Realtid > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 11:14

Realtid - 21 jun 18 kl. 12:04

Nya regler för redovisningstillsynen klubbadeRiksdagen sa ja till regeringens förslag om att lägga ut redovisningstillsynen under den svenska självregleringen. Lagändringarna börjar gälla den 1 januari 2019. .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya reglerför , redovisningstillsynen, klubbade
SR - 19 jul 11 kl. 14:15

Nya regler kring radioaktivt avfall i EU

EU klubbade i dag ett nytt direktiv när det gäller hur man ska göra sig av med radioaktivt avfall från de 143 kärnkraftsreaktorer som i dag finns inom unionen. De nya reglerna tvingar de nationella myndigheterna att ha färdiga planer för slutförvaring till år 2015, planer som måste godkännas av EU..

DN - 14 maj 14 kl. 09:12

10 saker som EU klubbade i fjol

Regler kring resor med husdjur, hårdare straff för IT-brott och utökad reklamationsrätt. Det togs över 1000 beslut i Europaparlamentet förra året. Här är tio av dem..

Nya Wermlands Tidningen - 10 jun 14 kl. 16:29

Nya regler ska ge fler mål

Tre meter kortare mittzon. En ny typ av icing. De reglerna klubbade Internationella ishockeyförbundet under VM i Minsk och nu följer Sverige efter..

SN - 23 feb 16 kl. 08:02

Nya riktlinjer klubbade för föreningsbidrag

Nya regler trädde i kraft vid årsskiftet för ansökan om föreningsbidrag i Gnesta kommun. Förslaget mötte kritik när det lades fram i slutet av 2014 av flertalet föreningar. De reviderade bidragsreglerna klubbades igenom på kommunstyrelsens sammanträde i oktober..

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 11 kl. 22:23

Båstadhems nya ägardirektiv klubbade

Nu är Båstadhems nya ägardirektiv klubbade. Alla försäljningar av det kommunala bostadsbolagets hyresfastigheter ska gå igenom kommunfullmäktige i framtiden. Detta efter ett tilläggsyrkande från Christian Nilsson (C)..

Regeringen - 27 jun 11 kl. 14:56

EU:s ministerråd klubbade patentskydd

På ett extrainsatt möte i Luxemburg kom EU:s ministerråd för konkurrenskraft idag överens om hur man vill att det enhetliga europeiska patentskyddet ska se ut. Genom en enda ansökan ska man kunna få ett enhetligt patentskydd i alla de 25 medlemsländer som deltar i samarbetet. I förslagen bestäms också vilka språk det enhetliga patentskyddet ska beviljas på och översättas till.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 11 kl. 20:49

Fullmäktige klubbade satsningar på biogas

Höstens första sammanträde i kommunfullmäktige blev en ganska snabb historia. 33 av 41 ordinarie ledamöter fanns på plats och tillsammans med inhoppande ersättare klubbade man raskt igenom de första punkterna på dagordningen.Så blev det alltså enhälligt ja till att anta en ny detaljplan för en del av Stubbarp och Svanebäck i Viken..

UNT - 22 nov 11 kl. 22:01

Höjda vårdavgifter klubbade

Alliansmajoriteten i landstinget klubbade på tisdagen budgeten för 2012. Det innebär bland annat höjda vårdavgifter..

Alingsås tidning - 26 mar 12 kl. 07:51

Unga klubbade musikfest i Nolhaga 

ALINGSÅS: Ett enhälligt ungdoms­fullmäktige klubbade i fredags igenom förslaget att genomföra en musikfestival i Nolhaga. Arrangemanget beräknas gå av stapeln i augusti och budgeten ligger på 150 000 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 31 okt 12 kl. 16:17

Fullmäktige klubbade musikskolans räddning

Kommunfullmäktige i Munkfors klubbade i full enighet igenom nästa års budget i samband med tisdagskvällens sammanträde..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

Svag avkastning i Investor under andra kvartalet

Investmenbolaget investors halvårsrapport visar att tillväxten i substansvärdet uppgick till 5 procent. Substansvärdet uppgår nu till rekordnivån 394 miljarder kronor kronor..

Realtid - 1 timme sedan

Nordea riskerar böter efter dataintrång

Nordea riskerar stora böter i Danmark efter att banken drabbats av dataintrång i slutet av maj i år, skriver den danska tidningen Börsen idag tisdag..

Realtid - 2 timmar sedan

Volati förvärvar S:t Eriks

Industrigruppen Volati förvärvar samtliga aktier i S:t Eriks Group, en tillverkare av betongprodukter och natursten för infrastruktur och landskapsarkitektur. Säljare är Accent Equity 2012..

Realtid - 3 timmar sedan

Starkare än väntat från SEB

Storbanken SEB:s halvårsrapport visar på ett resultat som är starkare än förväntat under det andra kvartalet i år. “Efter årets försiktiga inledning ökade aktivitetsnivån inom alla kundsegment i det andra kvartalet”, kommenterar vd:n Johan Torgeby..

Realtid - 2 timmar sedan

Telia köper TDC:s norska verksamhet

Telia förvärvar fiberoperatören GET och TDC Norge för 21 miljarder norska kronor..

Realtid - 19 timmar sedan

Höjt tillväxtmål för Brinova

Hyresintäkterna ökade med 27 procent och förvaltningsresultatet med 24 procent, enligt fastighetsbolagets halvårsrapport. Bolaget antar också ett nytt tillväxtmål. “Kvartalet var det sjunde i följd som vi växte på ett kontrollerat och lönsamt sätt”, säger vd:n Per Johansson..

Realtid - 20 timmar sedan

KPMG vinner upphandlingen av revisionen i Skandia

Efter en intensiv urvalsprocess vann KPMG Skandias upphandling av revision. KPMG slog därmed ut PwC och EY. Deloitte var inte med till följd av rotationsreglerna..

Realtid - 19 timmar sedan

Hedin Bil köper verksamhet i Östersund

Koncernen I.A. Hedin Bil AB köper, via sitt dotterbolag Bavaria Sverige Bil, Ivars Bils verksamhet i Östersund..

Realtid - 21 timmar sedan

AstraZeneca får ny vd

AstraZeneca har idag utsett Katarina Ageborg som ny vd för AstraZeneca Sverige. Hon tar över efter nuvarande vd:n Jan-Olof Jacke som lämnar för att anta vd-rollen på Svenskt Näringsliv istället..

Realtid - Igår: 11:13

Orange köper Basefarm

Orange köper 100 procent av aktierna i  Basefarm Holding AS, och blir därmed ledande i Europa på cloudtjänster för företagsmarknaden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.