DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 09:10

DI - 21 jun 18 kl. 20:49

Olof Lundh: Fotbolls-VM riskerar att överkommersialiserasGELENDZIK. Flaggorna finns överallt i den lilla badorten vid Svarta havet. Både svenska och ryska. Precis som banderollerna och installationerna som på olika vis signalerar Russia 2018 och att Sverige är en del av det. Det är i Gelendzjik som den svenska VM-truppen befinner sig mellan matcherna och det är som ett ryskt Båstad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundh, VM, Gelendzik, Svarta, Russia, Sverige, Gelendzjik, Båstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olof, Lundh, Fotbolls-VM, riskeraratt , överkommersialiseras
SvD - 24 apr 17 kl. 14:08

Krismöte: AIK Fotbolls vd riskerar att få gå

NGM-noterade AIK Fotboll AB:s vd Mikael Ahlerup riskerar att få lämna sitt uppdrag. Det rapporterar Sportbladet på måndagseftermiddagen och hänvisar till källor..

YLE - 18 jun 12 kl. 06:49

Tv-antenn säkrast för att se fotbolls-EM på sommarstugan

Sommarstugetider och fotbolls-EM riskerar bli en dålig kombination för många fotbollsentusiaster. Om sommarstugan saknar tv-antenn kan det bli svårt att se matcherna. En potentiell lösning är att se dem på en bärbar dator med hjälp av en trådlös nätförbindelse.

Expressen - 23 nov 12 kl. 12:21

FBK-forward riskerar flera matchers straff

Färjestadsforwarden Patrik Lundh är avstängd minst en match för tacklingen mot Brynäsbacken Victor Berglind. Disciplinnämnden tar sitt beslut på måndag och Lundh riskerar ytterligare avstängning..

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 08:00

"Vi riskerar att tappa både lag och publik"

Foto: Tommy Svensson
Beskedet från förbundet är glasklart. Det är futsal som gäller och Alliansen tvingas släppa sargen redan i vinter. ”Vi riskerar att tappa både lag och publik, det är fullt klart”, säger turneringsgeneralen Lars-Olof Nilson.

Sydsvenskan - 30 aug 11 kl. 08:39

Maria Montessori riskerar att rivas

Foto: Ludvig Thunman
Först hette det att fuktskadade Maria Montessoriskolan behövde renoveras. Nu förbereds på evakuering.
LUND.

NSD - 25 jun 12 kl. 13:39

10 000 barn i Norrbotten riskerar fattigdom

  På tio år har barnfattigdomen i länet ökat från 21,5 procent till 23,3 procent, och trenden fortsätter. - Det handlar om utanförskap, säger riksdagsledamoten Fredrik Lundh Sammeli till Sveriges Radio. På tio år har barnfattigdomen i länet ökat från 21,5 procent till 23,3 procent, och trenden fortsätter.

BT - 28 jul 14 kl. 18:45

Riskerar bli dödsfälla för fåglar

Sjöbos nya bullerskydd i glas skyddar närboende från trafikbuller. Men för fåglarna riskerar det att bli en dödsfälla. – Det är djurplågeri, fåglarna flyger rakt in i glasrutorna, säger boråsaren Irving Torstensson.

Skånskan - 01 feb 16 kl. 16:03

Slöa bilister riskerar åka på dyra parkeringsböter

SVALÖV I fortsättningen får alla slarviga bilister se upp.
Med start i går, måndag, infördes parkeringsvakter som ska patrullera av hela Svalövs kommun.Förare som inte följer lagar och regler blir bötfällda.

DN - 30 nov 11 kl. 20:45

?Ny lag om lastbilsvinterdäck riskerar att bli uddlös?

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd skriver på DN Debatt 29/11 att en ny lag om vinterdäck kan träda i kraft redan nästa år. Men lagen riskerar att bli uddlös, skriver Teknikens Världs experter Olof Adlercreutz och Linus Pröjtz i en replik..

Expressen - 27 apr 13 kl. 06:50

Amerikan riskerar dödsstraff i Nordkorea

En amerikan riskerar dödsstraff i Nordkorea anklagad för att ha försökt störta regimen. Sveriges ambassadör i Pyongyang, Karl-Olof Andersson, kan få en central roll när det diplomatiska spelet om missionären Kenneth Bae nu inleds. ?

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Industrivärden hämtar ny finanschef från IPCO

Industrivärden har utsett Jan Öhman till ny finanschef, med tillträde senast i mars 2019. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Igrenes nyemission tecknad till 43 procent

Gas- och oljeprospekteringsbolaget Igrenes nyemission med företrädesrätt för aktieägarna tecknades till 42,7 procent. Igrene tillförs därigenom en emissionslikvid om cirka 10 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader, som beräknas uppgå till cirka 1,3 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Invesdor wins Finnish Fintech Startup of the Year, continues to Nordic finals

Invesdor was chosen as the winner of the finance technology category in the Finnish finals of the Nordic Startup Awards. Invesdor moves on to the Nordic grand finals, held in Copenhagen in October, where the public and experts will choose the best startups in the Nordics..

DI - 15 minuter sedan

Sämre utsikter inom fransk industri

Insée:s konfidensindikator för den franska tillverkningsindustrin sjönk till 107 i september jämfört med oreviderade 110 föregående månad. Analytikerna hade väntat sig ett index på 109, enligt Reuters prognosenkät..

DI - 30 minuter sedan

Stigande bygghandel trots extremvärme

Efter sviktande försäljning i julihettan ökade handeln med byggmaterial med 3,7 procent i augusti, enligt ett pressmeddelande från HUI Research..

DI - 30 minuter sedan

Vindkraftsbolaget Eolus tecknar avtal – levererar till vinpark i Norge

Eolus Vind har tecknat avtal med Siemens Gamesa om leverans av sju vindkraftverk omfattande 30 MW för uppförande i vindpark Stigafjellet i Norge. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

EU ser positivt på Astras diabetesmedicin

Astra Zeneca har fått positiva uttalanden för diabetesläkemedlet Bydureon av EU och dess rådgivande organ CHMP i den så kallade Exscel-studien, som visat en gynnsam kardiovaskulär säkerhetsprofil för patienter med typ 2-diabetes med ett brett utbud av kardiovaskulär risk.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Följ tisdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 1 timme sedan

Åkesson ser inte alliansen som ett alternativ - det här väntar Löfven

Stefan Löfven väntas röstas bort som statsminister på tisdagen.  ”Det sannolika är att han förlorare den omröstning och sen återinträder som statsminister i en övergångsregering”, säger gruppledaren Anders Ygeman (S). Men Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson ser inte alliansen som ett regeringsalternativ.

DI - 1 timme sedan

Lundin Petroleums borrning "över förväntan"

Lundin Petroleum har "med framgång" har slutfört utvärderingsborrning 7220/11-5 och ett förlängt produktionstest på Altafyndigheten i PL609 i södra Barents hav..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.