Realtid > Ekonomi

Thursday, 21 March, 12:52

Liknande nyheter

Taggar: RI:s, chef, svarar, kritiken
Länstidningen i Jämtland - 10 jan 18 kl. 05:30

Ansvarig chef svarar på kritiken om sänkt ersättning till fristående förskolor

– Det här är en resursfördelning på lika villkor. Det är inte så att de fristående förskolorna är missgynnade jämfört med de kommunala, säger Annika Källgård, chef på barn- och utbildningsförvaltningen..

BT - 04 okt 16 kl. 12:50

Zoologisk chef svarar i vargrättegång

Vargskötaren från Borås befann sig ensam inne hos vargarna på Kolmårdens djurpark när de gick till attack. Men hur stort ansvar för hennes död kan läggas på djurparken och dess tidigare zoologiske chef Mats Höggren?.

Aftonbladet - 22 sep 11 kl. 19:38

Facebooks svar på kritiken - en skämtteckning

Det nya utseendet på nyhetsflödet har upprört många användareNu svarar Facebook-chef på kritiken - med en skämtteckning..

ÖstersundsPosten - 03 dec 15 kl. 11:46

SJ-chef svarar på kritiken: ”Jag säger inte emot”

Lars B Johansson, tågresenär och engagerad kritiker av SJ:s nedläggningsplaner av nattågen, berättade i en intervju hur han tror att fler skulle välja tågen. Han kritiserade också SJ:s bokningssystem för att inte visa valbara sovbiljetter som faktiskt finns..

Hela Gotland - 08 apr 16 kl. 14:33

Bra:s chef svarar på fräna kritiken

På fredagsmorgonen kom Bra inte iväg till Göteborg och passagerarna rasade mot flygbolaget..

YLE - 27 mar 17 kl. 17:06

Svenskis nya chef Joachim Thibblin: Jag är mogen och redo

Joachim Thibblin har jobbat som teaterchef i många år. Han har lett Åbo Svenska Teater och är för tillfället chef för Esbo stadsteater. Nu tar tar han över efter Johan Storgård som chef för Svenska Teatern.

SvD - 26 mar 12 kl. 14:13

FOI-chef om Saudivapen

Kritiserad chef svarar på frågor från riksdagens försvarsutskott..

Alliansfritt Sverige - 28 maj 12 kl. 09:30

Kortnytt: Dygder, bekämpningsmedel och vem är vems chef?

KORTNYTT. Alliansfritt Sverige skulle aldrig drömma om att kritisera högerns arbetstakt. Det är inte där det krånglar.

Opinionen.se - 12 sep 13 kl. 09:06

Svarar kritiken: "Jobbar inte med välgörenhet"

Grundproblemet i den kritik Postkodlotteriet bombats med de senaste dagarna är att man utgår från att företaget sysslar med välgörenhet, menar vd Niclas Kjellström-Matseke. "Det här är business", säger han till Dagens Industri..

ÖstersundsPosten - 13 dec 15 kl. 16:19

SJ svarar kritiken om försämringarna: Ni är för få människor i länet

SJ:s planer på neddragning/indragning av nattågen och omläggning av dagtågen mellan Östersund och Stockholm, har fått flera att protestera..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Kreditz tar in 7,5 miljoner kronor inför lansering i USA

Det svenska fintech-bolaget Kreditz tar in 7,5 miljoner kronor för att kunna gå till en stor försäljningsoffensiv mot banker och finansiella institutioner och även för att kratta manegen inför lansering i USA..

Realtid - 1 timme sedan

Blippit lanserar terminal för mobil betalning

 Crunchfish och Clearon lanserar genom det gemensamma bolaget Blippit en mobil appterminal för Swish-betalningar i dagligvaruhandeln..

Realtid - 2 timmar sedan

Hela Bryssel suckar BOB

Bryssel är BOB – Bored Of Brexit. Man kort och gått less på att dag efter dag diskutera brexit med bångstyriga britter. Det skriver Realtids brexit-expert Rickard Ydrenäs från maktens korridorer i Bryssel..

Realtid - 3 timmar sedan

Börsen mot all time high

Det avslutande kvartalet på 2018 var mörkt på börsen. Men hittills i år är börsen upp 15 procent. .

Realtid - 3 timmar sedan

Karnov Group noteras på Stockholmsbörsen

Karnov Group ansöker om börsnotering på Nasdaq Stockholm. Bland annat Fjärde AP-fonden har gått med på att förvärva aktier i erbjudandet..

Realtid - 5 timmar sedan

Ernstberger ser fram emot rättegång

Ernstberger ser fram emot rättegång, oförändrad ränta i USA och SD vänder om Telia - det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon..

Realtid - 6 timmar sedan

Megabank löser inga problem

Ett samgående mellan den tyska storbankerna Deutsche Bank och Commerzbank riskerar att bli en utdragen och smärtsam process. Det spår Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - 7 timmar sedan

Ny webbtjänst mot penningtvätt för advokater

En åttastegs-webbtjänst för att advokatbyråer ska säkra sig mot penningtvätt. Det är vad nystartade legal tech-bolaget Due Compliance har på gång..

Realtid - 19 timmar sedan

Finansinspektionen kritisk till Riksbankens e-krona

20 remissinstanser har lämnat synpunkter på Riksbankens e-krona. Finansinspektionen jämför Riksbankens förslag med det floppande cashkortet..

Realtid - 21 timmar sedan

"Vi kommer fortsätta expandera"

Arctic Securities satsar på att ta marknadsandelar på krediter och företagsobligationsmarknaden i Sverige. Anna Hallsten, som är ansvarig för Arctic Securities svenska verksamhet, berättar för Realtid att teamet kommer växa ytterligare de kommande åren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.