DI > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 17:11

DI - 21 jun 18 kl. 20:49

Olof Lundh: Fotbolls-VM riskerar att överkommersialiserasGELENDZIK. Flaggorna finns överallt i den lilla badorten vid Svarta havet. Både svenska och ryska. Precis som banderollerna och installationerna som på olika vis signalerar Russia 2018 och att Sverige är en del av det. Det är i Gelendzjik som den svenska VM-truppen befinner sig mellan matcherna och det är som ett ryskt Båstad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundh, VM, Gelendzik, Svarta, Russia, Sverige, Gelendzjik, Båstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olof, Lundh, Fotbolls-VM, riskeraratt , överkommersialiseras
SvD - 24 apr 17 kl. 14:08

Krismöte: AIK Fotbolls vd riskerar att få gå

NGM-noterade AIK Fotboll AB:s vd Mikael Ahlerup riskerar att få lämna sitt uppdrag. Det rapporterar Sportbladet på måndagseftermiddagen och hänvisar till källor..

YLE - 18 jun 12 kl. 06:49

Tv-antenn säkrast för att se fotbolls-EM på sommarstugan

Sommarstugetider och fotbolls-EM riskerar bli en dålig kombination för många fotbollsentusiaster. Om sommarstugan saknar tv-antenn kan det bli svårt att se matcherna. En potentiell lösning är att se dem på en bärbar dator med hjälp av en trådlös nätförbindelse.

Expressen - 23 nov 12 kl. 12:21

FBK-forward riskerar flera matchers straff

Färjestadsforwarden Patrik Lundh är avstängd minst en match för tacklingen mot Brynäsbacken Victor Berglind. Disciplinnämnden tar sitt beslut på måndag och Lundh riskerar ytterligare avstängning..

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 08:00

"Vi riskerar att tappa både lag och publik"

Foto: Tommy Svensson
Beskedet från förbundet är glasklart. Det är futsal som gäller och Alliansen tvingas släppa sargen redan i vinter. ”Vi riskerar att tappa både lag och publik, det är fullt klart”, säger turneringsgeneralen Lars-Olof Nilson.

Sydsvenskan - 30 aug 11 kl. 08:39

Maria Montessori riskerar att rivas

Foto: Ludvig Thunman
Först hette det att fuktskadade Maria Montessoriskolan behövde renoveras. Nu förbereds på evakuering.
LUND.

NSD - 25 jun 12 kl. 13:39

10 000 barn i Norrbotten riskerar fattigdom

  På tio år har barnfattigdomen i länet ökat från 21,5 procent till 23,3 procent, och trenden fortsätter. - Det handlar om utanförskap, säger riksdagsledamoten Fredrik Lundh Sammeli till Sveriges Radio. På tio år har barnfattigdomen i länet ökat från 21,5 procent till 23,3 procent, och trenden fortsätter.

BT - 28 jul 14 kl. 18:45

Riskerar bli dödsfälla för fåglar

Sjöbos nya bullerskydd i glas skyddar närboende från trafikbuller. Men för fåglarna riskerar det att bli en dödsfälla. – Det är djurplågeri, fåglarna flyger rakt in i glasrutorna, säger boråsaren Irving Torstensson.

Skånskan - 01 feb 16 kl. 16:03

Slöa bilister riskerar åka på dyra parkeringsböter

SVALÖV I fortsättningen får alla slarviga bilister se upp.
Med start i går, måndag, infördes parkeringsvakter som ska patrullera av hela Svalövs kommun.Förare som inte följer lagar och regler blir bötfällda.

DN - 30 nov 11 kl. 20:45

?Ny lag om lastbilsvinterdäck riskerar att bli uddlös?

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd skriver på DN Debatt 29/11 att en ny lag om vinterdäck kan träda i kraft redan nästa år. Men lagen riskerar att bli uddlös, skriver Teknikens Världs experter Olof Adlercreutz och Linus Pröjtz i en replik..

Expressen - 27 apr 13 kl. 06:50

Amerikan riskerar dödsstraff i Nordkorea

En amerikan riskerar dödsstraff i Nordkorea anklagad för att ha försökt störta regimen. Sveriges ambassadör i Pyongyang, Karl-Olof Andersson, kan få en central roll när det diplomatiska spelet om missionären Kenneth Bae nu inleds. ?

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

USA kan överväga nya sanktioner mot Ryssland

Det amerikanska representanthuset kan överväga nya sanktioner mot Ryssland, sade talmannen Paul Ryan på tisdagen, rapporterar Reuters. .

DI - 30 minuter sedan

New York-börser: Netflix fortsätter rasa

Amerikanska börser inledde tisdagen i svag riktning nedåt. Under eftermiddagen svensk tid riktas blickarna mot Washington där Federal Reserves ordförande Jerome Powell ska tala inför kongressen om den amerikanska centralbankens hållning gällande penningpolitik. .

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stärktes mot både euron och dollarn

Tisdagen kretsade främst kring Fed-chefen Jerome Powells anförande inför senatens bankutskott. Amerikanska räntor handlades sidledes under stora delar av dagen medan dollarn stärktes. .

DI - 45 minuter sedan

Google och EU i samtal inför konkurrensbesked – rekordböter väntas

Google kommer att ha en telefonkonferens med EU:s konkurrenskommissionär Margrethe Vestager på tisdag, inför vad som väntas bli rekordhöga böter på onsdag. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till personer med insyn i ärendet..

DI - 1 timme sedan

Federal Reserve fortsätter med räntehöjningar

Federal Reserve kommer att fortsätta höja räntorna gradvist "för tillfället" för att hålla inflationen nära målet.  Det sade Fed-chefen Jerome Powell i ett anförande inför senatens bankutskott på tisdagen. .

DI - 1 timme sedan

HMS networks köper tyskt bolag för 5 miljoner euro

HMS Networks har förvärvat tyska företaget Beck IPC för en köpeskilling på 5 miljoner euro på skuldfri basis. En tilläggsköpeskilling på 2 miljoner euro kan komma att erläggas år 2020 om Beck når vissa finansiella mål. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Stjärnförvaltaren Max Mitteregger håvar in i kursraketen

Hedgefonden Gladiator har dragit in storkovan i en försäljning av kursraketen, men nu kommer de aktier fonden har kvar i forskningsbolaget att ligga still i portföljen. Det säger förvaltaren Max Mitteregger, som spår att bolaget köps upp inom ett år..

DI - 1 timme sedan

Oförändrat stämningsläge bland amerikanska husbyggare

Stämningsläget bland amerikanska husbyggare var oförändrat i juli jämfört med månaden före. Det framgår av National Association of Homebuilders, NAHB, och Wells Fargos index över förtroendet bland de amerikanska husbyggnadsföretagen..

DI - 1 timme sedan

PAXMAN erhåller första ordern från Teva i Mexiko om 17 skalpkylningssystem

PAXMAN meddelar att bolaget erhållit en första order från licenspartnern Teva Pharmaceutical Industries Ltd om 17 skalpkylningssystem till Mexiko. Systemen är beställda av totalt fem cancercenter i Mexiko varav tre installerar system i huvudstaden Mexiko City..

DI - 1 timme sedan

Amerikansk industriproduktion steg i maj

USA:s industriproduktion steg 0,6 procent i juni, jämfört med månaden före. Det rapporterar Federal Reserve, enligt Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.