Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 20 July, 06:30

Dagensanalys.se - 19 jun 18 kl. 13:39

Nu kommer Googles Spotifydödare YouTube Music till SverigeIgår kväll stod det klart att YouTube Music lanseras i Sverige. Redan nu finns appar att ladda ner för både iPhone och Android. Den nya tjänsten finns i tre paket, reklamfinansierad, bara musik eller musik och video i ett paket. Det var inte länge sedan Google annonserade att man går i direkt konkurrens med Spotify kring streaming av musik. Den tidigare Google Play Music kompletteras nu av YouTube Music, som lovar ett större utbud av remixer, musikvideos och kraftfulla sökmöjligheter.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Googles Spotifydödare YouTube Music, Sverige, YouTube Music, Iphone, Android, Google, Spotify, Google Play Music, Spotifys, YouTube Music Premium, YouTubes, YouTube Premium, YouTube Originals, YouTube

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer Googles, Spotifydödare, YouTube, Musictill , Sverige
Nyteknik - 16 maj 13 kl. 11:13

Så mycket kostar Googles Spotifydödare

Musktjänsten All Access är Googles utmanare till Spotify och öppnade för användare på onsdagen. Men bara i USA - när tjänsten blir tillgänglig i Sverige är oklart..

Cornucopia - 09 jun 15 kl. 07:53

Church of S:t Jobs lanserar sin Spotifydödare - ingen marknadsreaktion

Som väntat lanserade Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) sin strömmande videotjänst och Spotifydödadare Apple Music, samt Internetradiokanalen Beats 1 på ett väckelsemöte för kyrkans diversearbetare igår. Någon marknadsreaktion blev det inte, utan aktien fortsatte en kortsiktigt fallande trend.

Apple Music kommer ha samma prenumerationskostnad som Spotify, erbjuda tillgång till all musik från iTunes, professionellt sammansatta spellistor och möjligheten att ladda ner spellistor för offline-lyssnande.

Mobil - 17 maj 18 kl. 15:28

Google lanserar nya Spotify-utmanaren Youtube Music – även i Sverige

Googles aningen fragmenterade utbud när det gäller musikstreaming stramas nu upp och konsolideras en smula. Resultatet är en ny Spotify-utmanare kallad Youtube Music, som kombinerar Google Play Music med musikvideoklipp från Youtube och en del av funktionerna från Youtube Red. Den nya tjänsten släpps även i Sverige..

Mobil - 19 jun 18 kl. 09:17

Första intrycket: Youtube Music och Youtube Premium lanserat i Sverige

Googles nya musiktjänst Youtube Music finns nu i Sverige. Vi har kollat in tjänsten..

Metro - 15 maj 13 kl. 19:06

Här är Googles Spotifydödare

Nu satsar sökjätten Google på en egen musiktjänst. Kommer först till USA..

Cornucopia - 30 jun 15 kl. 18:11

Kommer du testa Apple Music?

Idag drar Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) "Spotifydödare" Apple Music igång. Kommer du testa Apple Music, eller är tjänsten total ointressant?
För att få tillgång till Apple Music behöver man uppgradera operativsystemet på sin iPryl till iOS 8.

SvD - 13 nov 14 kl. 11:49

Youtube lanserar Spotifydödare

Det var bara en tidsfråga innan Spotify skulle få konkurrens från någon av internets jättar. I veckan lanserar Youtube en premiumtjänst som kostar samma som Spotify, men förutom musikbibliotek även erbjuder videouppspelning..

IDG - 23 maj 18 kl. 09:22

Youtube Music rullar ut i USA – Sverige inte långt borta


Googles nya Spotify-dödare kostar 10 dollar i månaden om du vill slippa reklam..

IDG - 17 maj 18 kl. 10:21

Nu kommer Googles utmanare till Spotify


Den 22 maj släpps Youtube Music, en ny tjänst för strömmande musik..

Opinionen.se - 15 maj 13 kl. 12:24

Google lanserar sin "Spotifydödare" i dag?

Google Play är tänkt att konkurrera med musiktjänster som Spotify och Apples Itunes. Enligt tekniksajten The Verge väntas nyheten presenteras i dag..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Disney köper 21st Century Fox för 71 miljarder dollar

Efter en lång budgivningskamp med bland andra Comcast har Disney lyckats buda hem 21st Century Fox för 71 miljarder dollar. Walt Disney Company har köpt 21st Century Fox för 71 miljarder dollar framför ögonen på Comcast som stoppade sin budgivning efter 65 miljarder dollar. Comcast är istället helt fokuserade på att köpa Sky, vilken Fox äger 39 procent av, för 34 miljarder dollar.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

När du behöver text till ett pressmeddelande eller content marketing

Vi heter Karlssons Textbyrå och vi skapar effektiv kommunikation med text. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag. Och ja, vi skriver även artiklarna här på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

KFC lockar med kattungar i långformat

Fyra timmar med kattungar som klättrar omkring i ett rum som har en rörlig Colonel Sanders i mjukismaterial. Japp, det lockar flera hundra tusen tittare i nära 4 timmar. Kommentatorn lyckades nästan prata på oavbrutet under hela sändningen som fått över 10.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

MTG och nybildade Nent ökar

MTG har gjort sitt åttonde kvartal i rad med över 5 procent organisk försäljnings- och lönsam tillväxt, skriver koncernens vd Jørgen Madsen Lindemann i ett pressmeddelande. Försäljningstillväxten landade på 9 procent, och den digitala försäljningen ökade med 76 procent. Rörelseresultatet höjdes med 12 procent, inklusive transaktionskostnader om 32 miljoner kronor i samband med TDC-fusionen som inte ble av, samt den pågående uppdelningen av MTG.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Lifeplus använder 15 000 översättare för att förbättra sin onlinetjänst

Globala näringstillskotts- och vårdproduktsföretaget Lifeplus har valt en SDL när Lifeplus.com gjorts om helt i en större digital utrullning, bekräftar de till MKSE. Det är specifikt SDL Managed Translation for Small Medium Businesses (SMBs) och SDL Translation Management System (TMS) som köpts in.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

För att kännas mer seriösa lanserar BuzzFeed en ‘seriös’ nyhetssajt

Nyhetssajten BuzzFeed vill kännas som en mer seriös sajt för den seriösa nyhetsläsaren så de lanserar BuzzFeed News. Sajten Buzzfeednews har fått en mer klassisk design och innehållet är mindre klickbete och mer ‘allvarliga’ nyheter. Känns mer som Huffington Post än som Aftonbladet.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Salesforce köper AI- och marknadsanalysföretaget Datorama

Salesforce har i dagarna lagt vantarna på AI- och marknadsanalysföretaget Datorama från Israel. Med Datorama kan deras kunder som PepsiCo, Unilever och Pernod automatisera rapportering av marknadsdata och med det optimera kampanjer. Med Datorama ska Salesforce förbättra Marketing Cloud och sin AI.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Snapchat och Nielsens samarbete leder till nya möjligheter för annonsörer

Nielsen har öppnat upp sin databas för köp i detaljhandel till Snapchats annonsörer. Nu kan annonsörer rikta sina Snapchat-annonser baserat på vad du köpte i en butik. Om du är en sådan som alltid köper Pepsi Maxi så kan Pepsi nu få veta vem du är på Snapchat och då börja rikta annonser om just Pepsi Maxi eller andra drycker som de tror du också kan vara intresserad av.

Dagensanalys.se - Igår: 17:25

EU fortsätter med att ta in snabba cash från Google, Apple och Facebook

Den här gången är det Google som får rekordböter för att de utvecklat Android och sett till att världens mobiltillverkare använder systemet. EU har snabbt lärt sig att de kan få in miljarder från jättebolagen bara de skriver ut en bot. Hur enkelt som helst!

Dagensanalys.se - Igår: 12:47

HubSpot lanserar Marketing Hub Starter för småföretagare

Marketing Hub samlar olika befintliga marknadsföringsverktyg i en och samma plattform. Nu har man gjort en light-version för småföretagare. ”Historiskt sett har små företags försök att hitta ekonomiska marknadsföringsmetoder ofta lett till en spretig användning av olika verktyg för att kunna bedriva e-post-marknadsföring eller placera riktade annonser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.