DI > Ekonomi

Wednesday, 18 July, 07:03

DI - 19 jun 18 kl. 13:59

Ryssland positivt till ökat tryck i oljekranarnaOpec+ skulle kunna överväga en ökning av produktionen med 1,5 miljoner fat per dag jämfört med de överenskomna kvoterna från 2016 eftersom efterfrågan ökar och marknaden ligger nära balans..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ryssland, positivttill , ökat, trycki , oljekranarna
YLE - 03 nov 16 kl. 10:06

Exporten till Ryssland har ökat under det senaste halvåret

Finlands export till Ryssland har ökat, visar Finsk-ryska handelskammarens handelsbarometer. En stor del av företagen tror också att den ryska ekonomin växer en aning det kommande året. Barometern visar att exporten till Ryssland ökat en aning sedan i våras, efter att ha minskat under de tre senaste åren.

SR - 09 mar 15 kl. 18:18

Ökat tryck på SAS och SJ under strejken hos Norwegian

Strejken i Norwegian har gjort att biljettförsäljningen ökat för konkurrenten SAS. Många väljer också tåget som ett alternativ. SJ har märkt av ett ökat tryck på grund av strejken..

UNT - 08 mar 13 kl. 10:00

Ökat tryck på kvinnojourer

Kvinnojourerna i Tierp och Uppsala upplever ett ökat tryck från hjälpsökande kvinnor. Ärendena som behandlas på jourerna har framför allt blivit tyngre och mer svårlösta..

Sydsvenskan - 17 aug 14 kl. 05:30

Femtio asylsökande kan placeras i Svedala”Vi har ett ökat tryck och en akut platsbrist.”

I nästa vecka planerar Migrationsverket att öppna ett tillfälligt asylboende i Svedala. På boendet vid Yddingen finns plats för femtio personer.
– Vi har ett ökat tryck och en akut platsbrist, säger Mårten Mårtensson biträdande enhetschef på Migrationsverket i Malmö..

DI - 04 mar 15 kl. 08:49

Ökat tryck på SAS under Norwegians strejk

I dag drabbas över 35 000 resenärer när flygbolaget Norwegian ställer in all inrikestrafik i Sverige, Norge och Danmark. Norwegian ser sig om efter annan personal att hyra in vilket får det norska facket att se rött. Och konkurernterna ser ett ökat tryck..

Hela Gotland - 18 sep 15 kl. 05:38

Ökat tryck ställer till problem

Ambulanshelikoptern gör allt fler utryckningar på ön sommartid, vilket innebär ökat tryck för personalen, skriver GT..

Expressen - 06 jan 16 kl. 10:48

Polisen: Ser ett ökat tryck mot Trelleborg

För några veckor sedan kunde det vara tiotals personer som kom till Sverige för att söka asyl på ett enda tåg som stannade i Hyllie. Efter ID-kontrollerna är det bara några enstaka per dag. Istället ser polisen ett ökat tryck på färjerutten mot Trelleborg.

SmålandsPosten - 08 jan 16 kl. 13:50

Slopat bidrag kan ge ökat tryck på förskolor

I februari avskaffas vårdnadsbidraget. Det har Sveriges riksdag beslutat. På sikt kan det innebära ett ökat tryck på Älmhults förskolor..

Nerikes Allehanda - 27 mar 16 kl. 06:59

Ökat tryck och svårt med praktikplatser

Vuxenutbildningen, SFI och arbetsmarknadsenheten har känt av ett ökat tryck på sin verksamhet. Och att få fram praktikplatser till sina elever är också ett bekymmer..

SmålandsPosten - 31 mar 16 kl. 16:44

Ökat tryck på IFO leder till utredning

Ett ökat tryck på kommunens individ- och familjeomsorg har lett till att verksamheten nu ska utredas. En extern konsult kommer att tas in för syftet..

Västerbottens Folkblad - 30 aug 16 kl. 11:30

Ökat tryck – smålägenheter byggs

32 smålägenheter byggs nu i Vännäs. Platsen är Liljas väg, inflyttning sker den 1 juli nästa år. – Vännäs är en väldigt attraktiv kommun att bo och verka i, vi ser ett ökat tryck på bostäder.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Bättre än väntat av Tele2

Tele2 levererade en starkare rapport än väntat för årets andra kvartal..

DI - 10 minuter sedan

SHB: så mycket kostar utvecklingen av den brittiska delen

Handelsbankens tidigare bedömning om kostnader på 300 miljoner kronor för 2018 års arbete med att utveckla den brittiska verksamheten kvarstår. Det framgår i halvårsrapporten..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Powell stärker dollarn

Dollarn handlas starkare på onsdagen efter att Fed-chefen Jerome Powell givit en positiv syn på den amerikanska ekonomin som förstärkte synen att Fed ska fortsätta med gradvisa räntehöjningar. .

DI - 30 minuter sedan

SHB i linje med förväntningarna

Handelsbankens rörelseresultat blev 6.220 miljoner kronor i det andra kvartalet. Det kan jämföras med förväntade 6.

DI - 1 timme sedan

Fed-chef: Oklart hur mycket inventerad avkastningskurva oroar

Den relativt flacka avkastningskurvan kan invertera, men det kanske inte signalerar ekonomisk svaghet eftersom räntor i längre löptider kan ha förvrängts av Feds stora balansräkning. .

DI - 1 timme sedan

Mexiko funderar på knarklegalisering

Mexikos kommande inrikesminister Olga Sánchez Cordero säger sig ha fått fria händer att, om så krävs, legalisera narkotika..

DI - 1 timme sedan

Kinneviks Joakim Andersson lämnar MTG:s styrelse

Till följd av beslutet under måndagen vid Kinneviks extra bolagsstämma om att dela ut samtliga av Kinneviks aktier i MTG till Kinneviks aktieägare har Joakim Andersson lämnat sin plats i MTGs styrelse..

DI - 1 timme sedan

Trump målar om Air Force One

Ut med 1960-talets "bebisblått", in med starkare färger från USA:s flagga. Det har president Trump beordrat när beställningen av nya Air Force One nu är klar. Men själv lär han knappt få avnjuta planen..

DI - 1 timme sedan

Billig yen och positiv Fed glädjer börser

Tokyo-börsen eldas på av en billigare yen, och även Hongkong-börsen är på bra humör..

DI - 1 timme sedan

Amazongrundaren nu rikaste människan i modern tid

Den ökänt snåla grundaren av Amazon, Jeff Bezos, har sett sina tillgångar växa enormt.  Hans tillgångar har under 2018 ökat med 51,5 miljarder dollar, motsvarande 453,7 miljarder kronor visar Bloomberg Billionaires Index. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.