DN > Utrikes

Monday, 24 September, 17:59

DN - 20 jun 18 kl. 10:23

Björn af Kleen: De inlåsta barnen kan leda till definitiv splittringHur många republikaner är beredda att följa regeringspartiet in i extremnationalismen, där universella värderingsfrågor så naket underordnas nationalitet och hudfärg? De inlåsta flyktingbarnen vid gränsen kan påbörja en definitiv splittring, skriver DN:s Björn af Kleen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kleen, DN, Björn

Dela artikeln

222 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björnaf , KleenDe , inlåsta, barnenkan , ledatill , definitiv splittring
HBL - 14 jul 12 kl. 13:33

Krockbilar blir allt oftare inlösta

I stället för i verkstäder hamnar krockade bilar allt oftare hos försäkringsbolagen. Bolagen löser in allt fler tillbucklade bilar även då skadorna inte förefaller vara särskilt stora.Vid inlösning betalar försäkringsbolagen en summa som motsvarar bilens värde till bilens ägare, ifall det inte är lönt att reparera bilen.

Skånskan - 01 apr 17 kl. 06:00

Lind: De är inlåsta bakom taggtråd

eslöv Cecilia Lind står fast vid sitt ordval.
– De är inlåsta bakom taggtråd. Vi måste kunna kalla saker vid dess rätta namn, säger Lind.

Uppsalanyheter.se - 08 jul 14 kl. 02:37

Vanvårdade hundar inlåsta i baklucka

De vanvårdade hundar som omhändertogs för en vecka sedan efter ett intensivt och ihärdigt arbete av ett antal ungdomar har återigen omhändertagits.De vanvårdade hundar som omhändertogs för en vecka sedan efter ett intensivt och ihärdigt arbete av ett antal ungdomar har återigen omhändertagits. Denna gång larmades polisen sedan dom blivit inlåsta i en baklucka på en personbil.

Sydsvenskan - 25 aug 15 kl. 11:32

Anställda skulle hjälpa inlåst man – blev själva inlåsta

Hans Malmberg skulle bara titta runt i Malmös berömda nybygge. Det slutade med att han blev inlåst på toaletten. Och när anställda kom till undsättning blev även dessa inlåsta..

Cornucopia - 20 jun 16 kl. 12:28

Inlåsta i sitt boende på grund av amorteringskravet

Bonnier/Expressens sajt Dina Pengar har en artikel om ett par som inte säger sig kunna sälja sin lägenhet på grund av amorteringskravet och där det antyds att det därmed finns en viss stressfaktor i förhållandet. Man är nu inlåsta i lägenheten och kan inte bygga sin önskade villa.

Grundproblemet för familjen är att man sitter med en villatomt, men nu inte kan sälja sin lägenhet för önskade 60 000 kronor per m2.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 09:24

Larm om fågelinfluensa håller Stadsparksfåglar inlåsta

Lund Sedan i onsdags är alla fåglar i Fågelpaviljongen i Stadsparken inlåsta, rapporterar P4 Malmöhus. Detta för att förhindra en spridning hit - vilket har blivit aktuellt efter larm i veckan om fågelinfluensa bland fåglar i stadsparker i Malmö. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 17 kl. 23:56

17 migranter hittades inlåsta i Texas

Polisen i Edinburg i Texas har hittat 17 migranter som var inlåsta i ett lastbilsläp som stod parkerad vid en bensinstation tre mil från gränsen till Mexiko. Migranterna, som kom från bland annat Mexiko, Honduras och Guatemala, hade varit inlåsta i mins.

SmålandsPosten - 14 aug 17 kl. 23:56

17 migranter hittades inlåsta i Texas

Polisen i Edinburg i Texas har hittat 17 migranter som var inlåsta i ett lastbilsläp som stod parkerad vid en bensinstation tre mil från gränsen till Mexiko. Migranterna, som kom från bland annat Mexiko, Honduras och Guatemala, hade varit inlåsta i minst åtta timmar, uppger polisen.(TT).

Sydöstran - 14 aug 17 kl. 23:56

17 migranter hittades inlåsta i Texas

Polisen i Edinburg i Texas har hittat 17 migranter som var inlåsta i ett lastbilsläp som stod parkerad vid en bensinstation tre mil från gränsen till Mexiko. Migranterna, som kom från bland annat Mexiko, Honduras och Guatemala, hade varit inlåsta i minst åtta timmar, uppger polisen.(TT).

BT - 14 aug 17 kl. 23:56

17 migranter hittades inlåsta i Texas

Polisen i Edinburg i Texas har hittat 17 migranter som var inlåsta i ett lastbilsläp som stod parkerad vid en bensinstation tre mil från gränsen till Mexiko. Migranterna, som kom från bland annat Mexiko, Honduras och Guatemala, hade varit inlåsta i minst åtta timmar, uppger polisen.(TT).

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Trump: Ska möta Kim Jong Un igen ”ganska snart”

USA:s president Donald Trump kan komma att ha ett andra möte med Nordkoreas diktator Kim Jong Un ”ganska snart”, rapporterar CNN. .

DN - 4 timmar sedan

Ryskt luftvärnssystem till Syrien

Rysslands försvarsmakt ska förse Syrien med ett modernt luftvärnsrobotsystem inom två veckor. Förra veckan sköt syriska styrkor ner ett ryskt plan och Ryssland skyllde på Israel..

DN - 5 timmar sedan

Labour-förslag öppnar för ny folkomröstning

Labour ska i första hand försöka tvinga fram ett nyval. Men om inte nyvalet blir av kan det bli aktuellt att ställa krav på en andra folkomröstning om Brexit. Så ser det förslag till ny Labour-strategi ut som det brittiska oppositionspartiets kongress ska ta ställning till på tisdagen.

DN - 8 timmar sedan

Navalnyj släppt och gripen på nytt

Den ryske oppositionsledaren Aleksej Navalnyj har gripits på nytt direkt efter att han släppts från fängelse, enligt hans presstalesperson. Navalnyj har just avtjänat ett 30 dagar långt fängelsestraff för en otillåten protest..

DN - 8 timmar sedan

Fängslade saudier får Right Livelihood-priset

När 2018 års Right Livelihood-pris delas ut i Stockholm senare i höst kan några av pristagarna inte kan vara med. Abdullah al-Hamid, Muhammad Fahad al-Qahtani och Walid Abu al-Khair avtjänar alla långa fängelsestraff i Saudiarabien. Deras brott: de bildade organisationer som arbetar för mänskliga rättigheter..

DN - 11 timmar sedan

Hongkong förbjuder självständighetsparti

Hongkongs självständighetsparti Hong Kong National Party (HKNP) har förbjudits, som en eftergift mot Peking som vill stärka sin kontroll över den semiautonoma staden..

DN - 12 timmar sedan

Ny anklagelse mot Kavanaugh

Brett Kavanaugh anklagas för att ha kört upp sin penis i en kvinnlig studiekamrats ansikte när de båda studerade vid elituniversitetet Yale. Nya medieuppgifter äventyrar tillsättningen av president Trumps kandidat till Högsta domstolen. .

DN - 19 timmar sedan

Ford hörs på torsdag av senatsutskott

Christine Blasey Ford kommer på torsdag att höras i en öppen utfrågning inför USA-senatens justitieutskott om det sexuella övergrepp hon säger sig ha utsatts för av Brett Kavanaugh. Det uppgav på söndagen advokater som företräder den 51-åriga psykologen..

DN - Igår: 15:43

Den ryska tonen mot Israel har hårdnat betydligt

Ryssland riktade på söndagen skarp kritik mot Israel för dess agerande då ett ryskt spaningsflygplan sköts ned i måndags av syriskt lyftvärn.  ”Kriminellt slarv”, ”amatörmässigt”, ”avsiktligt vilseledande” är den ryska försvarsstabens bedömning av Israels agerande..

DN - Igår: 11:17

Egyptisk bloggare i livsfara efter häktning

Den 43-årige egyptiske bloggaren och människorättsaktivisten Wael Abbas har nu suttit häktad i fyra månader. Abbas lider av en hjärtåkomma och hans vänner fruktar för hans liv. Men han nekas läkarvård..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.