DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 02:43

DI - 19 jun 18 kl. 13:56

Stigande försäljning hos amerikanska affärskedjorFörsäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,3 procent vecka 24, som avslutades den 16 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,4 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stigande försäljning, hosamerikanska , affärskedjor
DI - 10 jul 18 kl. 13:46

USA: Försäljning i affärskedjor uppåt under juli

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,1 procent vecka 27, som avslutades den 7 juli, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,7 procent. .

Affärsvärlden - 13 aug 13 kl. 14:13

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 32..

Affärsvärlden - 27 aug 13 kl. 14:05

Ökad försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i USA:s affärskedjor steg vecka 34..

Nyteknik - 27 okt 14 kl. 07:36

Affärskedjor dumpar Apple Pay

TEKNIKSVEPET. Två affärskedjor har stängt ner användningen av Apple Pay. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

DI - 07 mar 17 kl. 13:55

Ökad försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,0 procent vecka 9, som avslutades den 4 mars, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,5 procent. Det var tredje veckan i rad med sjunkande veckoförsäljning..

Affärsvärlden - 30 maj 12 kl. 14:36

Svag försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,9 procent vecka 21, som avslutades den 26 maj, jämfört med motsvarande vecka föregående år..

DI - 05 jun 12 kl. 13:48

Stigande försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,8 procent vecka 22, som avslutades den 2 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,4 procent..

Affärsvärlden - 26 jun 12 kl. 13:58

Affärskedjor ökar försäljning i USA

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,7 procent vecka 25, som avslutades den 23 juni, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före ökade försäljningen 2,0 procent..

Affärsvärlden - 16 apr 13 kl. 14:09

Svag försäljning i USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg under vecka 15 jämfört med motsvarande vecka föregående år, men sjönk jämfört med föregående vecka..

Affärsvärlden - 23 apr 13 kl. 14:11

Stigande försäljning i amerikanska affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg under vecka 16, både jämfört med veckan före och med motsvarande vecka föregående år..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Mäklarkungens nya giv: ”Vi ska nå en miljard kronor inom fem år”

Fastighetsmäklarföretaget Erik Olsson närmar sig startlinjen för sitt eget franchisekoncept. Genom att bli delägare i franchisetagarna ska verksamheten blomstra.  "Vi ska nå en miljard kronor inom en femårsperiod.

DI - 4 timmar sedan

Svenska investerare på offensiv i Finland

Svenska fastighetsbolag gör affärer som aldrig förr i vårt östra grannland. I år står svenska köpare för mer än en femtedel av den finska transaktionsvolymen..

DI - 4 timmar sedan

Finland en glödhet fastighetsmarknad

Efter fjolårets rekordår fortsätter glädjeyran på den finska fastighetsmarknaden, visar statistik från fastighetstjänsten Datscha. Och det utländska intresset är fortsatt starkt..

DI - 4 timmar sedan

Cisco något bättre än väntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,75 dollar för räkenskapsårets första kvartal..

DI - 4 timmar sedan

Tusentals svenskar berörs av brexitavtalet

EU- och handelsminister Ann Linde (S) välkomnar Theresa Mays besked om att den brittiska regeringen godkänt det föreslagna utträdesavtalet ur EU..

DI - 4 timmar sedan

Apple och banker tyngde Wall Street – S&P 500 har nu sjunkit fem dagar i rad

USA-börserna var på ett fortsatt surt humör under onsdagen när S&P 500 föll för femte dagen i rad. Bland dagens förlorare hittar vi bland annat Apple som backade 2,8 procent och banksektorn. .

DI - 5 timmar sedan

Malmström: EU redo att svara om biltullar införs

EU skulle svara med mottullar om USA inför tullar på europeiska bilar. .

DI - 5 timmar sedan

Prisraset chockar världsmarknaden

De senaste veckornas dramatiska oljeprisfall har tagit marknaden på sängen. Spelet inför oljekartellen Opecs tongivande möte i början av december pågår nu för fullt, men fortsatt prispress skulle vara positivt för världskonjunkturen..

DI - 5 timmar sedan

Verkligheten har kommit ifatt oljebranschen

Efter att oljepriset har levt sitt eget liv fritt från övriga råvaror har verkligheten kommit i fatt även oljebranschen. Det överraskande är inte att oljepriset har fallit 12 dagar i rad och med drygt 20 procent sedan toppnoteringarna i början av oktober..

DI - 5 timmar sedan

Löfven om brexit: Ett viktigt steg – men vi är inte framme än

Statsminister Stefan Löfven, S, säger i ett skriftligt uttalande att det är "mycket glädjande" att den brittiska regeringen godkänt utkastet till det utträdesavtal som förhandlats fram med EU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.