DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 21:44

Liknande nyheter

Taggar: Johan, Nylander, Trumps, försökatt , stoppa, Kinaär , lönlösa
DN - 28 jan 17 kl. 18:22

Johan Esk: Trumps taktik är en våt dröm för idrottskändisar

Donald Trumps taktik mot medier är många idrottskändisars våta dröm. Det är inga alternativa fakta. Däremot är det fakta att Trump har en biroll i Fifa-skandalen..

Barometern - 04 jul 13 kl. 13:22

Jolin Seidlitz och Johan Nylander

Stockholm,? fick den 24 april en dotter som heter Saga. Vikt 3 430 g, längd 49 cm.

Barometern - 08 dec 17 kl. 06:00

Jolin och Johan Nylander

DI - 12 sep 18 kl. 13:27

Johan Nylander: Trump osynlig värd när Xi och Putin bondar

HONGKONG Det skålades i vodka och slurpades kaviar och pannkakor när Xi Jinping träffade Vladimir Putin i Vladivostok på onsdagen.  USA:s president Donald Trump var som en osynlig värd..

Trelleborgs Allehanda - 07 feb 12 kl. 22:10

Kommunalrådet avslöjade Johan Ståhl

Kommunalrådet Pierre Månsson (FP) avslöjade Ståhls försök att tjäna pengar privat på försäljningen av Skånemedia.
? Johan Ståhl agerade felaktigt mot sin uppdragsgivare Bonnier.

Kristianstadsbladet - 08 feb 12 kl. 06:30

Månsson avslöjade Johan Ståhl

Kommunalrådet Pierre Månsson (FP) har en central roll när brottsmisstankarna mot Sydsvenskans förre vd Johan Ståhl nu utreds. Månsson avslöjade Ståhls försök att tjäna pengar privat på försäljningen av Skånemedia.
KRISTIANSTAD.

Expressen - 12 okt 12 kl. 10:55

Vita Hästen vill värva Michael Nylander

Vita Hästen har lyckats skriva korttidskontrakt med Detroitbacken Jonathan Ericsson. Och meriterade forwarden Peter Nylander. Nu är även hans storebror Michael Nylander på gång till division 1-klubben.

Expressen - 01 nov 12 kl. 09:27

Nylander tränar med Vita Hästen i veckan

Att Vita Hästen har varit intresserade av Michael Nylander har varit känt några veckor. Nu kommer Nylander träna med division 1-klubben under torsdagen och fredagen. ?

NT - 10 dec 12 kl. 22:11

Vita Hästen räknar inte med Michael Nylander

Vita Hästen hoppas på Peter Nylander.Men räknar inte med Michael Nylander.- Skulle han spela någon match ser vi det som en positiv överraskning, säger marknadsansvarige Johan Karlsson..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sverige halkar efter: Här är världens bästa land på ekonomi

Di utser världens bästa länder som kombinerar ett näringslivsvänligt klimat med låg korruption. Nya Zeeland, Danmark och Singapore är bäst i alla test. Sverige mår bra, men tillståndet försämras.

DI - 30 minuter sedan

Oljepriset rekylerade ner efter fredagens uppgångar

Oljepriserna sjönk tillbaka rejält på måndagen efter den fredagsuppgång som kom i samband med att oljekartellen Opec och vissa andra producentländer beslutade om produktionsminskningar på 1,2 miljoner fat per dag..

DI - 30 minuter sedan

SHB: Räkna med högre boräntor närmaste året

Handelsbanken räknar med att boräntorna börjar röra sig långsamt uppåt under loppet av det närmaste året. Det framgår av bankens senaste Boränteindikator..

DI - 1 timme sedan

Macron lovar höjda minimilöner

Frankrikes president Emmanuel Macron lovar höja minimilönerna med 100 euro i månaden (motsvarande drygt 1.000 kronor). Beskedet kommer i ett direktsänt tv-tal.

DI - 1 timme sedan

Över 10.000 får gå när Hans Vestberg sparar

Den amerikanska mobiloperatören Verizon Communications uppgav på måndagen att omkring 10.400 anställda kommer att lämna fram till mitten av 2019. Det är en del av företagets program där anställda erbjudits ett frivilligt avgångspaket..

DI - 1 timme sedan

EQT har ökat till 15 procent av aktierna i Karo Pharma

EQT VIII, som har lagt bud på specialistläkemedelsbolaget Karo Pharma, hade ökat innehavet till 15 procent av Karo Pharmas aktiekapital per den 5 december..

DI - 2 timmar sedan

Stor lista: Svenskarna som tar hem mest av EU-miljarderna

Ranchägare, adelsfamiljer och jordbrukare i Norrland toppar listan när de årliga mångmiljardutbetalningarna i jordbrukarstöd från EU nu betalas ut.  Men lönsamhetskollaps och konkurshot efter sommarens torka gör att feststämningen uteblir visar Di:s kartläggning, och nu kommer nya nödrop..

DI - 2 timmar sedan

Dags för tuffare utsläppsregler

EU:s system med utsläppsrätter för koldioxid är ett av de viktigaste för att minska industrins klimatpåverkan. Det nuvarande handelssystemet drabbar LKAB:s konkurrenskraft eftersom systemet i praktiken subventionerar höga utsläpp av koldioxid, skriver LKAB:s vd Jan Moström..

DI - 2 timmar sedan

Gör inte juridik av telekom

LEDARE. Donald Trump fattade knappast det direkta beslutet att begära Huaweis finanschef utlämnad från Kanada..

DI - 2 timmar sedan

EQT:s bud på Stendörren får myndighetsgodkännande

Stendörrens budgivare EQT har nu fått de myndighetsgodkännande som krävs för att kunna fullfölja budet på fastighetsbolaget. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.