DI > Ekonomi

Friday, 21 September, 21:16

DI - 19 jun 18 kl. 13:56

Stigande försäljning hos amerikanska affärskedjorFörsäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,3 procent vecka 24, som avslutades den 16 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,4 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stigande försäljning, hosamerikanska , affärskedjor
DI - 10 jul 18 kl. 13:46

USA: Försäljning i affärskedjor uppåt under juli

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,1 procent vecka 27, som avslutades den 7 juli, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,7 procent. .

Affärsvärlden - 13 aug 13 kl. 14:13

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 32..

Affärsvärlden - 27 aug 13 kl. 14:05

Ökad försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 34..

Nyteknik - 27 okt 14 kl. 07:36

Affärskedjor dumpar Apple Pay

TEKNIKSVEPET. Två affärskedjor har stängt ner användningen av Apple Pay. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

DI - 07 mar 17 kl. 13:55

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,0 procent vecka 9, som avslutades den 4 mars, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,5 procent. Det var tredje veckan i rad med sjunkande veckoförsäljning..

Affärsvärlden - 30 maj 12 kl. 14:36

Svag försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,9 procent vecka 21, som avslutades den 26 maj, jämfört med motsvarande vecka föregående år..

DI - 05 jun 12 kl. 13:48

Stigande försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,8 procent vecka 22, som avslutades den 2 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,4 procent..

Affärsvärlden - 26 jun 12 kl. 13:58

Affärskedjor ökar försäljning i USA

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,7 procent vecka 25, som avslutades den 23 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före ökade försäljningen 2,0 procent..

Affärsvärlden - 16 apr 13 kl. 14:09

Svag försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg under vecka 15 jämfört med motsvarande vecka föregående år, men sjönk jämfört med föregående vecka..

Affärsvärlden - 23 apr 13 kl. 14:11

Stigande försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg under vecka 16, både jämfört med veckan före och med motsvarande vecka föregående år..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Rapport: Storbolagen dåliga på att identifiera klimatrisker

Svenska storbolag är bra på att mäta hur de själva påverkar klimatet, sämre på att identifiera de risker som klimatförändringarna utsätter bolaget för. Det slår Folksam fast i sin senaste stämmorapport..

DI - 30 minuter sedan

Makroekonomen: Sveriges stjärnglans falnar

Sverige gick till val med en vrålstark konjunktur i ryggen, och ett regn av miljardlöften till väljarna. Men SCB:s färska statistik avslöjar en hel del luft i Sveriges tidigare BNP-siffror. Revideringarna kapar omkring 10 miljarder från reformutrymmet för nästa finansminister..

DI - 1 timme sedan

Världens kvinnliga utrikesministrar möts i Kanada

Just nu möts världens kvinnliga utrikesministrar i Kanada. Målet? Att öka kvinnors inflytande.

DI - 1 timme sedan

Tusk: Brittiskt brexitförslag steg i rätt riktning

EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk skriver i ett uttalande med anledning av Theresa Mays utspel om brexitförhandlingarna att premiärministerns önskan om den så kallade Chequers-överenskommelsen är ett steg framåt..

DI - 1 timme sedan

Debatt: Kvinnor lönediskrimineras inte

DEBATT. I valrörelsen lovade Centern att lägga 6,4 miljarder kronor på att göra lönerna mer jämställda. Den huvudsakliga orsaken till skillnader i lön mellan könen handlar om att män och kvinnor väljer olika, skriver författaren David Eberhard..

DI - 2 timmar sedan

Trump ifrågasätter anklagelse om sexövergrepp

Donald Trump ifrågasätter nu trovärdigheten hos Christine Blasey Ford, kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp 1982..

DI - 2 timmar sedan

Ax:son Johnson: Alliansen bör ta makten med SD:s stöd

Alliansen måste bryta beröringsskräcken mot SD och vara beredda att ta makten och regera med Sverigedemokraternas stöd. Det kräver nu flera av landets tyngsta näringslivsprofiler, däribland Antonia Ax:son Johnson. ”Det viktigaste är att Sverige får en alliansregering, och då måste man vara pragmatisk”, säger hon..

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Cannabisbolaget rasar

USA-börserna snuddade vid nya rekordnivåer på fredagen för andra handelsdagen i rad..

DI - 3 timmar sedan

Oslobörsen leker – här är analytikernas norska favoriter

Med ett stigande oljepris och lekande laxodlare har det varit full fart på Oslobörsen under 2018. Analytikerkårens favorit bland de norska storbolagen är Grieg Seafood där de dock ser en begränsad kurspotential efter årets rally. .

DI - 3 timmar sedan

Stormen slår till: Tusentals hushåll strömlösa

Nu börjar rapporterna om strömlösa hushåll i Västra Götaland komma. Och det är inte vara Västkusten som drabbats. Till exempel är drygt 1 000 hushåll utan ström i Jönköpings län, enligt Eon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.