Mobil > Teknik

Thursday, 15 November, 02:43

Mobil - 21 jun 18 kl. 16:03

Uppgifter: Apples laddningsplatta försenad till följd av tekniska problemApple avslöjade redan i september förra året att man skulle släppa en platta för trådlös laddning kallad Airpower. Men plattan har fortfarande inte blivit verklighet, och nu kommer uppgifter som gör gällande att enheten är försenad till följd av att Apple stött på diverse tekniska problem..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Airpower, Apple

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Apples, laddningsplatta, försenadtill , följdav , tekniskaproblem
Mobil - 20 nov 17 kl. 09:39

Apples Homepod försenad till 2018

Den som hade hoppats på att kunna köpa Apples AI-högtalare Homepod till jul hoppas förgäves. Apple meddelar nu att produkten är försenad och att den kommer att släppas först under 2018..

Dagens PS - 10 apr 17 kl. 12:41

Tung expert varnar: Iphone 8 blir försenad

DagensPS.se har tidigare rapporterat om uppgifter som pekat på att Apples kommande flaggskepp Iphone 8 – som väntas bli en fullspäckad telefon i samband med tioårsjubileet – kan komma att försenas och nu skriver den tunge branschexperten Drexel Hamilton om nya orosmoln inför it-jättens stora släpp. Enligt Drexel Hamilton, som citerar källor med insyn i Apples tillverkning, är det den nya 3D-kameran som spökar vilket kan göra att luren försenas med flera veckor efter den förväntade lanseringen i september.

Mobil - 06 apr 17 kl. 07:15

”Iphone 8” kan bli kraftigt försenad

Enligt uppgifter till kinesiska Economic Daily News, så kan Apples kommande flaggskeppstelefon ”Iphone 8” bli kraftigt försenad. Möjligen dröjer den ända till november..

DI - 10 apr 17 kl. 11:46

Nya uppgifter om försenad Iphone 8

Allt fler rapporter gör gällande att Apples kommande flaggskeppstelefon, Iphone 8, kommer att bli försenad. Mycket tyder nu på att telefonen kan komma att presenteras i september i år men därefter försenas till senare under året, möjligen med flera veckor..

YLE - 10 nov 16 kl. 19:46

Västmetron: Drumsö station kraftigt försenad

Uppgifter från Västmetrobolaget visar att testerna i Drumsö metrostation är kraftigt försenade. Dessutom funderar man på möjligheten att först bara öppna metrobanan till Hagalund. I januari 2017 borde testerna till och med stationen i Hagalund vara gjorda.

IDG - 23 jul 13 kl. 11:27

Analytiker: ?iPhone 5S? försenad

Enligt KGI Securities analytiker Ming-Chi Kuo är produktionen av Apples nya iPhone-modell försenad - både komponenttillverkningen och monteringen..

Affärsvärlden - 10 apr 17 kl. 11:49

Fler rapporter om försenad Iphone 8

Allt fler rapporter gör gällande att Apples kommande flaggskeppstelefon, Iphone 8, kommer att bli försenad..

Dagens Media - 14 aug 15 kl. 11:48

"Apples live-tv försenad"

Apples nya live-tv-tjänst lanseras först nästa år, enligt Bloomberg News..

Cornucopia - 12 jul 18 kl. 10:10

Detaljer ur domen om försenad inflyttning i bostadsrätt

Bloggen har nu tagit del av domslutet kring tvisten om hävandet av ett bostadsrättsköp på grund av försenat tillträde. Tingsrätten går helt på lägenhetsköparens linje för två prövade omständigheter kring avtalsbrotten och byggmästarföreningen ska totalt betala 50 000 kronor plus ränta plus 256 800:- i rättegångskostnader. Detaljer nedan.

Mobil - 15 jan 18 kl. 15:32

LG G7 kan bli försenad

Enligt uppgifter till den koreanska publikationen Korea Herald så kan LG:s kommande flaggskepp G7 (eller vad enheten nu kan tänkas få för namn) bli försenad. Detta efter att vd:n Jo Seong-jin ska ha beordrat en översyn av enheten..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 11 timmar sedan

LG varumärkesskyddar V-serien för lång tid framåt

V50, V60, V70, V80 och V90. Nej, vi snackar inte om Volvo-modeller här, utan om kommande LG-telefoner. För nu har LG nämligen varumärkesskyddat alla namnen, vilket torde räcka räcka några år framåt..

Mobil - 11 timmar sedan

Sonys Xperia XZ Premium och XZ1 får Android 9 Pie

Den 26 oktober var det tänkt att Sony skulle börja uppdatera sina telefonmodeller till Android 9 Pie. Men först nu har utrullningen kommit igång..

Mobil - 15 timmar sedan

Tile: Slarverns bästa vän nu ännu bättre

Bluetoothbrickorna som hjälper dig att inte tappa bort saker har äntligen fått utbytbara batterier..

Mobil - 17 timmar sedan

Cake Web Browser: Webbläsare med lättare sök

Cake Web Browser har onekligen en del förbättringar av användargränssnittet i webbläsaren..

Mobil - 17 timmar sedan

Specifikationer på budget-version av Galaxy S10 påstås ha läckt ut

Den ofta korrekt informerade techläckaren Ben Geskin kommer nu med påstådda specifikationer för den budgetversion av Samsungs Galaxy S10 som sägs vara på gång..

Mobil - 17 timmar sedan

Huawei har augmented reality-glasögon på gång

Huaweis vd Richard Yu har i samband med en intervju i amerikansk tv avslöjat att företaget jobbar på ett par augmented reality-glasögon..

Mobil - Igår: 17:19

Spotify släpper app till Apple Watch idag – offlineläge kommer senare

Idag släpper Spotify en officiell app till Apple Watch. Man meddelar samtidigt att man har planer på att lägga till möjligheten att spela musik och podcaster offlline, men att den funktionen kommer först senare..

Mobil - Igår: 16:31

Nokia 7.1 testad

Solid design, ett lite smidigare format och standard-Android är de främsta argumenten för Nokia 7.1..

Mobil - Igår: 15:36

Läsarfråga: Vilket material föredrar ni på mobilens baksida?

Det senaste året har glas tagit över helt som det vanligaste materialet på mobilens baksida. Men är det glas folk vill ha? Vi frågar er läsare..

Mobil - Igår: 14:39

Uppgifter: Samsung fortfarande osäkra på teknisk lösning för Galaxy F

Samsung visade nyligen upp en hårt maskerad version av sin kommande smartphone med böjbar skärm, Galaxy F. Men det finns enligt färska uppgifter trots det fortfarande tekniska lösningar som man ännu inte tagit något beslut om..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.