DN > Inrikes

Tuesday, 18 December, 12:38

Liknande nyheter

Taggar: Sexmaten, santoch , falsktom , matensom , lovar, lust
YLE - 16 apr 17 kl. 14:04

Sant och falskt om fästingar - forskare svarar på sju påståenden

Vårvärmen får också fästingarna att vakna ur sitt vinteride runtom i Finland. Den jämnkalla och snörika vintern i norra och mellersta Finland har varit gynnsam för fästingarna. - När fästingarna börjar röra på sig beror mycket på temperaturen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sant och falskt om invandringen – 5 vanliga påståenden

1. Påstående: Fler asylsökande än någonsin kommer till Sverige.FALSKTFaktum är att färre flyktingar kommer söka sig till Sverige i år än vad Migrationsverket från början räknat med.

Polisen - 01 okt 13 kl. 11:20

Sant eller falskt: Brott i nära relation

Polisen uppfyller inte målet för andel redovisade ärenden som rör brott i nära relation. Sant eller falskt?.

DN - 28 dec 16 kl. 16:27

SVT:s tv-satsning ”Sant eller falskt” läggs ner innan premiären

SVT-programmet ”Sant eller falskt” skulle ge svar på påståenden som sprids i sociala medier, och fick kritik då de frågat SVT:s medarbetare om deras partisympatier. Men nu läggs programmet ner innan premiären..

DN - 28 dec 16 kl. 16:27

SVT:s tv-satsning ”Sant eller falskt” läggs ner före premiären

SVT-programmet ”Sant eller falskt” skulle ge svar på påståenden som sprids i sociala medier, och fick kritik då de frågat SVT:s medarbetare om deras partisympatier. Men nu läggs programmet ner innan premiären..

Skånskan - 17 okt 15 kl. 01:00

Utan mat är Nato helt oin­tres­sant

Opinion På NSk:s och SkD:s lä­sar­ka­féer om fram­tidens mat dis­ku­terades det mesta. Den vik­tigaste frå­ge­ställ­ningen var kan­ske hur då­lig vår livs­me­dels­be­red­skap är. In­nan ett krig (i värsta fall) bryter ut risker vi svält.

Expressen - 15 aug 15 kl. 13:15

Stort test av maten på Malmöfestivalen

Malmöfestivalen + mat = sant! Som vanligt är maten en stor del av festivalen – så även i år. Kvällsposten tog med sig fyra matkunniga ut på området för att testa maten..

DN - 30 jun 16 kl. 14:15

Sant eller falskt? Biolog svarar på frågor om djur


Är det sant att gaseller hoppar högt i stället för att springa från faran, att hönor paralyseras när de hamnar på rygg eller att kor alltid ställer sig åt samma håll? Jourhavande biolog reder ut..

SvD - 22 jul 16 kl. 13:30

Är det sant att kaka söker maka?

Söker vi en partner som liknar oss själva? Eller är det tvärtom motsatsen som attraherar? I Vetenskapskollen går forskaren Emma Frans igenom studier på området för att bedöma vad som är sant eller falskt..

Dagensanalys.se - 02 nov 16 kl. 16:36

Adblock Plus reder ut vad som är sant och falskt

Adblock Plus har svarat på frågor och påståenden om deras business. Vad är egentligen sant och vad är lösa rykten som sprids i branschen? Här får du alla svar.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Melin till krisande Leksand: ”Klokt beslut”

Efter nio raka förluster fick tränaren Leif Carlsson lämna Leksand. In kommer Roger Melin. – Det kändes som ett bra och klokt beslut, säger Thomas Johansson, general manager..

DN - 45 minuter sedan

Nio gripna för personrån i södra Stockholm

Tidigt på tisdagsmorgonen grep polisen nio personer vid ett flertal samordnade husrannsakningar i södra Stockholm. De gripna misstänks i nuläget för ett tiotal personrån, övergrepp i rättssak, utpressning och bedrägeri..

DN - 1 timme sedan

José Mourinho får sparken från Manchester United

José Mourinho lämnar Manchester Unted, meddelar klubben. Victor Nilsson Lindelöf och kompani är utan tränare..

DN - 1 timme sedan

Två döda i krock utanför Skellefteå

En man och en kvinna i 80-årsåldern har omkommit i samband med en trafikolycka i Skellefteå kommun, skriver polisen på sin hemsida..

DN - 3 timmar sedan

”Fresh prince”-stjärnan stämmer Fortnite

Alfonso Ribeiro blev känd för sin spexiga dans i tv-serien ”Fresh prince i Bel-Air” på 1990-talet. Nu stämmer skådespelaren Epic Games, som ligger bakom spelet ”Fortnite” eftersom han hävdar att speltillverkarna stulit hans signaturrörelser, rapporterar TMZ..

DN - 3 timmar sedan

Regeringsbildningen: Talmannen ger besked på onsdag

Talman Andreas Norlén kommer att ge besked om kommande steg i regeringsbildningen vid en pressträff på onsdag.  Pressträffen äger rum klockan 11.15 i riskdagens presscenter.

DN - 4 timmar sedan

Vittnen går emot försvaret: ”klart och tydligt en ubåt” vid Lidingö

Som DN avslöjat kan det enligt Försvarsmakten ha varit en segelbåt och inte en ubåt som siktades vid Lidingö i somras. Men myndighetens slutsats provocerar vittnena. ”Det är inte trovärdigt”, säger en av de seglingsinstruktörer som såg farkosten.

DN - 5 timmar sedan

Militär kallas in i sökandet efter försvunnen kvinna

Sökinsatsen efter den 21–åriga kvinna som försvann från Eksjö i lördags har hittills varit resultatlöst. Nu kallas försvaret in i sökandet. – Vi har begärt att få tillgång till personal, mc-fordon och bandvagnar, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl på polisen i region Öst till Värnamo Nyheter.

DN - 17 timmar sedan

Corbyn kräver misstroendeomröstning om May i parlamentet

Labourledaren Jeremy Corbyn säger under debatten i underhuset att han kommer att kräva en misstroendeomröstning på grund av att Theresa May skjutit upp omröstningen om Brexitavtalet..

DN - 17 timmar sedan

Viktors val: En folkomröstning om SD

Extravalet blir en folkomröstning om SD – och så här borde den gå till. Välkommen till en ny vecka, med Sveriges ledande talmansmagasin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.