Realtid > Ekonomi

Friday, 21 September, 21:21

Liknande nyheter

Taggar: Capio, rekryterar, Attila, Veghtill ny VD
Dagens Medicin - 29 jun 18 kl. 13:21

Attila Vegh ny vd för Capio

Attila Vegh, 42 år, har utsett till ny vd och koncernchef för Capio AB. .

DI - 21 jun 18 kl. 08:09

Capio hämtar ny vd från annat vårdbolag

Vårdbolaget Capios styrelse har utsett Attila Vegh till vd efter avgående Thomas Berglund. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Sydsvenskan - 16 jan 14 kl. 06:30

Attila Lajos

Docent Attila Lajos, Ljungby, har avlidit efter en lång tids sjukdom i en ålder av 58 år.Attila Lajos växte upp och fick sin första utbildning i Transsylvanien. Där fick han en klassisk bildning i historia och filosofi vid universitetet Babes-Bolyai i Kolozsvár (Cluj)och avlade licentiatexamen i historia med en avhandling om absolutismens teoretiska grundvalar i Västeuropa under slutet av 1500-talet.

YA - 15 jan 14 kl. 15:06

Capio får kritik efter självmord


Läkaren på Capio psykiatri ansåg inte att patienten var självmordsbenägen, tio dagar senare tog patienten sitt liv. Nu kritiserar Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, Capio för att inte ha vidtagit tillräckliga åtgärder.Sedan år 2010 hade patienten kontakt med Carema psykiatri, som senare övertogs av Capio.

YA - 27 feb 14 kl. 10:04

Nytt bakslag för Capio om sjukhusdrift

Foto: Arkiv
Capio har förlorat striden om Simrishamns sjukhus i ännu en instans. Om Capio väljer att inte överklaga Kammarrättens dom tar Praktikertjänst över sjukhuset i september.
De juridiska turerna runt upphandlingen, som skedde 2012, har varit många.

PrivataAffärer - 13 jul 18 kl. 14:38

Budet på Capio: ”Samgående bästa lösningen”

Det framhåller Pascal Roche som är vd på Ramsay General de Santé i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt. ”Vi har diskuterat med styrelsen sedan i juni, men vi tycker att processen har gått allt för långsamt. Vi har kommit fram till att ett samgående med Ramsay Santé de General är den bästa lösningen”, säger Pascal Roche och fortsätter.

YA - 09 jul 13 kl. 06:30

Problemen fortsätter - läkare lämnar Capio

Foto: Scanpix
Problemen för Capios psykiatriska öppenvård i Ystad fortsätter. Två av tre läkare har begärt avsked från vårdföretaget och patienternas ombud hävdar att patientsäkerheten är i fara.
?

Cornucopia - 14 jan 17 kl. 16:56

Rikets snabbaste akut är privatägda Capio S:t Görans sjukhus

Enligt Socialstyrelsens statistik är rikets snabbaste akutmottagning Capio S:t Görans Sjukhus på Kungsholmen i Stockholm. Att som äldre 80+ träffa läkare där går på i snitt 19 minuter, i kontrast mot 100 minuter hos landets sämsta, nämligen aktuella Sahlgrenska sjukhuset. Därtill ser det ut som att desto mindre akutmottagning, ju kortare väntetider.

PrivataAffärer - 25 jun 18 kl. 07:18

Capio överväger att sälja icke-nordisk verksamhet

”Capio utvärderar kontinuerligt olika alternativ för att driva tillväxt och skapa aktieägarvärde. Inom ramen för utvärderingen av flera olika alternativ har Capio kontaktats av potentiella köpare och diskussioner har inletts rörande de icke-nordiska verksamheterna”, skriver Capio. ”Med Capios starka bas inom Modern Medicin och den strategiska inriktningen mot specialisering och digitalisering ser Capios styrelse att det är logiskt att utvärdera dessa kontakter för att analysera huruvida de är värdeskapande för Capios aktieägare och reflekterar det fulla värdet av Capios icke-Nordiska verksamheter”, skriver bolaget vidare.

Sydsvenskan - 17 jun 15 kl. 12:01

Pris satt på Capio-aktie

En aktie i sjukvårdsföretaget Capio kommer att kosta 48:50 kronor, enligt det erbjudande som bolaget presenterat inför börsintroduceringen.Det ger Capio ett börsvärde på drygt 6,8 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande.Antalet aktier som bjuds ut motsvarar som lägst 25 procent och som högst 34,1 procent av det totala antalet aktier i bolaget.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 timmar sedan

Nya nyckeltal i Heba

Fastighetsbolaget Heba uppdaterar sina riktmärken för de finansiella nyckeltalen som sätter mål för bolagets belåningsgrad och soliditet..

Realtid - 5 timmar sedan

”Märkligt av åklagaren”

Johan Ulanders försvar vidhåller att de kompletteringarna som försvaret har begärt är avgörande i frågan om åtal ska väckas eller ej..

Realtid - 6 timmar sedan

Swedbank i samarbete med AI-bolag

Swedbank partnar upp med Asteria som erbjuder AI-baserade bank- och bokföringstjänster för mindre företag..

Realtid - 6 timmar sedan

Tunga finansnamn i styrelsen för SSFC

Alectas vd Magnus Billing har utsetts till ordförande i en ny rådgivande styrelse för Stockholm Sustainable Finance Centre (SSFC). I styrelsen sitter ledamöter som är chefer på banker, riskkapitalbolag och pensionsfonder, samt experter på ansvarsfulla och hållbara investeringar..

Realtid - 7 timmar sedan

De blev Årets framtidsbyrå 2018

Nu står det klart vilken revisionsbyrå det är som vunnit utmärkelsen Årets framtidsbyrå 2018. Vinnaren sållades fram i en tävling arrangerad av branschorganisationen FAR där fem byråer till slut gjorde upp om titeln..

Realtid - 9 timmar sedan

Remiums corpteam till Eminova: "En väldigt bra match"

FI drog in analyshuset Remiums tillstånd. Bolaget avvecklades och dess coprfinance-kvartett sökte nya utmaningar. Nu driver de ett nytt emissionsbolag inom Eminova-koncernen.

Realtid - 11 timmar sedan

Paypals Izettle-köp ska granskas: "Påverkar inte affären"

Den brittiska konkurrensmyndigheten vill utreda Paypals Izettle-förvärv. Affären kan försämra konkurrensen, menar myndigheten. "Det påverkar inte transaktionen", säger Izettles kommunikationschef Tom Turula till Realtid.

Realtid - 9 timmar sedan

Riskkapitalbolagen går från sprint till maraton

Riskkapitalbolagen blir långa och går från sprint till maraton. De behåller bolagen längre, tar färre risker och sänker också kraven på avkastning. Flera långa fonder startas nu av de stora aktörerna på kapitalmarknaden.

Realtid - 10 timmar sedan

Cannabisbolag noteras på Spotlight

Det danska bolaget Stenocare noteras på Spotlight stock market. Det blir det första bolaget inom medicinsk cannabis som noteras i Europa..

Realtid - 11 timmar sedan

Paypals Izettle-köp ska granskas

Den brittiska konkurrensmyndigheten ska syna Paypals förvärv av Izettle i sömmarna. Affären, som slutfördes på torsdagen, försämrar konkurrensen på den brittiska betalmarknaden, menar myndigheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.