 kl. 11:05

RV50 avstängd efter singelolycka

En singelolycka inträffade på förmiddagen på riksväg 50 nära Fanthyttan. Vägen var under nära en timma avstängd..

GT - 01 okt 16 kl. 15:04

E20 avstängd efter singelolycka

En singelolycka på E20 utanför Mariestad stoppar trafiken i södergående riktning under räddningsarbetet.– Olyckan har skett där det bara är en fil och vägen är avstängd för saneringsarbete, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen Väst. Initialt ska ingen person ha skadats vid olyckan..

Expressen - 05 nov 16 kl. 14:01

Singelolycka vid Höör – vägen avstängd

Väg 23 vid Orupsbacken i Höör är avstängd efter en singelolycka på lördagen.Olyckan har skett i norrgående riktning och polis, ambulans och räddningstjänst har åkt till platsen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Vinstlyft för Handelsbanken

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 6 220 miljoner kronor för årets andra kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 5 257 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade enligt Reuters i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på 6 133 miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Skogsbrand närmar sig Yosemite

Minst sex större skogs- och markbränder rasar i Kalifornien, som har den värsta inledningen av den årliga brandsäsongen på ett decennium. Den mest omtalade kallas Ferguson-branden, och närmar sig den världsberömda nationalparken Yosemite.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bönderna måste ställa om sin produktion

Alla måste hjälpas åt om vi ska klara oss bättre under en framtida torka. Vi måste spara på vattnet, djurens liv och miljön. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Magi skapades när den kände trollkarlen delade med sig av sina hemligheter.

Trolleriskola följt av en trollerishow. Douglas Nordenbelt fanns på plats och lärde ut trolleritrick till barn som var knäpptysta och fyllda av beundran..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Flera överträdelser mot eldningsförbudet på Immeln: Ökar efter regnskurar

Efter förra regnet i Östra Göinge steg överträdelserna mot eldningsförbudet direkt. Efter tisdagens skurar vill nu länsstyrelsens tillsynsman Rickard Mattisson påminna om att det råder eldningsförbud i Skånes nordöstra kommunerna sedan den 19 maj. .

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Guns N' Roses monsterturné drar in i Göteborg

Turnén som aldrig blev av förvandlades till turnén som aldrig tar slut. När ett återförenat Guns N' Roses intar Ullevi närmar de sig spelning nummer 150 med en show som redan har setts av fler än 4,3 miljoner fans på fem kontinenter. - I'm done.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kinhult trivs bland världsstjärnorna

I startfältet i British Open finns världsstjärnor som Jordan Spieth, Dustin Johnson, Brooks Koepka, Tiger Woods. . .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Washingtons katter kartläggs

Hur många katter finns det egentligen i USA:s huvudstad? Staden Washington DC har i samarbete med flera organisationer och forskningsinstitut inlett en tre år lång katträkning. Syftet med projektet DC Cat Count är bland annat att utveckla metoder att kontrollera kattpopulationer runt om i USA.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hoppet står till brandflygplanen

De omfattande skogsbränder som rasar på många håll i Sverige har utmattat både resurser och personal inom räddningstjänsten. Nu står hoppet till brandflygplanen.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Pistolmän tvingade sig in i villa

Beväpnade män trängde sig in i en villa i Täby norr om Stockholm strax före midnatt. - Två gärningsmän har tvingat sig in i ett hus. Pistolbeväpnade har de sökt igenom huset och avvikit med familjens bil, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.