VA > Ekonomi

Sunday, 24 March, 10:24

VA - 21 jun 18 kl. 11:33

SD petar ner M – blir näst största parti i Ipsos-mätningSverigedemokraterna ökar medan Moderaterna backar i Ipsos senaste opinionsmätning, vilket innebär att M blir mindre än SD.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Ipsos, Moderaterna, SD

Dela artikeln

49 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD petar, nerM blir , näststörsta , partii , Ipsos-mätning
Nyheter 24 - 06 jun 11 kl. 18:22

Därför vill hon lägga ner sitt eget parti


Kristdemokraterna slåss för sin egen död och ett gemensamt alliansparti. I en motion till kristdemokraternas riksting, som hålls den 30 juni i år, föreslår tre kristdemokrater att partiet ska läggas ner.I stället ska kd, som blev riksdagens minsta parti i valet 2010, bilda gemensamt alliansparti med centerpartiet, folkpartiet och moderaterna.

DN - 23 feb 18 kl. 19:00

Viktors val: Dags att lägga ner minst ett parti

Det kanske finns underlag för åtta partier, men knappast för två som tycker alltmer lika om i stort sett allt. Viktor Barth-Kron lyfter frågan..

Skånskan - 30 maj 16 kl. 14:00

Petar-partierna

Opinion Med jämna mellanrum röstar någon i riksdagens ”knapptryckarkompani” efter personlig övertygelse och inte enligt partilinjen. Inte sällan handlar det om en profilfråga för politikern, eller något som känns så viktigt för den egna ideologin att det inte går att rätta sig i leden. Vad som händer sedan är beroende på vilket politiskt parti du tillhör.

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 14:51

Jimmie Åkesson förlorare när nazisterna lägger ner

Att göra nazismen rumsren i Sverige visade sig vara ett dödfött projekt.I helgen skickade Svenskarnas parti (SVP) ut ett pressmeddelande om att man lägger ner.Mest att förlora på det har Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 15 kl. 14:51

Jimmie Åkesson förlorare när nazisterna lägger ner

Att göra nazismen rumsren i Sverige visade sig vara ett dödfött projekt. I helgen skickade Svenskarnas parti (SVP) ut ett pressmeddelande om att man lägger ner. Mest att förlora på det har Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna.

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 15 kl. 19:48

Kinberg Batra behöver sätta ner foten och säga vilket parti hon vill leda.

Nej, absolut inte. Förre Moderatledaren Fredrik Reinfeldt vill definitivt inte lufta sina innersta tankar om den nya riktning hans parti tog på stämman i Karlstad i förra veckan. Klokt av honom.

Sydsvenskan - 19 okt 15 kl. 19:48

Kinberg Batra behöver sätta ner foten och säga vilket parti hon vill leda.

Nej, absolut inte. Förre Moderatledaren Fredrik Reinfeldt vill definitivt inte lufta sina innersta tankar om den nya riktning hans parti tog på stämman i Karlstad i förra veckan. Klokt av honom.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nazistparti läggs ner – så reagerar Flashback

I den officiella SvP-tråden "Svenskarnas parti tråden, allt om SvP" på Flashback gick diskussionerna heta efter nyheten om att nazistiska Svenskarnas Parti kommer att läggas ner. Nyheter24 har koll på läget. 1.

Dagen - 07 jun 11 kl. 03:00

Någon måste ta de små livens parti

Vem tar barnens, de små livens, parti i den nyuppvaknade abortdiskussionen? Är tiden mogen för att vi på ett balanserat sätt ska kunna diskutera något av det svåraste som vi har att diskutera ? abort, foster, liv, död och värdighet?

Sydsvenskan - 03 jul 11 kl. 06:30

Mingel, utspel, nån skandal, en snackis Ett parti om dagen

Fyra nya partiledare och 1?500 evenemang - i dag drar politikens Kiviks marknad i gång. Trots att fö?

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:03

Tele2-kunders röstbrevlådor öppna för avlyssning – aktien faller

Miljoner röstbrevlådor hos teleoperatören kan avlyssnas. .

VA - Igår: 15:26

Forna tonårsidolen går mot sitt andra stora genombrott – som vd för familjeföretaget

I sex år turnerade Amit Paul jorden runt med supergruppen A-teens och hängde med världsartister som Britney Spears och Nsync. Nu hoppas han på en ny global succé när familjeföretaget fått sin efterlängtade genombrottsorder. .

VA - Igår: 15:03

”I dag handlar entreprenörsdrömmen om att bygga bättre företag – inte större”

Storskaligheten ser ut att bli en kort parentes i ekonomihistorien. Som liten har du alla företagsfördelar. Entreprenörsdrömmen i dag handlar om att bygga bättre företag, inte större företag, skriver Per Olof Lindsten.

VA - Igår: 13:52

5 kritiska röster om nya Swedbank-rapporten: ”Det räcker inte”

I dag släpptes den preliminära rapporten från Forensic Risk Alliance kring penningtvättsanklagelserna på Swedbank. Responsen har inte låtit vänta på sig – här är fem kritiska  röster.   .

VA - Igår: 13:25

Per Bolund föreslås bli MP:s nya språkrör

Nuvarande finansmarknadsministern föreslås bli Isabella Lövins nya parhäst. .

VA - Igår: 13:06

Blågul totaldominans bland Nordens 10 hetaste aktier att köpa just nu

7 svenska aktier kvalar in på veckans topplista. Här är aktierna med starkast köpsignaler på Nordens börser enligt teknisk analys. .

VA - Igår: 11:49

Swedbanks vd självkritisk om sina tvärsäkra uttalanden: ”Det var olyckligt”

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen talar ut om nya rapporten som rör penningmisstankar och vad hon hade gjort annorlunda i dag. .

VA - Igår: 11:36

Walmart gör som Google – storsatsar på ny teknik för gamers

Google, Microsoft – och nu även Walmart. Plötsligt är strömmade speltjänster det nya svarta. .

VA - I förrgår: 10:22

”Fångad i det digitala drogträsket”

För femtio år sedan var det coolt att röka och ingen pratade om riskerna. Snart kommer du inte att kunna se dina barn i ögonen och samtidigt äga aktier i sociala mediajättar som Facebook, Google eller Snapchat. .

VA - I förrgår: 09:55

Därför blir så många inkompetenta män ledare – och så kan det förhindras

Sluta fokusera på att få bort hindren för att kvinnor ska nå toppen och börja se till att män med uppblåst ego inte når dit. Det receptet ges i en ny bok. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.