DI > Ekonomi

Tuesday, 18 December, 11:31

DI - 19 jun 18 kl. 14:27

Audi stänger av sin brottsmisstänkte vdTyska biljätten Audi har stängt av sin vd Rupert Stadler som är gripen för inblandning i den så kallade dieselskandalen. Han ersätts av en tillförordnad vd, Abraham Schot, meddelar Volkswagen som i sin tur äger Audi..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Audi, Rupert Stadler, Schot, Volkswagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Audi, stängerav sin , brottsmisstänktevd
Skånskan - 10 aug 18 kl. 09:00

El­li­nor tar re­vansch bak­om ka­me­ran

Kamp. Hon drömde om att jobba med film i USA men skå­de­spe­lar­drömmarna grusades av den ame­ri­kans­ka by­rå­kra­tin. El­li­nor Taflin ger sig dock inte så lätt.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Skanska vinner norskt rättsfall men skadestånd sänks

Skanska har i norska hovrättsmotsvarigheten vunnit ett överklagat rättsfall mot det norska järnvägsverket Bane NOR, men skadeståndet sänks från 305 till 273 miljone kronor..

DI - 4 minuter sedan

Saab får tjeckisk luftvärnsorder värd 365 Mkr

Saab har tecknat kontrakt om att leverera RBS 70 NG, den senaste generationen av det bärbara luftvärnssystemet RBS 70, till den tjeckiska försvarsmakten. .

DI - 30 minuter sedan

Braincool får ytterligare Mexiko-order

Spotlightlistade Braincool har fått en order på två "Braincool System" av sin distributör i Mexiko..

DI - 30 minuter sedan

Galning eller geni: Han är Silicon Valleys nye kejsare

Masayoshi Son har förvandlat Silicon Valleys största egon till statister. Hans rekordstora Vision Fund, med 900 miljarder kronor att spendera, är på väg att förändra it-världen i grunden.  I potten finns tusentals miljarder i framtida vinster, visar Di:s kartläggning..

DI - 15 minuter sedan

Krav på långa fängelsestraff för Teliachefer

Telias tidigare vd Lars Nyberg och hans medåtalade bör få i princip maximala fängelsestraff för mutbrott, anser åklagarsidan. Huvudansvarig var förre affärsområdeschefen Tero Kivisaari. Han bör få sju år och nio månaders fängelse, säger åklagaren Gunnar Stetler..

DI - 15 minuter sedan

Credit Suisse råd till rika kunder: Flytta pengarna från London

Oklarheterna kring Brexit gör att Credit Suisse råder sina private banking-kunder att överväga att flytta tillgångar från Storbritannien..

DI - 45 minuter sedan

William Hill äger 5,4 procent i Mr Green efter köp från Citi

William Hill har ingått ett så kallat forward purchase-avtal med Citigroup där William Hill har rätten och åtagandet att köpa aktier i MRG från Citigroup..

DI - 30 minuter sedan

Tysk analysfirma sänker H&M-riktkurs från 150 till 115 kronor

Den tyska analysfirman Independent Research har sänkt sin riktkurs för H&M från 150 till 115 kronor och upprepat rekommendationen sälj..

DI - 30 minuter sedan

Börsdeppen avtar något – verkstadsbolagen vänder uppåt

Nedgången på Stockholmsbörsen fortsatte när tisdagens handel inleddes, i spåren av svaga USA- och Asienbörser, men med lugnare utveckling än dagen före. Strax innan klockan 11 närmade sig OMXS30 nollan, pådrivet av verkstadsbolag..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen samlar bolagens hållbarhetsdata

I dag lanserar Stockholmsbörsen, Nasdaq Nordic, en ny dataportal som ska ge investerare tillgång till hållbarhetsdata från noterade bolag i Norden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.