Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 24 March, 10:04

Dagensanalys.se - 19 jun 18 kl. 13:39

Nu kommer Googles Spotifydödare YouTube Music till SverigeIgår kväll stod det klart att YouTube Music lanseras i Sverige. Redan nu finns appar att ladda ner för både iPhone och Android. Den nya tjänsten finns i tre paket, reklamfinansierad, bara musik eller musik och video i ett paket. Det var inte länge sedan Google annonserade att man går i direkt konkurrens med Spotify kring streaming av musik. Den tidigare Google Play Music kompletteras nu av YouTube Music, som lovar ett större utbud av remixer, musikvideos och kraftfulla sökmöjligheter.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Googles Spotifydödare YouTube Music, Sverige, YouTube Music, Iphone, Android, Google, Spotify, Google Play Music, Spotifys, YouTube Music Premium, YouTubes, YouTube Premium, YouTube Originals, YouTube

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer Googles, Spotifydödare, YouTube, Musictill , Sverige
Nyteknik - 16 maj 13 kl. 11:13

Så mycket kostar Googles Spotifydödare

Musktjänsten All Access är Googles utmanare till Spotify och öppnade för användare på onsdagen. Men bara i USA - när tjänsten blir tillgänglig i Sverige är oklart..

Cornucopia - 09 jun 15 kl. 07:53

Church of S:t Jobs lanserar sin Spotifydödare - ingen marknadsreaktion

Som väntat lanserade Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) sin strömmande videotjänst och Spotifydödadare Apple Music, samt Internetradiokanalen Beats 1 på ett väckelsemöte för kyrkans diversearbetare igår. Någon marknadsreaktion blev det inte, utan aktien fortsatte en kortsiktigt fallande trend.

Apple Music kommer ha samma prenumerationskostnad som Spotify, erbjuda tillgång till all musik från iTunes, professionellt sammansatta spellistor och möjligheten att ladda ner spellistor för offline-lyssnande.

Mobil - 17 maj 18 kl. 15:28

Google lanserar nya Spotify-utmanaren Youtube Music – även i Sverige

Googles aningen fragmenterade utbud när det gäller musikstreaming stramas nu upp och konsolideras en smula. Resultatet är en ny Spotify-utmanare kallad Youtube Music, som kombinerar Google Play Music med musikvideoklipp från Youtube och en del av funktionerna från Youtube Red. Den nya tjänsten släpps även i Sverige..

Mobil - 19 jun 18 kl. 09:17

Första intrycket: Youtube Music och Youtube Premium lanserat i Sverige

Googles nya musiktjänst Youtube Music finns nu i Sverige. Vi har kollat in tjänsten..

Metro - 15 maj 13 kl. 19:06

Här är Googles Spotifydödare

Nu satsar sökjätten Google på en egen musiktjänst. Kommer först till USA..

Cornucopia - 30 jun 15 kl. 18:11

Kommer du testa Apple Music?

Idag drar Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) "Spotifydödare" Apple Music igång. Kommer du testa Apple Music, eller är tjänsten total ointressant?
För att få tillgång till Apple Music behöver man uppgradera operativsystemet på sin iPryl till iOS 8.

SvD - 13 nov 14 kl. 11:49

Youtube lanserar Spotifydödare

Det var bara en tidsfråga innan Spotify skulle få konkurrens från någon av internets jättar. I veckan lanserar Youtube en premiumtjänst som kostar samma som Spotify, men förutom musikbibliotek även erbjuder videouppspelning..

IDG - 23 maj 18 kl. 09:22

Youtube Music rullar ut i USA – Sverige inte långt borta


Googles nya Spotify-dödare kostar 10 dollar i månaden om du vill slippa reklam..

IDG - 17 maj 18 kl. 10:21

Nu kommer Googles utmanare till Spotify


Den 22 maj släpps Youtube Music, en ny tjänst för strömmande musik..

Opinionen.se - 15 maj 13 kl. 12:24

Google lanserar sin "Spotifydödare" i dag?

Google Play är tänkt att konkurrera med musiktjänster som Spotify och Apples Itunes. Enligt tekniksajten The Verge väntas nyheten presenteras i dag..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 15:39

Lars Lyberg är Årets Statistikfrämjare 2019

I samband med Svenska statistikfrämjandets årsstämma delades även priset till Årets Statistikfrämjare ut. Priset delas ut årligen till ”En eller flera personer, verksamma i eller anknutna till Sverige, som gjort en slagkraftig insats på statistikområdet som under det senaste året givet publik uppmärksamhet. Insatsen kan bestå av en innovativ metod, en smart analys eller på ett framgångsrikt sätt ha utmanat en etablerad sanning.

Dagensanalys.se - Igår: 15:30

Filippa K väljer Episerver för sin globala e-handel

Fokus i utvecklingen av de nya sajten för Filippa K har varit att erbjuda en personaliserad upplevelse där produkterna lyfts fram med individuella rekommendationer. Vår e-handel har ökat mycket snabbt och vi behövde en ny plattform både för att möta den förväntade tillväxten framåt och för att stödja vår varumärkesstrategi och affärsmål. Med Episerver Commerce och Avensias ramverk får vi den bästa lösningen som finns på marknaden idag.

Dagensanalys.se - Igår: 14:53

SAS Institute investerar 9 miljarder kronor i artificiell intelligens

Dataanalysföretaget SAS Institute investerar i att utöka sin ledande ställning inom artificiell intelligens. Det kommer också att märkas i Sverige, lovar Sverige-chefen Ola Ringström. SAS Institute investerar 9 miljarder kronor för att utveckla ny mjukvara och tjänster inom artificiell intelligens, samtidigt som man lägger stor vikt vid utbildningsområdet för både anställda och kunder.

Dagensanalys.se - Igår: 12:58

Streaming är nu större än kabel-tv

Netflix, Hulu och andra streamingtjänster är nu större än kabel-tv visar en undersökning från MPAA. Vad det handlar om är antalet abonnemang globalt för streamingtjänster jämfört med hur många som har kabel-tv. Bakom studien är The Motion Picture Association of America (MPAA) som hävdar att det finns 613,3 miljoner abonnemang på streamingtjänster och 556 miljoner kabel-tv-abonnemang.

Dagensanalys.se - Igår: 12:43

Google Digitalakademin åker på Sverigeturné

Googles Digitalakademi åker på turné ut i Sverige för att höja den digitala kompetensen i landet. Tillsammans med Almi, Arbetsförmedlingen och 7 kommuner i Sverige ger Google kostnadsfria utbildningar i digital marknadsföring (eg. SEO, SEM, Webbanalys, Sociala Medier, Personligt varumärke online etc), samt Onlinesäkerhet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 04:10

Annonsörer allt osäkrare på programmatiska köp

En tredjedel av annonsörerna minskade sina programmatiska köp under 2018 visar en ny studie. Det är osäkerheten kring var annonserna visas som ligger bakom ändrade attityder till programmatiska köp även om tekniken fortsätter att locka. Det är undersökningsföretaget MediaRadar som genomfört en studie bland de största amerikanska annonsörerna.

Dagensanalys.se - I förrgår: 20:05

Byrån The Fifth förutspår influencer-trender

Byrån The Fifth från England har den ambitiösa planen att kombinera verifiera målgruppsdata, med innehållsproduktion och trendspaning. Och kanske kommer de att lyckas. För The Fifth ägs av nyhetsgruppen News UK, som har titlar som The Sun, The Times och The Sunday Times.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:55

City Gross satsar på marketing automation och ny lojalitetsplattform

City Gross utvecklar sin kundklubb med ny marketing automation- och lojalitetsplattform. Nu samlar man in kunddata i realtid och kan segmentera sina kunder och kommunicera med dem utifrån deras köpbeteende. City Gross kundklubb, Prio, har idag 1 miljon medlemmar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:44

WhatsApp Business kommer nu till iOS

WhatsApp Business är en variant av WhatsApp som ska användas av företag för att kommunicera med sina kunder. Nu rullar WhatsApp Business ut till plattformen iOS. Appen finns i skrivande stund i Mexiko, Frankrike och Brasilien.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:35

Chrome-tillägg som gör livet lite enklare

Webbläsaren Chrome från Google är en av de absolut mest populära webbläsarna.  Och till Chrome finns det ett stort urval av olika tillägg som gör din webbläsare ännu smartare. Här är några användbara tillägg till Chrome Spara på Google Drive
Precis som det låter kan du med detta enkla tillägg spara ned filer från webben till din Google Drive.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.