DN > Inrikes

Thursday, 15 November, 03:26

DN - 20 jun 18 kl. 11:48

Tåg evakuerat söder om NorrköpingEtt tåg har på onsdagen evakuerats söder om Norrköping för att en elledning hänger för lågt. Sträckan är tvåspårig, men det kommer att orsaka trafikstörningar för såväl fjärr- som regionaltåg och Trafikverket har ännu ingen prognos för när felet är avhjälpt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Norrköping, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tåg, evakuerat, söderom , Norrköping
Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 17:32

Brand i Norrköping under kontroll

En kraftig brand härjade i dag i ett hyreshus i stadsdelen Hageby i Norrköping. Först vid 17.30-tiden var storbranden under kontroll.

Expressen - 17 jul 12 kl. 21:10

Hus evakuerat efter kraftig brand i vind

NORRKÖPING. Det började brinna kraftigt på vinden till en flerfamiljsfastighet i Hageby i Norrköping på tisdagskvällen och enligt polisen utryms boende på tre adresser..

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Oro efter hotfull bild i sociala medier

En hotfull bild som spridits i sociala medier under onsdagen har fått Trollhättans och Vänersborgs kommuner att gå ut med varningar och sätta in extra väktare i skolor, skriver lokala medier..

DN - I förrgår: 18:51

Antibiotikaanvändningen minskar i Sverige

Antibiotikaresistenta bakterier fortsätter att öka världen över. Förskrivningen av antibiotika minskar i Sverige, särskilt för barnen. Men hotet kvarstår.

DN - I förrgår: 15:11

Pengarna som samlades in till försvunne 12-åringen har betalats tillbaka

De omkring 250.000 kronor som samlades in på Facebook till sökandet efter den försvunne 12-åringen i Falkenberg – och som sedan lett till ett infekterat bråk – har betalats tillbaka till insamlingskontot. Det uppger kvinnan som polisanmäldes för bedrägeri, och som i sin tur anmält en man för bland annat förtal..

DN - I förrgår: 14:37

Nazister åtalas för misshandel i Almedalen

Två män med kopplingar till den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen åtalas för brott begångna under Almedalsveckan på Gotland i somras..

DN - I förrgår: 10:13

Prisbelönte kolumnisten Andrev Walden till DN

Journalisten och krönikören Andrev Walden lämnar Aftonbladet och blir ny medarbetare i Dagens Nyheter..

DN - I förrgår: 08:54

Ny studie: Fler i organiserad brottslighet än forskarna trott

En unik ny kartläggning som SVT Nyheter tagit del av visar att antalet individer i olika former av organiserad brottslighet och extremism i Sverige är större än vad forskarna räknat med, drygt 15.000. De tycks också vara bättre organiserade än man trott..

DN - 11 nov 18 kl. 21:23

Polisen i internationell insats mot människohandel

Svensk polis har deltagit i en stor internationell insats för att hitta offer för människohandel och prostitution. Ett 30-tal misstänks för sexköp. – Vi har sett nätverk och ofta är det en hallick i bakgrunden, säger Per Englund, kriminalinspektör på polisens nationella operativa avdelning.

DN - 11 nov 18 kl. 20:23

Pappan: Hjälp mig minnas min älskade son

I fredags kom beskedet från polisen att de med största sannolikhet har hittat den försvunne 12-årige pojken i Falkenberg död.  Nu berättar pojkens pappa om sin sorg i ett känslomässigt inlägg på Facebook. ”Jag har gått sönder och kommer aldrig bli hel igen”, skriver han..

DN - 11 nov 18 kl. 15:54

Man hittad död efter fest i Lindesberg

En man i 50-årsåldern har hittats död utanför ett hus i Lindesberg.  Enligt polisen råder det oklara omständigheter kring dödsfallet. .

DN - 10 nov 18 kl. 17:20

”Hela orten blir berörd”

Falkenberg är i sorg efter beskedet att det med största sannolikhet är den försvunna tolvåringen som hittades död vid en kraftstation på fredagen.  När Falkenberg FF och Gais möttes på lördagseftermiddagen inleddes matchen med en tyst minut för pojken. – Våra tankar går till pojkens familj och anhöriga, sade lagkapten Tibor Joza innan det blev helt tyst inne på arenan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.