DN > Utrikes

Wednesday, 12 December, 07:05

DN - 20 jun 18 kl. 10:23

Björn af Kleen: De inlåsta barnen kan leda till definitiv splittringHur många republikaner är beredda att följa regeringspartiet in i extremnationalismen, där universella värderingsfrågor så naket underordnas nationalitet och hudfärg? De inlåsta flyktingbarnen vid gränsen kan påbörja en definitiv splittring, skriver DN:s Björn af Kleen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kleen, DN, Björn

Dela artikeln

222 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björnaf , KleenDe , inlåsta, barnenkan , ledatill , definitiv splittring
HBL - 14 jul 12 kl. 13:33

Krockbilar blir allt oftare inlösta

I stället för i verkstäder hamnar krockade bilar allt oftare hos försäkringsbolagen. Bolagen löser in allt fler tillbucklade bilar även då skadorna inte förefaller vara särskilt stora.Vid inlösning betalar försäkringsbolagen en summa som motsvarar bilens värde till bilens ägare, ifall det inte är lönt att reparera bilen.

Skånskan - 01 apr 17 kl. 06:00

Lind: De är inlåsta bakom taggtråd

eslöv Cecilia Lind står fast vid sitt ordval.
– De är inlåsta bakom taggtråd. Vi måste kunna kalla saker vid dess rätta namn, säger Lind.

Uppsalanyheter.se - 08 jul 14 kl. 02:37

Vanvårdade hundar inlåsta i baklucka

De vanvårdade hundar som omhändertogs för en vecka sedan efter ett intensivt och ihärdigt arbete av ett antal ungdomar har återigen omhändertagits.De vanvårdade hundar som omhändertogs för en vecka sedan efter ett intensivt och ihärdigt arbete av ett antal ungdomar har återigen omhändertagits. Denna gång larmades polisen sedan dom blivit inlåsta i en baklucka på en personbil.

Sydsvenskan - 25 aug 15 kl. 11:32

Anställda skulle hjälpa inlåst man – blev själva inlåsta

Hans Malmberg skulle bara titta runt i Malmös berömda nybygge. Det slutade med att han blev inlåst på toaletten. Och när anställda kom till undsättning blev även dessa inlåsta..

Cornucopia - 20 jun 16 kl. 12:28

Inlåsta i sitt boende på grund av amorteringskravet

Bonnier/Expressens sajt Dina Pengar har en artikel om ett par som inte säger sig kunna sälja sin lägenhet på grund av amorteringskravet och där det antyds att det därmed finns en viss stressfaktor i förhållandet. Man är nu inlåsta i lägenheten och kan inte bygga sin önskade villa.

Grundproblemet för familjen är att man sitter med en villatomt, men nu inte kan sälja sin lägenhet för önskade 60 000 kronor per m2.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 09:24

Larm om fågelinfluensa håller Stadsparksfåglar inlåsta

Lund Sedan i onsdags är alla fåglar i Fågelpaviljongen i Stadsparken inlåsta, rapporterar P4 Malmöhus. Detta för att förhindra en spridning hit - vilket har blivit aktuellt efter larm i veckan om fågelinfluensa bland fåglar i stadsparker i Malmö. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 17 kl. 23:56

17 migranter hittades inlåsta i Texas

Polisen i Edinburg i Texas har hittat 17 migranter som var inlåsta i ett lastbilsläp som stod parkerad vid en bensinstation tre mil från gränsen till Mexiko. Migranterna, som kom från bland annat Mexiko, Honduras och Guatemala, hade varit inlåsta i mins.

SmålandsPosten - 14 aug 17 kl. 23:56

17 migranter hittades inlåsta i Texas

Polisen i Edinburg i Texas har hittat 17 migranter som var inlåsta i ett lastbilsläp som stod parkerad vid en bensinstation tre mil från gränsen till Mexiko. Migranterna, som kom från bland annat Mexiko, Honduras och Guatemala, hade varit inlåsta i minst åtta timmar, uppger polisen.(TT).

Sydöstran - 14 aug 17 kl. 23:56

17 migranter hittades inlåsta i Texas

Polisen i Edinburg i Texas har hittat 17 migranter som var inlåsta i ett lastbilsläp som stod parkerad vid en bensinstation tre mil från gränsen till Mexiko. Migranterna, som kom från bland annat Mexiko, Honduras och Guatemala, hade varit inlåsta i minst åtta timmar, uppger polisen.(TT).

BT - 14 aug 17 kl. 23:56

17 migranter hittades inlåsta i Texas

Polisen i Edinburg i Texas har hittat 17 migranter som var inlåsta i ett lastbilsläp som stod parkerad vid en bensinstation tre mil från gränsen till Mexiko. Migranterna, som kom från bland annat Mexiko, Honduras och Guatemala, hade varit inlåsta i minst åtta timmar, uppger polisen.(TT).

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Kanadensare uppges ha frihetsberövats i Kina

En kanadensisk ex-diplomat, nu aktiv inom en ideell organisation, uppges ha frihetsberövats i Kina. Motivet är fortfarande oklart, men misstänks kunna vara en motreaktion på gripandet av Huaweis finanschef Meng Wanzho i början av december. .

DN - 6 timmar sedan

Hueweichefen kan bli fri mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada..

DN - 9 timmar sedan

Marianne Björklund: Macron riskerar ny kritik – den här gången från EU

Efter massiv kritik från Gula västarna riskerar Frankrikes president Emmanuel Macron även en åthutning från EU. Eftergifterna till demonstranterna lämnar hål i budgeten och kan göra att landet bryter mot EU:s budgetregler..

DN - 9 timmar sedan

Franska folket delat om Macrons löften

23 miljoner fransmän följde Emmanuel Macrons tal till nationen under måndagskvällen. Dagen efter har både folket och Gula västarnas ”ledare” delade meningar om huruvida presidentens löften var tillräckliga eller inte..

DN - 10 timmar sedan

Dödlig skottlossning i Strasbourg

Franks polis rapporterar om skottlossning i centrala Strasbourg..

DN - 12 timmar sedan

May på desperat Europaturné för att vädja om eftergifter

– Vår premiärminister är på rymmen, konstaterade Labourledaren Jeremy Corbyn i spefull ton när det brittiska underhuset höll en extrainsatt Brexit-debatt på tisdagseftermiddagen. Snarare än en flykt, ska nog dock Theresa Mays rundresa ses som ett sista desperat försök att få EU-ledarna att ge efter tillräckligt för att stilla vreden i det motstridiga parlamentet på hemmaplan. .

DN - 13 timmar sedan

Fem döda i skjutning vid brasiliansk katedral

En beväpnad man ska ha öppnat eld i en katedral i staden Campinas i Brasilien, rapporterar Reuters. Mannen ska ha hunnit skjuta och döda fyra personer innan han tog sitt eget liv..

DN - 14 timmar sedan

Parterna i Jemenkriget har enats om fångutbyte

Krigets två parter, Jemens regering och de huthiska rebellerna har enats om ett datum då ett fångutbyte omfattande fler än 15.000 personer ska ha ägt rum, rapporterar AP..

DN - 17 timmar sedan

Man skjuten med elpistol vid Londons parlament

Beväpnade poliser har gripit en man vid grindarna till det brittiska parlamentet i London, rapporterar brittiska medier..

DN - 18 timmar sedan

Egypten begränsar försäljning av gula västar inför revolutionens årsdag

Egyptiska myndigheter har i smyg infört begräsningar på försäljningen av gula reflexvästar, av rädsla inför den åttonde årsdagen för den egyptiska revolutionen i januari.  Återförsäljare uppger för AP att polisen instruerat dem att begränsa försäljning till verifierade företag, och att förbjuda försäljning till kunder i butik. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.