DI > Ekonomi

Monday, 16 July, 08:56

DI - 19 jun 18 kl. 13:56

Stigande försäljning hos amerikanska affärskedjorFörsäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,3 procent vecka 24, som avslutades den 16 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,4 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stigande försäljning, hosamerikanska , affärskedjor
DI - 10 jul 18 kl. 13:46

USA: Försäljning i affärskedjor uppåt under juli

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,1 procent vecka 27, som avslutades den 7 juli, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,7 procent. .

Affärsvärlden - 13 aug 13 kl. 14:13

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 32..

Affärsvärlden - 27 aug 13 kl. 14:05

Ökad försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 34..

Nyteknik - 27 okt 14 kl. 07:36

Affärskedjor dumpar Apple Pay

TEKNIKSVEPET. Två affärskedjor har stängt ner användningen av Apple Pay. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

DI - 07 mar 17 kl. 13:55

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,0 procent vecka 9, som avslutades den 4 mars, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,5 procent. Det var tredje veckan i rad med sjunkande veckoförsäljning..

Affärsvärlden - 30 maj 12 kl. 14:36

Svag försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,9 procent vecka 21, som avslutades den 26 maj, jämfört med motsvarande vecka föregående år..

DI - 05 jun 12 kl. 13:48

Stigande försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,8 procent vecka 22, som avslutades den 2 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,4 procent..

Affärsvärlden - 26 jun 12 kl. 13:58

Affärskedjor ökar försäljning i USA

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,7 procent vecka 25, som avslutades den 23 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före ökade försäljningen 2,0 procent..

Affärsvärlden - 16 apr 13 kl. 14:09

Svag försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg under vecka 15 jämfört med motsvarande vecka föregående år, men sjönk jämfört med föregående vecka..

Affärsvärlden - 23 apr 13 kl. 14:11

Stigande försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg under vecka 16, både jämfört med veckan före och med motsvarande vecka föregående år..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Ryssland: Vi stoppade miljontals nätattacker

Fotbolls-VM i Ryssland var inte bara en idrottsfest. Näthackare och andra försökte störa det stora mästerskapet genom att ta sig in dess datorsystem och informationskanaler..

DI - 2 minuter sedan

Xmreality får uppföljningsorder i USA

Xmreality, som är verksamt inom kunskapsöverföring med hjälp av förstärkt verklighet, även kallat augmented reality, har tecknat en uppföljningsorder värd cirka 0,6 miljoner kronor med en amerikansk försvarskoncern. Leverans sker under 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 5 minuter sedan

Tysk domstol inför restriktioner på Enzymaticas medicin

Ett beslut i en regional domstol i Frankfurt har lagt restriktioner på marknadsföringen av Enzymaticas förkylningsspray Coldzyme i Tyskland, där det säljs under varumärket Viruprotect..

DI - 5 minuter sedan

Sensys Gatso övertar kontrakt för 8 miljoner

Sensys Gatso, verksamt inom trafiksäkerhetslösningar, har genom dess dotterbolag Sensys Gatso USA tagit över ett automatiskt hastighetsövervakningsprogram i Ohio, USA från den tidigare leverantören..

DI - 15 minuter sedan

Vinstfall för Systembolaget

Det statliga Systembolaget ökar försäljningen i den ovanligt varma försommaren, men redovisar samtidigt ett kraftigt vinstfall..

DI - 15 minuter sedan

Uppgift: Flera döda i israelisk Syrien-attack

Minst nio soldater som strider på den syriska regimens sida dödades i raketangrepp mot mål i norra Syrien under natten, uppger oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR)..

DI - 15 minuter sedan

Ny order för Powercell

Powercell får ytterligare en order värd drygt 10 miljoner kronor på bränslecellstackar, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Note ökade resultatet efter skatt

Kontraktstillverkaren Note redovisar ett resultat efter skatt på 17 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (11,6). Resultatet per aktie uppgick till 0:59 kronor (0:40)..

DI - 45 minuter sedan

Rekordresultat för Södra

Skogskoncernen Södra rapporterade på måndagsmorgonen en kraftig resultatökning och det högsta kvartalsresultatet hittills för bolaget..

DI - 30 minuter sedan

SBB hade sjunkande nettoresultat

Fastighetsföretaget Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2018 på 404 miljoner kronor (1.038). Vinsten per aktie sjönk till 0:56 kronor (1:40).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.