GöteborgsPosten > Opinion

Saturday, 21 July, 19:25

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 05:00

Boscanin: S låter inkompetens toppa listanRiksdagsledamöter ska vara folkets främsta företrädare. Hur väl kan man företräda medborgarna om man i handling visat att man utsätter dem för fara?.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

2856 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BoscaninS , låter, inkompetens, toppa, listan
GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 13:36

Boscanin: Låt dem inte komma undan

Regeringen har genom sin inkompetens allvarligt hotat hela landets säkerhet och försöker nu komma undan med det. Det ska den inte få göra..

GöteborgsPosten - 01 jun 17 kl. 14:00

Boscanin: Reducera inte M:s problem till en personfråga

Ett borgerligt maktskifte år 2018 betraktades inte bara som sannolikt utan nästan som självklart. I dagsläget ter det sig varken som självklart eller särskilt sannolikt..

GöteborgsPosten - 18 jun 18 kl. 15:15

Boscanin: Lagen om de ensamkommande är orättvis

Den svenska migrationspolitiken är utformad på ett sådant sätt att en ensam 12-årig flicka kan utvisas till ett land där hon riskerar att giftas bort, medan man låter tusentals myndiga personer – framförallt män – utan tidigare konstaterade skyddsskäl stanna kvar..

GöteborgsPosten - 25 jan 18 kl. 05:00

Boscanin: Inkompetens är ett hot mot välfärden

Som ett mantra upprepar regeringen att de oseriösa aktörerna ska stoppas, trots att det konkreta förslaget får betydligt mer vittgående effekter..

SvD - 30 maj 16 kl. 07:24

Partiledardebatt med smäll på fingrarna

Det finns mycket att säga om söndagskvällens partiledardebatt i Agenda. Som åskådare blir man förstås lätt fångad av tonläge, stämning och dynamiken mellan deltagarna. Att alla var angelägna om att visa sig offensiva märktes i ordvalen, som var ganska hårda.

SvD - 06 jun 16 kl. 09:00

"Ovärdigt att ställa utsatta grupper mot varandra"

SvD:s ledarskribent Aleksandra Boscanin om problematiken som uppstår när flyktingkris möter bostadskris..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Zafar: Svenskar gillar mångfald på lagom avstånd

Den svenska medelklassen ser sig som tolerant och solidarisk. Det gäller särskilt dem som bor i områden med få utomeuropeiska invånare, skriver kolumnisten och rektorn Hamid Zafar..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Teodorescu: Tystnaden ett hån mot terrorns offer

Problemet för våra politiker är att det inte är upp till dem att bestämma vilka frågor som behöver debatteras och åtgärdas, den dagordningen sätter verkligheten..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Sigfrid: Gör inte bränderna till politisk teater

Skogsbränderna borde inte vara partipolitik, utan något som partierna konstruktivt kan samarbeta kring..

GöteborgsPosten - 17 jul 18 kl. 05:00

Sigfrid: USA:s vänster har inget att hämta i Sverige

Den nya amerikanska vänsterrörelsen lyfter fram de skandinaviska länderna som exempel på framgångsrika socialistiska länder. I själva verket präglas Norden av kapitalism och fri företagsamhet, skriver Karl Sigfrid..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 15:00

Boscanin: Patienterna förtjänar bättre vård

Medarbetare på Sahlgrenska beskriver hur patientsäkerheten dagligen äventyras: Avdelningar är fulla och patienter får vårdas i korridorerna..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 05:00

Sandklef: Höga tullar är fel väg

Det bästa sättet att minska ett handelsunderskott mot ett annat land är att ha produkter som landet efterfrågar, inte att höja tullar och tvinga sig till en handelsbalans i jämvikt, som Trump nu gör. Det skriver ledarsidans kolumnist och kinaanalytikern Kristina Sandklef..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 05:00

Sigfrid: Utan ordning ingen kunskap

Det ökande skolket är ett uttryck för skolans sjunkande status. Samtidigt minskar arbetsron i klassrummen. Det är dags för skolorna att införa nolltolerans mot oordning..

GöteborgsPosten - 15 jul 18 kl. 05:00

Johnson: Göteborg – en stad öppen mot världen

Göteborg borde ha goda möjligheter att utnyttja globaliseringen till sin fördel, precis som man har gjort här i över 300 år. Anders Johnson, författare till boken Invandrarna som byggde Sverige, tar sig an stadens näringslivshistoria..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 04:00

Expansiv tid för Tomal

Nya kontorslokaler, köpt mark ämnad för en ny monteringshall och 40 procent över årets budget för tillfället. Ingenjörs- och verkstadsföretaget Tomal är inne i en positiv period..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 12:33

Elektronikbutik försatt i konkurs

Falkenbergs hemelektronik, mer känd som Audio Video, har försatts i konkurs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.