VA > Ekonomi

Thursday, 15 November, 03:19

VA - 21 jun 18 kl. 09:45

Youtube får ny konkurrens från Instagram – som har 1 miljard användare i ryggenSamtidigt som Instagram nått milstolpen 1 miljard aktiva användare lanserar man en ny satsning: en videotjänst som ska konkurrera med Youtube. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Instagram, Youtube

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Youtubefår ny , konkurrensfrån , Instagramsom har 1 , miljard användare i ryggen
Nyheter 24 - 14 jun 12 kl. 09:41

Hanna Fridén: "Facebook ljuger om mobbning och yttrandefrihet"


KRÖNIKA. Hanna Fridén har synat nätjättens påståenden om arbetet mot nätmobbning. Häromveckan intervjuade Dagens Nyheter Thomas Myrup Kristensen, policychef för Facebook i de nordiska länderna, angående hur de hanterar mobbning och trakasserier.

Dagensanalys.se - 14 dec 16 kl. 14:50

De 10 viktigaste tekniktrenderna 2017

GP Bullhound har i rapporten Technology Predictions 2017 sammanställt de 10 viktigaste tekniktrenderna för nästa år. 1. Nästa generation av artificiell intelligens
‘AI’ var brännhett redan under 2016 och skapade rubriker världen över när Alpha Go lyckades besegra den 18-faldige världsmästaren Lee Sedol i det asiatiska brädspelet Go, något som ansågs vara ett avgörande tecken på att tekniken nu var smart nog att på riktigt kunna påverka samhället.

Cornucopia - 05 okt 13 kl. 09:44

Syrienkriget - krig eller kommunal filminspelning?

"Det finns ingen silvermedalj i strid" - Wiseman mfl Med de allerstädes närvarande mobilkamerorna, kombinerat med en mot alla odds fungerande Internetanslutning, så överträffas antalet döda i Syrienkriget1. endast av antalet filmer från kriget på YouTube. Det är mestadels den mycket oprofessionella rebellsidan som verkar lägga ut dessa filmer, alternativt så är det regeringssidan, som går igenom likens kroppar efter förndrande filmer att publicera online.

Fler nyheter från VA

VA - 10 timmar sedan

Så blev hennes stödlinje för barn till en global rörelse – med 9000 medarbetare i 180 länder

Hyllade Jeroo Billimoria, grundare av ChildHelpline International, delar med sig av sina bästa tips för hur man startar, bygger och skalar sociala innovationer. .

VA - 11 timmar sedan

Nu tar Tesla bort gratis laddning – för alltid

Tidigare lockades köpare med fri snabbladdning. Nu får man stå för elen själv.  .

VA - 12 timmar sedan

Klimatkrisen oroar Riksbanken: "En liten öppen ekonomi som den svenska är kraftigt beroende av vad som händer"

Den globala uppvärmningen kan påverka den finansiella stabiliteten och penningpolitiken på sikt, menar Conny Olovsson vid Riksbankens forskningsenhet. .

VA - 13 timmar sedan

Här växer framtiden – de nya skogsinnovationerna

Startupbolag, skogsjättar och forskare satsar hårt för att ersätta bland annat plast, betong och bomull med den urgamla förny-bara råvaran. Nanoteknologi och en landyta som till 69 procent består av skog har gjort Sverige världsledande. .

VA - 15 timmar sedan

First North-listat bolag utvecklar mössa för cancerpatienter - så funkar det

Håravfall är den biverkning som cellgiftspatienter fruktar mest. First North-listade PAXMAN erbjuder en lösning som efterfrågas över hela världen.   .

VA - 15 timmar sedan

Förre moderatministern Peter Norman blir ny börsordförande

Peter Norman, tidigare svensk finansmarknadsminister, blir ny styrelseordförande för börsoperatören Nasdaq Nordic. .

VA - 15 timmar sedan

Max Burgers ger svar på tal: ”Vi skulle aldrig påstå att vår meny är klimatpositiv om vi inte var säkra på att den är det”

Kaj Török, hållbarhetschef på Max Burgers, svarar på en tidigare artikel där Veckans Affärer synar det allt mer förekommande begreppet klimatpositiv, det vill säga att företagen binder mer koldioxid än vad de släpper ut.   .

VA - 16 timmar sedan

Lågprisflygbolaget nära konkurs

Brittiska Flybe är nu till försäljning, efter att ha uppvisat svaga siffror. .

VA - 17 timmar sedan

Obligationer: Så skiljer du på skickliga och tursamma förvaltare

• Det finns mer än ett sätt att generera meravkastning, inte minst när det gäller tillväxtmarknadsobligationer i lokal valuta, där aktiva förvaltare – i olika grad – kan lägga vikt vid kupongräntan, marknadsräntan eller valutakurserna. • Om en aktiv förvaltare är alltför beroende av en av dessa faktorer, kommer det att påverka portföljens riskprofil – så det är A och O för varje investerare att....

VA - 17 timmar sedan

Riksdagen röstar nej till Ulf Kristersson som statsminister

Riksdagen har röstat nej till förslaget att välja Moderaternas partiledare Ulf Kristersson till ny statsminister.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.