Realtid > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 10:28

Realtid - 21 jun 18 kl. 16:34

Den förutsägbara jakten på konsolideringI jakten på nya branscher att konsolidera, har de stora PE-fonderna fått korn på redovisningstjänsterna. Som i andra ny- och välkonsoliderade branscher ska kunderna inte bli förvånade om de nya kunderbjudandena också innebär försök att etablera en ny, läs högre, prisbild..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
PE

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den förutsägbara, jakten, konsolidering
Dagens PS - 13 feb 17 kl. 09:50

Krönika: Hur du förutsäger det oförutsägbara

Om 2016 har lärt oss något, är det att prognoser är en otillförlitlig vetenskap. Det har hänt mycket under det senaste året som vi knappast hade kunnat förutse vid den här tiden förra året. Men nu när det nya året är här måste vi planera för vad som kan hända under 2017.

Sydsvenskan - 26 mar 14 kl. 05:30

Håkan Engström: Christopher Sander har gjort ett album med oförutsägbara vändningar.

Hur mycket rock kan det bli? Inte så värst mycket mer än ”Mamma, jag har gjort så mycket som du inte vill veta om”, en låt som Christopher Sander sjöng på gruppen Ingentings första album och som lät som ett beställningsjobb från Velvet Undergrounds svenska fanklubb.Den lät farlig, på ett väldigt förutsägbart vis.

Expressen - 10 jul 13 kl. 07:07

Förvandlingen: "Mer oförutsägbara nu"

GÖTEBORG. Tidigare gick det mesta i anfallsväg via Lotta Schelin. I dag har Sverige massor av alternativ för att ta sig framåt - och göra mål.

Expressen - 15 maj 14 kl. 18:42

Zlatan: "Kanske gör jag det oförutsägbara"

Zlatan Ibrahimovic uppmanas att komma till fotbolls-VM i Brasilien. Nu svarar han på den uppmärksammade #VemIbra-kampanjen. – Kanske gör jag det oförutsägbara och dyker upp, säger han till Sports Illustrated..

Eurosport - 15 maj 14 kl. 19:18

Zlatans svar på nätkampanjen: ”Kanske gör jag det oförutsägbara”

Flera storstjärnor uppmanar Zlatan Ibrahimovic att komma till VM i Brasilien genom en videokampanj. ”Man vet aldrig, det är som med fotbollen. Kanske gör jag det oförutsägbara och dyker upp”, säger Ibrahimovic..

UNT - 23 mar 15 kl. 05:40

Förutsägbara svenskar i bostadssöket

Svenskarna är ganska förutsägbara när de letar bostäder..

Sydsvenskan - 23 mar 15 kl. 05:42

Förutsägbara svenskar i bostadssöket

Svenskarna är ganska förutsägbara när de letar bostäder. Balkong, sjötomt och sjö var de vanligaste sökorden i fjol på bostadssajten Hemnet. Och precis likadant har det sett ut de senaste åren.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 05:42

Förutsägbara svenskar i bostadssöket

Svenskarna är ganska förutsägbara när de letar bostäder. Balkong, sjötomt och sjö var de vanligaste sökorden i fjol på bostadssajten Hemnet. Och precis likadant har det sett ut de senaste åren.

SvD - 23 mar 15 kl. 05:40

Förutsägbara svenskar i bostadssöket

Svenskarna är ganska förutsägbara när de letar bostäder. Balkong, sjötomt och sjö var de vanligaste sökorden i fjol på bostadssajten Hemnet. Och precis likadant har det sett ut de senaste åren..

PrivataAffärer - 26 mar 15 kl. 13:00

Fyra förutsägbara misstag som många företagare gör

Turen och slumpen avgör hur du lyckas som ny företagare. Åtminstone kan det kännas så ibland. Men genom att undvika fyra förutsägbara misstag kan turen träffa just dig....

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Deutsche Bank överväger fusion med UBS

Nya fusionsplaner i tyska storbanken Deutsche. 41 näringslivsprofiler skriver att inflytande för SD äventyrar viktiga värden för näringslivet och finansmarknadsminster Per Bolund oroas över uppgifterna om kränkningar på Handelsbanken. Läs senaste nytt i morgoneditionen..

Realtid - 1 timme sedan

Efter kraschen: Kryptoproffs tror på fortsatt bitcoin-uppgång

Bitcoin rasade i början av året och har ännu inte återhämtat sig. Men Christian Ander, som startade Sveriges första krypto-handelsplats, är ändå optimistisk. "Det är vanliga finanscykler", säger han till Di..

Realtid - 2 timmar sedan

Fingerprint rekryterar ny finanschef

Per Sundqvist från Driconeq blir Fingerprints nya finanschef..

Realtid - 3 timmar sedan

Så kan jurister dra nytta av digitaliseringen

De närmsta åren kommer digitaliseringen att få en stor påverkan på hela samhället. Juridiken är inget undantag och jurister som ställer sig tveksamma till fenomen som artificiell intelligens bör därför tänka om. För den som är redo att anpassa sig bäddar utvecklingen för nya möjligheter, skriver Andreas Hermansson, Sverigechef på flygkompensationsbolaget Airhelp..

Realtid - 3 timmar sedan

Negligera inte risken

Risker blir vare sig vackrare eller mindre av att kläs i negligé, snarare gäller det motsatta. Prat om att det är nya tider, där gamla tumregler inte längre gäller, brukar leda till att risker negligeras och stora problem uppstår, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - 3 timmar sedan

“Lokal juridik är helt otidsenligt”

Eversheds Sutherland växer med nästan 40 procent och sticker ut hakan apropå turbulensen på advokatbyrå-marknaden: "Fler byråer kommer att försvinna.".

Realtid - 18 timmar sedan

“Det går inte att bygga en stabil regering med stöd av SD”

SD har felaktigt kommit att betraktas som ett borgerligt parti. Det säger Paula Röttorp, MP på Hannes Snellman, och förutspår en regering som i någon form tar stöd över blockgränsen..

Realtid - 19 timmar sedan

Bravida köper elbolag i Skåne

Bravida förvärvar Lindsténs Elektriska och tar genom köpet en starkare position inom el i södra Skåne..

Realtid - 19 timmar sedan

”Allras syfte är att finna bevisning till annat mål”

Deloittes ombud är kritiska till Allras försök att få ut mer dokumentation från revisionsbyrån i den infekterade arvodestvisten. ”Sådan dokumentation är inte relevant för prövningen”, menar ombuden..

Realtid - 20 timmar sedan

”Finansinspektionen borde varit mer kritiska mot Danske Bank”

Danmarks näringsminister Rasmus Jarlov anser att den danska finansinspektionen borde varit mer kritiska mot Danske Bank..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.