Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 22 September, 07:01

Kristianstadsbladet - 20 jun 18 kl. 00:01

Prisades för bästa uppsats: Fick 2 500 kronorUnga människors utveckling i skrivarkonsten är ett av de områden som Broby Rotaryklubb valt att stödja på lokalplanet. Innan avslutningen delades pris ut till en elev på Göingeskolan..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Broby Rotaryklubb, Göingeskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prisadesför bästa , uppsatsFick 2 , 500kronor
Magazin24 - 14 nov 15 kl. 10:03

Hon skriver sin C-uppsats i Indien

Lisa Andreasson från köping gjorde ett lite annorlunda val av C-uppsats. ”Det har varit kaos, kaos och åter kaos” De flesta väljer att göra sin C-uppsats i Sverige. Andra brukar kunna ta sig till England eller USA.

Västerbottens Folkblad - 08 dec 15 kl. 14:13

Student i Umeå vinner pris för uppsats

Konkurrensverkets tävling om de bästa uppsatserna inom juridik och ekonomi är avgjord. En uppsats skriven av en Umeåstudent belönas med 25 000 kronor. Erik Johansson, från Lund, är student på Handelshögskolan vid Umeå universitet och får 25 000 kronor av Konkurrensverket för sin uppsats ”Competitive Tendering of Public Transport, Estimating Effects of Competition”.

NT - 29 jul 11 kl. 18:25

Känd brottsling anmäler studenter för uppsats

En uppsats av två studenter på Linköpings universitet har retat upp en namngiven kriminell ordentligt..

BT - 20 okt 11 kl. 06:10

C-politiker plagierade C-uppsats

En centerpartistisk kommunpolitiker från Skåne har stängts av i fyra veckor från Malmö högskola efter fusk. En kontroll visade att en fjärdedel av hans tentamensuppgift överensstämde med en C-uppsats vid Karlstads universitet, skriver Norra Skåne.
Politikern vill tona ner uppgifterna och säger till tidningen att han enbart uppgett otillåtna referenser.

Västerbottens Folkblad - 10 dec 13 kl. 11:32

Umeåstudenter belönas för uppsats

Det är skillnader på hur jobbannonserna utformas beroende på om det är en kvinno- eller mansdominerad bransch. Det konstaterar Sara Lindmark och Jessica Sundin i sitt examensarbete på Personalvetarprogrammet vid Umeå universitet. Nu belönas de med Juseks och Personal & Ledarskaps pris för bästa uppsats inom personalvetenskap.

P3 - 18 feb 14 kl. 11:23

Elev stoppade uppsatsämne om homoadoption

På engelsklektionen fick gymnasieeleven Mina Levin Swanepoel i Sollefteå i uppgift att skriva en argumenterande uppsats om huruvida homoadoptioner bör vara tillåtet. Det upprörde henne så mycket att hon pratade med ansvariga lärare och skrev en debattartikel om ämnet. Nu har skolan tagit bort skoluppgiften..

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 14 kl. 17:12

Uppsats om Norrvikenkonflikten

Henning Grauers uppsats finns på biblioteket..

P3 - 31 mar 15 kl. 05:00

Studenter blir av med handledare och tvingas skriva C-uppsats utan hjälp

Ska du skriva en C-uppsats? Om du inte blir klar med den i tid kan du bli tvungen att skriva klart den utan hjälp från en handledare. Har du varit med om det här?

Expressen - 07 apr 15 kl. 11:45

Här är Vilmas prisade Auschwitz-uppsats

Vilma Claésson skrev ner tankarna efter sitt besök i koncentrationslägret Auschwitz. Här är hennes prisade uppsats publicerad i sin helhet..

Expressen - 10 nov 15 kl. 08:20

Spökskrivare fixar en C-uppsats – för 35 000

En C-uppsats för 35 000 kronor. En marknad för spökskrivare har uppstått som gör att studenter mot betalning kan slippa att skriva hemtentan eller uppsatsen själva. P4 Malmöhus vände sig till en av dem och låtsades vilja ha hjälp..

Nya Wermlands Tidningen - 16 dec 15 kl. 16:04

Prisad uppsats om Karlstads teater

Maria Gambring, konstvetarstudent vid Uppsala universitet, tilldelas Karlstads kommuns stads- och kommunhistoriska uppsatspris 2015. Hon tilldelas priset för en uppsats om Karlstads teaters tillblivelse och arkitektur..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Rånare flydde i golfbil

En man i 70-årsåldern blev misshandlad och bestulen på sin mobiltelefon i Borlänge på fredagen. De misstänkta gärningsmännen flydde från platsen i en golfbil, skriver SVT Nyheter Dalarna.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Tornado orsakar förstörelse i Kanada

Runt 30 människor har skadats i närheten av den kanadensiska huvudstaden Ottawa där en tornado har förstört flera hem och bilar har välts. Fem personer har fått allvarliga skador, rapporterar lokala medier. Över 130 000 människor stod på fredagskvällen utan ström, uppger elbolaget HydroQuebec.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Må dåligt - naturlig del av livet

Många unga mår dåligt. Men det är helt normalt att emellanåt känna både oro och ängslan. - Den allmänna uppfattningen är att du då behöver vård, när unga snarare behöver lära sig att förstå sig på sina känslor, säger barnläkaren Sven Bremberg.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fängelse för våldtäkt på flicka

En 22-årig man har dömts till tre och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit en 14-årig flicka i en lekstuga i Ronneby i juli. Mannen stämde träff med 14-åringen på en lekplats via sociala medier och våldtog där flickan när hennes kompis gick iväg en stund, skriver Blekinge Läns Tidning.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Man döms för kokaininnehav

En 42-årig man hade 2,30 gram kokain när polisen stoppade honom. Nu har han dömts i tingsrätten..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

”Det är inte akut, men det kan inte vänta två år”

Kommunen hoppas på snabbt besked från högskolan om de vill skapa ett citycampus på Tivolibadstomten. Men i dagsläget finns inga andra konkreta planer för platsen där Tivolibadet ligger..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Klart för att ta över tomt äldreboende

Kommunen tänker ta över Attendos tomma äldreboende. Bland annat ska Jasminen och Ädelstenen flyttas dit. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Mental tränare ska lyfta Burakovsky

Han blev Stanley Cup-mästare i juni, men väntar ändå på det stora genombrottet. Nu ska André Burakovsky ta klivet - tack vare mentala tränaren Andy Swärd. - Han är en av de bästa, säger Burakovsky.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kina ställer in handelssamtal med USA

Kina har ställt in de planerade handelssamtalen med USA och kommer inte att skicka vice premiärminister Liu He till Washington nästa vecka, uppger källor för The Wall Street Journal En delegation skulle ha rest till USA inför Lius besök, men resan har avblåsts.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ännu en journalist mördad i Mexiko

En journalist som hotats efter att ha rapporterat om korruption i delstaten Chiapas har skjutits till döds, meddelar hans tidning El Heraldo de Chiapas. Mario Gómez är den nionde reportern som har dödats i landet hittills i år.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.