DN > Inrikes

Monday, 16 July, 08:30

DN - 20 jun 18 kl. 11:48

Tåg evakuerat söder om NorrköpingEtt tåg har på onsdagen evakuerats söder om Norrköping för att en elledning hänger för lågt. Sträckan är tvåspårig, men det kommer att orsaka trafikstörningar för såväl fjärr- som regionaltåg och Trafikverket har ännu ingen prognos för när felet är avhjälpt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Norrköping, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tåg, evakuerat, söderom , Norrköping
Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 17:32

Brand i Norrköping under kontroll

En kraftig brand härjade i dag i ett hyreshus i stadsdelen Hageby i Norrköping. Först vid 17.30-tiden var storbranden under kontroll.

Expressen - 17 jul 12 kl. 21:10

Hus evakuerat efter kraftig brand i vind

NORRKÖPING. Det började brinna kraftigt på vinden till en flerfamiljsfastighet i Hageby i Norrköping på tisdagskvällen och enligt polisen utryms boende på tre adresser..

Fler nyheter från DN

DN - 12 timmar sedan

Trafikolycka med djurtransport utanför Landskrona

En lastbil, en hästtransport och en personbil har krockat på E6 utanför Landskrona. Trafiken står still i båda riktningarna. – Vi har initiala uppgifter om att flera personer är skadade och en häst, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisregion Syd..

DN - 13 timmar sedan

MSB om skogsbränderna: "Det är ansträngt”

Under helgen har det brunnit i alla utom tre svenska län och de många skogsbränderna tär på räddningstjänsternas resurser. – Det är ansträngt men samtidigt har också räddningstjänsterna löst det på ett väldigt bra sätt, säger Mikael Westerlund på MSB:s presstjänst..

DN - 15 timmar sedan

Svårsläckt skogsbrand i Dalarna blossar upp på nytt

En skogsbrand i nordvästra Dalarna som tidigare sett ut att vara under kontroll har på söndagen blossat upp på nytt.  – Läget är kritiskt, säger räddningschef Johan Szymanski, som nu begär förstärkning från militären..

DN - 21 timmar sedan

SMHI skärper värmevarning

Varningen för höga temperaturer i östra Svealand har nu höjts till klass två. Värmebölja tros bli något längre än man tidigare trott..

DN - Igår: 05:10

Bränderna fortsätter i stora delar av landet

Många skogsbränder fortsätter att rasa runt om i Sverige. I Västernorrland börjar räddningstjänsten få ont om brandslang..

DN - Igår: 22:25

Sportbåt körde in i bropelare

En fritidsbåt har kört in i en bropelare i Muskö kanal i Haninge utanför Stockholm. Tre personer befann sig i båten och det är oklart hur pass allvarligt skadade de är. .

DN - Igår: 22:06

Trädgårdsjord kan vara källa till legionellautbrott

Runt 20 personer i södra Sverige har under kort tid insjuknat i legionella. Nu tror Folkhälsomyndigheten att smittan kan komma från trädgårdsjord.  .

DN - Igår: 18:24

Barn i drunkningsolycka i Hörby

En pojke är fört till sjukhus efter en drunkningsolycka i Hörby i Skåne. Polisen utreder nu hur olyckan gick till och om det finns någon brottsmisstanke..

DN - Igår: 18:22

Rysk atomubåt passerar Sveriges östkust

En rysk atomubåt seglar under helgen genom Östersjön runt Sverige, på väg mot Finska viken. Den väntas passera Helsingfors strax före toppmötet Trump–Putin där på måndag..

DN - Igår: 17:12

Lågvatten avslöjade misstänkt granat i Vänern

En misstänkt granat hittades i Vänern, utanför Mariestad, på fredagskvällen, rapporterar flera medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.