Realtid > Ekonomi

Friday, 20 July, 06:25

Realtid - 21 jun 18 kl. 10:37

RI:s chef svarar på kritikenBreddad kompetensbas, effektivare utbildning och höjd kvalité, är drivkrafterna bakom RI:s utbildningsreform. Det menar myndighetschef Per Johansson som bemöter kritiken från högskolesektorn. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
RI, Per Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RI:s, chef, svarar, kritiken
Länstidningen i Jämtland - 10 jan 18 kl. 05:30

Ansvarig chef svarar på kritiken om sänkt ersättning till fristående förskolor

– Det här är en resursfördelning på lika villkor. Det är inte så att de fristående förskolorna är missgynnade jämfört med de kommunala, säger Annika Källgård, chef på barn- och utbildningsförvaltningen..

BT - 04 okt 16 kl. 12:50

Zoologisk chef svarar i vargrättegång

Vargskötaren från Borås befann sig ensam inne hos vargarna på Kolmårdens djurpark när de gick till attack. Men hur stort ansvar för hennes död kan läggas på djurparken och dess tidigare zoologiske chef Mats Höggren?.

Aftonbladet - 22 sep 11 kl. 19:38

Facebooks svar på kritiken - en skämtteckning

Det nya utseendet på nyhetsflödet har upprört många användareNu svarar Facebook-chef på kritiken - med en skämtteckning..

ÖstersundsPosten - 03 dec 15 kl. 11:46

SJ-chef svarar på kritiken: ”Jag säger inte emot”

Lars B Johansson, tågresenär och engagerad kritiker av SJ:s nedläggningsplaner av nattågen, berättade i en intervju hur han tror att fler skulle välja tågen. Han kritiserade också SJ:s bokningssystem för att inte visa valbara sovbiljetter som faktiskt finns..

Hela Gotland - 08 apr 16 kl. 14:33

Bra:s chef svarar på fräna kritiken

På fredagsmorgonen kom Bra inte iväg till Göteborg och passagerarna rasade mot flygbolaget..

YLE - 27 mar 17 kl. 17:06

Svenskis nya chef Joachim Thibblin: Jag är mogen och redo

Joachim Thibblin har jobbat som teaterchef i många år. Han har lett Åbo Svenska Teater och är för tillfället chef för Esbo stadsteater. Nu tar tar han över efter Johan Storgård som chef för Svenska Teatern.

SvD - 26 mar 12 kl. 14:13

FOI-chef om Saudivapen

Kritiserad chef svarar på frågor från riksdagens försvarsutskott..

Alliansfritt Sverige - 28 maj 12 kl. 09:30

Kortnytt: Dygder, bekämpningsmedel och vem är vems chef?

KORTNYTT. Alliansfritt Sverige skulle aldrig drömma om att kritisera högerns arbetstakt. Det är inte där det krånglar.

Opinionen.se - 12 sep 13 kl. 09:06

Svarar kritiken: "Jobbar inte med välgörenhet"

Grundproblemet i den kritik Postkodlotteriet bombats med de senaste dagarna är att man utgår från att företaget sysslar med välgörenhet, menar vd Niclas Kjellström-Matseke. "Det här är business", säger han till Dagens Industri..

ÖstersundsPosten - 13 dec 15 kl. 16:19

SJ svarar kritiken om försämringarna: Ni är för få människor i länet

SJ:s planer på neddragning/indragning av nattågen och omläggning av dagtågen mellan Östersund och Stockholm, har fått flera att protestera..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Probis CFO avgår

Probi meddelar i ett pressmeddelande, att deras CFO Jörn Andreas lämnar sin tjänst på bolaget och flytta tillbaka till Tyskland..

Realtid - 14 timmar sedan

Kabe köper del av Brittiska Coachman

Husvagns- och husbilskoncernen Kabe köper 21,5 procent av aktierna i engelska husvagnsproducenten Coachman för 3 miljoner pund..

Realtid - 15 timmar sedan

Fina resultat från Länsförsäkringar Bank

Länsförsäkringar Bank hade per halvårsskiftet, ett rörelseresultat som hamnade 20 procent bättre än resultatet från samma period föregående år, 888 (737) miljoner kronor. Ökningen av rörelseresultat förklaras av att banken haft ett ökat räntenetto under halvåret..

Realtid - 18 timmar sedan

Företagssegmentet driver tillväxten i Collector

Företagssegmentet är totalt sett mer lönsamt än retail-segmentet hos Collector. Men den digitala banken ska nu satsa på att knyta privatkunderna närmare till sig..

Realtid - 17 timmar sedan

Svagt halvår för Skandiabanken

Idag, torsdag, publicerade Skandiabanken sin halvårsrapport. Rörelseresultatet för banken hamnade -55 procent lägre jämfört med samma period föregående år, 65 miljoner kronor (119)..

Realtid - 20 timmar sedan

Nordea Asset Management investerar i Madrague

Nordea Asset Management köper 40 procent av Stockholmsbaserade hedgefondförvaltaren Madrague Capital Partners. .

Realtid - 20 timmar sedan

Stabilt resultat för Hemfosa

Hemfosa fortsatte att utvecklas stabilt under årets första halvår. Något ökade fastighets- och räntekostnader påverkade dock förvaltningsresultatet negativt 1,0 miljarder kronor (1,5).

Realtid - 21 timmar sedan

Diös säljer fastighet till Tre Kronor

Diös Fastigheter säljer en kommersiell fastighet i centrala Malung om 3 000 kvm. Med ett fastighetsvärdet uppgår till 16,4 miljoner kronor. .

Realtid - 21 timmar sedan

Starka kvartalssiffror från Nordea

Nordeas halvårsrapport visar på ett resultatlyft för storbanken under andra kvartalet, vilket förklaras av fler affärer på både företags- och privatsidan. Vd:n Casper von Koskull tror att intäkterna blir lägre under helåret 2018, men att nettoresultatet blir högre än fjolårets..

Realtid - 21 timmar sedan

Collector växer och stärker sitt resultat

Collectors intäkter ökade med 17 procent under första halvåret 2018. Resultatet är 7 procent bättre jämfört med samma period förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.