Realtid > Ekonomi

Monday, 24 September, 17:15

Liknande nyheter

Taggar: Nya reglerför , redovisningstillsynen, klubbade
SR - 19 jul 11 kl. 14:15

Nya regler kring radioaktivt avfall i EU

EU klubbade i dag ett nytt direktiv när det gäller hur man ska göra sig av med radioaktivt avfall från de 143 kärnkraftsreaktorer som i dag finns inom unionen. De nya reglerna tvingar de nationella myndigheterna att ha färdiga planer för slutförvaring till år 2015, planer som måste godkännas av EU..

DN - 14 maj 14 kl. 09:12

10 saker som EU klubbade i fjol

Regler kring resor med husdjur, hårdare straff för IT-brott och utökad reklamationsrätt. Det togs över 1000 beslut i Europaparlamentet förra året. Här är tio av dem..

Nya Wermlands Tidningen - 10 jun 14 kl. 16:29

Nya regler ska ge fler mål

Tre meter kortare mittzon. En ny typ av icing. De reglerna klubbade Internationella ishockeyförbundet under VM i Minsk och nu följer Sverige efter..

SN - 23 feb 16 kl. 08:02

Nya riktlinjer klubbade för föreningsbidrag

Nya regler trädde i kraft vid årsskiftet för ansökan om föreningsbidrag i Gnesta kommun. Förslaget mötte kritik när det lades fram i slutet av 2014 av flertalet föreningar. De reviderade bidragsreglerna klubbades igenom på kommunstyrelsens sammanträde i oktober..

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 11 kl. 22:23

Båstadhems nya ägardirektiv klubbade

Nu är Båstadhems nya ägardirektiv klubbade. Alla försäljningar av det kommunala bostadsbolagets hyresfastigheter ska gå igenom kommunfullmäktige i framtiden. Detta efter ett tilläggsyrkande från Christian Nilsson (C)..

Regeringen - 27 jun 11 kl. 14:56

EU:s ministerråd klubbade patentskydd

På ett extrainsatt möte i Luxemburg kom EU:s ministerråd för konkurrenskraft idag överens om hur man vill att det enhetliga europeiska patentskyddet ska se ut. Genom en enda ansökan ska man kunna få ett enhetligt patentskydd i alla de 25 medlemsländer som deltar i samarbetet. I förslagen bestäms också vilka språk det enhetliga patentskyddet ska beviljas på och översättas till.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 11 kl. 20:49

Fullmäktige klubbade satsningar på biogas

Höstens första sammanträde i kommunfullmäktige blev en ganska snabb historia. 33 av 41 ordinarie ledamöter fanns på plats och tillsammans med inhoppande ersättare klubbade man raskt igenom de första punkterna på dagordningen.Så blev det alltså enhälligt ja till att anta en ny detaljplan för en del av Stubbarp och Svanebäck i Viken..

UNT - 22 nov 11 kl. 22:01

Höjda vårdavgifter klubbade

Alliansmajoriteten i landstinget klubbade på tisdagen budgeten för 2012. Det innebär bland annat höjda vårdavgifter..

Alingsås tidning - 26 mar 12 kl. 07:51

Unga klubbade musikfest i Nolhaga 

ALINGSÅS: Ett enhälligt ungdoms­fullmäktige klubbade i fredags igenom förslaget att genomföra en musikfestival i Nolhaga. Arrangemanget beräknas gå av stapeln i augusti och budgeten ligger på 150 000 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 31 okt 12 kl. 16:17

Fullmäktige klubbade musikskolans räddning

Kommunfullmäktige i Munkfors klubbade i full enighet igenom nästa års budget i samband med tisdagskvällens sammanträde..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Tekniska problem stoppade handeln på NGM

Handeln på NGM och Spotlight stoppades på grund av tekniska problem ett par timmar mitt på dagen under måndagen. “Vi har en ganska klar bild av vad som orsakade problemet”, säger NGM:s vd Roger Peleback till Realtid..

Realtid - 2 timmar sedan

Tippad Danske-vd inledde karriären på Goldman

Danske Banks kapitalförvaltnings-chef Jacob Aarup-Andersen har jobbat på flera investmentbanker – och inledde sin karriär på Goldman Sachs. Nu pekas han ut som Danskes nya vd. "Vi kommenterar aldrig rykten", säger presschef Anna Sundblad om uppgifterna..

Realtid - 2 timmar sedan

Juristen Andreas Norlén riksdagens nya talman

Alliansens kandidat, riksdagsledamoten och juristen Andreas Norlén (M) har valts till ny talman för Sveriges Riksdag. Åsa Lindestam (S) har samtidigt valts till förste vice talman. Norlén har en bakgrund som disputerad jurist..

Realtid - 2 timmar sedan

Tippad Danske-vd inledde sin karriär på Goldman

Danske Banks kapitalförvaltningschef Jacob Aaruup-Andersen har arbetat på flera investmentbanker – och inledde sin karriär på Goldman. Nu pekas han ut som bankens nya vd. "Vi kommenterar aldrig rykten", säger presschef Anna Sundblad..

Realtid - 3 timmar sedan

Claes Hemberg: "Hela betalbranschen är i ett uppvaknande"

Claes Hemberg och Désirée Lerider föreslås bli nya ledamöter i nordiska betalbolaget Aptic. "Jag ska hjälpa bolaget att bli ännu mer kundorienterat", säger Claes Hemberg till Realtid.se..

Realtid - 3 timmar sedan

EBA kräver förklaring av Finanstilsynet

Efter penningtvättskandalen i Danske Bank reagerar nu Europeiska Bankmyndigheten med att kräva en förklaring hur danska finansinspektionen hanterat ärendet..

Realtid - 4 timmar sedan

Svenska banker investerar i svartlistade bolag

Banker fortsätter investera i företag som kränker mänskliga rättigheter och står för allvarlig miljöpåverkan, skriver Amnesty i en rapport som granskat sju svenska banker. Men samtidigt blir bankernas hållbarhetsarbete bättre..

Realtid - 5 timmar sedan

Oscar Properties erbjuder fem års avgiftsfrihet

Rean på Oscar Properties fortsätter..

Realtid - 5 timmar sedan

Assa Abloy köper Crossmatch

Assa Abloy köper det amerikanska företaget Crossmatch..

Realtid - 5 timmar sedan

Avanza Global passerar en miljard: "Låga avgiften lockar"

I augusti släpptes Avanza Global med rekordlåg avgift på 0,05 procent – och redan har fondens nettoinflöde passerat en miljard kronor. "Vi har fått bra respons för att den är så billig", säger Avanzas fondchef Åsa Mindus Söderlund till Realtid.se..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.