GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 20 September, 23:58

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, pessimistiskom , EU:s, asylpolitik
Helsingborgs Dagblad - 19 jun 18 kl. 13:48

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror. Löfven sade efter ett lu.

DI - 19 jun 18 kl. 14:17

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror..

UNT - 19 jun 18 kl. 14:13

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel..

Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 15:05

Löfven skyller en ny asylpolitik på EU

Stefan Löfvens strama flyktingpolitik skapar en växande intern kritik inom socialdemokratin.När han på lördagen talade inför partivänner på Socialdemokraternas kommunkonferens i Örebro tog han den förändrade asylpolitiken i försvar genom att gå till hård attack mot EU och mot påstådda borgerliga försök att rasera den svenska modellen."Det är dags för EU att gå från kaos till kontroll.

GöteborgsPosten - Igår: 17:53

Löfven: Vi ska ha en gemensam asylpolitik

Sluta skylla på varandra i migrationsdiskussionen, manar EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk när ledarna samlas till toppmöte i Salzburg. Statsminister Stefan Löfven (S) lovar fortsatt kamp för en gemensam asylpolitik – trots allt hårdare motstånd..

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 19:15

Löfven strävar i kallt regn och hård motvind

Stefan Löfven möttes av ett grått Malmö. Regn och snålblåst – precis som i politiken. Statsministern strävar i kraftig motvind.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 16 kl. 19:15

Löfven strävar i kallt regn och hård motvind

Stefan Löfven möttes av ett grått Malmö. Regn och snålblåst – precis som i politiken. Statsministern strävar i kraftig motvind.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 18:45

Kampanj mot Sveriges asylpolitik

Enligt Sveriges ambassad i London driver den brittiska tidningen Daily Mail en kampanj mot svensk asylpolitik, skriver Dagens Nyheter.I början av februari slog ambassaden larm om tidningens kampanj i ett brev till statsminister Stefan Löfven (S). Och i en ny rapport som lämnats över till Utrikesdepartementet (UD) står det att Sverige används som avskräckande exempel för att få den brittiska regeringen att skärpa landets asylpolitik.

BT - 13 nov 14 kl. 08:37

Svahnström: Löfven kan knappast ha blivit klokare i Danmark

I nöden prövas vännen. De senaste dagarna har de båda socialdemokratiska statsministrarna i Skandinavien hängt. Först i Oslo och igår eftermiddag här i Köpenhamn.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 15 kl. 21:39

Löfven drog slutsatsen att Sverige inte kunde stå ensamt

Land efter land i Europa har skärpt sin flyktingpolitik – och nu följer Sverige efter.Timmarna innan inrikesminister Anders Ygeman meddelade att Sverige inför gränskontroller kom statsminister Stefan Löfven till Malta för ett tvådagars krismöte om flyktingsituationen.Redan före avfärden övertygade han sina regeringspartners i Miljöpartiet att flyktingkrisen nu är så akut att gränsen måste säkras.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Tog fast dieseltjuv – åtalas för kidnappning

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Laget före jaget och en dag i taget

Hästen som gett honom medaljer i de två senaste stora mästerskapen går hemma på gården. Det kan bli fajt om stjärnstatusen i stallet när Christian K kommer hem. Valacken har inte rivit ett hinder i VM..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Ungersk minister: "Bodde med dyngfulla samer"

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Wolf Alice vann årets Mercury Prize

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Man klättrade in till Köpenhamns elefanter

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Frölundas nödplan i stormen – en buss

Stormen Knud drar in över Sverige – och Frölunda vill inte bli kvar i Stockholm.
– Vi har bokat en buss, berättar Patrik Carlsson om nödplanen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

"Purres" utveckling får Rönnberg att hoppas

Patrik Carlsson har kommit från Finland till Frölunda som en ny spelare. Nu hoppas Roger Rönnberg på ännu en utveckling – för Nicklas Lasu.
– Efter två år kommer han hem som Sidney Crosby..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Man ihjälskjuten i Göteborg

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Många döda i översvämningar i Ghana

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Elisedal vann - efter Tobias Anderssons hattrick

Tobias Andersson stod för tre mål när Elisedal vann mot Käringön på hemmaplan i division 7 Göteborg B i fotboll. Till slut blev det 4–3 (2–2). Anton Johansson gjorde också ett mål för segrarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.