GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 25 September, 07:57

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 05:00

Boscanin: S låter inkompetens toppa listanRiksdagsledamöter ska vara folkets främsta företrädare. Hur väl kan man företräda medborgarna om man i handling visat att man utsätter dem för fara?.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BoscaninS , låter, inkompetens, toppa, listan
GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 13:36

Boscanin: Låt dem inte komma undan

Regeringen har genom sin inkompetens allvarligt hotat hela landets säkerhet och försöker nu komma undan med det. Det ska den inte få göra..

GöteborgsPosten - 01 jun 17 kl. 14:00

Boscanin: Reducera inte M:s problem till en personfråga

Ett borgerligt maktskifte år 2018 betraktades inte bara som sannolikt utan nästan som självklart. I dagsläget ter det sig varken som självklart eller särskilt sannolikt..

GöteborgsPosten - 18 jun 18 kl. 15:15

Boscanin: Lagen om de ensamkommande är orättvis

Den svenska migrationspolitiken är utformad på ett sådant sätt att en ensam 12-årig flicka kan utvisas till ett land där hon riskerar att giftas bort, medan man låter tusentals myndiga personer – framförallt män – utan tidigare konstaterade skyddsskäl stanna kvar..

GöteborgsPosten - 25 jan 18 kl. 05:00

Boscanin: Inkompetens är ett hot mot välfärden

Som ett mantra upprepar regeringen att de oseriösa aktörerna ska stoppas, trots att det konkreta förslaget får betydligt mer vittgående effekter..

SvD - 30 maj 16 kl. 07:24

Partiledardebatt med smäll på fingrarna

Det finns mycket att säga om söndagskvällens partiledardebatt i Agenda. Som åskådare blir man förstås lätt fångad av tonläge, stämning och dynamiken mellan deltagarna. Att alla var angelägna om att visa sig offensiva märktes i ordvalen, som var ganska hårda.

SvD - 06 jun 16 kl. 09:00

"Ovärdigt att ställa utsatta grupper mot varandra"

SvD:s ledarskribent Aleksandra Boscanin om problematiken som uppstår när flyktingkris möter bostadskris..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - Igår: 05:57

Boström: Danmark visar vägen

Public Service är har en viktig roll att fylla. Men de skattefinansierade bolagen behöver inte syssla med allt mellan himmel och jord..

GöteborgsPosten - I förrgår: 23:59

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår alla

Två aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för ”förtal med hatbrottsmotiv” utan stöd av polis eller åklagare. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum.

GöteborgsPosten - I förrgår: 23:40

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår oss alla

Två aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för ”förtal med hatbrottsmotiv” vid Göteborgs tingsrätt. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 07:25

Dags för barnen att vässa argumenten

Hårda förhandlingar vid köksbordet kan ligga på lut. Barnen har haft dåligt utfall på månadspengen de senaste två åren..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 08:36

Indierna räddar svenska it-branschen

Fler högskoleutbildade från länder utanför EU söker sig till Sverige för att jobba. Den största gruppen är indier som söker sig till den ständigt personalhungriga it-branschen..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 09:48

Läge säga upp löneavtalet

Ekonomin och företagen går på högvarv men lönelyften är ändå relativt låga. Facken har därför trumfkort på hand inför möjligheten att säga upp löneavtalet i förtid..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 20:12

Konstexperternas bästa investeringstips

Världens dyraste målning, Leonardo da Vincis "Salvator Mundi", ställs i veckan ut i Förenade Arabemiraten. Målningen klubbades i fjol för närmare 4 miljarder kronor. Rekordpriser spås bli vanligare inom konstvärlden.

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 01:38

Amazon utreder otillåten dataförsäljning

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 06:33

Mer optimism bland butikshandlare

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 06:38

Marknaden för solenergi väntas blomstra

Priset för installationer av solenergisystem faller i Sverige sedan strafftullar på kinesiska solceller avskaffats i EU. Nu väntar både privata och offentliga aktörer på en exploderande marknad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.