Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 14 November, 14:05

Liknande nyheter

Taggar: Senaste prognosenför , midsommar, Kalla, vindaroch , åska
Helsingborgs Dagblad - 21 jun 18 kl. 21:07

Senaste prognosen för midsommar: Kalla vindar och åska

Det vankas klassiskt svenskt midsommarväder..

Nya Wermlands Tidningen - 14 apr 14 kl. 10:21

Kalla vindar på vårmarknaden

Kalla vindar och annalkande regn beblandade sig under lördagen med aromer från munkar och karameller på Åmåls vårmarknad..

DI - 15 jun 16 kl. 09:01

Hans Bolander: Kalla vindar över bostadsmarknaden

Det blåser kalla vindar över bostadsmarknaden. I maj noterades de största nedgångarna i Stockholm sedan finanskrisen 2008 enligt Valueguard..

Blekinge Läns tidning - 03 dec 17 kl. 16:03

Varm stämning trots kalla vindar på skyltsöndagen

Trots mycket regn och kalla vindar som försvårade paraplyernas skydd och alltför många kassar i händerna letade sig Karlskronaborna till city för att gå på skyltsöndagen..

SVT - 28 jan 18 kl. 04:03

Kalla vindar och snö i Saudiarabien

De senaste dagarna har kalla vindar dragit över delar av mellanöstern och det har snöat i Saudiarabien och i Libanon. I Tabukprovinsen i norra Saudiarabien täcktes ökenlandskapet av ett tunt vitt snötäcke..

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 15:23

Nato lägger kurs efter kalla vindar

Frågor om beredskap och kollektivt försvar står högst på agendan när Nato inleder sitt toppmöte på torsdagen. Natos kärnfrågor egentligen - men inget självklart debattämne för mindre än ett år sedan.
När medlemsländerna möts i Wales i Storbritannien under torsdagen och fredagen för att diskutera framtiden har chocken från Ukrainakrisen kastat om dagordningen.

BT - 03 sep 14 kl. 15:23

Nato lägger kurs efter kalla vindar

Frågor om beredskap och kollektivt försvar står högst på agendan när Nato inleder sitt toppmöte på torsdagen. Natos kärnfrågor egentligen - men inget självklart debattämne för mindre än ett år sedan. När medlemsländerna möts i Wales i Storbritannien under torsdagen och fredagen för att diskutera framtiden har chocken från Ukrainakrisen kastat om dagordningen.

SvD - 04 okt 15 kl. 18:56

Kalla vindar grusar hopp om ny brittsommar

Ljumma vindar har hittills präglat hösten i stora delar av landet, men räkna inte med någon brittsommar på onsdag: – Det kommer ner nordliga vindar med kallare luft, säger meteorolog Lisa Frost vid SMHI..

Sydsvenskan - 09 feb 12 kl. 09:09

Kalla vindar håller i sig

Arkivfoto: Nelly Herzberg
Isande vindar och byar med diagonal snö var vad Malmöborna vaknade upp till på torsdagsmorgonen. Vill man undvika den friska vinden får man hålla sig inne tills i kväll.
?

LV - 18 feb 17 kl. 17:10

Kalla vindar på Slottsholmen – nu klär man in byggnaden med ett vindskydd

Kalla februarivindar har satt käppar i hjulet på Slottsholmen. Lösningen blev att klä in delar av byggnaden med ett vindskydd. – Det är för murarens skull, säger Niclas Wallander, platschef på Peab.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Ärligt ärligt, men tråkigt tråkigt

Håkan Engström saknar blås- och hattparaden hos den seriöse Moneybrother..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Navalnyj har fått lämna Ryssland

Den ryske oppositionspolitikern Alexej Navalnyj fick tidigt under onsdagen tillåtelse att lämna landet, och har nu också gjort det. På sociala medier har han publicerat en bild på sig själv och en passkontrollant, med texten "den här gången var allt ok".

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Verkstad pressar börsen

Stockholmsbörsen, liksom övriga större Europabörser, inleder morgonhandeln med fallande kurser. Nedgången är bred. Bara Tele2 bland tungviktarna går mot strömmen, plus 0,9 procent.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Orden briserar

Men Eva Ribichs ord är fyllda av mesta möjliga uppmärksamhet, enligt Ann Lingebrandt..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Klarsynt trots smärta

Maria Küchen läser Arkan Asaads "Bortom solens strålar"..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Readagen Black Friday växer i Sverige

Konsumenter har tagit till sig Black Friday, handelns knep för att få fart på försäljningen inför jul. 47 procent planerar att köpa något under fredagen den 23 november, och handlarna räknar med en ökad försäljning, enligt en webbundersökning från Svens.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll: Detta hände när du sov..

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Djurgårdens rivstart gav tre poäng

En period räckte för Djurgården. Fyra mål i inledningsakten borta mot Timrå lade grunden till 6–3-segern. – Jag hade hoppats på en målglad match, säger tränaren Robert Ohlsson till C More.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Förlust för Brynäs med nye huvudtränaren

Brynäs förlorade sin första match med sin nye huvudtränare Magnus Sundquist. Malmös Johan Olofsson blev tvåmålsskytt när han avgjorde för hemmalaget i slutet av förlängningen med sitt 4–3-mål. I början av oktober fick sportchefen Stefan Bengtzén sparken.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Viktig bottenseger för Mora

Mora fick en perfekt start efter speluppehållet när laget, på hemmaplan, vann det viktiga bottenmötet i SHL mot Örebro med 2–1 efter förlängning. För Mora var det första matchen i något av en ödesvecka för laget, som möter tre bottenlag inom fem dagar (.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.