DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 08:54

DI - 19 jun 18 kl. 13:56

Stigande försäljning hos amerikanska affärskedjorFörsäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,3 procent vecka 24, som avslutades den 16 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,4 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stigande försäljning, hosamerikanska , affärskedjor
DI - 10 jul 18 kl. 13:46

USA: Försäljning i affärskedjor uppåt under juli

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,1 procent vecka 27, som avslutades den 7 juli, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,7 procent. .

Affärsvärlden - 13 aug 13 kl. 14:13

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 32..

Affärsvärlden - 27 aug 13 kl. 14:05

Ökad försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 34..

Nyteknik - 27 okt 14 kl. 07:36

Affärskedjor dumpar Apple Pay

TEKNIKSVEPET. Två affärskedjor har stängt ner användningen av Apple Pay. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

DI - 07 mar 17 kl. 13:55

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,0 procent vecka 9, som avslutades den 4 mars, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,5 procent. Det var tredje veckan i rad med sjunkande veckoförsäljning..

Affärsvärlden - 30 maj 12 kl. 14:36

Svag försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,9 procent vecka 21, som avslutades den 26 maj, jämfört med motsvarande vecka föregående år..

DI - 05 jun 12 kl. 13:48

Stigande försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,8 procent vecka 22, som avslutades den 2 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,4 procent..

Affärsvärlden - 26 jun 12 kl. 13:58

Affärskedjor ökar försäljning i USA

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,7 procent vecka 25, som avslutades den 23 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före ökade försäljningen 2,0 procent..

Affärsvärlden - 16 apr 13 kl. 14:09

Svag försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg under vecka 15 jämfört med motsvarande vecka föregående år, men sjönk jämfört med föregående vecka..

Affärsvärlden - 23 apr 13 kl. 14:11

Stigande försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg under vecka 16, både jämfört med veckan före och med motsvarande vecka föregående år..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna strax ovanför nollan

Stockholmsbörsen väntas fortsätta lätt upp när den nya veckans handel inleds på måndagen. .

DI - 15 minuter sedan

Rekar: Köprekommendationer för Autoliv, Swedish Match och Atrium Ljungberg

Bilsäkerhetsbolaget Autoliv, tobaksjätten Swedish Match och fastighetsbolaget Atrium Ljungberg får köprekommendationer. Analytiker sänker dock rekommendationerna för H&M, Sobi och Catena..

DI - 15 minuter sedan

Följ måndagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 15 minuter sedan

Netent får permanent spellicens i New Jersey

Spelbolagsunderleverantören Netent har erhållit en permanent spellicens av spelmyndigheten i New Jersey. Bolaget har haft en temporär licens och levererat spel i den amerikanska delstaten 2015. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Nitro Games ökar förlusten – lovar nedskärningar

Det finländska spelbolaget Nitro Games, som är listat på First North, redovisar ett ebitda-resultat på -2,1 miljoner euro (-1,5) för det fjärde kvartalet 2018. Intäkterna uppgick till 0,4 miljoner euro (0,5)..

DI - 30 minuter sedan

Torbjörn Magnusson har köpt Nordea-aktier för drygt 500.000 kronor

Torbjörn Magnusson, styrelseledamot i Nordea, har förra onsdagen köpt 6.000 aktier i banken för 504.420 kronor.

DI - 30 minuter sedan

Hybricon ökade resultatet under fjärde kvartalet

Spotlight-listade Hybricon hade rörelseintäkter om 9,6 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2018 (3,4) och resultatet före avskrivningar uppgick till 2,7 miljoner kronor (-3,9)..

DI - 45 minuter sedan

Nya vd:n får röja upp efter gubbarna

Handelsbankens aktieägare och anställda har all anledning att jubla i dag. Äntligen får banken en ny vd och dessutom får storbanken för första gången en kvinnlig vd. Nyutnämnda Carina Åkerström måste nu snabbt städa upp efter sin företrädare och höja förtroendet för banken på aktiemarknaden..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker om Handelsbankens nya vd: Ett väntat och bra val

På måndagsmorgonen stod det klart att Handelsbankens styrelse utsett Carina Åkerström till ny vd och koncernchef. Enligt Matti Ahokas, analytiker på Danske Bank, var det ett väntat och bra val. .

DI - 1 timme sedan

Foodtech-startup Caterbee tar in nya investerare

Stockholm, 18e Februari 2019 – Mat för företag är ett hett område som har lockat mångmiljardinvesteringar till Amerikanska startups. Svenska Caterbee tar nu in en ny runda finansiering med bla. Harold Kaiser (grundare Litorina) och Peter Westford (grundare Navigo) som investerare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.