Realtid > Ekonomi

Friday, 20 July, 06:30

Realtid - 21 jun 18 kl. 16:34

Den förutsägbara jakten på konsolideringI jakten på nya branscher att konsolidera, har de stora PE-fonderna fått korn på redovisningstjänsterna. Som i andra ny- och välkonsoliderade branscher ska kunderna inte bli förvånade om de nya kunderbjudandena också innebär försök att etablera en ny, läs högre, prisbild..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
PE

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den förutsägbara, jakten, konsolidering
Dagens PS - 13 feb 17 kl. 09:50

Krönika: Hur du förutsäger det oförutsägbara

Om 2016 har lärt oss något, är det att prognoser är en otillförlitlig vetenskap. Det har hänt mycket under det senaste året som vi knappast hade kunnat förutse vid den här tiden förra året. Men nu när det nya året är här måste vi planera för vad som kan hända under 2017.

Sydsvenskan - 26 mar 14 kl. 05:30

Håkan Engström: Christopher Sander har gjort ett album med oförutsägbara vändningar.

Hur mycket rock kan det bli? Inte så värst mycket mer än ”Mamma, jag har gjort så mycket som du inte vill veta om”, en låt som Christopher Sander sjöng på gruppen Ingentings första album och som lät som ett beställningsjobb från Velvet Undergrounds svenska fanklubb.Den lät farlig, på ett väldigt förutsägbart vis.

Expressen - 10 jul 13 kl. 07:07

Förvandlingen: "Mer oförutsägbara nu"

GÖTEBORG. Tidigare gick det mesta i anfallsväg via Lotta Schelin. I dag har Sverige massor av alternativ för att ta sig framåt - och göra mål.

Expressen - 15 maj 14 kl. 18:42

Zlatan: "Kanske gör jag det oförutsägbara"

Zlatan Ibrahimovic uppmanas att komma till fotbolls-VM i Brasilien. Nu svarar han på den uppmärksammade #VemIbra-kampanjen. – Kanske gör jag det oförutsägbara och dyker upp, säger han till Sports Illustrated..

Eurosport - 15 maj 14 kl. 19:18

Zlatans svar på nätkampanjen: ”Kanske gör jag det oförutsägbara”

Flera storstjärnor uppmanar Zlatan Ibrahimovic att komma till VM i Brasilien genom en videokampanj. ”Man vet aldrig, det är som med fotbollen. Kanske gör jag det oförutsägbara och dyker upp”, säger Ibrahimovic..

UNT - 23 mar 15 kl. 05:40

Förutsägbara svenskar i bostadssöket

Svenskarna är ganska förutsägbara när de letar bostäder..

Sydsvenskan - 23 mar 15 kl. 05:42

Förutsägbara svenskar i bostadssöket

Svenskarna är ganska förutsägbara när de letar bostäder. Balkong, sjötomt och sjö var de vanligaste sökorden i fjol på bostadssajten Hemnet. Och precis likadant har det sett ut de senaste åren.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 05:42

Förutsägbara svenskar i bostadssöket

Svenskarna är ganska förutsägbara när de letar bostäder. Balkong, sjötomt och sjö var de vanligaste sökorden i fjol på bostadssajten Hemnet. Och precis likadant har det sett ut de senaste åren.

SvD - 23 mar 15 kl. 05:40

Förutsägbara svenskar i bostadssöket

Svenskarna är ganska förutsägbara när de letar bostäder. Balkong, sjötomt och sjö var de vanligaste sökorden i fjol på bostadssajten Hemnet. Och precis likadant har det sett ut de senaste åren..

PrivataAffärer - 26 mar 15 kl. 13:00

Fyra förutsägbara misstag som många företagare gör

Turen och slumpen avgör hur du lyckas som ny företagare. Åtminstone kan det kännas så ibland. Men genom att undvika fyra förutsägbara misstag kan turen träffa just dig....

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Probis CFO avgår

Probi meddelar i ett pressmeddelande, att deras CFO Jörn Andreas lämnar sin tjänst på bolaget och flytta tillbaka till Tyskland..

Realtid - 14 timmar sedan

Kabe köper del av Brittiska Coachman

Husvagns- och husbilskoncernen Kabe köper 21,5 procent av aktierna i engelska husvagnsproducenten Coachman för 3 miljoner pund..

Realtid - 15 timmar sedan

Fina resultat från Länsförsäkringar Bank

Länsförsäkringar Bank hade per halvårsskiftet, ett rörelseresultat som hamnade 20 procent bättre än resultatet från samma period föregående år, 888 (737) miljoner kronor. Ökningen av rörelseresultat förklaras av att banken haft ett ökat räntenetto under halvåret..

Realtid - 18 timmar sedan

Företagssegmentet driver tillväxten i Collector

Företagssegmentet är totalt sett mer lönsamt än retail-segmentet hos Collector. Men den digitala banken ska nu satsa på att knyta privatkunderna närmare till sig..

Realtid - 17 timmar sedan

Svagt halvår för Skandiabanken

Idag, torsdag, publicerade Skandiabanken sin halvårsrapport. Rörelseresultatet för banken hamnade -55 procent lägre jämfört med samma period föregående år, 65 miljoner kronor (119)..

Realtid - 20 timmar sedan

Nordea Asset Management investerar i Madrague

Nordea Asset Management köper 40 procent av Stockholmsbaserade hedgefondförvaltaren Madrague Capital Partners. .

Realtid - 21 timmar sedan

Stabilt resultat för Hemfosa

Hemfosa fortsatte att utvecklas stabilt under årets första halvår. Något ökade fastighets- och räntekostnader påverkade dock förvaltningsresultatet negativt 1,0 miljarder kronor (1,5).

Realtid - 21 timmar sedan

Diös säljer fastighet till Tre Kronor

Diös Fastigheter säljer en kommersiell fastighet i centrala Malung om 3 000 kvm. Med ett fastighetsvärdet uppgår till 16,4 miljoner kronor. .

Realtid - 21 timmar sedan

Starka kvartalssiffror från Nordea

Nordeas halvårsrapport visar på ett resultatlyft för storbanken under andra kvartalet, vilket förklaras av fler affärer på både företags- och privatsidan. Vd:n Casper von Koskull tror att intäkterna blir lägre under helåret 2018, men att nettoresultatet blir högre än fjolårets..

Realtid - 21 timmar sedan

Collector växer och stärker sitt resultat

Collectors intäkter ökade med 17 procent under första halvåret 2018. Resultatet är 7 procent bättre jämfört med samma period förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.