Realtid > Ekonomi

Sunday, 24 March, 09:50

Realtid - 21 jun 18 kl. 12:04

Nya regler för redovisningstillsynen klubbadeRiksdagen sa ja till regeringens förslag om att lägga ut redovisningstillsynen under den svenska självregleringen. Lagändringarna börjar gälla den 1 januari 2019. .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya reglerför , redovisningstillsynen, klubbade
SR - 19 jul 11 kl. 14:15

Nya regler kring radioaktivt avfall i EU

EU klubbade i dag ett nytt direktiv när det gäller hur man ska göra sig av med radioaktivt avfall från de 143 kärnkraftsreaktorer som i dag finns inom unionen. De nya reglerna tvingar de nationella myndigheterna att ha färdiga planer för slutförvaring till år 2015, planer som måste godkännas av EU..

DN - 14 maj 14 kl. 09:12

10 saker som EU klubbade i fjol

Regler kring resor med husdjur, hårdare straff för IT-brott och utökad reklamationsrätt. Det togs över 1000 beslut i Europaparlamentet förra året. Här är tio av dem..

Nya Wermlands Tidningen - 10 jun 14 kl. 16:29

Nya regler ska ge fler mål

Tre meter kortare mittzon. En ny typ av icing. De reglerna klubbade Internationella ishockeyförbundet under VM i Minsk och nu följer Sverige efter..

SN - 23 feb 16 kl. 08:02

Nya riktlinjer klubbade för föreningsbidrag

Nya regler trädde i kraft vid årsskiftet för ansökan om föreningsbidrag i Gnesta kommun. Förslaget mötte kritik när det lades fram i slutet av 2014 av flertalet föreningar. De reviderade bidragsreglerna klubbades igenom på kommunstyrelsens sammanträde i oktober..

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 11 kl. 22:23

Båstadhems nya ägardirektiv klubbade

Nu är Båstadhems nya ägardirektiv klubbade. Alla försäljningar av det kommunala bostadsbolagets hyresfastigheter ska gå igenom kommunfullmäktige i framtiden. Detta efter ett tilläggsyrkande från Christian Nilsson (C)..

Regeringen - 27 jun 11 kl. 14:56

EU:s ministerråd klubbade patentskydd

På ett extrainsatt möte i Luxemburg kom EU:s ministerråd för konkurrenskraft idag överens om hur man vill att det enhetliga europeiska patentskyddet ska se ut. Genom en enda ansökan ska man kunna få ett enhetligt patentskydd i alla de 25 medlemsländer som deltar i samarbetet. I förslagen bestäms också vilka språk det enhetliga patentskyddet ska beviljas på och översättas till.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 11 kl. 20:49

Fullmäktige klubbade satsningar på biogas

Höstens första sammanträde i kommunfullmäktige blev en ganska snabb historia. 33 av 41 ordinarie ledamöter fanns på plats och tillsammans med inhoppande ersättare klubbade man raskt igenom de första punkterna på dagordningen.Så blev det alltså enhälligt ja till att anta en ny detaljplan för en del av Stubbarp och Svanebäck i Viken..

UNT - 22 nov 11 kl. 22:01

Höjda vårdavgifter klubbade

Alliansmajoriteten i landstinget klubbade på tisdagen budgeten för 2012. Det innebär bland annat höjda vårdavgifter..

Alingsås tidning - 26 mar 12 kl. 07:51

Unga klubbade musikfest i Nolhaga 

ALINGSÅS: Ett enhälligt ungdoms­fullmäktige klubbade i fredags igenom förslaget att genomföra en musikfestival i Nolhaga. Arrangemanget beräknas gå av stapeln i augusti och budgeten ligger på 150 000 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 31 okt 12 kl. 16:17

Fullmäktige klubbade musikskolans räddning

Kommunfullmäktige i Munkfors klubbade i full enighet igenom nästa års budget i samband med tisdagskvällens sammanträde..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

”Bolagsstyrning är min hobby”

En del gillar att spela golf. Andra att jaga. Men Carl Svernlöv lever för juridiken kring hur bolag styrs..

Realtid - 18 timmar sedan

Ny CFO på Eniro

Anne Langbraaten har utsetts till ny CFO på Eniro och medlem av koncernledningen och hon tillträder omgående..

Realtid - Igår: 07:30

Det gamla systemet fungerar bra – för delägarna på insidan

Juristbranschens uppstickare, tv-serien ”Billions” och Unni Jerndals förmodade entusiasm. Det är några ämnen från chefredaktör Johan Såthes helgkrönika..

Realtid - Igår: 07:00

Pär Nuder i hetluften

Intresset för Pär Nuder tycks omättligt. Hela tre artiklar om Skistars före detta ordförande tog sig in på veckans topplista. En krönika signerad Per Lindvall lockade också storpublik..

Realtid - Igår: 17:44

Prisregn över Citi

Finansbranschtidningen Global Capital har delat ut priser på årliga galan ECM Awards i London..

Realtid - Igår: 16:26

Prime Livings styrelseordförande slutar

Bostadsutvecklaren Prime Livings styrelseordförande Peter Gustafson lämnar sin post med omedelbar verkan. Ersättare blir Tobias Lennér.

Realtid - Igår: 15:05

Blackrock bekräftar köp av eFront

Fondjätten Blackrock bekräftar nu att man köper mjukvaruutvecklingsföretaget eFront för 1,3 miljarder dollar kontant, motsvarande 11,7 miljarder kronor. .

Realtid - Igår: 14:36

Intensivt arbete för jämställdhet på svenska banker

Jämställdhetsarbetet på bankerna i Sverige har intensifierats under de senaste åren. Det framgår av svar från åtta av bankerna som är verksamma i Sverige. "Jämställdhet är en förutsättning för framtida tillväxt, de bolag som inte förstår det är morgondagens förlorare," säger Danske Banks presschef Anna Sundblad..

Realtid - Igår: 13:23

"Swedbanks taffliga och ovilliga hantering fortsätter"

Intrycket av Swedbanks försök att ta initiativet och lägga korten på bordet i den pågående realityserien om penningtvätt imponerade inte. ”To be continued” är den enda slutsatsen som kan dras, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - Igår: 11:50

"New Law konkurrerar inte med de stora byråerna"

Med New Law digitaliseras och industrialiseras advokatbranschen. Vad tycker Old Law om det? Vi ställde frågan till Johan Herrström, Lindahl, Maria-Pia Hope, Vinge, Kristina Einarsson, Setterwalls och Jan Dernestam, Mannheimer Swartling..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.