GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 15 February, 23:57

GöteborgsPosten - 19 jun 18 kl. 14:13

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitikStatsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
EU, Stefan Löfven, Bryssel, Donald Tusk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, pessimistiskom , EU:s, asylpolitik
Helsingborgs Dagblad - 19 jun 18 kl. 13:48

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror. Löfven sade efter ett lu.

DI - 19 jun 18 kl. 14:17

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror..

UNT - 19 jun 18 kl. 14:13

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel..

Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 15:05

Löfven skyller en ny asylpolitik på EU

Stefan Löfvens strama flyktingpolitik skapar en växande intern kritik inom socialdemokratin.När han på lördagen talade inför partivänner på Socialdemokraternas kommunkonferens i Örebro tog han den förändrade asylpolitiken i försvar genom att gå till hård attack mot EU och mot påstådda borgerliga försök att rasera den svenska modellen."Det är dags för EU att gå från kaos till kontroll.

GöteborgsPosten - 19 sep 18 kl. 17:53

Löfven: Vi ska ha en gemensam asylpolitik

Sluta skylla på varandra i migrationsdiskussionen, manar EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk när ledarna samlas till toppmöte i Salzburg. Statsminister Stefan Löfven (S) lovar fortsatt kamp för en gemensam asylpolitik – trots allt hårdare motstånd..

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 19:15

Löfven strävar i kallt regn och hård motvind

Stefan Löfven möttes av ett grått Malmö. Regn och snålblåst – precis som i politiken. Statsministern strävar i kraftig motvind.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 16 kl. 19:15

Löfven strävar i kallt regn och hård motvind

Stefan Löfven möttes av ett grått Malmö. Regn och snålblåst – precis som i politiken. Statsministern strävar i kraftig motvind.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 18:45

Kampanj mot Sveriges asylpolitik

Enligt Sveriges ambassad i London driver den brittiska tidningen Daily Mail en kampanj mot svensk asylpolitik, skriver Dagens Nyheter.I början av februari slog ambassaden larm om tidningens kampanj i ett brev till statsminister Stefan Löfven (S). Och i en ny rapport som lämnats över till Utrikesdepartementet (UD) står det att Sverige används som avskräckande exempel för att få den brittiska regeringen att skärpa landets asylpolitik.

BT - 13 nov 14 kl. 08:37

Svahnström: Löfven kan knappast ha blivit klokare i Danmark

I nöden prövas vännen. De senaste dagarna har de båda socialdemokratiska statsministrarna i Skandinavien hängt. Först i Oslo och igår eftermiddag här i Köpenhamn.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 15 kl. 21:39

Löfven drog slutsatsen att Sverige inte kunde stå ensamt

Land efter land i Europa har skärpt sin flyktingpolitik – och nu följer Sverige efter.Timmarna innan inrikesminister Anders Ygeman meddelade att Sverige inför gränskontroller kom statsminister Stefan Löfven till Malta för ett tvådagars krismöte om flyktingsituationen.Redan före avfärden övertygade han sina regeringspartners i Miljöpartiet att flyktingkrisen nu är så akut att gränsen måste säkras.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Två åtalas för brutal misshandel och rån

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tidigare outgiven Tom Petty-låt släppt

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Flera skadade i skottdrama i USA

Ett skottdrama har utspelat sig under fredagen utanför staden Chicago i USA. En misstänkt är i förvar hos polisen. Fyra poliser och flera personer ska vara skadade..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Flera poliser skjutna utanför Chicago

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ledin klar för Malmö

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ryssland omvärderar Afghanistankriget

Hundratals krigsveteraner samlades i Moskva på fredagen för att uppmärksamma 30-årsdagen av det sovjetiska tillbakadragandet ur Afghanistan. Den militära insatsen som krävde 14 000 soldaters liv håller nu på att omvärderas, samtidigt som Ryssland vill bidra till att medla fred i landet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Uppåt på börsen i New York

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tredje gången gillt för AIK

Det blev tredje gången gillt för serieledande AIK i prestigemötet med Leksand i hockeyallsvenskan. Efter två förluster tidigare under säsongen vann AIK med 3–2 efter straffar. Stor matchhjälte blev tredjemålvakten Isak Wallin..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Flamencofenomenet Svärd är "Årets kompositör"

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Manifestgalan: Dubbelt upp för perfekt boogie

Cherrie vann årets hiphop, Jonas Lundqvist knep pop- och livekategorin och Jenny Wilsons favorittippade video stod pall. Musiksveriges oberoende sida uppmärksammades på Manifestgalan i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.