Realtid > Ekonomi

Monday, 16 July, 08:55

Realtid - 21 jun 18 kl. 10:57

Capio rekryterar Attila Vegh till ny VDAttila Vegh har utsetts till ny koncernchef och vd för Capio AB. Han är för närvarande vd för Penta Hospitals International, en sjukhuskedjan i Central- och Östeuropa. Attila Vegh ersätter Capios nuvarande vd Thomas Berglund..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Attila Vegh, VD, Vegh, Capio AB, Penta Hospitals International, Central, Östeuropa, Capios, Thomas Berglund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Capio, rekryterar, Attila, Veghtill ny VD
Dagens Medicin - 29 jun 18 kl. 13:21

Attila Vegh ny vd för Capio

Attila Vegh, 42 år, har utsett till ny vd och koncernchef för Capio AB. .

DI - 21 jun 18 kl. 08:09

Capio hämtar ny vd från annat vårdbolag

Vårdbolaget Capios styrelse har utsett Attila Vegh till vd efter avgående Thomas Berglund. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Sydsvenskan - 16 jan 14 kl. 06:30

Attila Lajos

Docent Attila Lajos, Ljungby, har avlidit efter en lång tids sjukdom i en ålder av 58 år.Attila Lajos växte upp och fick sin första utbildning i Transsylvanien. Där fick han en klassisk bildning i historia och filosofi vid universitetet Babes-Bolyai i Kolozsvár (Cluj)och avlade licentiatexamen i historia med en avhandling om absolutismens teoretiska grundvalar i Västeuropa under slutet av 1500-talet.

YA - 15 jan 14 kl. 15:06

Capio får kritik efter självmord


Läkaren på Capio psykiatri ansåg inte att patienten var självmordsbenägen, tio dagar senare tog patienten sitt liv. Nu kritiserar Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, Capio för att inte ha vidtagit tillräckliga åtgärder.Sedan år 2010 hade patienten kontakt med Carema psykiatri, som senare övertogs av Capio.

YA - 27 feb 14 kl. 10:04

Nytt bakslag för Capio om sjukhusdrift

Foto: Arkiv
Capio har förlorat striden om Simrishamns sjukhus i ännu en instans. Om Capio väljer att inte överklaga Kammarrättens dom tar Praktikertjänst över sjukhuset i september.
De juridiska turerna runt upphandlingen, som skedde 2012, har varit många.

PrivataAffärer - I förrgår: 14:38

Budet på Capio: ”Samgående bästa lösningen”

Det framhåller Pascal Roche som är vd på Ramsay General de Santé i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt. ”Vi har diskuterat med styrelsen sedan i juni, men vi tycker att processen har gått allt för långsamt. Vi har kommit fram till att ett samgående med Ramsay Santé de General är den bästa lösningen”, säger Pascal Roche och fortsätter.

YA - 09 jul 13 kl. 06:30

Problemen fortsätter - läkare lämnar Capio

Foto: Scanpix
Problemen för Capios psykiatriska öppenvård i Ystad fortsätter. Två av tre läkare har begärt avsked från vårdföretaget och patienternas ombud hävdar att patientsäkerheten är i fara.
?

Cornucopia - 14 jan 17 kl. 16:56

Rikets snabbaste akut är privatägda Capio S:t Görans sjukhus

Enligt Socialstyrelsens statistik är rikets snabbaste akutmottagning Capio S:t Görans Sjukhus på Kungsholmen i Stockholm. Att som äldre 80+ träffa läkare där går på i snitt 19 minuter, i kontrast mot 100 minuter hos landets sämsta, nämligen aktuella Sahlgrenska sjukhuset. Därtill ser det ut som att desto mindre akutmottagning, ju kortare väntetider.

PrivataAffärer - 25 jun 18 kl. 07:18

Capio överväger att sälja icke-nordisk verksamhet

”Capio utvärderar kontinuerligt olika alternativ för att driva tillväxt och skapa aktieägarvärde. Inom ramen för utvärderingen av flera olika alternativ har Capio kontaktats av potentiella köpare och diskussioner har inletts rörande de icke-nordiska verksamheterna”, skriver Capio. ”Med Capios starka bas inom Modern Medicin och den strategiska inriktningen mot specialisering och digitalisering ser Capios styrelse att det är logiskt att utvärdera dessa kontakter för att analysera huruvida de är värdeskapande för Capios aktieägare och reflekterar det fulla värdet av Capios icke-Nordiska verksamheter”, skriver bolaget vidare.

Sydsvenskan - 17 jun 15 kl. 12:01

Pris satt på Capio-aktie

En aktie i sjukvårdsföretaget Capio kommer att kosta 48:50 kronor, enligt det erbjudande som bolaget presenterat inför börsintroduceringen.Det ger Capio ett börsvärde på drygt 6,8 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande.Antalet aktier som bjuds ut motsvarar som lägst 25 procent och som högst 34,1 procent av det totala antalet aktier i bolaget.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 15:39

Sagax ökar intäkterna och höjer vinstprognosen

Fastighetsbolaget Sagax hyresintäkter ökar med 20 procent och förvaltningsresultatet med 24 procent under första halvåret 2018. Som en följd av detta höjer nu bolaget prognosen för förvaltningsresultatet för helåret, visar bolagets halvårsrapport..

Realtid - I förrgår: 14:17

Kraftigt vinstlyft i D Carnegie

Vinsten i fastighetsbolaget D. Carnegie lyfter rejält. Resultatet efter skatt uppgick till 1,8 miljarder kronor jämfört med 700 miljoner kronor i fjol, visar halvårsrapporten.

Realtid - I förrgår: 14:43

Fina resultat från Hemsö

Fastighetsbolaget Hemsö levererade idag sin halvårsrapport som innehåller fina resultatsiffror. Bland annat ökar förvaltningsresultatet med 14 procent till 716 miljoner kronor. Bakom förbättringen ligger framförallt ett ökat driftnetto tack vare en större fastighetsportfölj..

Realtid - I förrgår: 15:10

Castellum ser ljust på framtiden

Under första halvåret ökade förvaltningsresultatet med 14 procent för Castellum som nu också tagit klivet in på fastighetsmarknaden i Helsingfors. “Framtiden ser ovanligt spännande ut”, kommenterar vd:n Henrik Saxborn halvårsrapporten..

Realtid - I förrgår: 13:53

Stendörren köper i Upplands-Väsby

Fastighetsbolaget Stendörren köper, fastigheten Glädjen i Upplands-Väsby av Starbo Holding, för 22,7 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 12:38

Markus Lantz blir vd i ATS

De Peabägda bolaget ATS, har utsett Markus Lantz som ny vd i företaget. Markus Lantz, som redan idag har en tjänst på bolaget, tar över efter Bengt-Arne Ingelström som lämnar vd-posten men fortsätter som rådgivare i koncernen..

Realtid - I förrgår: 12:48

Capios styrelse nobbar franskt bud

Den franska vårdjätten Ramsay GDS har under fredagen lagt ett bud på den svenska vårdkoncernen Capio. Nu avvisar Capios styrelse det icke förankrade budet som uppgår till 48,50 kronor per aktie..

Realtid - I förrgår: 11:56

Stark tillväxt i TF Bank

Den nätbaserade nischbanken TF Banks rörelseintäkter ökade med 19 procent och rörelseresultatet med 12 procent under årets sex första månader, visar halvårsrapporten. "Trenden med stigande ränteintäkter väntas fortsätta under andra halvåret 2018, vilket gör att utsikterna för vinsttillväxten är positiva", kommenterar vd:n Mattias Carlsson..

Realtid - I förrgår: 11:14

Addnode och Acne Studios lyfter Creades

Sven Hagströmers investmentbolag Creades substansvärde ökar med med 13 procent, visar halvårsrapporten. Innehaven i noterade Addnode och onoterade Acne Studios står för de större lyften..

Realtid - I förrgår: 11:21

Oscar Properties resultat hamnade på rött

Fler av resultatsiffrorna i fastighetsbolaget Oscar Properties halvårsrapport för 2018 hamnade under minusstrecket. Detta trots att man sålt en av Norra Tornets dyraste lägenheter för 66 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.