GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 14 November, 01:13

GöteborgsPosten - 19 jun 18 kl. 14:13

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitikStatsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
EU, Stefan Löfven, Bryssel, Donald Tusk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, pessimistiskom , EU:s, asylpolitik
Helsingborgs Dagblad - 19 jun 18 kl. 13:48

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror. Löfven sade efter ett lu.

DI - 19 jun 18 kl. 14:17

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror..

UNT - 19 jun 18 kl. 14:13

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel..

Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 15:05

Löfven skyller en ny asylpolitik på EU

Stefan Löfvens strama flyktingpolitik skapar en växande intern kritik inom socialdemokratin.När han på lördagen talade inför partivänner på Socialdemokraternas kommunkonferens i Örebro tog han den förändrade asylpolitiken i försvar genom att gå till hård attack mot EU och mot påstådda borgerliga försök att rasera den svenska modellen."Det är dags för EU att gå från kaos till kontroll.

GöteborgsPosten - 19 sep 18 kl. 17:53

Löfven: Vi ska ha en gemensam asylpolitik

Sluta skylla på varandra i migrationsdiskussionen, manar EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk när ledarna samlas till toppmöte i Salzburg. Statsminister Stefan Löfven (S) lovar fortsatt kamp för en gemensam asylpolitik – trots allt hårdare motstånd..

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 19:15

Löfven strävar i kallt regn och hård motvind

Stefan Löfven möttes av ett grått Malmö. Regn och snålblåst – precis som i politiken. Statsministern strävar i kraftig motvind.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 16 kl. 19:15

Löfven strävar i kallt regn och hård motvind

Stefan Löfven möttes av ett grått Malmö. Regn och snålblåst – precis som i politiken. Statsministern strävar i kraftig motvind.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 18:45

Kampanj mot Sveriges asylpolitik

Enligt Sveriges ambassad i London driver den brittiska tidningen Daily Mail en kampanj mot svensk asylpolitik, skriver Dagens Nyheter.I början av februari slog ambassaden larm om tidningens kampanj i ett brev till statsminister Stefan Löfven (S). Och i en ny rapport som lämnats över till Utrikesdepartementet (UD) står det att Sverige används som avskräckande exempel för att få den brittiska regeringen att skärpa landets asylpolitik.

BT - 13 nov 14 kl. 08:37

Svahnström: Löfven kan knappast ha blivit klokare i Danmark

I nöden prövas vännen. De senaste dagarna har de båda socialdemokratiska statsministrarna i Skandinavien hängt. Först i Oslo och igår eftermiddag här i Köpenhamn.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 15 kl. 21:39

Löfven drog slutsatsen att Sverige inte kunde stå ensamt

Land efter land i Europa har skärpt sin flyktingpolitik – och nu följer Sverige efter.Timmarna innan inrikesminister Anders Ygeman meddelade att Sverige inför gränskontroller kom statsminister Stefan Löfven till Malta för ett tvådagars krismöte om flyktingsituationen.Redan före avfärden övertygade han sina regeringspartners i Miljöpartiet att flyktingkrisen nu är så akut att gränsen måste säkras.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

"El Chapos" försvar pekar ut presidenter

Knarkkungen "El Chapos" försvarare uppger under sitt öppningsanförande i rätten att Sinaloakartellen mutat två mexikanska presidenter med hundratals miljoner dollar. Presidenterna nekar till anklagelserna..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Malmström tror att USA väntar med tullar

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bilbrand efter smäll i Tollarp

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Italien trotsar EU i budgetbråk

Italiens regering trotsar EU i frågan om landets budget. Hellre riskera finansiella sanktioner än att strama åt utgifterna, är vägvalet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tonåring på moped misstänks för ofredande

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ola Lindholm ska få fler unga killar att läsa

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Rosa dyrgrip klubbad för 450 miljoner

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Äldre kvinna skadad efter inbrottsförsök

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Äldre kvinna slagen och rånad i Höllviken

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

C stänger ner M+KD – öppnar mot S

Moderatledaren Ulf Kristerssons tänkta regering stoppas av Centern och Liberalerna. Från C-ledaren Annie Lööf kommer i stället signaler om att möjligen släppa fram Stefan Löfven som regeringsbildare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.