Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 10 December, 21:02

Dagensanalys.se - 19 jun 18 kl. 13:39

Nu kommer Googles Spotifydödare YouTube Music till SverigeIgår kväll stod det klart att YouTube Music lanseras i Sverige. Redan nu finns appar att ladda ner för både iPhone och Android. Den nya tjänsten finns i tre paket, reklamfinansierad, bara musik eller musik och video i ett paket. Det var inte länge sedan Google annonserade att man går i direkt konkurrens med Spotify kring streaming av musik. Den tidigare Google Play Music kompletteras nu av YouTube Music, som lovar ett större utbud av remixer, musikvideos och kraftfulla sökmöjligheter.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Googles Spotifydödare YouTube Music, Sverige, YouTube Music, Iphone, Android, Google, Spotify, Google Play Music, Spotifys, YouTube Music Premium, YouTubes, YouTube Premium, YouTube Originals, YouTube

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer Googles, Spotifydödare, YouTube, Musictill , Sverige
Nyteknik - 16 maj 13 kl. 11:13

Så mycket kostar Googles Spotifydödare

Musktjänsten All Access är Googles utmanare till Spotify och öppnade för användare på onsdagen. Men bara i USA - när tjänsten blir tillgänglig i Sverige är oklart..

Cornucopia - 09 jun 15 kl. 07:53

Church of S:t Jobs lanserar sin Spotifydödare - ingen marknadsreaktion

Som väntat lanserade Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) sin strömmande videotjänst och Spotifydödadare Apple Music, samt Internetradiokanalen Beats 1 på ett väckelsemöte för kyrkans diversearbetare igår. Någon marknadsreaktion blev det inte, utan aktien fortsatte en kortsiktigt fallande trend.

Apple Music kommer ha samma prenumerationskostnad som Spotify, erbjuda tillgång till all musik från iTunes, professionellt sammansatta spellistor och möjligheten att ladda ner spellistor för offline-lyssnande.

Mobil - 17 maj 18 kl. 15:28

Google lanserar nya Spotify-utmanaren Youtube Music – även i Sverige

Googles aningen fragmenterade utbud när det gäller musikstreaming stramas nu upp och konsolideras en smula. Resultatet är en ny Spotify-utmanare kallad Youtube Music, som kombinerar Google Play Music med musikvideoklipp från Youtube och en del av funktionerna från Youtube Red. Den nya tjänsten släpps även i Sverige..

Mobil - 19 jun 18 kl. 09:17

Första intrycket: Youtube Music och Youtube Premium lanserat i Sverige

Googles nya musiktjänst Youtube Music finns nu i Sverige. Vi har kollat in tjänsten..

Metro - 15 maj 13 kl. 19:06

Här är Googles Spotifydödare

Nu satsar sökjätten Google på en egen musiktjänst. Kommer först till USA..

Cornucopia - 30 jun 15 kl. 18:11

Kommer du testa Apple Music?

Idag drar Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) "Spotifydödare" Apple Music igång. Kommer du testa Apple Music, eller är tjänsten total ointressant?
För att få tillgång till Apple Music behöver man uppgradera operativsystemet på sin iPryl till iOS 8.

SvD - 13 nov 14 kl. 11:49

Youtube lanserar Spotifydödare

Det var bara en tidsfråga innan Spotify skulle få konkurrens från någon av internets jättar. I veckan lanserar Youtube en premiumtjänst som kostar samma som Spotify, men förutom musikbibliotek även erbjuder videouppspelning..

IDG - 23 maj 18 kl. 09:22

Youtube Music rullar ut i USA – Sverige inte långt borta


Googles nya Spotify-dödare kostar 10 dollar i månaden om du vill slippa reklam..

IDG - 17 maj 18 kl. 10:21

Nu kommer Googles utmanare till Spotify


Den 22 maj släpps Youtube Music, en ny tjänst för strömmande musik..

Opinionen.se - 15 maj 13 kl. 12:24

Google lanserar sin "Spotifydödare" i dag?

Google Play är tänkt att konkurrera med musiktjänster som Spotify och Apples Itunes. Enligt tekniksajten The Verge väntas nyheten presenteras i dag..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Fortnite, kändisar och dolda budskap i Youtube Rewind 2018

Varje år producerar Youtube en Rewind där kändisar och händelser som präglat året på Youtube visas upp. Årets produktion talade mer till annonsörerna än till tittarna. Värd för årets Rewind är Will Smith.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Det blir Telenor och Tele2 som rullar ut 5G i Sverige

Spännande att vi i Sverige snart kommer ha 5G i var persons mobil. För digitala marknadsförare innebär det här helt nya möjligheter med rikare media och mer avancerade tjänster. Läs också: Här är bara några saker digitala marknadsförare kan göra med 5G Telenor och Tele2 har skrivit ett nytt kompletterande avtal om utbyggnaden av ett gemensamt och rikstäckande 5G-nät i Sverige som planeras inledas under andra halvan av 2019.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

I år blir det julklappar för 23 miljarder kronor

I år väntas vi i Sverige köpa julklappar för 23 miljarder kronor i år. Det innebär att svensken i genomsnitt lägger 3 300 kronor på julklappsinköp. Störst uppsving får butiker som säljer leksaker, smycken och böcker.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Hélène Barnekow ny vd för Microsoft Sverige

Microsoft Sverige meddelar i dag att Hélène Barnekow blir ny vd. Hélène efterträder Joacim Damgard, som nyligen gick vidare inom Microsoft till en roll som Vice President of Sales, Marketing & Operations for Microsoft in Central and Eastern Europé. – Hélène har en stor passion för och en gedigen erfarenhet av digital transformation, samt en unik förmåga att skapa starka team som kan ta verksamheten och våra kunder och partners framgångar till nya höjder.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Responsiva sökannonser på Google – nu även på svenska

Vi har tidigare skrivit om Googles responsiva sökannonser och att de är det hetaste inom Sök. Nu meddelar Google att de även finns tillgängligt på svenska. Google fortsätter att rulla ut sina responsiva sökannonser (RSA) på allt fler marknader.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Julrimshjälpen för dina smarta prylar

Många trodde att den digitala assistenten skulle bli årets julklapp. Nu blev så inte fallet, men det är lätt att tänka sig att det kommer finnas en hel del prylar för det smarta hemmet under julgranen i år. Därför har vi satt ihop några julklappsrim som kan hjälpa dig på vägen när du sitter stressad och försöker komma på vad som rimmar med ”assistent”.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Youtube hyllar bästa TrueView med call to action i ny topplista

Youtube vill uppmärksamma och hylla alla annonser på Youtube som visats i formatet TrueView och som har bäst call-to-action. I topp hittar vi ”Enhance your writing” från Grammarly vars 60 sekunders annons konverterat bäst. Om du vill se vilka annonser som konverterar ska du läsa den här artikeln.

Dagensanalys.se - 07 dec 18 kl. 19:07

Mer än hälften av alla är nu online för första gången

För första gången är nu hälften av alla människor online. Hela 3,9 miljarder har kopplat upp sig mot internet. 51,2 procent av världens alla invånare är nu online.

Dagensanalys.se - 07 dec 18 kl. 16:47

När CX är på agendan integreras verktyget SurveyMonkeyCX med Salesforce

SurveyMonkey har integrerat sitt ”customer experience tool” med Salesforce vilket gör det möjligt att automatisera flöden och mäta ROI. CRM-verktyget SurveyMonkeyCX från enkätföretaget SurveyMonkey samlar in, analyserar och kan tolka feedback från kunder längs deras kundresor. Funktioner inkluderar Net Promoter Score, identifiering av nyckelfaktorer, automatisering av uppföljning under varje beröringspunkt.

Dagensanalys.se - 07 dec 18 kl. 16:32

TV4 lanserar dynamiskt anpassad reklam tillsammans med Com Hem och Boxer

Tjänsten lanseras på Com Hems och Boxers Play-tjänster, vilket innebär att TV4-tittarna får en bättre anpassad och skräddarsydd reklamupplevelse. Dessutom får annonsörerna möjlighet till både utökad räckvidd och bättre anpassade reklambudskap. Därmed är TV4 som enda kanalhus live med dynamisk reklam hos tre av de sex stora tv-distributörerna i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.