Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 15 November, 02:43

Kristianstadsbladet - 20 jun 18 kl. 00:01

Prisades för bästa uppsats: Fick 2 500 kronorUnga människors utveckling i skrivarkonsten är ett av de områden som Broby Rotaryklubb valt att stödja på lokalplanet. Innan avslutningen delades pris ut till en elev på Göingeskolan..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Broby Rotaryklubb, Göingeskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prisadesför bästa , uppsatsFick 2 , 500kronor
Magazin24 - 14 nov 15 kl. 10:03

Hon skriver sin C-uppsats i Indien

Lisa Andreasson från köping gjorde ett lite annorlunda val av C-uppsats. ”Det har varit kaos, kaos och åter kaos” De flesta väljer att göra sin C-uppsats i Sverige. Andra brukar kunna ta sig till England eller USA.

Västerbottens Folkblad - 08 dec 15 kl. 14:13

Student i Umeå vinner pris för uppsats

Konkurrensverkets tävling om de bästa uppsatserna inom juridik och ekonomi är avgjord. En uppsats skriven av en Umeåstudent belönas med 25 000 kronor. Erik Johansson, från Lund, är student på Handelshögskolan vid Umeå universitet och får 25 000 kronor av Konkurrensverket för sin uppsats ”Competitive Tendering of Public Transport, Estimating Effects of Competition”.

NT - 29 jul 11 kl. 18:25

Känd brottsling anmäler studenter för uppsats

En uppsats av två studenter på Linköpings universitet har retat upp en namngiven kriminell ordentligt..

BT - 20 okt 11 kl. 06:10

C-politiker plagierade C-uppsats

En centerpartistisk kommunpolitiker från Skåne har stängts av i fyra veckor från Malmö högskola efter fusk. En kontroll visade att en fjärdedel av hans tentamensuppgift överensstämde med en C-uppsats vid Karlstads universitet, skriver Norra Skåne.
Politikern vill tona ner uppgifterna och säger till tidningen att han enbart uppgett otillåtna referenser.

Västerbottens Folkblad - 10 dec 13 kl. 11:32

Umeåstudenter belönas för uppsats

Det är skillnader på hur jobbannonserna utformas beroende på om det är en kvinno- eller mansdominerad bransch. Det konstaterar Sara Lindmark och Jessica Sundin i sitt examensarbete på Personalvetarprogrammet vid Umeå universitet. Nu belönas de med Juseks och Personal & Ledarskaps pris för bästa uppsats inom personalvetenskap.

P3 - 18 feb 14 kl. 11:23

Elev stoppade uppsatsämne om homoadoption

På engelsklektionen fick gymnasieeleven Mina Levin Swanepoel i Sollefteå i uppgift att skriva en argumenterande uppsats om huruvida homoadoptioner bör vara tillåtet. Det upprörde henne så mycket att hon pratade med ansvariga lärare och skrev en debattartikel om ämnet. Nu har skolan tagit bort skoluppgiften..

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 14 kl. 17:12

Uppsats om Norrvikenkonflikten

Henning Grauers uppsats finns på biblioteket..

P3 - 31 mar 15 kl. 05:00

Studenter blir av med handledare och tvingas skriva C-uppsats utan hjälp

Ska du skriva en C-uppsats? Om du inte blir klar med den i tid kan du bli tvungen att skriva klart den utan hjälp från en handledare. Har du varit med om det här?

Expressen - 07 apr 15 kl. 11:45

Här är Vilmas prisade Auschwitz-uppsats

Vilma Claésson skrev ner tankarna efter sitt besök i koncentrationslägret Auschwitz. Här är hennes prisade uppsats publicerad i sin helhet..

Expressen - 10 nov 15 kl. 08:20

Spökskrivare fixar en C-uppsats – för 35 000

En C-uppsats för 35 000 kronor. En marknad för spökskrivare har uppstått som gör att studenter mot betalning kan slippa att skriva hemtentan eller uppsatsen själva. P4 Malmöhus vände sig till en av dem och låtsades vilja ha hjälp..

Nya Wermlands Tidningen - 16 dec 15 kl. 16:04

Prisad uppsats om Karlstads teater

Maria Gambring, konstvetarstudent vid Uppsala universitet, tilldelas Karlstads kommuns stads- och kommunhistoriska uppsatspris 2015. Hon tilldelas priset för en uppsats om Karlstads teaters tillblivelse och arkitektur..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Rådgivare går efter Melanias krav

Mira Ricardel, säkerhetsrådgivare i Vita huset i Washington, har fått sparken. Detta efter att president Donald Trumps fru Melania under tisdagen krävt hennes avgång för att hon inte förtjänar "äran att arbeta i Vita huset".(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Superjord hittad vid grannstjärna

En planet som är mer än tre gånger så stor som jorden, en så kallad superjord, har upptäckts i omlopp runt en av våra närmaste stjärnor. Den nyupptäckta planeten snurrar kring Barnards stjärna, som ligger på sex ljusårs avstånd från solen - nästgårds, i galaktiskt perspektiv.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

DUP:s ståndpunkter framförda till May

Arlene Foster, ledare för det nordirländska unionistpartiet DUP, säger att hon har haft ett "uppriktigt möte" med Storbritanniens premiärminister Theresa May under kvällen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Dom kan öppna för fler familjeåterföreningar

En dom från Migrationsöverdomstolen kan öppna för fler anhöriginvandringar, trots begränsningar i den tillfälliga asyllagen, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. Domen gäller en åttaåring från Syrien som kom till Sverige med sin morbror 2015.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Högskolan betalar miljoner till anställda som går hemma

Fastighetschefen får en årslön när han lämnar jobbet helt den sista januari. Men det är fler av Högskolans anställda som får lön utan att jobba..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Sånger direkt från ett blödande hjärta

Nånstans mitt livet står han, Anders Wendin – Moneybrother. Och sjunger direkt från ett blödande hjärta. .

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Uppdaterat ljudlandskap

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Står mest och stampar

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

”Öppen för exakt alla”

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Syförening anordnar auktion

På lördag den 17 november arrangeras en auktion i församlingshemmet i Näsum. Bakom den står Näsums kyrkliga syförening..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.