GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 21 July, 19:05

GöteborgsPosten - 19 jun 18 kl. 14:13

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitikStatsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
EU, Stefan Löfven, Bryssel, Donald Tusk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, pessimistiskom , EU:s, asylpolitik
Helsingborgs Dagblad - 19 jun 18 kl. 13:48

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror. Löfven sade efter ett lu.

DI - 19 jun 18 kl. 14:17

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel. EU:s permanente ordförande Donald Tusk vill inte säga ett knäpp om vad han tror..

UNT - 19 jun 18 kl. 14:13

Löfven pessimistisk om EU:s asylpolitik

Statsminister Stefan Löfven (S) verkar ha gett upp hoppet om att EU-länderna ska komma överens om asylpolitiken på nästa veckas toppmöte i Bryssel..

Sydsvenskan - 12 mar 16 kl. 15:05

Löfven skyller en ny asylpolitik på EU

Stefan Löfvens strama flyktingpolitik skapar en växande intern kritik inom socialdemokratin.När han på lördagen talade inför partivänner på Socialdemokraternas kommunkonferens i Örebro tog han den förändrade asylpolitiken i försvar genom att gå till hård attack mot EU och mot påstådda borgerliga försök att rasera den svenska modellen."Det är dags för EU att gå från kaos till kontroll.

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 19:15

Löfven strävar i kallt regn och hård motvind

Stefan Löfven möttes av ett grått Malmö. Regn och snålblåst – precis som i politiken. Statsministern strävar i kraftig motvind.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 16 kl. 19:15

Löfven strävar i kallt regn och hård motvind

Stefan Löfven möttes av ett grått Malmö. Regn och snålblåst – precis som i politiken. Statsministern strävar i kraftig motvind.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 18:45

Kampanj mot Sveriges asylpolitik

Enligt Sveriges ambassad i London driver den brittiska tidningen Daily Mail en kampanj mot svensk asylpolitik, skriver Dagens Nyheter.I början av februari slog ambassaden larm om tidningens kampanj i ett brev till statsminister Stefan Löfven (S). Och i en ny rapport som lämnats över till Utrikesdepartementet (UD) står det att Sverige används som avskräckande exempel för att få den brittiska regeringen att skärpa landets asylpolitik.

BT - 13 nov 14 kl. 08:37

Svahnström: Löfven kan knappast ha blivit klokare i Danmark

I nöden prövas vännen. De senaste dagarna har de båda socialdemokratiska statsministrarna i Skandinavien hängt. Först i Oslo och igår eftermiddag här i Köpenhamn.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 15 kl. 21:39

Löfven drog slutsatsen att Sverige inte kunde stå ensamt

Land efter land i Europa har skärpt sin flyktingpolitik – och nu följer Sverige efter.Timmarna innan inrikesminister Anders Ygeman meddelade att Sverige inför gränskontroller kom statsminister Stefan Löfven till Malta för ett tvådagars krismöte om flyktingsituationen.Redan före avfärden övertygade han sina regeringspartners i Miljöpartiet att flyktingkrisen nu är så akut att gränsen måste säkras.

Sydsvenskan - 11 nov 15 kl. 21:39

Löfven drog slutsatsen att Sverige inte kunde stå ensamt

Land efter land i Europa har skärpt sin flyktingpolitik – och nu följer Sverige efter. Timmarna innan inrikesminister Anders Ygeman meddelade att Sverige inför gränskontroller kom statsminister Stefan Löfven till Malta för ett tvådagars krismöte om flyktingsituationen. Redan före avfärden övertygade han sina regeringspartners i Miljöpartiet att flyktingkrisen nu är så akut att gränsen måste säkras.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Fraile avgjorde i brant uppförsbacke

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Akilov ska sitta i Kumlabunkern

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Minskande tonårsaborter – men ojämlik användning av preventivmedel

Antalet tonårsaborter minskar i Norden. Det visar en ny avhandling från Sahlgrenska Universitetssjukhuset.
En av delstudierna visar också på skillnader mellan Göteborgs bostadsområden när det gäller användandet av hormonella preventivmedel.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Kalmar möter GIF Sundsvall hemma på Guldfågeln Arena i kväll

Hemmamatch för Kalmar mot GIF Sundsvall i kväll i Allsvenskan. Både Kalmar och GIF Sundsvall blev poänglösa i den förra omgången och det efter att lagens matcher slutat på exakt samma sätt, med siffrorna 0–1..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Fick fly elden – nu är bönderna tillbaka

Boende som fått lämna sina gårdar i södra Härjedalen fick under lördagen återvända – men måste vara beredda på att evakuera ännu en gång om branden sprider sig..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Strandberg stal showen i Örebro

Publikfavoriten Anders Christiansen var tillbaka i MFF-dressen. Men det skulle bli Carlos Strandbergs show i sommarheta Örebro.   Anfallaren visade vägen med två snygga mål när Malmö besegrade ÖSK med 2–1..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Duplantis tog 5,86 med lånad stav: "Lärorikt"

Armand Duplantis fortsätter att imponera. Med lånade stavar klarade svensken 5,86 i lördagens Diamond League-tävling i London och slutade trea i det stjärnspäckade fältet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Man som sköts av polis är inte identifierad

Mannen som sköts ihjäl av polisen i Linköping under natten mot lördagen är fortfarande inte identifierad. Det är den andra händelsen på två dygn där polisen skjutit ihjäl en person..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

"Galaxy"-skådis försvarar sparkad regissör

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Vem shoppade vad på flygmässan?

Affärer för 192 miljarder dollar, motsvarande 1 705 miljarder kronor, har gjorts upp vid den stora flygmässan Farnborough. Det är en ökning med mer än 50 procent sedan den förra mässan för två år sedan, uppger arrangörerna. Men många kunder väljer att inte skylta med sina köp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.